Pisi,ile kabak tatlisi cok degil miGecmiş olsun kuzum menun çok güzel
Perşembe sabah tartıl canım.. Cumaya bulamazsan onu baz alırız. Nereye gidiyosun?Cumadan baslayan bozuk menumle aldim gramlari ama dun aksama kadar suyu bitirdigim ve pisi ile kabak tatlisi sonrasi dilkat ettigim icin bugun 64,1 i gordum persembeye kadar insallah 63 ude gorurum . Gidicem diye oglumun sevdigi seyleri yaptim haftasonu . Artik hafta ici hafif takilicam insalah . Tabi persembeye kadar. O gun yolculuk cunku diyet biskuilerle geciririm,gunu . Cumayada tarti bulabilir miyim bilmiyorum
Cuma kilonu da yazsaydın kuzu.Sabah 55.9
Pardon kaptanımCuma kilonu da yazsaydın kuzu.
Geçmiş olsun canım hemen sıcak içecek takviyelerine başla. Bi de bol su. Toparlarsın hemen inşaallahGünaydın herkese iyi haftalar
haftasonu evde olmadığım için bende kaçırınlardanım tartılmadım ama kesin +dayım
hasta olacağım galiba keyfim yok iştah yok boğazım yanıyor dinlenmeye ihtiyacım var
sağol canımGeçmiş olsun canım hemen sıcak içecek takviyelerine başla. Bi de bol su. Toparlarsın hemen inşaallah
Çok güzel.. Bu hafta sırtlayalım takımı..Pardon kaptanım
Cuma günü 56.2
Bu sabah 55.9
Alkah kabul etsin canım.günaydın herkese bugün bende oruçluyum sabah sahur telaşına unutmuşum tartıyı ama eve gidince tartılır atarım durumu
amin canımAlkah kabul etsin canım.
yorgunluk var tabi ama kilo bakımından güzel olmuş canım sonuçTakımım günaydınlarrrrr.
Cumadan beri istanbuldan 2 kuzenimiz ve 5 çocuğu misafirimizdi. 2 çocuk da bende ev snaokulu gibiydi.
Bu gün gittiler.
Ama bitap durumdayım.
Tek iyi yanı kilo oldu.
Cuma : 93.5
Bu gün : 93.1
Fark : 400 gr
Hollandaya gidiyorum ve muhtemelen onlarda tarti yok cunku hicbirinde kilo derdi yokPerşembe sabah tartıl canım.. Cumaya bulamazsan onu baz alırız. Nereye gidiyosun?
yorgunluk var tabi ama kilo bakımından güzel olmuş canım sonuç
İyi günler kızlar ben bugün tartılamıyorum ama Çarşamba tartışınca kilomu yazarım kilo Verenleri tebrik ediyor vermeyenlere de vermelerini diliyoruminş cuma günü hepimizin sonucu güzel olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?