evet kuzum aynen öyle oldu, akşamki börek haric cok iyiydi aslındaCanım sanki biraz karbonhidrat fazla kaçmış afiyet olsun ama çok lezzetli şeyler yemişsin :)
Yemedim yemedim çok şükür
Oh ne güzel seni bozan haftasonlarıydı onu da sağ Salim atlatmışsın oruçlarını da şimdiden Allah kabul etsin akşamdan hazırlarsan yemeklerini açken abartmamış da olursun çok güzel olur sahura kalkacak mısın?
Ne güzel 1 tane alıp bırakabiliyorsunuz, ben hiç eve sokmamaya çalışıyorum çünkü bir şeyin paketini açtığımda hepsini bitirme huyum var , çok kötü bir şey, yani evde 5 çikolata olsa aynı gün 5ini de yiyorum.Aynen öyle kuzumbi tane yulaflı bisküvi yedim çayın yanında geri çekildim paket bana ben pakete bakıyoruz
çok saol linkler için kuzum :) bi bakayım hemen, evet canım benim cok şükür odaklanmış durumdayım ya sende durumlar nasıl?Amin Saol canım valla günler kısayken borçları bitirsek iyi olur daha 10 günüm var benimde gece yemek yemek de çok iyi geliyor psikolojik olarak
Vayyy aynen devam ediyorsun o zaman Kaptanım menünü at da bakalım
Süper bi menü afiyet olsun canım bu arada ben bu yıl kestane yemedim hiç aklıma düşürdün
Atayım kuzum
Bu kas olanı
Bu da Tabata mı ne diyorlar o antrenman istersen sadece istediğin birini de yapabilirsin istersen benim gibi 2sini birden eğer niyetlenirsen ben sana gaz veririm :)
Çiğ mi rendeledin güzel oluyor mu? Bizde de buzlukta kabak var da değerlendirsem iyi olur
Yemişsin gitmiş canım üzme kendini hem akşam da hafif kapatmışsın afiyet olsun canım
Haftasonu olduğu için Cısslar olmasına rağmen ölçüyü tutturarak iyi yapmışsın :) ama hafta içi olsaydı bu menü kötü olurdu
Akşam belki ekler olmasa daha iyi olurdu ama afiyet olsun canım nasıl odaklanabiliyor musun?
Kesinlikle canım sağlıklı vererek devam etmek en güzeli az gitsin ama ger gelmemek üzere gitsin inş :) hem de akşam bunu içersen süper olur
Ben bi ara 2 haftada bir gün serbest gün yapıyordum ama felaket yiyordum sabahtan akşama kadar ye babam ye ertesi gün mide fesadı geçiyordumşimdi haftada bir öğün kaçamak hakkı veriyorum o da ya tatlı ya da öğün olarak bi yemek ve bir porsiyon sadece çok daha iyi oluyor hem tatmin ediyor hem de sonra telafi etmesi daha kolay
Afiyet olsun canımcım bi öğün kaçamak yaptığın için sıkıntı Yok bugünden itibaren toparlamışsın zaten
Afiyet olsun kuzum çok güzel olmuş
Amin saol canım Somun değil bizim bu arada açık ekmek derler ince ve uzun lavaş ekmek topalak değil inçe uzun açılıyor kebapla yenmek için filan ondan yedim oruçtum diye öğlen ki ekmek hakkımı da akşama kaydırdım tabi az yeseydim daha iyiydi ama :/
Çok güzel menü kuzum afiyet olsun
o takıntı ben de de var açılmışsa muhakkak bitecekNe güzel 1 tane alıp bırakabiliyorsunuz, ben hiç eve sokmamaya çalışıyorum çünkü bir şeyin paketini açtığımda hepsini bitirme huyum var , çok kötü bir şey, yani evde 5 çikolata olsa aynı gün 5ini de yiyorum.
