Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Harika bır menu bence baklava da nazar boncugu olsun
menüm
kahvaltı yok
öğle 12.00
1 simit

ara 14.00
2 mandalina

ara 18.00
2 mandalina

akşam 20.00
3 kaşık etli türlü
1 dilim ekmek

ara 21.30
biraz patlamış mısır

5 km yürüyüş
1.5 lt su
Senşn de cok iyi bence bitek kahvaltını ihmal etme

Gunaydin 2.takimin citir bayanlari . Insallah bu cumaya dereceye giricez . Cumadan beri malesef kacirdim ama dun 50+50+50 ip atladim sanirim metabolizmam biraz hizlandi . Bir de dun 5,30 dan sonra birsey yemedim . Yatarken yogurt biber limon yedim. Sanirim bu ikisnin faydasi oldu .
Cuma 66,1
Bugun 65,5
Yalniz sabah ilk uyandigimda tartildim 66 sonra aksamdan isladigim kayisi kurusunu ve suyunu ictim sonra wc ye gittim giden sividan sanirim 65,5 geldim .
Kabizligim cok fena birde o duzelse gusel olacak

ya benim moralim bozuldu biraz arkadaşlar, sizinle paylaşmak istiyorum;
bugün bebişi oyun parkına götürürken eşimin iş arkadaşı karı koca bir çift var onlarla karşılaştım, çok tatlı bir bayan 2 çocuğu var ve baya bir kilo vermiş görmeyeli, herkes söylüyordu zaten, o kadar mutlu görünüyordu ki gıpta ettim, diyet yaptım herbal life ürünü kullandım yürüyüş yaptım akşamları aerobiğe gidiyorum sen de gelsene dedi, ben de dedim ki 2 gün devam ederim 3. gün bırakırım ben böyleyim maalesef ve böyle süklüm püklüm gittim kendimi çok ağır hissediyorum.
Haftasonu da eşimle baya bir konuştuk ve şunu anladık, ben kiloluyken daha fazla tartışıyoruz, ben zayıfladığımda o tartışmaların çoğu yaşanmıyor, daha pozitif ve dışa dönük oluyorum, şakayla karışık dedi ki sen yeme diye ben de kendimden kısıyorum arada akşamları kuruyemiş yiyebilirim, dolapta kola durabilir, evde sarelle bile yok pazar kahvaltılarında, senin için ben de fedakarlık yapıyorum
Kendimi çok mutsuz hissediyorum, herkes benim çabuk pes etmemden bıktı, kimse görmeden gizli yeme yapıyorum ben de, mesela bugün eve dönüp spor yapacağıma gittim marketten çikolata aldım yedim, kimse benden ümitli değil, insanların içine karışmak istemiyorum, bunların beni gaza getirmesi lazım ama niye ben daha fazla yiyorum böyle zamanlarda?? Yemek konusunda terapiye ihtiyacım olduğunu düşünüyorum.
Zaten bir de haberlerde bir adamın 5 aylık bebeği vura vura öldürdüğünü okudum, moralim iyice bozuldu, yakın bir arkadaşım boşanıyor ona da çok üzülüyorum, noluyor bana anlamadım, negatif yüklüyüm bu ara

Aslında haftasonu kendimi biraz iyi hissetmiştim çünkü 42 beden yeni bir pantolon aldım onu giymiştim fln, ama çok yolumun olduğunu farkettim bugün ve resmen elimin kolumun canı çekildi, yedim çikolataları döndüm başa

canım kiloyu kendin için verdiğinin farkına varsana. Bu kadar dışa dönük yaklaşma bu mevzuya. Ne yapıyorsan kendin için yapıyorsun. Bu durumda gizli gizli yemenin bir manası kalmıyor. Kendi gücünün farkına var. Çikolataları falan yasak diye kodlama. Tercih etmediğini düşün. Güçlü ne istediğini bilen bir kadınsın. Karar ver odaklan yılma. Kendini cezalandırma,etiketleme başarısızım diye. Olacak bunu ciddi ciddi istemen yeterli.
Haberlere benim de çok canım sıkılıyor sorma. Ben bebeğime aşı yaptırırken ağlayan kadınım düşün... İçim parçalandı vallahi.
Not. Emir kipiyle konuştum kusura bakma. Silkelen ve kendine gel dostum

Y yuma
Yumak çık regl günü yaklaştı mı
Bir de havalar karargın olduğunda insan depresif olabiliyor
Bunları senden duyduğuma üzüldüm özellikle burada sen dile getirmiştin artık hareketlenelim bişeyler yapalım diye ki o hafta 2.olduk az farkla 1.lik gitti
Lütfen kuzum silkelen üzerindeki olumsuz enerjiyi at o kilolar gidecek
Başkalarına bakma bana da oğlumda 72 kg yi görünce artık veremezsin böyle kalırsın dediler ama ben daha da hırslandım bak yaza sen de çıtır anne olacaksın

