Bilmiyorum canım aslında çok minimum tutuyorum kaçamakları bi lokma bi kaşık kadar filan onun haricinde de listeme hep uyuyorum demek ki var bi yerde sıkıntı aslında 40 kilodan fazla verdim böyle yavaşlaması normal belki de, haftada yarım kilo versem yeterli olur benim içinSence neden canim dun ki menunde kacamklar vardi sanirim ondan mi acaba
sorma zereno bugün ben de zor dayandım o kadar uğraşıyorum boşa gitmesin diye sabrediyorumSAHUR(01.30)
1 el büyüklüğünde ev ekmeği
4 çubuk peynir
Sucuklu yumurta
2 Beypazarı kurusu
Yarım dilim baklava
10 tane leblebi
1 cennet hurması
İFTAR(17.15)
Yarım kase tarhana çorbası
2 biber dolması-4 sarma
1 kase yoğurt
3 patlıcan-3 ceviz büyüklüğünde köfte
Soğan
Bugünkü menüm de böyle kaçamak olarak sadece yarım dilim baklava var tabi ki yenmese daha iyi ama nefis bazen dayanamıyor
kabak bitti sanırsamBugun ki menum
Sabah yine oglumun yemedigi ekmekbarasini yedim ama ceyrekten b u yuktu ekmek . Kk peynir , 2 yumurta bol yesillik
Ogle
1 tabak yogurt corbasi
1 kepce bulgir pilavi
1 tavuk budu
2 mandalina
Aksam
Bir tabak patates kizartmasi
20+20 yuruyus
3 lt su
Canım kacamaklar cok minnoş bence Allah kabul etsin inş orucunu kuzum menu güzelSAHUR(01.30)
4 çubuk peynir
Sucuklu yumurta
2 Beypazarı kurusu
Yarım dilim baklava
10 tane leblebi
1 cennet hurması
İFTAR(17.15)
2 biber dolması-4 sarma
1 kase yoğurt
Soğan
Bugünkü menüm de böyle kaçamak olarak sadece yarım dilim baklava var tabi ki yenmese daha iyi ama nefis bazen dayanamıyor
Çok hafif bir menu yanı normal verdiğin mücadele :)bugün resmen nefsimle savaştım
sabah pulbiberli naneli limonlu yoğurt
ara bir muz
öğleyin iki kase şehriyeli tarhana çorbası
ara bir elma
akşam iki kase lahana çorbası
Wc cıkmamsk cok etkiliyor kabızlığın için bişiler yapmalısınbu sabah tartıda 56.0 ı gördüm halbuki düşük kalorili besleniyorum sporumu hiç aksatmadan yapıyorum pazartesiye göre artı100 görünüyorum ama 3 gündür çok afedersiniz wc ye çıkamıyorum onun etkisi olabilir mi
İnş gider kuzum sabır edicezBu arada tartıldım bugün oruç olduğum için iftara yakın tartıldım 79,5 çıktımyani +400 inş yarın gider :/
Neee patates kızartması mı??Bugun ki menum
Sabah yine oglumun yemedigi ekmekbarasini yedim ama ceyrekten b u yuktu ekmek . Kk peynir , 2 yumurta bol yesillik
Ogle
1 tabak yogurt corbasi
1 kepce bulgir pilavi
1 tavuk budu
2 mandalina
Aksam
20+20 yuruyus
3 lt su
sabahları pulbiberli yoğurt yerine bence yoğurda kurukayısı kuruincir kuruüzüm katayım hem şeker ihtiyacımı da karşılarCanım kacamaklar cok minnoş bence Allah kabul etsin inş orucunu kuzum menu güzel
Çok hafif bir menu yanı normal verdiğin mücadele :)
Wc cıkmamsk cok etkiliyor kabızlığın için bişiler yapmalısın
Güzel olmuş canım afiyet olsun spora başladın mı?Sabah: 2,5 dilim salça lor peyniri zeytin bal ve çay
Öğlen: 2 yumurtadan sucuklu omlet, avuç içi kadar ekmek
Ara: turk kahvesi 1 tane eti kurabi, birazdan 1 mandalina
Akşam: 1 servis k tavuk sote, 1 servis k makarna biraz yoğurt
Ara: yeşilçayımı içtim
Sanki protein hiç Yok acaba bi kase yoğurt bi kase çorba mı içseydinbugün resmen nefsimle savaştım
ara bir muz
ara bir elma
Yeşil Mercimek de haşlayabilirsin çok doyurucu oluyorlahana çorbam bitti akşam menüsü için başka alternatifler arayacağım
sorma zereno bugün ben de zor dayandım o kadar uğraşıyorum boşa gitmesin diye sabrediyorum