cnm akşam pizza olmamış sadece bence, ben 7 den sonra böyle şeyler yiyince mesela otomatikman 1 gün geri atıyor kiloDun ki menum
Sabah 1 yufkadan balkabagi gozleme
Ogle
1 jase yogurt 1 tabak,ispanak
Ara
6-7dilim kabak,tatlisi
Aksam
Balkabagi corbasi
1 dilim tb ekmegi
Gece (saat 10:00)
Bir dilim pizza
Su 3,5 4 civari
Pizzadan sonra 35 dk,kewintisiz yuruyus 30 dakika kizimla yuruduk ve 1 lt su ictim ama sabah 64,8 geldim
Bugunde cok saglikli gecmedi malesef . Sanirim dunun kalorisi 2000 'i gecmistir
Haftada birgun kacamak gun olsa ona da sanirim diyetisyenler belirli bir kilo verdikten sonra izin veriyorlar
Ne güzel 1 tane alıp bırakabiliyorsunuz, ben hiç eve sokmamaya çalışıyorum çünkü bir şeyin paketini açtığımda hepsini bitirme huyum var , çok kötü bir şey, yani evde 5 çikolata olsa aynı gün 5ini de yiyorum.
Takinti mi bilmem ama bende dayanamiyorumo takıntı ben de de var açılmışsa muhakkak bitecek
bugünkü menü;
Kahvaltı: 1 porsiyon kıymalı, peynirli ve kaymaklı börek ( hepsi toplam 1 tatlı tabağı), çay
ara: 1 bardak süt 1 dilim kakaolu kek
ikindi: 1 kase yoğurt
akşam: 1 elma, 1 avuç ceviz
dengesiz bir gün oldu, pişman oldum, kendimi kötü hissettim
Ooo aksam ki pizza zaten felaket . Ama kabak,tatlim,ve sabahki gozlememde,cok geldi banacnm akşam pizza olmamış sadece bence, ben 7 den sonra böyle şeyler yiyince mesela otomatikman 1 gün geri atıyor kilo
menü güzel cnmBugun ki menum
Sabah (Saat 11,30)
Iki pişi
Bol peynir zeytin yesillik
Ara (saat 5)
Bir kase cevizli kabak tatlisi (bitsede kurtulsam )
Aksam (saat 7,30)
Hamsi tava ve bol salata
3 lt su yarim litre daha yatmadan icmeyi planliyorum
Spor,yik ayak ve kol agrilarimdan dolayi
Ya günlük 1 meyve hakkım var onuda sahur da yedimBugun aksam yemegini hec yedim malesef 7,30 gibi esimi bekledik . Tavada balik ve bol salata yedim bende ama masa ustundeki hamur isleri bana bakiyordu . Gerci sen benden cok erken yemissin . Buskui degilde onun yerine incir kaysi turu birsey ki yesen canim ya kacta ayapiyorsun sahuru
Aman benim gibi abartma yazacaktim guya . Imlalarimi duzelteyim derken cevaplaya basmisim
Ooo seninki tam kahvaltı ve akşam yemeği gibi olacak o zaman zorlanmazsın inş :)Tebrikler kuzum yemeden durmussun
Amin canım hepimizinkileri insallahbende sahura kalkmak psikolojik canım kalkmazsam tutamam diyorum kendimi öyle odakliyorum heralde sahurda bereket vardır o düşünce aklımdan çıkmadığından olabilir
Zaten ben 05.45 gibi kalkiyorum ya ise gitmek için 10 dakika daha erken kalksam 6ya kadar hazirlar yerim sonra zaten giyinip ise giderim
Di mi ya kendin için en güzel şeyi yapıyorsun bu bile mutlu ediyor:)evet kuzum aynen öyle oldu, akşamki börek haric cok iyiydi aslındaama niyetine girmiş olmak bile çok etkiliyor biliyor musun, çok iyi hissediyorum kendimi diyorum bak yola girdim sonunda çoook şükür, yılmak yok sen çöp kutusu değilsin diyorum kendi kendime daha fit daha güzel olacaksın
Yok kuzum ya nerdeee yemin ettim de benNe güzel 1 tane alıp bırakabiliyorsunuz, ben hiç eve sokmamaya çalışıyorum çünkü bir şeyin paketini açtığımda hepsini bitirme huyum var , çok kötü bir şey, yani evde 5 çikolata olsa aynı gün 5ini de yiyorum.
