Yoook dostum senin değil onun yarası olmalı bu saatten sonra. (burda o dediğim kilolar :)) ) çünkü öyle güzel alt etmişsin ve ediyorsun ki...Valla bende gıcık oluyorumsen dedikten sonra düşününce fazlaca kalori almış olduğumu farkettim gıcık olmamak elde değil zaten lezzetli şeyler miktar az kalori çok :/ ah aaahhh gene yaram depreşti bu ara diyet fikriyle aram hiç iyi değil zaten
Sporumu yaptım bu arada önce 90gündedevribody yaptım üstüne de ayni programın sırt arka kol bölümünü yaptım 1 saate yakın sürdü iyi geldi :)
Ya sanirim ben kilomu da koruyamiycam
Kahvalti
1 avuc kayisi cekirdegi
2 dilim kepekli ekmek
1,kk krempeynir
1,yk sarmisakli ezme
Biber domates
7 zeytin
1,yagda,yumurta
Ara
Trabzon hurmasi
Ogle
3 dilim borek
1 dilim kek
Aksam
1 tabak pilav ustu et
5 sarma
1 kase corba
Salata
1 dilim kiymali borek
1 dilim yas pasta (yegenimin nikah yemegi vardi)
merrr kalorim 3000 olmustur demi . Ben burdan gidene kadar,ne yapicam bilmiyorumm
3,5 lt su
50+100 ip
eyvah eyvah eyvah1,5 dilim baklava
1 dilim kek
Aksam unuttum binlari
Telefonu ellemekde yasak canim gun icinde ogle arasinda sade bikere esimi aramaya calisirim bide lavaboya kactikca buraya bakmaya calisiyodum müdürümüz sağolsun whatsapp online saatlerimizi takip ediyor okadar takıntılıAaaa kuzum üzüldüm izne ayrılmanatelefondan girsen siteye olmaz mı? Yine menü filan paylaşırsın en azından
Tesekkurler canimYaaa üzüldüm valla izne ayrılmana. Kolaylıklar diliyorum işlerinde...
Ay canım benim ya doğru diyorsun 40 kilo gitmiş 10 kilo hayli hayli gider di mi? İnş asılma vakti tam bırakacakken biriniz tutuyorsunuz elimdenYoook dostum senin değil onun yarası olmalı bu saatten sonra. (burda o dediğim kilolar :)) ) çünkü öyle güzel alt etmişsin ve ediyorsun ki...
Hadi ya ne gıcıkmış öyleTelefonu ellemekde yasak canim gun icinde ogle arasinda sade bikere esimi aramaya calisirim bide lavaboya kactikca buraya bakmaya calisiyodum müdürümüz sağolsun whatsapp online saatlerimizi takip ediyor okadar takıntılı
Iki gundur cozuttum gercekten . Insallah bugun daha iyi olucamYoook dostum senin değil onun yarası olmalı bu saatten sonra. (burda o dediğim kilolar :)) ) çünkü öyle güzel alt etmişsin ve ediyorsun ki...
