Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Sabah: 1 dilim ekmek az yeşillik peynir salça bal ve çay
Öğlen: yarım peynirli gözleme (yağsız tost makinesinde pişti)
ara: 1 sütlü kahve
akşam: biraz tavuk, az biraz mantı
ara: yeşilçay ve turk kahvesi

sporumu yazmıştım, kitap bay mucize

Sabah bir kase yoğurt
Kahvaltıiki peynirli poğaça 4 yeşil 4 siyah zeytin bir haşlama yumurta bir fincan iki şekerli çay
Ara üç kuru incir iki ceviz
Öğle 5 köfte üç kaşık patates püresi
Akşam lahana çorbası yağsız az tuzlu iki kase

menünü çok beğendim sanki bugün her zamankinden daha az yemişsin

Zereno akşamdan bir kase yoğurdun içine bie kurukayısı bir kuruincir iki üç dutkurusu iki üç kuruüzüm atsam sabahleyin hazırladığım o karışımı kahvaltı niyetine yesem nasıl olur hem de hazımsızlığıma iyi gelir diye düşünüyorum

Afiyet olsun canım bende baklava Yedim diye pizza ve kurabiyeye bişey diyemiyorum

Afiyet olsun canım güzel olmuş

Kaçamak hariç güzel afiyet olsun

Vay İskender olayına bayıldım afiyet olsun canım

Ay regl olacaksan o cok etkiliyor bebeğim bn depresyona giriyorum çok sinirli oluyorum, hadı ya yemin mi ettin? Eskiden ben de yapardım ama sonra bıraktım oo daha varmış uzun vadeli etmişsin ama daha iyi yeme zaten
He ya ondan galiba :/ evet yemin ettim ama pişman olsam mı olmasam mı bilemedim etmesem 78i göremeyecektim belki de

Afiyet olsun şekerim güzel

Gayet güzel olmuş tatlım Afiyet olsun

Aynı etkiyi verir mi bilemedim canım çünkü diğerinde suyunu da içiyorsun ama bi dene istersen

KAHVALTI(09.00)
Sucuklu yumurta(7-8 dilim sucuk-1 yumurta kendi yağında pişirdim)
1 dilim tb ekmek
1 kase yoğurt
1 cennet hurması
1 tk şekersiz Fındık ezmesi

ÖĞLE(13.00)
1 tabak kıymalı karnabahar yoğurtlaması
1 muz
3 Beypazarı kurusu

AKŞAM
3-4 yk kadar çiğköfte
3-4 yk ayran çorbası
1 küçük ayran
1 dilim baklava :/

menüm
kahvaltı yok
öğle 12.00
1 simit

ara 14.00
2 mandalina

ara 18.00
2 mandalina

akşam 20.00
3 kaşık etli türlü
1 dilim ekmek

ara 21.30
biraz patlamış mısır

5 km yürüyüş
1.5 lt su

afiyet olsun canım güzel menü

merhaba kızlar bugün yatmadan hemen yazayım dedim, yoğun geçti dışarıdaydık ve hafif bir kaçamak oldu bugünlük ama doğum günümdü, mazur görün
brunch 12 gibiydi domates salatalık hellim 1 içli köfte 2 sosis 1 dilim börek
ikindi yarım dilim yaş pasta kahve
akşam 3 köfte salata
spor yok
su 1.5 lt kadar
bu haftasonu spor yoktu inş yarın eksi görürüm iyi gecelerrr

Kızlar kaçamak öğünümü az önce kullanmış bulunmaktayım karnım çok tok ama pişman değilim çünküsü çok ihtiyacım vardı iyice moralim bozuktu böyle tıka basa yemek iyi geldi
Bolca Kahvaltılık (peynir bal reçel tereyağ vs) ev ekmeği
Leblebi pekmezli sucuk bisküvi filan yedim ölçüleri epeyce fazlaydı ama kızmayın bana Pamam mı anlamaya çalışın ihtiyacım vardı psikolojim çok sağlam değil diyetten ötürü biliyorsunuz ve kocaman seviliyorsunuz

Ben hiç kızmadım aksine bu kacamak sana iyi gelecek biliyorum kuzum :) çünkü bizim işin daha çoğu psikolojik...sen de kocaman seviliyorsun

afiyet olsun kuzum kızmadık

yumakcım iyiki doğdun güzel yaşların olsun inşallah

Günaydın güzeller

Cuma 76,6
Bugün 78,4

Diyet açısından korkunç geçen cuma cumartesi oldu. Dün acıcıktan toparlandı gibi ama yeterli olmamış maalesef..
kaptanım günaydın ben maydonoz yağı aldım bu sabah başladım nette tarifini 5 damla maydonoz yağını birkaç damla limon sıkın suyla için yazıyodu öyle yaptım ama başka tarifi varmıdır ve günde 1 keremi yapmam gerekiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…