Harika bır menu bence baklava da nazar boncugu olsunKAHVALTI(09.00)
Sucuklu yumurta(7-8 dilim sucuk-1 yumurta kendi yağında pişirdim)
1 dilim tb ekmek
1 kase yoğurt
1 cennet hurması
1 tk şekersiz Fındık ezmesi
ÖĞLE(13.00)
1 tabak kıymalı karnabahar yoğurtlaması
1 muz
3 Beypazarı kurusu
AKŞAM
3-4 yk kadar çiğköfte
3-4 yk ayran çorbası
1 küçük ayran
1 dilim baklava :/
Senşn de cok iyi bence bitek kahvaltını ihmal etmemenüm
kahvaltı yok
öğle 12.00
1 simit
ara 14.00
2 mandalina
ara 18.00
2 mandalina
akşam 20.00
3 kaşık etli türlü
1 dilim ekmek
ara 21.30
biraz patlamış mısır
5 km yürüyüş
1.5 lt su
aferin cnm yemedim bitti gitti işte noldu bir gün daha bitiyor ve sen kilo vermiş olacaksınSelam kızlar, millet dürüm siparişi verirken ben oturdum uslu uslu 1 kase yoğurdumu yedim yanında 5 kestane 2 hurma ile
canım kiloyu kendin için verdiğinin farkına varsana. Bu kadar dışa dönük yaklaşma bu mevzuya. Ne yapıyorsan kendin için yapıyorsun. Bu durumda gizli gizli yemenin bir manası kalmıyor. Kendi gücünün farkına var. Çikolataları falan yasak diye kodlama. Tercih etmediğini düşün. Güçlü ne istediğini bilen bir kadınsın. Karar ver odaklan yılma. Kendini cezalandırma,etiketleme başarısızım diye. Olacak bunu ciddi ciddi istemen yeterli.ya benim moralim bozuldu biraz arkadaşlar, sizinle paylaşmak istiyorum;
bugün bebişi oyun parkına götürürken eşimin iş arkadaşı karı koca bir çift var onlarla karşılaştım, çok tatlı bir bayan 2 çocuğu var ve baya bir kilo vermiş görmeyeli, herkes söylüyordu zaten, o kadar mutlu görünüyordu ki gıpta ettim, diyet yaptım herbal life ürünü kullandım yürüyüş yaptım akşamları aerobiğe gidiyorum sen de gelsene dedi, ben de dedim ki 2 gün devam ederim 3. gün bırakırım ben böyleyim maalesef ve böyle süklüm püklüm gittim kendimi çok ağır hissediyorum.
Haftasonu da eşimle baya bir konuştuk ve şunu anladık, ben kiloluyken daha fazla tartışıyoruz, ben zayıfladığımda o tartışmaların çoğu yaşanmıyor, daha pozitif ve dışa dönük oluyorum, şakayla karışık dedi ki sen yeme diye ben de kendimden kısıyorum arada akşamları kuruyemiş yiyebilirim, dolapta kola durabilir, evde sarelle bile yok pazar kahvaltılarında, senin için ben de fedakarlık yapıyorum
Kendimi çok mutsuz hissediyorum, herkes benim çabuk pes etmemden bıktı, kimse görmeden gizli yeme yapıyorum ben de, mesela bugün eve dönüp spor yapacağıma gittim marketten çikolata aldım yedim, kimse benden ümitli değil, insanların içine karışmak istemiyorum, bunların beni gaza getirmesi lazım ama niye ben daha fazla yiyorum böyle zamanlarda?? Yemek konusunda terapiye ihtiyacım olduğunu düşünüyorum.
Zaten bir de haberlerde bir adamın 5 aylık bebeği vura vura öldürdüğünü okudum, moralim iyice bozuldu, yakın bir arkadaşım boşanıyor ona da çok üzülüyorum, noluyor bana anlamadım, negatif yüklüyüm bu ara
Yumak çık regl günü yaklaştı mıya benim moralim bozuldu biraz arkadaşlar, sizinle paylaşmak istiyorum;
bugün bebişi oyun parkına götürürken eşimin iş arkadaşı karı koca bir çift var onlarla karşılaştım, çok tatlı bir bayan 2 çocuğu var ve baya bir kilo vermiş görmeyeli, herkes söylüyordu zaten, o kadar mutlu görünüyordu ki gıpta ettim, diyet yaptım herbal life ürünü kullandım yürüyüş yaptım akşamları aerobiğe gidiyorum sen de gelsene dedi, ben de dedim ki 2 gün devam ederim 3. gün bırakırım ben böyleyim maalesef ve böyle süklüm püklüm gittim kendimi çok ağır hissediyorum.
