- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 83
- 50
Kayısı çekirdeği dediğin badem dimi... Çok kalorili, yağ grubuna giriyorSabah kahvaltida 2 yumurta ve aralarda yaklasik 1 avuc kayisi cekirdegi yedim yazmayi unuttum
Kayısı çekirdeği dediğin badem dimi... Çok kalorili, yağ grubuna giriyor
cnm ben zumba gibi danslı ritimli şeylerde spor yapmış hissinde olmuyorum, yani biraz kilo verdikten sonra olabilir belki, jillian last chance workout yapıyordum ama bugünden itibaren 30 day shred e başlıyorum 3 seviye yaklaşık 30 dk her biri.Sen nasılsın kuzum jillian nasıl gidiyor şu net olayları düzelsin sporuma ya jillian ya da zumba yaparak devam edeceğim leslie bırakacağım bugün bir arkadaşı gördüm çok zayıflamış nasıl zayıfladın diye sordum zumba dansı yaptım dedi
afiyet olsun cnm akşam meyve şöleni olmuş iyi durmuşsunSabah
2 dilim ekmek
1 yağda yumurta
2 parça tulum peyniri
1 çay kaşığı bal
1 simitin 1/4ü kadar tahinli çörek
Domates
Ara
1 nescafe 2 kuru incir 10 tane badem
Öğle
Ek ayası kadar et
1 buçuk kase çorba
1 dilim ekmek
1 tabak kurufasülye
Akşam
1 mandalina
1 portakal
1 Trabzon hurması
Yarım muz
Ara
1 nescafe
Bugün kendimden memnun değilim. Hep aç hissettim nedense. Sabah yediğim baldan olabilir. Yarın güzel bir gün olsun inşaallah
cnm afiyet olsun billuriye nedirKAHVALTI-ÖĞLE(11.30)
2 tb ekmekten sucuklu kaşarlı tost
1 yeşil zeytin
1 küçük kase yoğurt
1 tk şekersiz Fındık ezmesi
1 parmaktan az cevizli sucuk
ARA
1 elma
ARA
Yarım dilim burma kadayıf
Yarımdan biraz fazla billuriye
AKŞAM
1 tabak fırında etli patlıcanlı domatesli biberli türlü
2 küçük bardak ayran
Soğan
ARA
3 havuç
günaydın cnmGünaydın kızlar
Saol canım bir tür kadayıfcnm ben zumba gibi danslı ritimli şeylerde spor yapmış hissinde olmuyorum, yani biraz kilo verdikten sonra olabilir belki, jillian last chance workout yapıyordum ama bugünden itibaren 30 day shred e başlıyorum 3 seviye yaklaşık 30 dk her biri.
afiyet olsun cnm akşam meyve şöleni olmuş iyi durmuşsun
cnm afiyet olsun billuriye nedir
günaydın cnm
Afiyet olsun canım güzel olmuş :)Menüm
Sabah: 1 dilim tb az yeşillik az peynir salça bal ve çay
Ara: 2 hurma
Öğlen: 1 kase kereviz yemeği 1 kase yoğurt
Ara: 1 çay br neskafe 1 bisküvi
Akşam: 1 kase çorba yarım dilim tb biraz karnabahar kızartma
Ara: yeşilçay ve 5-6 kestane yiyeceğim
Aaa bugün çok güzel olmuş canım afiyet olsunMenum
Kahvalti
1 mandlina
2 ince dilim kepekli ekmek
8 zeytin
1 kibrit kutusu peynir
Roka
Ara
2 uzum
Yarim trabzon hurmasi
Ogle yoldaydik
6-7 tane light buskui vs yedim
Aksam
Bol salata
Bir kase tarhana
1 tabak patatesli lahana sarmasi
Su henuz 1,5 lt
100 ip
Canım kuru meyveli yoğurdun faydası oldu mu?Menüm
Sabah kurumeyveli bir kase yoğurt
Ara kaşarlı tost
Öğleyin bir kase mercimek çorbası
Ara bir muz bir küçük elma
Akşam bir kase lahana çorbası
Şimdi sıra sporda
Oo süperKızlar cuma yorgunluğuma rağmen kestaneden sonra spor yapmak istedim, leslie 1 mil express 40ar bel, 8*20 kalça bacak
Bana da biraz fazla gibi geldi canım meyvelerde karbonhidrat grubundan sayılıyor en fazla 2-3 tane yememiz lazım bugün toparlarsın amaSabah
2 dilim ekmek
1 yağda yumurta
2 parça tulum peyniri
1 çay kaşığı bal
1 simitin 1/4ü kadar tahinli çörek
Domates
Ara
1 nescafe 2 kuru incir 10 tane badem
Öğle
Ek ayası kadar et
1 buçuk kase çorba
1 dilim ekmek
1 tabak kurufasülye
Akşam
1 mandalina
1 portakal
1 Trabzon hurması
Yarım muz
Ara
1 nescafe
Bugün kendimden memnun değilim. Hep aç hissettim nedense. Sabah yediğim baldan olabilir. Yarın güzel bir gün olsun inşaallah
Yanlış beslendiğin için de oldu heralde beslenme düzelince o da düzeliyor sonuç Harika :)Gunaydinlarrrr
Kabizligim birkac gindur devam ediyordu . Dun bayagi dikkat ettim. Sabah 66,3 u gordum . 1 mandalina yiyip iki saat sonra wc ye gittim sonra yartildm 65,8
Valla ben de hiç memnun değilim bu durumdan, canlandırmak için ne yapmak lazım onu da bilmiyorumGünaydın kızlar nasılsınız? Şu takımı canlandırmaya niyetli kimse Yok mu ya ? Harekete ihtiyacımız var ama bende o enerji Yok
meyveler basit karbonhidrat bulunduruyor içlerinde. Diyetisyenlerin verdiği listede meyveler karbonhidrat grubunda bulunmaz. Benim de takip ettiğim Bir liste var da o yüzden içim rahat canım. Hastayım bi de aksi gibi. Sıkıldım hastalıklardan yaaaBana da biraz fazla gibi geldi canım meyvelerde karbonhidrat grubundan sayılıyor en fazla 2-3 tane yememiz lazım bugün toparlarsın ama
Canim bende surekli kabizlik varAfiyet olsun canım güzel olmuş :)
Aaa bugün çok güzel olmuş canım afiyet olsun
Canım kuru meyveli yoğurdun faydası oldu mu?
