Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

evet kuzum aynen öyle oldu, akşamki börek haric cok iyiydi aslında ama niyetine girmiş olmak bile çok etkiliyor biliyor musun, çok iyi hissediyorum kendimi diyorum bak yola girdim sonunda çoook şükür, yılmak yok sen çöp kutusu değilsin diyorum kendi kendime daha fit daha güzel olacaksın

Aynen öyle kuzum bi tane yulaflı bisküvi yedim çayın yanında geri çekildim paket bana ben pakete bakıyoruz
Ne güzel 1 tane alıp bırakabiliyorsunuz, ben hiç eve sokmamaya çalışıyorum çünkü bir şeyin paketini açtığımda hepsini bitirme huyum var , çok kötü bir şey, yani evde 5 çikolata olsa aynı gün 5ini de yiyorum.

çok saol linkler için kuzum :) bi bakayım hemen, evet canım benim cok şükür odaklanmış durumdayım ya sende durumlar nasıl?

o takıntı ben de de var açılmışsa muhakkak bitecek

bugünkü menü;
Kahvaltı: 1 porsiyon kıymalı, peynirli ve kaymaklı börek ( hepsi toplam 1 tatlı tabağı), çay
ara: 1 bardak süt 1 dilim kakaolu kek
ikindi: 1 kase yoğurt
akşam: 1 elma, 1 avuç ceviz
dengesiz bir gün oldu, pişman oldum, kendimi kötü hissettim

cnm akşam pizza olmamış sadece bence, ben 7 den sonra böyle şeyler yiyince mesela otomatikman 1 gün geri atıyor kilo

Haftada birgun kacamak gun olsa ona da sanirim diyetisyenler belirli bir kilo verdikten sonra izin veriyorlar

o takıntı ben de de var açılmışsa muhakkak bitecek
Takinti mi bilmem ama bende dayanamiyorum

Ama ikindiden sonravtoparlamissin artik birsey yemezsen cokta sorun olurmu ki . Su ve sporla dahada telafisi kolay olur sanirim.
cnm akşam pizza olmamış sadece bence, ben 7 den sonra böyle şeyler yiyince mesela otomatikman 1 gün geri atıyor kilo
Ooo aksam ki pizza zaten felaket . Ama kabak,tatlim,ve sabahki gozlememde,cok geldi bana

Ya günlük 1 meyve hakkım var onuda sahur da yedim geriye sadece tadımlık kaçamak hakkım kaldı ya niye bu kadar mutsuz ediyo yememek bilmiyorum sahuru da 1.30-2 gibi yaptım

Aman benim gibi abartma yazacaktim guya . Imlalarimi duzelteyim derken cevaplaya basmisim

Ooo seninki tam kahvaltı ve akşam yemeği gibi olacak o zaman zorlanmazsın inş :)
Di mi ya kendin için en güzel şeyi yapıyorsun bu bile mutlu ediyor:)

Yok kuzum ya nerdeee yemin ettim de ben yoksa tutamam kendimi
çok saol linkler için kuzum :) bi bakayım hemen, evet canım benim cok şükür odaklanmış durumdayım ya sende durumlar nasıl?
Bak bak kuzum şimdiden faydasını görmeye başladım sanki

Benum dun ki menum nasil arkadaslarr
Bal kabağı şöleni gibiydi
Oh hepiniz börek yemişsiniz valla sana tam kızıcam akşamı muhteşem kapatıyorsun :)

Benimde iki gunluk berbat menum 500 gr a mal oldu .

Bugun reglim basladi onundda payi,varmi bilmiyorum da deli gibi,tatli,istiyor canim
Canım irmik lapasını denesene bence çok beğenirsin geceden yap sabah ne zaman tatlı çekerse canım ye bunu yiyince 2 ara öğününü sil ama 1 bardak süt 1 kaşık irmik (biraz tarçın ve vanilyada ekleyebilirsin )pişiriyorsun yemeden önce 1 tk bal koyuyorsun mis gibi bi tatlı

Bende dayanamayanlardanım o paket bitecek diye bir kuralmi var ya aç bitane sonra tekrar yersin ama yok olmuyo
Siz yazınca aklıma geldi mesela her hafta beslenmeyle ilgili bi hatamızı düzeltmeye çalışsak beraber mottolar belirlesek mesela bu hafta sevdiğimiz bişeyi görünce gözümüz dönerek dibine kadar yeme huyumuzu terk etmeye çalışalım sonuçta onlar bitmeyecek şimdi yemesek de sonra yiyebiliriz 1 taneyle 1 paket arasında lezzet olarak hiçbir fark Yok yedikten 5 dk sonra tadı ağzımda kalmayacak bu cümleler gibi cümleler bulalım ne dersiniz ?