Bak bak kuzum şimdiden faydasını görmeye başladım sankiçok saol linkler için kuzum :) bi bakayım hemen, evet canım benim cok şükür odaklanmış durumdayım ya sende durumlar nasıl?
Bal kabağı şöleni gibiydiBenum dun ki menum nasil arkadaslarr
Oh hepiniz börek yemişsinizbugünkü menü;
Kahvaltı: 1 porsiyon kıymalı, peynirli ve kaymaklı börek ( hepsi toplam 1 tatlı tabağı), çay
ara: 1 bardak süt 1 dilim kakaolu kek
ikindi: 1 kase yoğurt
akşam: 1 elma, 1 avuç ceviz
dengesiz bir gün oldu, pişman oldum, kendimi kötü hissettim
Canım irmik lapasını denesene bence çok beğenirsin geceden yap sabah ne zaman tatlı çekerse canım ye bunu yiyince 2 ara öğününü sil ama 1 bardak süt 1 kaşık irmik (biraz tarçın ve vanilyada ekleyebilirsin )pişiriyorsun yemeden önce 1 tk bal koyuyorsun mis gibi bi tatlıBenimde iki gunluk berbat menum 500 gr a mal oldu .
Bugun reglim basladi onundda payi,varmi bilmiyorum da deli gibi,tatli,istiyor canim
Siz yazınca aklıma geldi mesela her hafta beslenmeyle ilgili bi hatamızı düzeltmeye çalışsak beraber mottolar belirlesek mesela bu hafta sevdiğimiz bişeyi görünce gözümüz dönerek dibine kadar yeme huyumuzu terk etmeye çalışalım sonuçta onlar bitmeyecek şimdi yemesek de sonra yiyebiliriz 1 taneyle 1 paket arasında lezzet olarak hiçbir fark Yok yedikten 5 dk sonra tadı ağzımda kalmayacak bu cümleler gibi cümleler bulalım ne dersiniz ?Bende dayanamayanlardanım o paket bitecek diye bir kuralmi var ya aç bitane sonra tekrar yersin ama yok olmuyo
Canim seninki çok uzun insan acikmasa bile psikolojik AC hisseder düşünse ne kaç saattir birşey yemiyorum ben çok yaparım bunu kendimeYa günlük 1 meyve hakkım var onuda sahur da yedimgeriye sadece tadımlık kaçamak hakkım kaldı ya niye bu kadar mutsuz ediyo yememek bilmiyorum sahuru da 1.30-2 gibi yaptım
Ooo seninki tam kahvaltı ve akşam yemeği gibi olacak o zaman zorlanmazsın inş :)
Siz yazınca aklıma geldi mesela her hafta beslenmeyle ilgili bi hatamızı düzeltmeye çalışsak beraber mottolar belirlesek mesela bu hafta sevdiğimiz bişeyi görünce gözümüz dönerek dibine kadar yeme huyumuzu terk etmeye çalışalım sonuçta onlar bitmeyecek şimdi yemesek de sonra yiyebiliriz 1 taneyle 1 paket arasında lezzet olarak hiçbir fark Yok yedikten 5 dk sonra tadı ağzımda kalmayacak bu cümleler gibi cümleler bulalım ne dersiniz ?