Çikolata filan yersen akşam öğününü çok hafif tut o gün 10 dk fazla spor yap bak 42 isen öteki ay 40 beden olacaksın

Arc-en-ciel bence kızlar çok haklı canım eşim için,çevre için, o için, bu için diyerekten kendimi farketmiyoruz herkesi bırak kendin için olanı düşün sonra çevre bundan etkilensin sen çevreden değil bir çikolata yedin diye hayat durdu değil akşam hafif tutup sporuda artırırsan yediğin çikolata sana ödül olur eziyet değil negatif düşünmeyi bırak canım bak ozaman herşey daha güzel olucak bak ben çocuk yapmadan 78 e çıktım şimdi 61 im pazartesi başlayıp salı bırakmatan abur cubur görünce dayanamamaktan geliyor soyum ama istedim ve başardım şuanda iyisin diyende nasıl zayıfladın öyle diyende var ama ben mutlu değilim biraz daha gitsin istiyorum önemli olan benim çünkücanım kendim

Ben hiç kızmadım aksine bu kacamak sana iyi gelecek biliyorum kuzum :) çünkü bizim işin daha çoğu psikolojik...sen de kocaman seviliyorsun

afiyet olsun kuzum kızmadık

afiyet olsun iyi yapmışsın canım. Çünkü bu da seni ileri götürecek anladığım kadarıyla. Ve nerde durman gerektiğini biliyorsun asıl mesele o

Ay canımsınız saolun inş artı olmaz yediklerim bende yiyince bi rahatladım bi ara hiç yiyemiycem gibi geliyordu :)

Selam kızlar, millet dürüm siparişi verirken ben oturdum uslu uslu 1 kase yoğurdumu yedim yanında 5 kestane 2 hurma ile
Harikasın kuzum işte bu

Canım öncelikle kendini suçlama kimseyle kıyaslama herkesin bünyesi yaşadığı şartlar içindeki durumlar farklı en önemlisi odaklanmak odaklanınca diyet yapmak zor değil ama odaklanmayınca bana şu an olduğu gibi diyet eziyet gibi geliyor gizli gizli yemelerini o kadar iyi anlıyorum çünkü insanların yanında rahat yiyemiyorsun kimse yokken yemek o yüzden daha lezzetli geliyor ama sonrası pişmanlık kızlara bende katılıyorum merkezine kendini koy öbür türlü hep bi baskı oluyor bu aralar bende çok depresifim kelin ilacı olsa başına sürermiş ama sonuçta damdan düşenin halinden de damdan düşen anlar neyse daha saçmalamadan mesajımı burada bitiyorum sen anladın beni
Hah işte bu başardıklarına bak önce bir beden küçük aldığım kıyafetle gurur duy yemediğin yemekler için kendini tebrik et herşey çok daha güzel olcak inş

Kızlar ne diycem bi ara takımda menülerimizi paylaşırken en alta reddettiklerimizi yazıyorduk
Mesela o gün baklava mı geldi yemedim onu yazıyorduk çok iyi geliyordu bana güçlü hissediyordum kendimi isterseniz yine yazalım hatta ben başliyim :)
Önce bugünün kısa özetini geçeyim dün o saatte yedim ya ben üzerine kopkoyu bi kupa Türk kahvesi içtim sabah kalktım mide fesadı geçiriyorum öğlene kadar mide bulantısı karnım davul gibi oldu acayip rahatsız oldum dışardaydım da kendimi zor eve attım ne derdim varsa kendimi bu kadar zorladım bilmiyorum midemin küçüldüğünü bi türlü beynim kabul etmiyor kaçamak öğünlerimde doysam bile yemeye devam ediyorum ilk hedefim bu alışkanlığımı değiştirmek olacak :) Menüm de doğal olarak iyi oldu yiyemedim çünkü

KAHVALTI(08.30)
1 haşlanmış yumurta

ARA(11.00)
10 badem

ARA
1 meyve

ÖĞLE(14.30)
1 bardak süt tarçınlı
1 elma tarçınlı
1 kahve fincanı safranlı leblebi
(Hepsi mideye iyi gelen şeyler )

AKŞAM(18.00)
5 kaşık kadar kabak oturtma üzerine bolca yoğurt
3 silme yk bulgur pilavı

1 parmağın 2/3ü pekmezli sucuk

Not: Evet bu yiyememiş halim

Spor: Bugğn 90gündedevribodyin 3.haftasına başlıyorum inş bölgesel çalışmalara geçtik sonucunu merak ediyorum :)
Su: 2 ltyi geçer zannedersem
Çay: 1 Yeşilçay içerim

