Kuzum ben yapamam mevcut yediklerimle bile halsiz kalıyorum çünkü sürekli ayaktayımkızlar ben 2 günlük ayran detoxsu yapmak istiyorum
bana katılmak isteyen var mı
kızlar ben 2 günlük ayran detoxsu yapmak istiyorum
Yok yok canım bence çok değil.Kızlar iyi akşamlar bugün biraz suçlu olabilirim
Şimdiki şöyle
Sabah
1 dilim salçalı tb
Üzerine 2 dilim kaşar
ÖğLe
2 cennet hurması
1 tabak mantar sote yedim
Sonra buraya yöresel ürünler fuarı açılmış :) birsürü şehirden birsürü yiyecekler gelmişti dedim en iyisi kaçamak hakkımı kullanayım
Neler yeşimimi yazmiyim :/ ama çok aşırı abartılı değildi tamam biraz abartılıydı ama çok değildi :)
Akşam da acıkınca 1 kase yoğurt yiycem mis gibi manda yoğurdu aldık :)
İşte böyle bir gün oldu kaçamağımı erken yedim akşamı da güzel kapatırsam inanıyorum artı olmayacak yediklerim çünkü doğal şekerli şeylerdi
Valla bende aşırı seviyorum bi oturuşta 10 tane yiyebilirim ama zaten çok olan o değil sonra yediklerimdeYok yok canım bence çok değil.
Benim de bu mevsimde zayıf yönüm cenbet hurması.. Bayiliyorum hurmaya.
Güzel bir menü olmuş canımSabah bir kase pulbiberli naneli limonlu yoğurt
2 saat sonra bir kaşarlı tost 4 yeşil zeytin 2 çubuk peynir
öğleyin bir sahanda yumurta(çift sarılı) 2 ince dilim ekmek bir avokadonun yarısı
ara bikaç tane kuru üzüm 2 kuru kayısı
akşam bir kase lahana çorbası
Ben detoks yapamıyorum. Suyu zor içiyorum bir de detoks beni bitirir şu an. Sana kolaylıklar dilerim canımkızlar ben 2 günlük ayran detoxsu yapmak istiyorum
sen detoks yapma zaten emziriyorsun cnmBen detoks yapamıyorum. Suyu zor içiyorum bir de detoks beni bitirir şu an. Sana kolaylıklar dilerim canım
teşekkürler cnm biraz kabonhidrat fazla gibi oldu bakalımGüzel bir menü olmuş canım
Haklısın... Yoğurt kürünü yapsammı acaba bişey olmaz sanki ya. Yoğurt sonuçtasen detoks yapma zaten emziriyorsun cnm
Çorbada ekmek yerine sayılmasa sorun yok aslında. Onu da saysak 1 dilim falan fazlan var. O da zarar etmez benceteşekkürler cnm biraz kabonhidrat fazla gibi oldu bakalım
ısırgan çayı içersin ve de yoğurda bol bol dereotu ekleHaklısın... Yoğurt kürünü yapsammı acaba bişey olmaz sanki ya. Yoğurt sonuçta
ben bugünlük sporumu da yaptımYoğurt yerine küçük bi kase mercimek çorbası içtim içim ısınsın diye :)
Tebrikler tatlımben bugünlük sporumu da yaptımZereno sen de yaptın mı yazmamışsın
Güle güle git canım gezmeye mi gidiyorsun iş için mi?Hollandaya gidiyorum ve muhtemelen onlarda tarti yok cunku hicbirinde kilo derdi yok
İnşalkah canım.
Hadi bakalım çarşambayı bekliyoruz.
Detoksun hayırlı olsun canım :) 2 gün yapıcaksın di miAnlaşılan yalnız giriyorum detoxsa bakalım eğer sabah kendimi kötü iyi hissedersem başlıyorum ayran detoxsuna
Bence Harika bir menü olmuş afiyet olsun yumurtan çift sarılı mı çıktıSabah bir kase pulbiberli naneli limonlu yoğurt
2 saat sonra bir kaşarlı tost 4 yeşil zeytin 2 çubuk peynir
öğleyin bir sahanda yumurta(çift sarılı) 2 ince dilim ekmek bir avokadonun yarısı
ara bikaç tane kuru üzüm 2 kuru kayısı
akşam bir kase lahana çorbası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?