- 2 Temmuz 2012
- 3.202
- 5.050
- 158
O kadar harikasın ki inanamadım sabrına azmine maşaallah ve iyiki doğdun canımmerhaba kızlar bugün yatmadan hemen yazayım dedim, yoğun geçti dışarıdaydık ve hafif bir kaçamak oldu bugünlük ama doğum günümdü, mazur görün
brunch 12 gibiydi domates salatalık hellim 1 içli köfte 2 sosis 1 dilim börek
ikindi yarım dilim yaş pasta kahve
akşam 3 köfte salata
spor yok
su 1.5 lt kadar
bu haftasonu spor yoktu inş yarın eksi görürümiyi gecelerrr
afiyet olsun iyi yapmışsın canım. Çünkü bu da seni ileri götürecek anladığım kadarıyla. Ve nerde durman gerektiğini biliyorsun asıl mesele oKızlar kaçamak öğünümü az önce kullanmış bulunmaktayım karnım çok tok ama pişman değilim çünküsü çok ihtiyacım vardı iyice moralim bozuktu böyle tıka basa yemek iyi geldi
Bolca Kahvaltılık (peynir bal reçel tereyağ vs) ev ekmeği
Leblebi pekmezli sucuk bisküvi filan yedim ölçüleri epeyce fazlaydıama kızmayın bana Pamam mı anlamaya çalışın ihtiyacım vardı psikolojim çok sağlam değil diyetten ötürü biliyorsunuz ve kocaman seviliyorsunuz
Allah Allah niye su topluyor vücudun resmen, çok çabuk alıp veriyorsun kuzumgünaydın kızlar cuma 61.2 pazartesi 64
Teşekkür ederim cnm inş güzel yaşlara ve eksi kilolara hep beraberyumakcım iyiki doğdun güzel yaşların olsun inşallah
sen toparlarsın hemen cnm cumayaOfff cuma 55.8
Bugün 56.5
cnm tebrik ederim çok iyi gidiyorsunGençler günaydın
cuma 81.7
Bugün 81.2
Dünde çok dikkat edemedim aslında. Ama cuma günü daha eksik çıkmam gerekiyordu biliyordum onun etkisi bu.
kaptan şu içtiğin karışım işe yarıyor mu peki nasıl??Günaydın güzeller
Cuma 76,6
Bugün 78,4
Diyet açısından korkunç geçen cuma cumartesi oldu. Dün acıcıktan toparlandı gibi ama yeterli olmamış maalesef..
Yaza çıtır anne gireceksin inşallahGençler günaydın
cuma 81.7
Bugün 81.2
Dünde çok dikkat edemedim aslında. Ama cuma günü daha eksik çıkmam gerekiyordu biliyordum onun etkisi bu.
Off bu hafta iyi çalışmamız lazımgünaydın kızlar,
cuma 74,9
bugün 74,6
sporsuz yine iyi gitti, bakalım cumaya ne olacak ben de genelde haftasonu verip, hafta içi alıyorum
Ayyyy inşaallahYaza çıtır anne gireceksin inşallah
bende haftasonu nu hiç iyi geçirmiyorum bunu düzeltmek hedefim. Seni tebrik ediyorum canımgünaydınnn kızlar
cuma 55.2
bugün 55.2
kaçamak yapmadım 1 ocak hedefime 1 kilo 200 gr kaldı
eğer cumaya kadar şu 1.2 yi verirsem hedefimi değiştireceğim
hiç kaçamak yapmadım desem yeridir
sadece kahvaltıda biraz
Aa evet limon da damlatılıyodu..kaptanım günaydın ben maydonoz yağı aldım bu sabah başladım nette tarifini 5 damla maydonoz yağını birkaç damla limon sıkın suyla için yazıyodu öyle yaptım ama başka tarifi varmıdır ve günde 1 keremi yapmam gerekiyor?
İşe yarıyor tatlım da hafta sonu içemedim ve hep davetteydim..kaptan şu içtiğin karışım işe yarıyor mu peki nasıl??
Git tabi canım.Eski spor hocam salona çağırdı 2 ayda toparlarız seni dedi gitsem mi acaba şişlikten patlıycam artık
Bu sabah basladim kaptanim 15 gun icicem bakalim farki hep birlikte görücezAa evet limon da damlatılıyodu..
Yok tarif öyle.. Sabah aç karna 1 defa içiyosun canım..
Peki nasıl durumlar ..
Bu haftasonu yesilcaydaa sporda yoktu canim muhtemeelen oyuzden ama bugünden itibaren cok dikkat edicem cuma gününe 61.2nin altina inicemAllah Allah niye su topluyor vücudun resmen, çok çabuk alıp veriyorsun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?