Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

yani ben o çorbanın diyetini uygulamadığım için pek etki etmedi sırf karın tokluğuna içiyordum ama tok tutuyor yani
bu çorbanın diyetini uygulayanlar inanılmaz kilolar vermiş yalnız

cnm güzel menü sabahı anlayamadım 2,5 dilim ekmek mi var?

hadi bakalım inş ben de güzel bir eksi istiyorum bu cuma kendi adıma ama şimdi bitter çikolata dedin beni bitirdin, niye ben böyleyim ya

oruç tutarken vücut depoluyor bazılarında galiba 2 öğün olunca, ben hiçbir ramazanda kilo veremem mesela

yani ben o çorbanın diyetini uygulamadığım için pek etki etmedi sırf karın tokluğuna içiyordum ama tok tutuyor yani
bu çorbanın diyetini uygulayanlar inanılmaz kilolar vermiş yalnız
evt ben yapmıştım zamanında etkili yalnız karnımı bağırsaklarımı rahatsız etmişti lahana haftasonu yapmıştım benim çok hassas bünye , bütün gün karnım gurulduyor sonra

Selam kızlar artık bitmiş durumdayım ama yarın sabah tartiyi düşünüp bu günün bitmesini diliyorum
Menüye gelince
Sabah
1 yağsız tavada peynirli omlet
Domates salatalık
5 zeytin

Ara
Mandalina
Öğle
Bir bardak ayran
Bir çorba kasesi kereviz havuç yoğurt 3lusu
Ara
Bir Türk kahvesi bitter çikolata
Ara
1 adet kuru incir
Akşam
Büyük bir bardak ayran

Az önce
Minnacık sigara böreği attım ağzıma
Yerli malı haftası için kızıma kızartıtim

hadi bakalım inş ben de güzel bir eksi istiyorum bu cuma kendi adıma ama şimdi bitter çikolata dedin beni bitirdin, niye ben böyleyim ya
İnşallah canım yaa bakalım cumayi iple çekiyorum okulda arkadaşlar sen kilo vermeye taktın ağzımızin tadı tuzu kalmadı diyorlar demekki milelti ben kışkırtıyorum

hadi bakalım cuma gününün şampiyonu olacak mısın bakalım

Gündüz mecburen ağır olmuş ama akşam güzel afiyet olsun

tmm kuzum bunu sabah öğünleri için uygulayacağım
Sonucunu merak ediyorum bende yapmayı düşünüyorum sonra

Afiyet olsun canım güzel olmuş

oruç tutarken vücut depoluyor bazılarında galiba 2 öğün olunca, ben hiçbir ramazanda kilo veremem mesela
Bilmiyorum Ramazan’da ilk 2 hafta güzelce uymuştum listeye kilo vermiştim sonra diyeti sallayınca tekrar almıştım

Oy canım azıcık yemişsin nasıl durdun? Daha yarında var Bu haftayı geçir de cumadan sonra normal sağlıklı beslenirsin :)

Abartmadigim halde yemeklerimi sahurdan sonrada yatmamama rağmen benimkide depoluyor sanırım sinir bozucu
sabredelim canım elbet gidecek

Menüm

7:30
1,5 bardak karışımlı süt

15:00
1 kase mercimek çorba
1 patlican 1 biber 1 kabak kuru dolma
4 yaprak 3 lahana sarma
Yarım lavaş
1 tabak salata
1 baklava

20:00
1,5 bardak karışımlı süt

Az önce 1 kupa açlık otu çayı

Mükemmelsin...
valla yine iyi dayanmışsın canım, ben o sigara böreğinin tadını aldıktan sonra bi yerim ki

Sabah ve akşamla öğleni güzel dengelmişsin afiyet olsun :)

Selam canlar sporumu yaptım geldim ohh be çok mutluyum :)) leslie 3 mil yaptım baya bel ve bacak calıştım iyi ter döktüm
Tebrikler canım bende yapıcam hatta gidip yapayım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…