Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Iste mesele bu onemli olan yeme aliskanligimizi oturtmak . Mesela abartmadan yiyebilmek . Benim en son noktam bu oldu zaten . Evde benden fazla yiyen olmuyorsu . Pilav makarna kizartma manti gibi seylerden mumkun degil bir tabakla doymuyordum . Ki hala kendimi firenlemesem yiycem . Soyle bi abartmadan yemeyi basarsam ondan sonrasi kolay benim icinde hepimiz icinde

Bence başarabiliriz canım ya inanıyorum şu beyin obezliğinden kurtulucaz o zaman herşey bizim için daha kolay olacak (bunu diyorum ama 15 aydır kurtulamadım bi türlü)

Menüne protein de ekle canım..

Harika bi menü. Allah kabul etsin canım.

Protein için kuru fasulye de eklemeliydin balım çorbaya..

Menüyü sevdim. Güzel.

Daha da bişi yemediysen menü güzel canım.

Olmamış canım menünü beğenmedim..

Dünkü menüm

11:00
2 haşlanmış yumurta
Tb ekmeğinden tost
2 dilim pide
7 zeytin
3 çatal deri peyniri
Yeşil soğan nane maydanoz

16:00
1,5 bardak süt

20:00
2 kase yoğurtlu sebze çorbası
2 üçgen kızarmış kıymalı börek

Akşam komşu börek getirdi sıcacık.. Yok böle bişii el açması sanırım.. Hiç böle bi lezzet görmedim.. Daha önce onda yemiştim çok beğenmiştim. O yüzden getirmişdedim yapma bunu bana.. Yemem dedim ama dayanamadım bizimkiler yerken ben de onu gömdüm

300

Son düzenleme:
Allah kabul etsin. Çok güzel bir menü olmuş. Özendim valla sizden, oruç tutmayı
Süpersin
Börek ekler... cıslı menü olmuş :))
Akşama güzel toparlamışsın arkadaşım. Bu pişmanlık kaçamaktan soğutuyor insanı
çok iyi fikir canım.

böreği hesap etmedin sabah dimi kaptanım akşamı da sütle kapatacaktın anladım ben

Azimli dostlar menüm şöyle
Sabah klasiği
2 dilim ekmek 1 kibrit kutusu beyaz peynir
2 tam ceviz
5 zeytin
Domates biber. 1 tatlı kaşığı Tereyağ ve salça ve azıcık bal
Amanın yağ fazla olmuş ya
Ara 1 nescafe 1 kuru incir
Öğle haşlanmış sebze ve şinitzel
1 dilim ekmek
Ara 1 muz 1 nescafe
Akşam 1 buçuk kase yoğurt 1 muz 1dilim ekmek 1 ceviz 7 8 tane fındık
Akşam yoğurt öğlen haşlama yiyince bende rejim yaptım sandım. Çok da bi şeye benzememiş halbuki...
Su yaklaşık 2 litre
Yarın çok başka olmalı...

El açması böreğe kim hayır diyebilir ki sabah tost yada pideden sadece birisi olsaydı daha hoş olurdu

Bugün menüm

10:30
1 sahanda yumurta
Yeşilsoğan
Deri peyniri
3 zeytin
Çay
3 dilim pide ve lavaş

15:30
1,5 bardak süt

20:30
1,5 bardak süt

300 ip
Sadece süt mü içtin öğle ve akşam :/ afiyet olsun hafif bi menü olmuş
Yok canım güzel olmuş menün afiyet olsun :)

Bu resmen bir tür madde bağımlılığı kesinlikle katılıyorum dediklerine yeme alışkanlığımızı oturtmak şart! Ben zayıfladıgım zamanlarda şu fikri benimsemiştim: perina dıyordum şu canının çektiği son lokma çok mu ihtiyacın var yeme onu, ki kendim yemek istemıyordum zaten...işte bunu kalıca hale bi getirebilsek!
Olmamış canım menünü beğenmedim..
Bugun begenirsin inşallah kuzu
Ah be kaptanım sen de benim gibi gömmüşün karbonhidratları
Bugün menüm

10:30
1 sahanda yumurta
Yeşilsoğan
Deri peyniri
3 zeytin
Çay
3 dilim pide ve lavaş

15:30
1,5 bardak süt

20:30
1,5 bardak süt

300 ip
Ama telafi etmişsin tebrik ediyorum seni :)
2 muza gerek yok bence ama guzel menü

Gecmiş olsun kuzum menun çok güzel

Biraz öyle kendin de farkındasın

eveeet herkese günaydın, biraz kaçamaklı bol börekli bir haftasonu geçirdik anladığım kadarıyla, ben + 200 çıktım spor fln da pek olmayınca. Cumaya kadar artık kaçamak fln yok, pişmanlıktan bıktım, şimdi kahvaltımı yaptım sporumu yapacağım, cumaya kadar da tartılmayacağım, olumsuz etkiliyor beni + çıkarsam motivasyonum kırılıyor, - çıkarsam da oo zaten istersem veriyorum bugün biraz serbest takılsam da olur diyorum, nasıl bir beyin var bende anlamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…