- 2 Temmuz 2012
- 3.202
- 5.050
- 158
bugün gerçekten grup sessizSelam bebekler nasıl geçiyor gününüz?
Oh mis olur mis süper belki sabah 1 tane de haşlanmış yumurta yiyebilirsinZereno bu hafta şu şekilde devam etmeye karar verdim,
sabahları pulbiberli yoğurt yerine içinde kurukayısı kuruüzüm dutkurusu ve tarçın bulunan yoğurt
öğleleri yine o gün menüde ne çıkarsa az porsiyon olacak şekilde
akşamları da yine bol sebzeli lahana çorbası tüketeyim diyorum hem lifli hem de sağlıklı hatta yine sebzelerimi kaynattım rondodan geçecek
Merak ettimbugün gerçekten grup sessiz
bu akşam yine davetteydik ama sporlarımı ihmal etmedim
menü paylaşmak istemiyorum ama yarından itibaren kaldığım yerden devam ediyorum inş
Ben bizimkilere bozuğum biraz :) yine beni sinirlendirmeyi başardılar galiba bende onları gıcık ettim amaSelam bebekler nasıl geçiyor gününüz?
Akşamla künefeci dengelemişsin afiyet olsun (herkese de böyle yazıyorum ama ne yapayım güzle toparlıyorsunuz menüleri :))bugünkü menü;
kahvaltı 1 haşlanmış yumurta kırmızı biber 3 zeytin beyaz peynir yeşil çay yarım dilim tahıllı ekmek
öğle 1 sütlü kahve
ikindi 1 porsiyon döner pilavsız ekmeksiz, ayran, yarım künefe
akşam beyaz peynirli cevizli yeşil salata
spor maalesef yok dışarıdaydık şimdi de mutfağı toplayacağım, halim kalmadı hiç
bu ara niyeyse spora motivasyonum sıfır
pizza ve kurabiye biraz fazla ama arada olur güzel menü canım :)Menum
Kahvalti
Ac karnima buyuk bardak su ve arkasindan bir avuc,kayisi kurusu
1 dilim kepekli ekmek
1 kibrit kutusu kasar
2 kk beyaz peynir
8 zeytun
2 yk patates rendedi
1 yk biber domates kavrumu
3 domates,roka 1 ceviz , 3-4 cig badem
Ogle
4 kucuk dilim puzza
1 kurabiye
Aksam
1,kase yogurt corbasi
1 tabak etli kuru fasulye
Bol salata
Malesef suyu takip edemedim
pizza ve kurabiye biraz fazla ama arada olur güzel menü canım :)
kuzum benim kızım uyusa keşke ya. Temel ihtiyaçlarımı zor yetiştiriyorum çoğunlukla. Hele şu geçtiğimiz 10 gün var ya...hastalıklardan hastanelerden... Gene buna şükür milletin hastalığının yanında bu bişey değil gerçi. Ama işte yorucu oldu biraz. Bir dokun bin ah işit gibi oldu dimi :)) çok özendim sana. İnşaallah bende kızımın 1 yaş doğum günün de (7 Haziran) 59 kilo olmak istiyorum. Spor olarak eliptik yapıcam şimdilik nasipse. Önümüzde ki ay hedefim bu. Ondan sonraki ay ise bambaşka durumlar beni bekliyor.merrr ben doğum kilolarımı lesliie ile yürüyerek vermiştim
oğlumun uyuduğu her anı fırsat bildim hep yürüdüm
76 kiloyla doğum yapıp 70 le çıkmıştım emzirme döneminde baktım 72 kiloyum 42 bedene bile sığamıyorum
hemen buna bir dur dedim bir sene sonunda 52 kiloydum cnm
barıştınız mı kuzum bizde de oluyor oBen bizimkilere bozuğum biraz :) yine beni sinirlendirmeyi başardılar galiba bende onları gıcık ettim ama
ben de cuma pizza yemiştimMenum
Kahvalti
