- 2 Temmuz 2012
- 3.202
- 5.050
- 158
yani ben o çorbanın diyetini uygulamadığım için pek etki etmedi sırf karın tokluğuna içiyordum ama tok tutuyor yanikaçamak yok da yorgunluk var cnm ya
patates kızartması cıssskeşke onu öğlene alsaydın en azından
aferin kuzum iyi dayanmışsın lahana çorbası nasıl peki yağ yakıyor mu işe yaradığını hissettin mi
akşamı kurtarmışsın cnm afiyet olsun
cnm güzel menü sabahı anlayamadım 2,5 dilim ekmek mi var?Sabah: 2,5 dilim salça lor peyniri zeytin bal ve çay
Öğlen: 2 yumurtadan sucuklu omlet, avuç içi kadar ekmek
Ara: turk kahvesi 1 tane eti kurabi, birazdan 1 mandalina
Akşam: 1 servis k tavuk sote, 1 servis k makarna biraz yoğurt
Ara: yeşilçayımı içtim
hadi bakalım inş ben de güzel bir eksi istiyorum bu cuma kendi adıma ama şimdi bitter çikolata dedin beni bitirdin, niye ben böyleyim yaefendim ben bomba gibi geleceğim cuma sabahı hepinizi ezip geçeceğim
sabah tatıdaki rakamı görünce acaypi gaza geldim bugun de devam
tek bir kaçamak hakkı tanıyorum kendime
sade türk kahvesinin yanında 2 küçük parça bitter çikolata
ya kızlar dün akşam taze taze süt geldi kaynattım
bir bardak aldım içene kabuk tarçın attım amman allahım nasıl güzel bir tat
ben bayıldım tam tatlı krizi için birebir
oruç tutarken vücut depoluyor bazılarında galiba 2 öğün olunca, ben hiçbir ramazanda kilo veremem meselaBilmiyorum canım aslında çok minimum tutuyorum kaçamakları bi lokma bi kaşık kadar filan onun haricinde de listeme hep uyuyorum demek ki var bi yerde sıkıntı aslında 40 kilodan fazla verdim böyle yavaşlaması normal belki de, haftada yarım kilo versem yeterli olur benim için
Bi yandan da geçen haftada Çarşamba 80,6düm o hesaba 1 kilo vermişem gözüküyor ama cuma günü önemli aslında :/
evt ben yapmıştım zamanında etkili yalnız karnımı bağırsaklarımı rahatsız etmişti lahana haftasonu yapmıştım benim çok hassas bünye , bütün gün karnım gurulduyor sonrayani ben o çorbanın diyetini uygulamadığım için pek etki etmedi sırf karın tokluğuna içiyordum ama tok tutuyor yani
bu çorbanın diyetini uygulayanlar inanılmaz kilolar vermiş yalnız
İnşallah canım yaa bakalım cumayi iple çekiyorum okulda arkadaşlar sen kilo vermeye taktın ağzımızin tadı tuzu kalmadı diyorlar demekki milelti ben kışkırtıyorumhadi bakalım inş ben de güzel bir eksi istiyorum bu cuma kendi adıma ama şimdi bitter çikolata dedin beni bitirdin, niye ben böyleyim ya
hadi bakalım cuma gününün şampiyonu olacak mısın bakalımSelam kızlar artık bitmiş durumdayım ama yarın sabah tartiyi düşünüp bu günün bitmesini diliyorum
Menüye gelince
Sabah
1 yağsız tavada peynirli omlet
Domates salatalık
5 zeytin
Ara
Mandalina
Öğle
Bir bardak ayran
Bir çorba kasesi kereviz havuç yoğurt 3lusu
Ara
Bir Türk kahvesi bitter çikolata
Ara
1 adet kuru incir
Akşam
Büyük bir bardak ayran
Az önce
Minnacık sigara böreği attım ağzıma
Yerli malı haftası için kızıma kızartıtim
Buradayım canım gece 2.30 gibi yatmıştım sabahta 5.30 kalktim orucluda olunca iftardan sonra sızmısim
Abartmadigim halde yemeklerimi sahurdan sonrada yatmamama rağmen benimkide depoluyor sanırım sinir bozucuoruç tutarken vücut depoluyor bazılarında galiba 2 öğün olunca, ben hiçbir ramazanda kilo veremem mesela
Gündüz mecburen ağır olmuş ama akşam güzel afiyet olsunSelamlar efendim
Bugün hastanede tahlil işlemlerimiz vardı.