Masallah canım tebriklerBu arada sporumu yaptım
90gündedevribody evde ve evde kas serileri (ısınma-soğuma ) 1 saat ya da daha fazla
Şimdi tarçınlı sütümü içiyorum
Sonra da duş :)
Hem pişi hem tatlı bugün son olsun tatlım akşamına bayıldım ama :)Bugun ki menum
Sabah (Saat 11,30)
Iki pişi
Bol peynir zeytin yesillik
Ara (saat 5)
Bir kase cevizli kabak tatlisi (bitsede kurtulsam )
Aksam (saat 7,30)
Hamsi tava ve bol salata
3 lt su yarim litre daha yatmadan icmeyi planliyorum
Spor,yik ayak ve kol agrilarimdan dolayi
Bişey itiraf edeyim mi dün oruç tutup tutmama konusunda çok kararsızdım sonra baktım çok açım hem de tutmam da lazım dedim kalk Zereno kendine güzel bi sahur hazırla tut orucunuCanim seninki çok uzun insan acikmasa bile psikolojik AC hisseder düşünse ne kaç saattir birşey yemiyorum ben çok yaparım bunu kendime
Kesinlikle benimki sabahla aksam yemeği gibi olacak bide ben niyetlenince Allahım nasıl sabir veriyorsa ne acikirim ne birşey iftara kadar tam gaz devam ama iftara onumu yapsam bunumu yapsam koduna girerim sanki kıtlık tan çıkıyorum
Ay ağzına sağlık ne güzel soyledin sanki arkamdan kolamı çalacaklar yoksa insan bi iciste niye 3bardak 3bardak icsinbence çok güzel olur arinalim kötü huylarimizdan
Emin misin,canim,ya sabah ki pisi ve kabak,tatlisimenü güzel cnm
Ya günlük 1 meyve hakkım var onuda sahur da yedimgeriye sadece tadımlık kaçamak hakkım kaldı ya niye bu kadar mutsuz ediyo yememek bilmiyorum sahuru da 1.30-2 gibi yaptım
Yememek kimi mutlu eder ki zaten
Ooo seninki tam kahvaltı ve akşam yemeği gibi olacak o zaman zorlanmazsın inş :)
Di mi ya kendin için en güzel şeyi yapıyorsun bu bile mutlu ediyor:)
Yok kuzum ya nerdeee yemin ettim de benyoksa tutamam kendimi
Bak bak kuzum şimdiden faydasını görmeye başladım sanki
Bal kabağı şöleni gibiydi
He he aynen ya hala kabagim var ama
Oh hepiniz börek yemişsinizvalla sana tam kızıcam akşamı muhteşem kapatıyorsun :)
Canım irmik lapasını denesene bence çok beğenirsin geceden yap sabah ne zaman tatlı çekerse canım ye bunu yiyince 2 ara öğününü sil ama 1 bardak süt 1 kaşık irmik (biraz tarçın ve vanilyada ekleyebilirsin )pişiriyorsun yemeden önce 1 tk bal koyuyorsun mis gibi bi tatlı
Ayni kizimin muhallebisi
Siz yazınca aklıma geldi mesela her hafta beslenmeyle ilgili bi hatamızı düzeltmeye çalışsak beraber mottolar belirlesek mesela bu hafta sevdiğimiz bişeyi görünce gözümüz dönerek dibine kadar yeme huyumuzu terk etmeye çalışalım sonuçta onlar bitmeyecek şimdi yemesek de sonra yiyebiliriz 1 taneyle 1 paket arasında lezzet olarak hiçbir fark Yok yedikten 5 dk sonra tadı ağzımda kalmayacak bu cümleler gibi cümleler bulalım ne dersiniz ?
Ben cok zorlaniyorum yazin . Hatta bu yaz kzimi sutten kesmem ramazana denk,gelecek insallah hastaligim bayrama yakin olur diye,dua ediyorumHem pişi hem tatlı bugün son olsun tatlım akşamına bayıldım ama :)
Ay evet ya onu diyorum ya kac gundur cozuttum iyice
Bişey itiraf edeyim mi dün oruç tutup tutmama konusunda çok kararsızdım sonra baktım çok açım hem de tutmam da lazım dedim kalk Zereno kendine güzel bi sahur hazırla tut orucunuhem karnım doydu hem de bigün borcum eksildi :) orucun manevi bir hazzı ve doygunluğu oluyor normalde o kadar süre hayatta aç kalamayız ama yazın o en sıcağında bile çok daha rahat tutuyorduk hamdolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?