Nasıl ekliyoruz yapamıyorum tlf den giriyorumKilolarınızı listemize ekleyin kızlar
Oovv masallah harikasun canimGeçen cuma 81.7
Bugün 80.6
Fark 1.300 oooo yeeeah
Yüzde 1.6
Hosbuldum 2 yıllık evliyim . kilom 69 boyum 164 kendi actigim günlügum var ama ayriyeten grupla birlikte zayiflamak istedim ilk hedef 65 sonra 55 en son 50 olmak istiyorum 100 günüm var bakalım sonuc ne olacak birde ben 5:2 diyetini uyguluyorum diyebilirim hem oruc tutmus oluyorun hem diyetime yardimci . Pazartesi persembe oruc gunlerim 500 kalori aliyorum o gunlerde .diger gunlerde ise abartmadan yine saglikli bir sekilde ve sporla devam etmeye calısyorum ama sorun olmaz degilmi sonucta menu paylasimi ve kilo bildirimi yaparimAramıza hoşgeldin kuzum
Kendini tanıtabilir misin
off süperrr
Çok teşekkür ederim kızlarSen bu hafta çok güzel ve sağlıklı bir diyet uyguladın tebrikler arkadaşım
Olsun kuzum gidiyor ya sen ona bakben sabah 6 da tartıldım
geçen cuma 74,9
bugün 74,6
fark 0,3
gram gram gram 1 haftada 1 kg olsa dişimi kırardım zaten
Regl ve wc çok etkiliyor. Eminim baya vermişsindirGelelim bana 55.9 geldim artı 100 deyim
Ama ben bu durumu regl olamayışıma bağlıyorum 4.gün oldu geçeli hala tık yok
Bir de çok afedersiniz 4 gündür wc yede çıkamıyorum
Akşamdan hazırladığım kurumeyve karışımlı yoğurt da lahana çorbası da fayda etmedi
Geçen cuma 55.8 idim
Teşekkür ederim canımOovv masallah harikasun canim
Sorun olmaz canım herkes burada kendince farklı yöntemler uyguluyor spor yapıyor musunHosbuldum 2 yıllık evliyim . kilom 69 boyum 164 kendi actigim günlügum var ama ayriyeten grupla birlikte zayiflamak istedim ilk hedef 65 sonra 55 en son 50 olmak istiyorum 100 günüm var bakalım sonuc ne olacak birde ben 5:2 diyetini uyguluyorum diyebilirim hem oruc tutmus oluyorun hem diyetime yardimci . Pazartesi persembe oruc gunlerim 500 kalori aliyorum o gunlerde .diger gunlerde ise abartmadan yine saglikli bir sekilde ve sporla devam etmeye calısyorum ama sorun olmaz degilmi sonucta menu paylasimi ve kilo bildirimi teyaparim
Hergün olmasa da haftada 3 yada 4 gun en az 20 dakika yapıyorumSorun olmaz canım herkes burada kendince farklı yöntemler uyguluyor spor yapıyor musun
Günlüğüne kaç kiloyla başladın merak ettim :))Hergün olmasa da haftada 3 yada 4 gun en az 20 dakika yapıyorum
Zereno ya da***2. Takım 549.Etap***
akrep33( 76,6 /// )
2BHB(62/// )
cimbomlukiz(61,2 ///)
merr(81,7 ///)
Zereno(78,5 ///)
687403_igt (66,1/// )
ehl-i keyf (55,8 /// )
yumaknuro (74,9 ///)
citlenbikbesyo (55,2 ///)
2.Takım ortalaması:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?