Sabah 10.30 gibi yarım simit yarım açma
Öğle 15.00 et dürüm ayran
Ara 1 nescafe 1 kuru incir
Akşam 2 mandalina 1 portakal
Belki yoğurt kürünü yaparım az sonra
Sonucunu merak ediyorum bende yapmayı düşünüyorum sonratmm kuzum bunu sabah öğünleri için uygulayacağım
Afiyet olsun canım güzel olmuşBugünkü menü:
kahvaltı 2 haşlanmış yumurta salatalık biber 4 zeytin beyaz peynir 1 bardak portakal suyu
öğle 1 kase süt içine müsli kuru meyve kuru yemiş 1 muz
ara 2 kaşık havuç tarator
ikindi 1 sade türk kahvesi yanına küçük lokum
akşam 1 kase mercimek çorbası 2 kaşık fasülye pilaki
su 2.5 lt
spor 1 sa yürüyüş 20 dk cardio
Bilmiyorum Ramazan’da ilk 2 hafta güzelce uymuştum listeye kilo vermiştim sonra diyeti sallayınca tekrar almıştımoruç tutarken vücut depoluyor bazılarında galiba 2 öğün olunca, ben hiçbir ramazanda kilo veremem mesela
Oy canım azıcık yemişsin nasıl durdun? Daha yarında var Bu haftayı geçir de cumadan sonra normal sağlıklı beslenirsin :)Selam kızlar artık bitmiş durumdayım ama yarın sabah tartiyi düşünüp bu günün bitmesini diliyorum
Menüye gelince
Sabah
Domates salatalık
5 zeytin
Ara
Mandalina
Öğle
Bir bardak ayran
Ara
Ara
1 adet kuru incir
Akşam
Büyük bir bardak ayran
Az önce
sabredelim canım elbet gidecekAbartmadigim halde yemeklerimi sahurdan sonrada yatmamama rağmen benimkide depoluyor sanırım sinir bozucu
Evet kuzucnm güzel menü sabahı anlayamadım 2,5 dilim ekmek mi var?
Mükemmelsin...Bugünkü menü:
kahvaltı 2 haşlanmış yumurta salatalık biber 4 zeytin beyaz peynir 1 bardak portakal suyu
öğle 1 kase süt içine müsli kuru meyve kuru yemiş 1 muz
ara 2 kaşık havuç tarator
ikindi 1 sade türk kahvesi yanına küçük lokum
akşam 1 kase mercimek çorbası 2 kaşık fasülye pilaki
su 2.5 lt
spor 1 sa yürüyüş 20 dk cardio
valla yine iyi dayanmışsın canım, ben o sigara böreğinin tadını aldıktan sonra bi yerim kiSelam kızlar artık bitmiş durumdayım ama yarın sabah tartiyi düşünüp bu günün bitmesini diliyorum
Menüye gelince
Sabah
Domates salatalık
5 zeytin
Ara
Mandalina
Öğle
Bir bardak ayran
Ara
Ara
1 adet kuru incir
Akşam
Büyük bir bardak ayran
Az önce
Sabah ve akşamla öğleni güzel dengelmişsin afiyet olsun :)Menüm
7:30
1,5 bardak karışımlı süt
15:00
1 kase mercimek çorba
1 patlican 1 biber 1 kabak kuru dolma
4 yaprak 3 lahana sarma
Yarım lavaş
1 tabak salata
1 baklava
20:00
1,5 bardak karışımlı süt
Az önce 1 kupa açlık otu çayı
Tebrikler canım bende yapıcam hatta gidip yapayım şimdiSelam canlar sporumu yaptım geldim ohh be çok mutluyum :)) leslie 3 mil yaptım baya bel ve bacak calıştım iyi ter döktüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?