Canim seninki çok uzun insan acikmasa bile psikolojik AC hisseder düşünse ne kaç saattir birşey yemiyorum ben çok yaparım bunu kendime
Kesinlikle benimki sabahla aksam yemeği gibi olacak bide ben niyetlenince Allahım nasıl sabir veriyorsa ne acikirim ne birşey iftara kadar tam gaz devam ama iftara onumu yapsam bunumu yapsam koduna girerim sanki kıtlık tan çıkıyorum
Ay ağzına sağlık ne güzel soyledin sanki arkamdan kolamı çalacaklar yoksa insan bi iciste niye 3bardak 3bardak icsin bence çok güzel olur arinalim kötü huylarimizdan

Hem pişi hem tatlı bugün son olsun tatlım akşamına bayıldım ama :)

Bişey itiraf edeyim mi dün oruç tutup tutmama konusunda çok kararsızdım sonra baktım çok açım hem de tutmam da lazım dedim kalk Zereno kendine güzel bi sahur hazırla tut orucunu hem karnım doydu hem de bigün borcum eksildi :) orucun manevi bir hazzı ve doygunluğu oluyor normalde o kadar süre hayatta aç kalamayız ama yazın o en sıcağında bile çok daha rahat tutuyorduk hamdolsun

*Ben değişiyorum bedenim değişiyor fikirlerim de değişmeli

*Eskisi gibi çok yiyemem ki midem küçücük zaten :)

*Hem 1 lokma da alsam tadı aynı 1 tencere yesem de. 5 dk sonra unutacağım bir tat için değer mi onca kalori almaya. Üstelik yemeyince incelen belimi bacaklarımı kollarımı görünce yaşadığım mutluluk yemek yerken yaşadığımdan çok daha fazla

*Elbette ki güzel sevdiğim yiyecekleri yiyeceğim ana hiçbir zaman kontrolü kaybetmiycem çünkü ben iradeli güçlü bir insanım. Allah en zor şeylerle bile baş edecek gücü insanın içine vermişken 1 dilim pasta mı beni yenecek

* Canım istediğinde alırım önüme bir porsiyon tatlımı tadını çıkara çıkara yavaş yavaş yerim o nimetin tüm güzelliğini görerek Rabbime şükrederek yerim doyduğum zaman devam etmem midemi yormam çünkü ben kontrolsüz bi İnsan değilim

*Ama önceliğim sağlıklı şeyler olur çünkü ne kadar doğal beslenirsem vücudum o kadar rahatlayacak sağlıklı olacak o yüzden gereksiz sağlıksız şeylere çok sık hayatıma sokmam. Arada bir elbette yiyebilirim

*Hem yemiyorum değil yemeyi tercih etmiyorum çünkü ben çok iradeli bir insanım kendim için iyi olan şeyleri tercih ederim kötü şeyleri tercih etmem :)

Kızlar ben bu cümleler yazdım isterseniz sizde ekleme yapın böyle böyle kafa yapımızı değiştiricez ve sonra diyet kelimesini hayatımızdan çıkarıcaz inş çünkü unutmayalım ki diyet yaparsak bıraktığımız zaman tekrar kilo alırız ama sağlıklı, ölçülü ve dengeli beslenirsek kilomuzu korumak çok kolay olacak :)

menü güzel cnm
Emin misin,canim,ya sabah ki pisi ve kabak,tatlisi

Ben cok zorlaniyorum yazin . Hatta bu yaz kzimi sutten kesmem ramazana denk,gelecek insallah hastaligim bayrama yakin olur diye,dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…