Ac karnima buyuk bardak su ve arkasindan bir avuc,kayisi kurusu
1 dilim kepekli ekmek
1 kibrit kutusu kasar
2 kk beyaz peynir
8 zeytun
2 yk patates rendedi
1 yk biber domates kavrumu
3 domates,roka 1 ceviz , 3-4 cig badem
Ogle
4 kucuk dilim puzza
1 kurabiye
Aksam
1,kase yogurt corbasi
1 tabak etli kuru fasulye
Bol salata
Malesef suyu takip edemedim
gayet iyisin bebekdünkü menüm
kahvaltı 11.00
domates
salatalık
2 dilim ekmek
ara 18.00
1 elma
akşam 20.00
3 küçük çiğ köfte
bol marul
1.5 lt su
1.5 saat yürüyüş
bugünkü mnüm
kahvaltı yok
öğle 13.00
1 küçük ekmeğe tost
1 haşlanmış yumurta
ara 18.00
1 mandalina
akşam 20.00
2 kaşık etli türlü
1 kaşık salçalı makarna
1,5 lt su
1 saat yürüyüş
bu noktadan sonra kolaylaşacak zaten biliyorsun değil mi? dayanmak zorundasın .Açım açım açımbazen diyette olmak o kadar zorluyor ki beni dayanamıyorum
kuzum patates ve pirinc bir arada ve fazla bence, kaçamaklara dikkat ! iyi dileklerine katılıyorum :))İyi geceler kızlar
Menüm
Sabah
2 dilim ekmek +2 lokma ekmek
2 kibrit kutusu tulum peyniri
1 buçuk ceviz
5 zeytin
Sahanda 1 adet yumurta
Domates biber
Ara 1 nescafe 1 kuru incir
Öğle
1 kase mercimek çorbası
1 tavuk but
1 ortaboy haşlanmış patates bu yemeğin içindeydi
4 kaşık pilav
Akşam
4 tane tavuk kanat
2 kaşık sebze haşlama
Yarım dilim ekmek
Bugün de kaçamak yaptım ama ne olduğunu söylemiyim. Yaklaşık 500 kalorilik bir şey. Canınız çekerse üzülürüm.
Su 2,5 litre
Spor 1 saat yürüyüş
Bugün rejime başlayalı 1 ay oldu. Zaman nasıl geçti anlamadım. Sizlerle bu süreç daha kolay ve verimli. Daha önce buraya kadar kendim gelmiştim. Burdan sonrasına hiç geçemedim. Diyetlerim 1 ayı aşmadı. Tabi o zaman bu kadar kilolu da değildim.
Gün geçtikçe zayıflamak dileğiyle...
Yok canım zaten küs değiliz de sadece bozuldum onlara bu açlığın da etkisi var galiba daha duygusalım reglde olucam bide onun etkisi saolsun bizimkiler de pek destek olmayınca sinirlerim bozuluyor :/ dayanmak zorundayım ama artık son haddindeyim 1 ocaka kadar yeminliyim diyeti bozmama hususunda öyle dört gözle bekliyorum ki 1 Ocak’ın gelmesinibarıştınız mı kuzum bizde de oluyor o
bu noktadan sonra kolaylaşacak zaten biliyorsun değil mi? dayanmak zorundasın
Ay regl olacaksan o cok etkiliyor bebeğim bn depresyona giriyorum çok sinirli oluyorum, hadı ya yemin mi ettin? Eskiden ben de yapardım ama sonra bıraktım oo daha varmış uzun vadeli etmişsinYok canım zaten küs değiliz de sadece bozuldum onlara bu açlığın da etkisi var galiba daha duygusalım reglde olucam bide onun etkisi saolsun bizimkiler de pek destek olmayınca sinirlerim bozuluyor :/ dayanmak zorundayım ama artık son haddindeyim 1 ocaka kadar yeminliyim diyeti bozmama hususunda öyle dört gözle bekliyorum ki 1 Ocak’ın gelmesini1 aydır rahat rahat bişey yiyemiyorum sıkıntı çöktü üstüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?