Haftasonu da eşimle baya bir konuştuk ve şunu anladık, ben kiloluyken daha fazla tartışıyoruz, ben zayıfladığımda o tartışmaların çoğu yaşanmıyor, daha pozitif ve dışa dönük oluyorum, şakayla karışık dedi ki sen yeme diye ben de kendimden kısıyorum arada akşamları kuruyemiş yiyebilirim, dolapta kola durabilir, evde sarelle bile yok pazar kahvaltılarında, senin için ben de fedakarlık yapıyorum
Kendimi çok mutsuz hissediyorum, herkes benim çabuk pes etmemden bıktı, kimse görmeden gizli yeme yapıyorum ben de, mesela bugün eve dönüp spor yapacağıma gittim marketten çikolata aldım yedim, kimse benden ümitli değil, insanların içine karışmak istemiyorum, bunların beni gaza getirmesi lazım ama niye ben daha fazla yiyorum böyle zamanlarda?? Yemek konusunda terapiye ihtiyacım olduğunu düşünüyorum.
Zaten bir de haberlerde bir adamın 5 aylık bebeği vura vura öldürdüğünü okudum, moralim iyice bozuldu, yakın bir arkadaşım boşanıyor ona da çok üzülüyorum, noluyor bana anlamadım, negatif yüklüyüm bu ara
Çikolata filan yersen akşam öğününü çok hafif tut o gün 10 dk fazla spor yap bak 42 isen öteki ay 40 beden olacaksınAslında haftasonu kendimi biraz iyi hissetmiştim çünkü 42 beden yeni bir pantolon aldım onu giymiştim fln, ama çok yolumun olduğunu farkettim bugün ve resmen elimin kolumun canı çekildi, yedim çikolataları döndüm başa
Ben hiç kızmadım aksine bu kacamak sana iyi gelecek biliyorum kuzum :) çünkü bizim işin daha çoğu psikolojik...sen de kocaman seviliyorsun
afiyet olsun kuzum kızmadık
afiyet olsun iyi yapmışsın canım. Çünkü bu da seni ileri götürecek anladığım kadarıyla. Ve nerde durman gerektiğini biliyorsun asıl mesele o
Harikasın kuzum işte buSelam kızlar, millet dürüm siparişi verirken ben oturdum uslu uslu 1 kase yoğurdumu yedim yanında 5 kestane 2 hurma ile
Canım öncelikle kendini suçlama kimseyle kıyaslama herkesin bünyesi yaşadığı şartlar içindeki durumlar farklı en önemlisi odaklanmak odaklanınca diyet yapmak zor değil ama odaklanmayınca bana şu an olduğu gibi diyet eziyet gibi geliyor gizli gizli yemelerini o kadar iyi anlıyorum çünkü insanların yanında rahat yiyemiyorsun kimse yokken yemek o yüzden daha lezzetli geliyor ama sonrası pişmanlıkya benim moralim bozuldu biraz arkadaşlar, sizinle paylaşmak istiyorum;
Hah işte bu başardıklarına bak önce bir beden küçük aldığım kıyafetle gurur duy yemediğin yemekler için kendini tebrik et herşey çok daha güzel olcak inşAslında haftasonu kendimi biraz iyi hissetmiştim çünkü 42 beden yeni bir pantolon aldım onu giymiştim fln, ama çok yolumun olduğunu farkettim bugün ve resmen elimin kolumun canı çekildi, yedim çikolataları döndüm başa
Çok güzel menü, spor içinde kutluyorum seniKızlar ne diycem bi ara takımda menülerimizi paylaşırken en alta reddettiklerimizi yazıyorduk
Mesela o gün baklava mı geldi yemedim onu yazıyorduk çok iyi geliyordu bana güçlü hissediyordum kendimi isterseniz yine yazalım hatta ben başliyim :)
