Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Zereno bu hafta şu şekilde devam etmeye karar verdim,
sabahları pulbiberli yoğurt yerine içinde kurukayısı kuruüzüm dutkurusu ve tarçın bulunan yoğurt
öğleleri yine o gün menüde ne çıkarsa az porsiyon olacak şekilde
akşamları da yine bol sebzeli lahana çorbası tüketeyim diyorum hem lifli hem de sağlıklı hatta yine sebzelerimi kaynattım rondodan geçecek

Oh mis olur mis süper belki sabah 1 tane de haşlanmış yumurta yiyebilirsin

Akşamla künefeci dengelemişsin afiyet olsun (herkese de böyle yazıyorum ama ne yapayım güzle toparlıyorsunuz menüleri :))

Menum
Kahvalti
Ac karnima buyuk bardak su ve arkasindan bir avuc,kayisi kurusu

1 dilim kepekli ekmek
1 kibrit kutusu kasar
2 kk beyaz peynir
8 zeytun
2 yk patates rendedi
1 yk biber domates kavrumu
3 domates,roka 1 ceviz , 3-4 cig badem
Ogle
4 kucuk dilim puzza
1 kurabiye

Aksam
1,kase yogurt corbasi
1 tabak etli kuru fasulye
Bol salata

Malesef suyu takip edemedim

dünkü menüm
kahvaltı 11.00
domates
salatalık
2 dilim ekmek

ara 18.00
1 elma

akşam 20.00
3 küçük çiğ köfte
bol marul

1.5 lt su
1.5 saat yürüyüş

bugünkü mnüm
kahvaltı yok
öğle 13.00
1 küçük ekmeğe tost
1 haşlanmış yumurta

ara 18.00
1 mandalina

akşam 20.00
2 kaşık etli türlü
1 kaşık salçalı makarna

1,5 lt su
1 saat yürüyüş

pizza ve kurabiye biraz fazla ama arada olur güzel menü canım :)

İyi geceler kızlar
Menüm
Sabah
2 dilim ekmek +2 lokma ekmek
2 kibrit kutusu tulum peyniri
1 buçuk ceviz
5 zeytin
Sahanda 1 adet yumurta
Domates biber
Ara 1 nescafe 1 kuru incir
Öğle
1 kase mercimek çorbası
1 tavuk but
1 ortaboy haşlanmış patates bu yemeğin içindeydi
4 kaşık pilav
Akşam
4 tane tavuk kanat
2 kaşık sebze haşlama
Yarım dilim ekmek
Bugün de kaçamak yaptım ama ne olduğunu söylemiyim. Yaklaşık 500 kalorilik bir şey. Canınız çekerse üzülürüm.
Su 2,5 litre
Spor 1 saat yürüyüş

Bugün rejime başlayalı 1 ay oldu. Zaman nasıl geçti anlamadım. Sizlerle bu süreç daha kolay ve verimli. Daha önce buraya kadar kendim gelmiştim. Burdan sonrasına hiç geçemedim. Diyetlerim 1 ayı aşmadı. Tabi o zaman bu kadar kilolu da değildim.

Gün geçtikçe zayıflamak dileğiyle...

kuzum benim kızım uyusa keşke ya. Temel ihtiyaçlarımı zor yetiştiriyorum çoğunlukla. Hele şu geçtiğimiz 10 gün var ya...hastalıklardan hastanelerden... Gene buna şükür milletin hastalığının yanında bu bişey değil gerçi. Ama işte yorucu oldu biraz. Bir dokun bin ah işit gibi oldu dimi :)) çok özendim sana. İnşaallah bende kızımın 1 yaş doğum günün de (7 Haziran) 59 kilo olmak istiyorum. Spor olarak eliptik yapıcam şimdilik nasipse. Önümüzde ki ay hedefim bu. Ondan sonraki ay ise bambaşka durumlar beni bekliyor.
Aman çok yazdım be

selam canlar ben geldim :) hem de sporumu yapıp geldim oleyy !
Leslie ile 3 mil, 100 mekik, 6*20 kalça bacak, 60 bel ve biraz kol çalıştım birazdan arkadaşımla buluşucam içim rahat çıkabilirim artık...

Ben bizimkilere bozuğum biraz :) yine beni sinirlendirmeyi başardılar galiba bende onları gıcık ettim ama
barıştınız mı kuzum bizde de oluyor o
ben de cuma pizza yemiştim geri kalanı hafif telafi etmişsindir cnm
gayet iyisin bebek
Açım açım açım bazen diyette olmak o kadar zorluyor ki beni dayanamıyorum
bu noktadan sonra kolaylaşacak zaten biliyorsun değil mi? dayanmak zorundasın .
kuzum patates ve pirinc bir arada ve fazla bence, kaçamaklara dikkat ! iyi dileklerine katılıyorum :))

barıştınız mı kuzum bizde de oluyor o

bu noktadan sonra kolaylaşacak zaten biliyorsun değil mi? dayanmak zorundasın
Yok canım zaten küs değiliz de sadece bozuldum onlara bu açlığın da etkisi var galiba daha duygusalım reglde olucam bide onun etkisi saolsun bizimkiler de pek destek olmayınca sinirlerim bozuluyor :/ dayanmak zorundayım ama artık son haddindeyim 1 ocaka kadar yeminliyim diyeti bozmama hususunda öyle dört gözle bekliyorum ki 1 Ocak’ın gelmesini 1 aydır rahat rahat bişey yiyemiyorum sıkıntı çöktü üstüme

Ay regl olacaksan o cok etkiliyor bebeğim bn depresyona giriyorum çok sinirli oluyorum, hadı ya yemin mi ettin? Eskiden ben de yapardım ama sonra bıraktım oo daha varmış uzun vadeli etmişsin ama daha iyi yeme zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…