eyvah eyvah eyvah
Canım naptın koyuvermişsin. Olmaz! Kararlı ol. Hadi yemek neyse dicem de tatlılar börekler... Toparla kendini hadi! Asıl savaş bu işte. Bi çatal da bırak bari
gitmez mi canım hem nasil gider .ne kalmış şunun şurasında. Vur darbeyi gitsinAy canım benim ya doğru diyorsun 40 kilo gitmiş 10 kilo hayli hayli gider di mi? İnş asılma vakti tam bırakacakken biriniz tutuyorsunuz elimden
cnm en kısa zamanda geri dönersin inşallah ve eksi kilolarla seni özleyeceğimTelefonu ellemekde yasak canim gun icinde ogle arasinda sade bikere esimi aramaya calisirim bide lavaboya kactikca buraya bakmaya calisiyodum müdürümüz sağolsun whatsapp online saatlerimizi takip ediyor okadar takıntılı
Vallahi bebekle o kadar zor Ki. Ekstra bir de spor yapmaya kesinlikle vakit kalmıyor bende. Kızımla yapışık ikiz gibiyiz.bırakıp yemeği zor yapıyorum. Ayy çok söylendim. Neyse her şeye şükürler olsunbizim bebiş artık teknolojik neyi elime alsam çıldırıyor, tablette şarkı olduğunu telefondan ses geldiğini anlıyor, o yüzden çok aktif olamıyorum ancak o uyuduğunda işte, günler geçiyor yemede aşırı sıkıntı yok ama sporlarım azaldı, hantallaştım bu ara , bugünden itibaren zumba aerobik deneyeceğim, yani sporu çeşitlendirmeyi düşünüyorum zaten bütün gün evdeyim, yemek temizlik derken hareket ettiğimi düşünüyorum ama aslında çalışan metroya yürüyen merdiven çıkan insanlara oranla hareket etmedğimi farkettim, uykularım da ağırlaştı eskisi gibi erken kalkamamaya başladım, bugün hemen bu olaya el atıyorum ve hallediyorum
gayet iyisin kuzuSabah bir kase kurumeyveli yoğurt
Ara bir avokado iki ince dilim ekmek
Öğleyin bir balıkekmek
Ara iki mandalina
Akşam yarım kase lahana çorbası
gayet iyi senin de canım simiti yarım yemeni sevdimDünkü menüm
Sabah 11.00
1 haşlanmış yumurta
Peynir
Yarım simit
Ara 16.00
1 elma
Akşam 20.00
3 kaşık karnabahar
1 dilim ekmek
1.5lt su
5 km yürüyüş
Bugünkü menüm
Kahvaltı 11.00
1 haşlanmış yumurta
Peynir
2 dilim ekmek
Akşam 20.00
2 kaşık karnıbahar
1 dilim ekmek
1.5 lt su
5 km yürüyüş
afiyet olsun canım dengeli menüMenüm
Sabah 2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 2 kibrit kutusu tulum peyniri
lorlu domatesli biberli salata
3 zeytin
Öğle
3 kaşık bezelye yemeği
50 gr makarna (1 dilim ekmek yerine)
3 kaşık mantar sote
1 kase domates çorbası az kaşarlı (1 dilim ekmek yapıyor)
2 kaşık süzme yoğurt
Ara 1 nescafe 2 kuru incir
Akşam 50 gr makarna
4 kaşık mantar sote
3 köfte
2 kaşık süzme yoğurt
Ara için cennet elması yemek istiyorum
Nescafe istiyorum
cok iyi cnm afiyet olsunKahvaltı 1 haşlanmış yumurta peynir ceviz portakal suyu
ara 1 muz
öğle 3 mücver 1kase yoğurt
ara 1 bardak ballı süt 1 avuç kuru kayısı ve ceviz
akşam yarım somon salata
su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş
gayet iyi bence kuzum her şey tadında olmuşKAHVALTI-ÖĞLE(12.45)
1 kase yoğurt
1 elma
1 cennet hurması
5 Beypazarı kurusu
ARA
1 tk şekersiz Fındık ezmesi
1 kase yoğurt
ARA
1 fincan safranlı-susamlı ballı leblebi
3 Beypazarı kurusu
AKŞAM
1 tabak bamya
1 kızarmış içli köfte
1 kase cacık
1 bardak ayran
ARA
2 kare çikolata
oo cook fazla olmuş canım ya, telafi etmeye çalışYa sanirim ben kilomu da koruyamiycam
Kahvalti
1 avuc kayisi cekirdegi
2 dilim kepekli ekmek
1,kk krempeynir
1,yk sarmisakli ezme
Biber domates
7 zeytin
1,yagda,yumurta
Ara
Trabzon hurmasi
Ogle
3 dilim borek
1 dilim kek
Aksam
1 tabak pilav ustu et
5 sarma
1 kase corba
Salata
1 dilim kiymali borek
1 dilim yas pasta (yegenimin nikah yemegi vardi)