Bugün reddettiklerim
Yazacaktım ama hiç bişeh reddetmedim bugün evde olunca hasta olunca bide canım çekmeyince bu madde boş kaldı şu an şaşkınım bu duruma

Selam kızlar bugünkü menüm

Sabah 5.50 maydonoz yagi kürü 2tane kuru kayısı
08.00 1 kucuk dilim TB ekmegi,1 dilim peynir
10.00 şekersiz cay
13.15 2 tane ızgara köfte yoğurt salata
17.00 1 tane mandalina
18.30 1 tabak kiymali patates oturtma ve 1 bardak ayran

20.30 Yeşilçay 2 kupa
Su 2 litre
Spor daha yapmadim yapınca yazicam

10.30 da cikolata ikram ettiler almadim
12.30 yemek saatiydi sirketin emlak vergisi için belediyeye gittim isim bitti karşısında 2tane börekçi vardi canim cok istedi ama girip yemedim
15.30 gibi kurabiye teklif edildi tesekkur ettim almadim

Hepiniz çok sağolun kızlar çok destek oluyorsunuz, evet silkelenip kendime gelmem lazım, yaşanan olaylar, izlenen haberler hatta o günkü havadan bile etkilenen bir ruh halim var, bu benim güçsüz hissetmeme yol açıyor sanırım, bunu biraz aşmam için kafamı ve bedenimi oyalamam lazım bunun da en iyi yolu spor ve kendim için yapacağım aktiviteler, uzun zamandır izleyeceğim belgeseller, okuyacağım yabancı dil kitapları duruyor, kafamı da öyle oyalarım, evet ben olayın özünü kaçırıyorum, ben kendim istediğim için kilo veriyor olmalıyım, başkaları istiyor diye değil
bugünkü menü;
kahvaltı 2 haşlanmış yumurta zeytin peynir domates salatalık
öğle 1 tabak narlı cevizli tarçınlı yoğurt
ikindi 2 tane çikolata ( eti karam ve ülker sütlü kare) 1 kahve
akşam 2 mücver 1 kase yoğurt
spor 30 dk hafif tempo yürüyüş
su 1.5 lt
Her sabah kalktığımda kendimi seviyorum ve ben bu işi başarabilecek iradeye sahibim diyeceğim o zaman kaldığımız yerden devam edelim kızlarrr, iyi ki varsınız

menüm gelsin !

sabah: çeyrek ekmekten peynirli tost, az bal salça ve çay
ara: 1 çay br neskafe
öğlen: 1 kase yoğurt 6-7 kestane ve 2 hurma
akşam: biraz tavuk eti, bir kase mantı
ara: yeşilçay turk kahvesi 1 hurma

hayır dedıklerim: biskrem, dürüm

Kahvalti oncesi 7-8 kaysi kurusu ve suyu
Kahvalti 2 dilim kepekli ekmek
4 kk cesitli peynir
8 zeytin
Domates
2 yk,patates salatasi
1 tk sarmisak cesni
1 tk cikolata
2 tk fistik,ezmesi

Ara
2 dilim mango
1 dilim portakal
Yarim mandalina
1 trabzon hurmasi

Ogle

2 tavuk kofte
1 avuc kadar et kavurma
1 er tane kuru biber ve patlican dolmasi
Yogurt

Aksam
Kucuk parca kurabiye
1 kepce patlican yemegi
1,5 kepce kuru fasulye
1,5 yk,pirinc pilavi
Yarim dilim kepekli ekmek
Bol salata

Reddettiklerim ohooooo saysammm satirlar dolar

Çok güzel menü, spor içinde kutluyorum seni
Reddettiklerin için tebrik ederim, menün güzel afiyet olsun canım
Akşamı falan baya hafif geçirmişsin canım . ben mesela yemediğim zaman şekerim düştüğünde sinirli mutsuz oluyorum. Yediğimdeyse bi gülücükler bi haller
.Yani çok zorlama açlıkla kendini... gayet güzel canım

Evet kızlar menüm şöyle
Sabah
2 dilim ekmek
1 buçuk kibrit kutusu tulum peyniri
Domates biber
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
Ara 1 nescafe 2 kuru incir
Öğle
fırında balık
Fırında küçük patates
Az mısırlı yağsız salata
Akşam
75 gr kadar(1.5 dilim ekmek ediyor) makarna
4 kaşık mantar sote
2 kaşık süzme yoğurt
Ara 1 mandalina 1 portakal 1 Trabzon hurması
Meyveyi akşam seviyorum nedense yaa..
Su yaklaşık 2buçuk litre

Reddettiklerim:akşam yemeği gecikti. Kızımdan fırsat bulamadım. Dedim söyle bir pizza söyle yanına kola ye gitsin. Sonra tabiki delirme diye tepkimi koydum kendime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…