menünü çok beğendim sanki bugün her zamankinden daha az yemişsinSabah: 1 dilim ekmek az yeşillik peynir salça bal ve çay
Öğlen: yarım peynirli gözleme (yağsız tost makinesinde pişti)
ara: 1 sütlü kahve
akşam: biraz tavuk, az biraz mantı
ara: yeşilçay ve turk kahvesi
sporumu yazmıştım, kitap bay mucize
saol canım çok mutlu oldum :) evet artık baya baya dikkat ediyorum çok şükürmenünü çok beğendim sanki bugün her zamankinden daha az yemişsin
Afiyet olsun canım bende baklava Yedim diye pizza ve kurabiyeye bişey diyemiyorumMenum
Kahvalti
Ac karnima buyuk bardak su ve arkasindan bir avuc,kayisi kurusu
1 dilim kepekli ekmek
1 kibrit kutusu kasar
2 kk beyaz peynir
8 zeytun
2 yk patates rendedi
1 yk biber domates kavrumu
3 domates,roka 1 ceviz , 3-4 cig badem
Ogle
4 kucuk dilim puzza
1 kurabiye
Aksam
1,kase yogurt corbasi
1 tabak etli kuru fasulye
Bol salata
Malesef suyu takip edemedim
Afiyet olsun canım güzel olmuşdünkü menüm
kahvaltı 11.00
domates
salatalık
2 dilim ekmek
ara 18.00
1 elma
akşam 20.00
3 küçük çiğ köfte
bol marul
1.5 lt su
1.5 saat yürüyüş
bugünkü mnüm
kahvaltı yok
öğle 13.00
1 küçük ekmeğe tost
1 haşlanmış yumurta
ara 18.00
1 mandalina
akşam 20.00
2 kaşık etli türlü
1 kaşık salçalı makarna
1,5 lt su
1 saat yürüyüş
Kaçamak hariç güzel afiyet olsunİyi geceler kızlar
Menüm
Sabah
2 dilim ekmek +2 lokma ekmek
2 kibrit kutusu tulum peyniri
1 buçuk ceviz
5 zeytin
Sahanda 1 adet yumurta
Domates biber
Ara 1 nescafe 1 kuru incir
Öğle
1 kase mercimek çorbası
1 tavuk but
1 ortaboy haşlanmış patates bu yemeğin içindeydi
4 kaşık pilav
Akşam
4 tane tavuk kanat
2 kaşık sebze haşlama
Yarım dilim ekmek
Bugün de kaçamak yaptım ama ne olduğunu söylemiyim. Yaklaşık 500 kalorilik bir şey. Canınız çekerse üzülürüm.
Su 2,5 litre
Spor 1 saat yürüyüş
Bugün rejime başlayalı 1 ay oldu. Zaman nasıl geçti anlamadım. Sizlerle bu süreç daha kolay ve verimli. Daha önce buraya kadar kendim gelmiştim. Burdan sonrasına hiç geçemedim. Diyetlerim 1 ayı aşmadı. Tabi o zaman bu kadar kilolu da değildim.
Gün geçtikçe zayıflamak dileğiyle...