Önce bugünün kısa özetini geçeyimdün o saatte yedim ya ben üzerine kopkoyu bi kupa Türk kahvesi içtim sabah kalktım mide fesadı geçiriyorum öğlene kadar mide bulantısı karnım davul gibi oldu acayip rahatsız oldum dışardaydım da kendimi zor eve attım ne derdim varsa kendimi bu kadar zorladım bilmiyorum midemin küçüldüğünü bi türlü beynim kabul etmiyor kaçamak öğünlerimde doysam bile yemeye devam ediyorum ilk hedefim bu alışkanlığımı değiştirmek olacak :) Menüm de doğal olarak iyi oldu yiyemedim çünkü
KAHVALTI(08.30)
1 haşlanmış yumurta
ARA(11.00)
10 badem
ARA
1 meyve
ÖĞLE(14.30)
1 bardak süt tarçınlı
1 elma tarçınlı
1 kahve fincanı safranlı leblebi
(Hepsi mideye iyi gelen şeyler )
AKŞAM(18.00)
5 kaşık kadar kabak oturtma üzerine bolca yoğurt
3 silme yk bulgur pilavı
1 parmağın 2/3ü pekmezli sucuk
Not: Evet bu yiyememiş halim
Spor: Bugğn 90gündedevribodyin 3.haftasına başlıyorum inş bölgesel çalışmalara geçtik sonucunu merak ediyorum :)
Su: 2 ltyi geçer zannedersem
Çay: 1 Yeşilçay içerim
Bugün reddettiklerim
Yazacaktım ama hiç bişeh reddetmedim bugün evde olunca hasta olunca bide canım çekmeyince bu madde boş kaldı şu an şaşkınım bu duruma
Reddettiklerin için tebrik ederim, menün güzel afiyet olsun canımSelam kızlar bugünkü menüm
Sabah 5.50 maydonoz yagi kürü 2tane kuru kayısı
08.00 1 kucuk dilim TB ekmegi,1 dilim peynir
10.00 şekersiz cay
13.15 2 tane ızgara köfte yoğurt salata
17.00 1 tane mandalina
18.30 1 tabak kiymali patates oturtma ve 1 bardak ayran
20.30 Yeşilçay 2 kupa
Su 2 litre
Spor daha yapmadim yapınca yazicam
10.30 da cikolata ikram ettiler almadim
12.30 yemek saatiydi sirketin emlak vergisi için belediyeye gittim isim bitti karşısında 2tane börekçi vardi canim cok istedi ama girip yemedim
15.30 gibi kurabiye teklif edildi tesekkur ettim almadim
Akşamı falan baya hafif geçirmişsin canım . ben mesela yemediğim zaman şekerim düştüğünde sinirli mutsuz oluyorum. Yediğimdeyse bi gülücükler bi hallerHepiniz çok sağolun kızlar çok destek oluyorsunuz, evet silkelenip kendime gelmem lazım, yaşanan olaylar, izlenen haberler hatta o günkü havadan bile etkilenen bir ruh halim var, bu benim güçsüz hissetmeme yol açıyor sanırım, bunu biraz aşmam için kafamı ve bedenimi oyalamam lazım bunun da en iyi yolu spor ve kendim için yapacağım aktiviteler, uzun zamandır izleyeceğim belgeseller, okuyacağım yabancı dil kitapları duruyor, kafamı da öyle oyalarım, evet ben olayın özünü kaçırıyorum, ben kendim istediğim için kilo veriyor olmalıyım, başkaları istiyor diye değil
bugünkü menü;
kahvaltı 2 haşlanmış yumurta zeytin peynir domates salatalık
öğle 1 tabak narlı cevizli tarçınlı yoğurt
ikindi 2 tane çikolata ( eti karam ve ülker sütlü kare) 1 kahve
akşam 2 mücver 1 kase yoğurt
spor 30 dk hafif tempo yürüyüş
su 1.5 lt
Her sabah kalktığımda kendimi seviyorum ve ben bu işi başarabilecek iradeye sahibim diyeceğimo zaman kaldığımız yerden devam edelim kızlarrr, iyi ki varsınız
gayet güzel canımmenüm gelsin !
sabah: çeyrek ekmekten peynirli tost, az bal salça ve çay
ara: 1 çay br neskafe
öğlen: 1 kase yoğurt 6-7 kestane ve 2 hurma
akşam: biraz tavuk eti, bir kase mantı
ara: yeşilçay turk kahvesi 1 hurma
hayır dedıklerim: biskrem, dürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?