Afiyet olsun canım hafif bir menü olmuşSabah bir kase kurumeyveli yoğurt
Ara bir avokado iki ince dilim ekmek
Öğleyin bir balıkekmek
Ara iki mandalina
Akşam yarım kase lahana çorbası
O zaman yine kazandın say canımBurada az cok biliyordum zaten boyle olacagini inan cok mucadele ediyorum
kuzum sporun harika ama beslenmeni beğenmedim. Çok az. İlk yemeğe başladığında yediklerini vücudun yağ olarak depolar. İstersen kız yorumuma ama doğruyu söyleyeceğimDünkü menüm
Sabah 11.00
1 haşlanmış yumurta
Peynir
Yarım simit
Ara 16.00
1 elma
Akşam 20.00
3 kaşık karnabahar
1 dilim ekmek
1.5lt su
5 km yürüyüş
Bugünkü menüm
Kahvaltı 11.00
1 haşlanmış yumurta
Peynir
2 dilim ekmek
Akşam 20.00
2 kaşık karnıbahar
1 dilim ekmek
1.5 lt su
5 km yürüyüş
Yok canım niye kızıyım :) iştahım yok ya son günlerde midem bulanıyor yemek yiyinceO zaman yine kazandın say canım
kuzum sporun harika ama beslenmeni beğenmedim. Çok az. İlk yemeğe başladığında yediklerini vücudun yağ olarak depolar. İstersen kız yorumuma ama doğruyu söyleyeceğim
Çok güzel afiyet olsunKahvaltı 1 haşlanmış yumurta peynir ceviz portakal suyu
ara 1 muz
öğle 3 mücver 1kase yoğurt
ara 1 bardak ballı süt 1 avuç kuru kayısı ve ceviz
akşam yarım somon salata
su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş
Ya ne bileyim. Hani azim etmişsindir az yemeğe. Yorumumla hevesini kırar da üzerim diye çekindim. Biraz psikoloji işi bu zayıflama.yine de doğru bildiğimi paylaşmak en doğrusu diye söyledim gitti. Bu arada iştahsız olup yememek çok farklı. Geçmiş olsun mu desem ne desemYok canım niye kızıyım :) iştahım yok ya son günlerde midem bulanıyor yemek yiyince
Afiyet olsun güzel menü olmuş canımmenüüüm:
sabah: 1 dilim ekmek, biraz lor salça bal ve çay
ara: sade kahve 1 hurma 1 mandalina
öğlen: 2 kepçe kısır 1 ayran
ara: 1 çay br neskafe
ara: yarım muz 1 mandalina
akşam: 1 kase fırın kıymalı karnabahar
ara: yeşilçay, turk kahvesi
Beypazarı kurusu gözüme battı bir tek. Çünkü kaç kalori bilmiyorum bi araştırayım bakayım. Gerçi başka doğru düzgün karbonhidrat almamışsın. Güzel menü aslında...KAHVALTI-ÖĞLE(12.45)
1 kase yoğurt
1 elma
1 cennet hurması
5 Beypazarı kurusu
ARA
1 tk şekersiz Fındık ezmesi
1 kase yoğurt
ARA
1 fincan safranlı-susamlı ballı leblebi
3 Beypazarı kurusu
AKŞAM
1 tabak bamya
1 kızarmış içli köfte
1 kase cacık
1 bardak ayran
ARA
2 kare çikolata
Sınav haftası başlıyor baya yoğunum bide iş başvurusunda bulundum oralardan cevap bekliyorum baya meşgulüm yiyesim gelmiyorÇok güzel afiyet olsun
Ya ne bileyim. Hani azim etmişsindir az yemeğe. Yorumumla hevesini kırar da üzerim diye çekindim. Biraz psikoloji işi bu zayıflama.yine de doğru bildiğimi paylaşmak en doğrusu diye söyledim gitti. Bu arada iştahsız olup yememek çok farklı. Geçmiş olsun mu desem ne desem
Yok valla kuzum çok minik ya 5 tanesi bi avuç ediyor diye 1 dilim ekmek diye düşünmüştümBaktım 1 tane küçük Beypazarı kurusu 35 kalori. 1 dilim kepekli ekmek 60 kalori. Yani 1 tanesi neredeyse yarım dilim ekmekZereno haberin vardır gerçi senin ne kaç kalori yapıyor
Aaaa kuzum üzüldüm izne ayrılmana@akrep33 kaptan ben izine ayrılmak istiyorum diyet konusuna devam edicem fırsat buldukça buraya ugrucam ama bizim bu ara isler iyice sıkıntı 2 eleman ayrımından sonra bugünde internette çok girilen siteler arasında kadınlar kulübü diyilerekten onada engel koyuldu o yüzden ne yorumlara cevap verebiliyorum ne birşey aksamlarida 2 gün kurs var diğer aksamlar mesaiyle geçmeye başladı o yüzden kusura bakmayın biraz kendimi topluyayim mesailer de bitsin tahminimde 1 1.5 ay yeni elemanlar alisana kadar sürer sonra yine gelirim
Bu arada geçtiğimiz cuma 61.2 bu sabah 61 geldim izine ayrılmadan son kilo paylaşımımı yapmis olayim..
Sizleri seviyorum
Aaa hadi hayırlısı olsun bakalımSınav haftası başlıyor baya yoğunum bide iş başvurusunda bulundum oralardan cevap bekliyorum baya meşgulüm yiyesim gelmiyor
Yaaa üzüldüm valla izne ayrılmana. Kolaylıklar diliyorum işlerinde...@akrep33 kaptan ben izine ayrılmak istiyorum diyet konusuna devam edicem fırsat buldukça buraya ugrucam ama bizim bu ara isler iyice sıkıntı 2 eleman ayrımından sonra bugünde internette çok girilen siteler arasında kadınlar kulübü diyilerekten onada engel koyuldu o yüzden ne yorumlara cevap verebiliyorum ne birşey aksamlarida 2 gün kurs var diğer aksamlar mesaiyle geçmeye başladı o yüzden kusura bakmayın biraz kendimi topluyayim mesailer de bitsin tahminimde 1 1.5 ay yeni elemanlar alisana kadar sürer sonra yine gelirim
Bu arada geçtiğimiz cuma 61.2 bu sabah 61 geldim izine ayrılmadan son kilo paylaşımımı yapmis olayim..
Sizleri seviyorum
bak onu bilmiyordum. Günlük limitin altında kalori alırsan verirsin kuralına göre hareket ettiğim için yiyeceklerin kalori değerine bakıyorum ben. Özellikle bu yükte hafif pahada ağırlar çaktırmadan kalori yüklüyor bize. En gıcık olduğumYok valla kuzum çok minik ya 5 tanesi bi avuç ediyor diye 1 dilim ekmek diye düşünmüştümaslında kaloriden çok karbonhidrat değerine bakmak lazımmış ama onu da bilmiyorum :/
Valla bende gıcık oluyorumbak onu bilmiyordum. Günlük limitin altında kalori alırsan verirsin kuralına göre hareket ettiğim için yiyeceklerin kalori değerine bakıyorum ben. Özellikle bu yükte hafif pahada ağırlar çaktırmadan kalori yüklüyor bize. En gıcık olduğum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?