Vay İskender olayına bayıldım afiyet olsun canımdünkü menüm
sabah: 2 dilim ekmek, biraz yeşillik, salça, peynir az bal ve çay
öğlen: 1/2 porsiyon iskender kebap (pidesi yağı az koydurdum)
ara: 1 trabzon hurması
akşam: 1 kase ıspanak az yoğurt
ara: turk kahvesi 7-8 kestane
ara: yeşilçay
He ya ondan galiba :/ evet yemin ettim ama pişman olsam mı olmasam mı bilemedim etmesem 78i göremeyecektim belki deAy regl olacaksan o cok etkiliyor bebeğim bn depresyona giriyorum çok sinirli oluyorum, hadı ya yemin mi ettin? Eskiden ben de yapardım ama sonra bıraktım oo daha varmış uzun vadeli etmişsinama daha iyi yeme zaten
Afiyet olsun şekerim güzelSabah: 1 dilim ekmek az yeşillik peynir salça bal ve çay
Öğlen: yarım peynirli gözleme (yağsız tost makinesinde pişti)
ara: 1 sütlü kahve
akşam: biraz tavuk, az biraz mantı
ara: yeşilçay ve turk kahvesi
sporumu yazmıştım, kitap bay mucize
Gayet güzel olmuş tatlım Afiyet olsunSabah bir kase yoğurt
Kahvaltıiki peynirli poğaça 4 yeşil 4 siyah zeytin bir haşlama yumurta bir fincan iki şekerli çay
Ara üç kuru incir iki ceviz
Öğle 5 köfte üç kaşık patates püresi
Akşam lahana çorbası yağsız az tuzlu iki kase
Aynı etkiyi verir mi bilemedim canım çünkü diğerinde suyunu da içiyorsun ama bi dene istersenZereno akşamdan bir kase yoğurdun içine bie kurukayısı bir kuruincir iki üç dutkurusu iki üç kuruüzüm atsam sabahleyin hazırladığım o karışımı kahvaltı niyetine yesem nasıl olur hem de hazımsızlığıma iyi gelir diye düşünüyorum
afiyet olsun canım güzel menüKAHVALTI(09.00)
Sucuklu yumurta(7-8 dilim sucuk-1 yumurta kendi yağında pişirdim)
1 dilim tb ekmek
1 kase yoğurt
1 cennet hurması
1 tk şekersiz Fındık ezmesi
ÖĞLE(13.00)
1 tabak kıymalı karnabahar yoğurtlaması
1 muz
3 Beypazarı kurusu
AKŞAM
3-4 yk kadar çiğköfte
3-4 yk ayran çorbası
1 küçük ayran
1 dilim baklava :/
Ben hiç kızmadım aksine bu kacamak sana iyi gelecek biliyorum kuzum :) çünkü bizim işin daha çoğu psikolojik...sen de kocaman seviliyorsunKızlar kaçamak öğünümü az önce kullanmış bulunmaktayım karnım çok tok ama pişman değilim çünküsü çok ihtiyacım vardı iyice moralim bozuktu böyle tıka basa yemek iyi geldi
Bolca Kahvaltılık (peynir bal reçel tereyağ vs) ev ekmeği
Leblebi pekmezli sucuk bisküvi filan yedim ölçüleri epeyce fazlaydıama kızmayın bana Pamam mı anlamaya çalışın ihtiyacım vardı psikolojim çok sağlam değil diyetten ötürü biliyorsunuz ve kocaman seviliyorsunuz
afiyet olsun kuzum kızmadıkKızlar kaçamak öğünümü az önce kullanmış bulunmaktayım karnım çok tok ama pişman değilim çünküsü çok ihtiyacım vardı iyice moralim bozuktu böyle tıka basa yemek iyi geldi
Bolca Kahvaltılık (peynir bal reçel tereyağ vs) ev ekmeği
Leblebi pekmezli sucuk bisküvi filan yedim ölçüleri epeyce fazlaydıama kızmayın bana Pamam mı anlamaya çalışın ihtiyacım vardı psikolojim çok sağlam değil diyetten ötürü biliyorsunuz ve kocaman seviliyorsunuz
yumakcım iyiki doğdun güzel yaşların olsun inşallahmerhaba kızlar bugün yatmadan hemen yazayım dedim, yoğun geçti dışarıdaydık ve hafif bir kaçamak oldu bugünlük ama doğum günümdü, mazur görün
brunch 12 gibiydi domates salatalık hellim 1 içli köfte 2 sosis 1 dilim börek
ikindi yarım dilim yaş pasta kahve
akşam 3 köfte salata
spor yok
su 1.5 lt kadar
bu haftasonu spor yoktu inş yarın eksi görürümiyi gecelerrr
kaptanım günaydın ben maydonoz yağı aldım bu sabah başladım nette tarifini 5 damla maydonoz yağını birkaç damla limon sıkın suyla için yazıyodu öyle yaptım ama başka tarifi varmıdır ve günde 1 keremi yapmam gerekiyor?Günaydın güzeller
Cuma 76,6
Bugün 78,4
Diyet açısından korkunç geçen cuma cumartesi oldu. Dün acıcıktan toparlandı gibi ama yeterli olmamış maalesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?