Menün de güzel olmuş afiyet olsun
Oo süper
Bana da biraz fazla gibi geldi canım meyvelerde karbonhidrat grubundan sayılıyor en fazla 2-3 tane yememiz lazım bugün toparlarsın ama
Yanlış beslendiğin için de oldu heralde beslenme düzelince o da düzeliyor sonuç Harika :)
1 ocak yarışması yapıyoruz aslında ama şahsen ben pek başarılı olamadımGünaydın kızlar nasılsınız? Şu takımı canlandırmaya niyetli kimse Yok mu ya ? Harekete ihtiyacımız var ama bende o enerji Yok
dün akşam sırf meyve yememin sebebi Öğle yemeğini geç saatte yememdi canım. Akşam bir de hastalıktan sadece meyve yemek istedim. Listede ise 4 porsiyon meyve hakkım varNasil bir liste takip ediyorsun canim . Benim de dikkatimi cekti aksam menun tamamen meyve var mi sebebimerrr
Eski enerjim olsa elimden geleni yapardım daha önce çok şeyler denedik başarılı olduğumuz da oldu ama niyeyse bu aralar kendimi zorla iteliyor gibiyim :/ kendime hayrım yok aslında bikaç kişi böyle yardırıp gerçekten güzel kilo verince ister istemez tüm takım canlanıyorValla ben de hiç memnun değilim bu durumdan, canlandırmak için ne yapmak lazım onu da bilmiyorum
meyveler basit karbonhidrat bulunduruyor içlerinde. Diyetisyenlerin verdiği listede meyveler karbonhidrat grubunda bulunmaz. Benim de takip ettiğim Bir liste var da o yüzden içim rahat canım. Hastayım bi de aksi gibi. Sıkıldım hastalıklardan yaaa
Anladık canımCanim bende surekli kabizlik var
Al benden de o kadar1 ocak yarışması yapıyoruz aslında ama şahsen ben pek başarılı olamadım
Çok güzel olmuş menün afiyet olsun canım hem temizlik hem de spor var Harikabugünkü menü;
kahvaltı 2 haşlanmış yumurta, zeytin, ezine peynir, domates, salatalık ceviz, yarım dilim tam tahıllı ekmek
ara 1 elma
öğle yok ( temizlik yaparken unuttum)
akşam 1 kase mercimek çorbası, karışık turşu 1 küçük tabak, 1 kase yoğrutlu kabak
ara 1 fincan sütlü şekersi kahve
su 3lt
spor 30 dk 30 day shred 50 dk yürüyüş
bugünkü menü;
kahvaltı 2 haşlanmış yumurta, zeytin, ezine peynir, domates, salatalık ceviz, yarım dilim tam tahıllı ekmek
ara 1 elma
öğle yok ( temizlik yaparken unuttum)
akşam 1 kase mercimek çorbası, karışık turşu 1 küçük tabak, 1 kase yoğrutlu kabak
ara 1 fincan sütlü şekersi kahve
su 3lt
spor 30 dk 30 day shred 50 dk yürüyüş
menüleriniz sporlarınız çok güzel kızlar iyi gidiyorsunuz bayaKAHVALTI-ÖĞLE(11.30)
1 tabak yumurta salatası
1 dilim tb ekmek
1 tk tahin-pekmez
AKŞAM(16.30)
1 lahmacun
Yarım kase mercimek çorbası
1 bardak ayran
Yeşillik, turp, salata
1 portakal
Yarım dilim revani
Spor da yapınca yazıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?