merrr kalorim 3000 olmustur demi . Ben burdan gidene kadar,ne yapicam bilmiyorumm
3,5 lt su
50+100 ip
Canim ya aksamlari nerdeyse eski halime dondum sanki doymuyorum . Midem doysada gozum doymuyor bu defagayet iyisin kuzu
gayet iyi senin de canım simiti yarım yemeni sevdim
afiyet olsun canım dengeli menü
cok iyi cnm afiyet olsun
gayet iyi bence kuzum her şey tadında olmuş
oo cook fazla olmuş canım ya, telafi etmeye çalış
@akrep33 kaptanım ben biraz izne ayrılmak istiyorum bu ara çok yoğunum odaklanamıyorum diyete spora böyle faydadan çok zarar getiririm sınavlardan sonra dönsem bi sorun olur mumenüm
kahvaltı yok
öğle 15.00
2 dilim ekmek
peynir
1 haşlanmış yumurta
akşam 20.00
3 sıkım çiğköfte
bol marul maydanoz
1.5 lt su
5 km yürüyüş
Yine takımda yaprak dökümü başladı@akrep33 kaptanım ben biraz izne ayrılmak istiyorum bu ara çok yoğunum odaklanamıyorum diyete spora böyle faydadan çok zarar getiririm sınavlardan sonra dönsem bi sorun olur mu
ocak 15 gibi geri dönücem inşallah kilo almadan dönerimYine takımda yaprak dökümü başladı
Aynen öyle ya vuralım gitsin :)gitmez mi canım hem nasil gider .ne kalmış şunun şurasında. Vur darbeyi gitsin
Canım kendini zorlamadan ne kadar yapabiliyorsn o kadar yap strese girme önceliğimiz sporu sevmek olsun gerisi geliyor zatenbizim bebiş artık teknolojik neyi elime alsam çıldırıyor, tablette şarkı olduğunu telefondan ses geldiğini anlıyor, o yüzden çok aktif olamıyorum ancak o uyuduğunda işte, günler geçiyor yemede aşırı sıkıntı yok ama sporlarım azaldı, hantallaştım bu ara , bugünden itibaren zumba aerobik deneyeceğim, yani sporu çeşitlendirmeyi düşünüyorum zaten bütün gün evdeyim, yemek temizlik derken hareket ettiğimi düşünüyorum ama aslında çalışan metroya yürüyen merdiven çıkan insanlara oranla hareket etmedğimi farkettim, uykularım da ağırlaştı eskisi gibi erken kalkamamaya başladım, bugün hemen bu olaya el atıyorum ve hallediyorum
Süper olmuş menğn afiyet olsun canımcımmenüm
sabah: 1,5 dilim ekmek, salça 1 kk peynir az lor-bal ve çay
ara: 1 mandalina
akşam: 1 kase fırın karnabahar az yoğurt 2-3 çatal kısır
ara: 4-5 kestane yiyeceğim ve yeşilçay içerim
Canım gıda intölaransı mı ne var ya ondan mı yaptırsan belki neyin şişkinlik yaptığını bulursunbu sabah cumaya göre eksideyim kızlar ama şöyle bir sorunum var, midemde kaç gündür gaz var, reflü mü bilmiyorum çok şişiyor bazen hamile gibi oluyorumyani ne dokunuyor bilmiyorum da gerçek kilomun da çıkmadıgını düşünüyorum bu yüzden
Canım seni çok iyi anlıyorum ama unutma bu geçici bi durum vücut yeni alışkanlıklara direnç gösteriyor sabredersen kazanan sen olacaksınCanim ya aksamlari nerdeyse eski halime dondum sanki doymuyorum . Midem doysada gozum doymuyor bu defa
Canım miktarlar da artmış dikkatli ol en azından dengelemeye çalışKahvalti
Yapmadan once 3 dilim ayva
2 ince dilim kepekli ekmek
8 zeytin
1 kk peynir
Yesillik
Sarmisakli cesni
2 yk patates puresi
2 yumurta
Ogle
2 ince dilim kepekli ekmek
Yarim kepce mantar sote
Yogurt
2 mandalina
Aksam
1 kase corba
Firinda tavuk ymeginden bir tane ust bud 1 patates
1,5 kepce makarna
Salata
3 lt su
Bir,kac gundur ip,atladigim icin ayagimda agri var bakalim
1,5 buskui yarim dilim baklava
Ayva tatlisi da var . Sistim ama gozum onda
Yine hiç bişey yememişsin canımmenüm
kahvaltı yok
öğle 15.00
2 dilim ekmek
peynir
1 haşlanmış yumurta
akşam 20.00
3 sıkım çiğköfte
bol marul maydanoz
1.5 lt su
5 km yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?