Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Dünkü menüm
Sabah 11.00
1 haşlanmış yumurta
Peynir
Yarım simit

Ara 16.00
1 elma

Akşam 20.00
3 kaşık karnabahar
1 dilim ekmek

1.5lt su
5 km yürüyüş

Bugünkü menüm
Kahvaltı 11.00
1 haşlanmış yumurta
Peynir
2 dilim ekmek

Akşam 20.00
2 kaşık karnıbahar
1 dilim ekmek

1.5 lt su
5 km yürüyüş

Burada az cok biliyordum zaten boyle olacagini inan cok mucadele ediyorum
O zaman yine kazandın say canım
kuzum sporun harika ama beslenmeni beğenmedim. Çok az. İlk yemeğe başladığında yediklerini vücudun yağ olarak depolar. İstersen kız yorumuma ama doğruyu söyleyeceğim

Menüm
Sabah 2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 2 kibrit kutusu tulum peyniri
lorlu domatesli biberli salata
3 zeytin
Öğle
3 kaşık bezelye yemeği
50 gr makarna (1 dilim ekmek yerine)
3 kaşık mantar sote
1 kase domates çorbası az kaşarlı (1 dilim ekmek yapıyor)
2 kaşık süzme yoğurt
Ara 1 nescafe 2 kuru incir
Akşam 50 gr makarna
4 kaşık mantar sote
3 köfte
2 kaşık süzme yoğurt

Ara için cennet elması yemek istiyorum
Nescafe istiyorum

O zaman yine kazandın say canım
kuzum sporun harika ama beslenmeni beğenmedim. Çok az. İlk yemeğe başladığında yediklerini vücudun yağ olarak depolar. İstersen kız yorumuma ama doğruyu söyleyeceğim
Yok canım niye kızıyım :) iştahım yok ya son günlerde midem bulanıyor yemek yiyince

KAHVALTI-ÖĞLE(12.45)
1 kase yoğurt
1 elma
1 cennet hurması
5 Beypazarı kurusu

ARA
1 tk şekersiz Fındık ezmesi
1 kase yoğurt

ARA
1 fincan safranlı-susamlı ballı leblebi
3 Beypazarı kurusu

AKŞAM
1 tabak bamya
1 kızarmış içli köfte
1 kase cacık
1 bardak ayran

ARA
2 kare çikolata

Çok güzel afiyet olsun
Yok canım niye kızıyım :) iştahım yok ya son günlerde midem bulanıyor yemek yiyince
Ya ne bileyim. Hani azim etmişsindir az yemeğe. Yorumumla hevesini kırar da üzerim diye çekindim. Biraz psikoloji işi bu zayıflama.yine de doğru bildiğimi paylaşmak en doğrusu diye söyledim gitti. Bu arada iştahsız olup yememek çok farklı. Geçmiş olsun mu desem ne desem
Afiyet olsun güzel menü olmuş canım
Beypazarı kurusu gözüme battı bir tek. Çünkü kaç kalori bilmiyorum bi araştırayım bakayım. Gerçi başka doğru düzgün karbonhidrat almamışsın. Güzel menü aslında...

Sınav haftası başlıyor baya yoğunum bide iş başvurusunda bulundum oralardan cevap bekliyorum baya meşgulüm yiyesim gelmiyor

@akrep33 kaptan ben izine ayrılmak istiyorum diyet konusuna devam edicem fırsat buldukça buraya ugrucam ama bizim bu ara isler iyice sıkıntı 2 eleman ayrımından sonra bugünde internette çok girilen siteler arasında kadınlar kulübü diyilerekten onada engel koyuldu o yüzden ne yorumlara cevap verebiliyorum ne birşey aksamlarida 2 gün kurs var diğer aksamlar mesaiyle geçmeye başladı o yüzden kusura bakmayın biraz kendimi topluyayim mesailer de bitsin tahminimde 1 1.5 ay yeni elemanlar alisana kadar sürer sonra yine gelirim
Bu arada geçtiğimiz cuma 61.2 bu sabah 61 geldim izine ayrılmadan son kilo paylaşımımı yapmis olayim..
Sizleri seviyorum

Baktım 1 tane küçük Beypazarı kurusu 35 kalori. 1 dilim kepekli ekmek 60 kalori. Yani 1 tanesi neredeyse yarım dilim ekmek Zereno haberin vardır gerçi senin ne kaç kalori yapıyor
Yok valla kuzum çok minik ya 5 tanesi bi avuç ediyor diye 1 dilim ekmek diye düşünmüştüm aslında kaloriden çok karbonhidrat değerine bakmak lazımmış ama onu da bilmiyorum :/

Aaaa kuzum üzüldüm izne ayrılmana telefondan girsen siteye olmaz mı? Yine menü filan paylaşırsın en azından

Sınav haftası başlıyor baya yoğunum bide iş başvurusunda bulundum oralardan cevap bekliyorum baya meşgulüm yiyesim gelmiyor
Aaa hadi hayırlısı olsun bakalım
Yaaa üzüldüm valla izne ayrılmana. Kolaylıklar diliyorum işlerinde...
Yok valla kuzum çok minik ya 5 tanesi bi avuç ediyor diye 1 dilim ekmek diye düşünmüştüm aslında kaloriden çok karbonhidrat değerine bakmak lazımmış ama onu da bilmiyorum :/
bak onu bilmiyordum. Günlük limitin altında kalori alırsan verirsin kuralına göre hareket ettiğim için yiyeceklerin kalori değerine bakıyorum ben. Özellikle bu yükte hafif pahada ağırlar çaktırmadan kalori yüklüyor bize. En gıcık olduğum

Valla bende gıcık oluyorum sen dedikten sonra düşününce fazlaca kalori almış olduğumu farkettim gıcık olmamak elde değil zaten lezzetli şeyler miktar az kalori çok :/ ah aaahhh gene yaram depreşti bu ara diyet fikriyle aram hiç iyi değil zaten

Sporumu yaptım bu arada önce 90gündedevribody yaptım üstüne de ayni programın sırt arka kol bölümünü yaptım 1 saate yakın sürdü iyi geldi :)

Cennet elmasi ozellikle rejimlerde tercih ediliyormus diye okudum . O yuzden iki gundur bende yemeye basladim . Ayrica,lifli oldugu icin bagirsakta calistiriyor

Ya sanirim ben kilomu da koruyamiycam
Kahvalti
1 avuc kayisi cekirdegi
2 dilim kepekli ekmek
1,kk krempeynir
1,yk sarmisakli ezme
Biber domates
7 zeytin
1,yagda,yumurta

Ara
Trabzon hurmasi

Ogle
3 dilim borek
1 dilim kek

Aksam
1 tabak pilav ustu et
5 sarma
1 kase corba
Salata
1 dilim kiymali borek
1 dilim yas pasta (yegenimin nikah yemegi vardi )

merrr kalorim 3000 olmustur demi . Ben burdan gidene kadar,ne yapicam bilmiyorumm

3,5 lt su
50+100 ip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…