Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Menun cok guzel canim . Temizlik yaparken bile dikkat etmek ve ustune spor harika. Tebrik ederim

Menum

Ac karnima mandalina
1 ince dilim kepekli ekmek
1kk beyaz peynir
6 zeytin
1,5 yk biber kavurma
1 ygda yumurta
Yarim kete

Ara
1 dilim armut
1 trabzon hurmasi

Ogle
1 tabak patats sarmasi
Yogurt

Aksam

2 el buyuklugunde ince bazlama icinde hindi
Bol salata

6 kare beyaz cikolata
2 buskui

200 ip
Yarim saat yuruyus

2 lt su 3 e tamamlarim

selam kızlar

dünkü menüm:
sabah: 1,5 dilim tb, az salça peynir yeşillik bal ve çay
öğlen: 1 kase kereviz yemeği
ara: 1 kupa sütlü kahve
akşam: 3 köfte biraz kızarmış patates ve domates (asla çok değildi)
ara: yeşilçayı içip spora koyulduk annemle

Leslie ile 3 mil 6*20 kalça bacak, biraz bel ve kol, 100 mekik

bugünkü menüm:
sabah: 1,5 dilim tb, biraz salça peynir az bal ve çay
ara: 1 trabzon hurması
öğlen: 2 yumurtadan sucuklu omlet, 2 dilim ekmek biraz bal ve peynir (planımda sadece omleti yemek vardı ama moralimin bozuklugu o an yememe yansıdı 2 dilim ekmeği gömdüm )
**hemen spora başladım yakayım dedim** Leslie 3 mil, 100 mekik yine aynı 6*20 şer kalça bacak ve bel calıştım
akşam: dünkünün aynısı köfte ve kızartma, avuc içi kdr kır pidesi
ara: yeşilçay içtim hemen

bazen oluyor canım ama iyi gecirmişsin bence
aradaki tatlılar hariççok iyi bence
saolasın kuzum :)
harikasın yaaa maşallah böyle yemek yemeyi hep unutsak arada süper olur varya
revaniye noo diyorum
hafif hafif cısların var sanki canım ya

Günaydın kızlar nasılsınız? Şu takımı canlandırmaya niyetli kimse Yok mu ya ? Harekete ihtiyacımız var ama bende o enerji Yok
Kuzum ben canlandırmaya hazırım malum hem ev hem tlf İnterneti azizliği nedeniyle giremiyorum
Bu gece 00.08 de tlf eski operatöre geçiş yapıyorum inş bolbol paylaşım yapacağım şimdi de evde çok iyi çeken bir nokta buldum resmen kımıldayamıyorum her an çekim gücü azalacak diye

Sabah kurumeyve karışımlı yoğurt bir kase
İki saat sonra iki dilim börek 4 yeşil 3 siyah zeytin iki çay kaşığı kadar reçel domates salatalık
Öğle bir avokado
Akşam iki mandalina
Çünkü bugün çok keyifsizdim canım birşey yemek istemedi

avokado hayatımda bir defa yemiştim pek beğenmemiştim tadını, nasıl bir şey, sade mi yenir, arkadaşım ezme gibi yapmıştı onu, faydalıysa alayım bebiş de yer hem.

bugün mozaik pasta yapıp buzluğa koydum yaparken 1 lokma yedim başka cısım yok aslında ama bize bir şey dokundu bugün sanki bağırsaklar mide kötü yani , sabah bizim yöreden bir otu yumurtalı kızartmıştım o yaptı herhalde.
Bu arada yılbaşına kaldı 6 gün ( 31 aralık günü diyeti az da olsa bozarız herhalde)
6 gün elma diyeti yapsam, kim destek olur bana, 6 günde ölmem herhalde besinsizlikten, şöyle bir ödem atayım diyorum, artık gramlardan bıktım kilolara geçmeliyim

Kızlar 2 gündür ateşim var. Geçmiş olsun dediğinizi duydum yazıp kendinizi yormayın. Neymiş arkadaş şu Aralık ayı. Yıldım yemin ederim.
Dün menüm sadece çorbaydı. Bugün güzel bir kahvaltı yapabildim şükür ama akşam yiyemedim gene bir şey.
Menülerimi tek tek yazmıcam beni affedin. Ama hala tam gaz devam... Yarın kilomu bildiririm dostlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…