Çok etkiler canım ondandır merak etmebu sabah tartıda 56.0 ı gördüm halbuki düşük kalorili besleniyorum sporumu hiç aksatmadan yapıyorum pazartesiye göre artı100 görünüyorum ama 3 gündür çok afedersiniz wc ye çıkamıyorum onun etkisi olabilir mi
İnş tatlımİnş gider kuzum sabır edicez
Daha önce Burda bi arkadaşa spor hocası tavsiye etmişti geceden meyveleri suya koyuyordu kalkınca suyunu içip meyveleri de yoğurda katıp yiyordu tarifini bulayım sana atayım inşsabahları pulbiberli yoğurt yerine bence yoğurda kurukayısı kuruincir kuruüzüm katayım hem şeker ihtiyacımı da karşılar
Şimdi canım şöyle yapıyorsun
bir gece önceden 500 ml suya bir ceviz içi, 3 gün kurusu kayısı, 3 kuru üzüm, 1 dut kurusu atıyorsun ve sabah bu suyu içiyorsun
kalan meyveyi de ya ye
ya yoğurda kat ye
ya da yulafa kat ye
hepsi kabulümüz
ben yoğurtla yiyorum 2 gündür acayip lezzetli oluyor
Bebişiniz için tebrik ederim. Sana da kolaylıklar dilerim canımKızlar bu hafta sonu düğun var bugün ablam doğum yaptı şirkette 3kisi calisioz 1de mudur benim dışında 2kisi isten ayrıldı babamın hastane raporlarının suresi dolmuş ona hastane sıra islemleri derken hayatım gayet koşuşturmali bu hafta fazla yorum yapaamiyorum kusura bakmayın
Kızartma olmamış kuzumBugun ki menum
Ogle
1 tabak yogurt corbasi
1 kepce bulgir pilavi
1 tavuk budu
2 mandalina
Aksam
20+20 yuruyus
3 lt su
Allah kabul etsin güzel menü canımSAHUR(01.30)
4 çubuk peynir
Sucuklu yumurta
2 Beypazarı kurusu
Yarım dilim baklava
10 tane leblebi
1 cennet hurması
İFTAR(17.15)
2 biber dolması-4 sarma
1 kase yoğurt
Soğan
Kurabiye yemezsen iyiymiş gerisi çok güzelSabah: 2,5 dilim salça lor peyniri zeytin bal ve çay
Öğlen: 2 yumurtadan sucuklu omlet, avuç içi kadar ekmek
Ara: turk kahvesi 1 tane eti kurabi, birazdan 1 mandalina
Akşam: 1 servis k tavuk sote, 1 servis k makarna biraz yoğurt
Ara: yeşilçayımı içtim
gerçekten savaşmışsın canım ve gördüğüm kadarıyla kazanmışsın :))bugün resmen nefsimle savaştım
ara bir muz
ara bir elma
tmm kuzum bunu sabah öğünleri için uygulayacağım
güzel menü cnm akşamı hafif tutarak dengelemişsinSelamlar efendim
Bugün hastanede tahlil işlemlerimiz vardı.
Sabah 10.30 gibi yarım simit yarım açma
Öğle 15.00 et dürüm ayran
Ara 1 nescafe 1 kuru incir
Akşam 2 mandalina 1 portakal
Belki yoğurt kürünü yaparım az sonra
güzel menü cnm gayet dengeliBugünkü menü:
kahvaltı 2 haşlanmış yumurta salatalık biber 4 zeytin beyaz peynir 1 bardak portakal suyu
öğle 1 kase süt içine müsli kuru meyve kuru yemiş 1 muz
ara 2 kaşık havuç tarator
ikindi 1 sade türk kahvesi yanına küçük lokum
akşam 1 kase mercimek çorbası 2 kaşık fasülye pilaki
su 2.5 lt
spor 1 sa yürüyüş 20 dk cardio
kaçamak yok da yorgunluk var cnm yakızlar bugün hepiniz sessizsiniz acaba kaçamakmı yapıyosunuz
patates kızartması cısssBugun ki menum
Ogle
1 tabak yogurt corbasi
1 kepce bulgir pilavi
1 tavuk budu
2 mandalina
Aksam
20+20 yuruyus
3 lt su
aferin kuzum iyi dayanmışsın lahana çorbası nasıl peki yağ yakıyor mu işe yaradığını hissettin mibugün resmen nefsimle savaştım
ara bir muz
ara bir elma
akşamı kurtarmışsın cnm afiyet olsunSelamlar efendim
Bugün hastanede tahlil işlemlerimiz vardı.
Sabah 10.30 gibi yarım simit yarım açma
Öğle 15.00 et dürüm ayran
Ara 1 nescafe 1 kuru incir
Akşam 2 mandalina 1 portakal
Belki yoğurt kürünü yaparım az sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?