Canım çok geçmiş olsun inş şimdiye çoktan geçmiştir moral bozukluğun baş ağrından mı kaynaklanıyor yoksa moralin bozuk diye mi başın ağrıdıBugün biraz moralim bozuk bişey yiyesim yok hiç başım çok ağrıyor
Aaa bunu kaydettim ilaçtan Atmadan bende denerim inşToz aci biber, toz zencefil , toz zerdecal biraz da limon suyu,sıkıp sicak su ekleyip icebilirsen ic canim bas agrisi icin
Kabak tatlının bitmesine çok sevindim bu hafta seni inş sıkıntıya sokmazEvet sira geldi bugun ki menume
Sabah
Oglum beyaz ekmek aradindaki peynir yumurtayi yiyemeden gitmis yazik olmasin diye ben yedim
Bir yk ovma peynir
8 zeytin
Bol yesillik
Ogle
Bir tabak kesme corba
Bir avuc kadar mantar sote
Bir tabak kadar yogurtlu havuc
Saat 16,30 da
Tavuk ve bir kepce,bulgur pilavi
Saat 18 de
Bir avuc misir cerezi
Bir kac badem
Saat 19,30
9-10 kadar kabak tatlisi ( sukur bugun bitti)
Dun aksam 27+22dk yuruyus yaptim yazmayi unuttum
Bugun kizimi banyo yaptirdigim icin yuruyuse cikamadik
3,5 lt su
Ooo afiyet olsun tatlım gayet güzelmenü,
sabah 2 haşlanmış yumurta 3 zeytin peynir salatalık portakal suyu
öğle 1 tabak cevizli tarçınlı yoğurt, yarım nar yarım muz
ara 1 bardak süt
akşam 3 köfte yağsız salata
spor 2 sa
1.5 sa yürüyüş 30 dk cardio
su 2.5 lt
Afiyet olsun KaptanımMenüm gelsin
8:30
Krep 1 kase
Soslu karnıbahar kızartma 1 kase
2:00
1,5 bardak karışımlı süt
19:00
2 lokma kaşarlı tost(kızımdan kalmaydı atıvermişim ağzıma)
1,5 bardak karışımlı süt
Ay canım benim Rabbim gücünü kuvvetini artırsın vaktine bereket versin inş :)Kızlar bu hafta sonu düğun var bugün ablam doğum yaptı şirkette 3kisi calisioz 1de mudur benim dışında 2kisi isten ayrıldı babamın hastane raporlarının suresi dolmuş ona hastane sıra islemleri derken hayatım gayet koşuşturmali bu hafta fazla yorum yapaamiyorum kusura bakmayın
Süt yumurta un çırpılır, haşlanmış karnıbahar lar bu sosa batırılarak kızartılır.Soslu karnibahar kizartmasi nasil
Günaydıngünaydın 2.takımın güzel hatunları
evt cnm bilerek almadım protein ağırlıklı olsun istiyorum bu ara bir de hasta olmamak için vitaminli olsun diye sabah greyfurt portakal suyu sıkıyorumBilerek mi karbonhidrat almadın? Menün çok güzel olmuş
valla ben bilmem kaptan, bu ara yemeye niyetim yokYok bee sen yemene devam et ben şaka yaptımdı
kolay gelsin cnm yoğun tempoKızlar bu hafta sonu düğun var bugün ablam doğum yaptı şirkette 3kisi calisioz 1de mudur benim dışında 2kisi isten ayrıldı babamın hastane raporlarının suresi dolmuş ona hastane sıra islemleri derken hayatım gayet koşuşturmali bu hafta fazla yorum yapaamiyorum kusura bakmayın
Muhtemelen,kabak, tatlisi ve haftasonu haur isleri sıkıntiya soktu ki bu hafta kili veremedimCanım çok geçmiş olsun inş şimdiye çoktan geçmiştir moral bozukluğun baş ağrından mı kaynaklanıyor yoksa moralin bozuk diye mi başın ağrıdı
Aaa bunu kaydettim ilaçtan Atmadan bende denerim inş
Kabak tatlının bitmesine çok sevindim bu hafta seni inş sıkıntıya sokmaz
Ooo afiyet olsun tatlım gayet güzel
Afiyet olsun Kaptanım
Ay canım benim Rabbim gücünü kuvvetini artırsın vaktine bereket versin inş :)
Himm biraz karnibaharim var deneyim mademSüt yumurta un çırpılır, haşlanmış karnıbahar lar bu sosa batırılarak kızartılır.
günaydın 2.takımın güzel hatunları
Günaydınlar efenimmm
çok merak ettim kız kaç geldinefendim ben bomba gibi geleceğim cuma sabahı hepinizi ezip geçeceğim
sabah tatıdaki rakamı görünce acaypi gaza geldim bugun de devam
tek bir kaçamak hakkı tanıyorum kendime
sade türk kahvesinin yanında 2 küçük parça bitter çikolata
ya kızlar dün akşam taze taze süt geldi kaynattım
bir bardak aldım içene kabuk tarçın attım amman allahım nasıl güzel bir tat
ben bayıldım tam tatlı krizi için birebir
Fırınlayabilirsin canım. Kızartma yerine.Himm biraz karnibaharim var deneyim madem
hayatta söylemem cuma sabahını bekle ve görçok merak ettim kız kaç geldinolmadı haftaya bendemi yapsam acaba
Hazirladim bileFırınlayabilirsin canım. Kızartma yerine.
çatlarım meraktan sonra en zayıflamış ben olurumçok merak ettim kız kaç geldinolmadı haftaya bendemi yapsam acaba
Muhtemelen,kabak, tatlisi ve haftasonu haur isleri sıkıntiya soktu ki bu hafta kili veremedim
Ben öğleden sonra hep uyudum :)kızlar bugün hepiniz sessizsiniz acaba kaçamakmı yapıyosunuz
Sence neden canim dun ki menunde kacamklar vardi sanirim ondan mi acabaBu arada tartıldım bugün oruç olduğum için iftara yakın tartıldım 79,5 çıktımyani +400 inş yarın gider :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?