Patates sarmasını ilk defa duydum biraz cısslı olmuş menü inş bugün telafi etmişsindir tatlımMenum
Ac karnima mandalina
1 ince dilim kepekli ekmek
1kk beyaz peynir
6 zeytin
1,5 yk biber kavurma
1 ygda yumurta
Yarim kete
Ara
1 dilim armut
1 trabzon hurmasi
Ogle
1 tabak patats sarmasi
Yogurt
Aksam
2 el buyuklugunde ince bazlama icinde hindi
Bol salata
6 kare beyaz cikolata
2 buskui
200 ip
Yarim saat yuruyus
2 lt su 3 e tamamlarim
Canım menüler iyi olmuş bi tık daha iyi olabilirdi sadece :)selam kızlar
dünkü menüm:
sabah: 1,5 dilim tb, az salça peynir yeşillik bal ve çay
öğlen: 1 kase kereviz yemeği
ara: 1 kupa sütlü kahve
akşam: 3 köfte biraz kızarmış patates ve domates (asla çok değildi)
ara: yeşilçayı içip spora koyulduk annemle
Leslie ile 3 mil 6*20 kalça bacak, biraz bel ve kol, 100 mekik
bugünkü menüm:
sabah: 1,5 dilim tb, biraz salça peynir az bal ve çay
ara: 1 trabzon hurması
öğlen: 2 yumurtadan sucuklu omlet, 2 dilim ekmek biraz bal ve peynir (planımda sadece omleti yemek vardı ama moralimin bozuklugu o an yememe yansıdı 2 dilim ekmeği gömdüm)
**hemen spora başladım yakayım dedim** Leslie 3 mil, 100 mekik yine aynı 6*20 şer kalça bacak ve bel calıştım
akşam: dünkünün aynısı köfte ve kızartma, avuc içi kdr kır pidesi
ara: yeşilçay içtim hemen
Oh bunu duyduğuma çok sevindim kuzum bekliyorum paylaşımları sabırsızlıkla azıcık bende canlanırım belki o zamanKuzum ben canlandırmaya hazırım malum hem ev hem tlf İnterneti azizliği nedeniyle giremiyorum
Bu gece 00.08 de tlf eski operatöre geçiş yapıyorum inş bolbol paylaşım yapacağım şimdi de evde çok iyi çeken bir nokta buldum resmen kımıldayamıyorum her an çekim gücü azalacak diye
Önemli bişey yok inş canım düzgün bişey de yememişsinSabah kurumeyve karışımlı yoğurt bir kase
İki saat sonra iki dilim börek 4 yeşil 3 siyah zeytin iki çay kaşığı kadar reçel domates salatalık
Öğle bir avokado
Akşam iki mandalina
Çünkü bugün çok keyifsizdim canım birşey yemek istemedi
Kuzum geçmiş olsun hiçbişey de yememişsin meyve sebze ye bari havadan mıdır nedir herkes hastaKızlar 2 gündür ateşim var. Geçmiş olsun dediğinizi duydum yazıp kendinizi yormayın. Neymiş arkadaş şu Aralık ayı. Yıldım yemin ederim.
Dün menüm sadece çorbaydı. Bugün güzel bir kahvaltı yapabildim şükür ama akşam yiyemedim gene bir şey.
Menülerimi tek tek yazmıcam beni affedin. Ama hala tam gaz devam... Yarın kilomu bildiririm dostlar.
Ay sormaKuzum geçmiş olsun hiçbişey de yememişsin meyve sebze ye bari havadan mıdır nedir herkes hasta
Gecmis olsunAy sorma
Eşim 1 haftadır raporlu hasta. Ondan kızıma geçti ateşlendi falan. Şimdi 2 gündür bende. Kar geç yağdı ondan oldu bence. 1 haftadır ne gecemiz belli ne gündüzümüz. Yarın sebze yapmaya çalışayım haklısın
Günaydın canlar ilk bildirim benden olsunGünaydın kızlar
çok geçmiş olsun cnm aman dikkat et kendine de bebişe de, önce sağlıkKızlar 2 gündür ateşim var. Geçmiş olsun dediğinizi duydum yazıp kendinizi yormayın. Neymiş arkadaş şu Aralık ayı. Yıldım yemin ederim.
Dün menüm sadece çorbaydı. Bugün güzel bir kahvaltı yapabildim şükür ama akşam yiyemedim gene bir şey.
Menülerimi tek tek yazmıcam beni affedin. Ama hala tam gaz devam... Yarın kilomu bildiririm dostlar.
cnm lahmacun olmamış sanki, akşamın güzelKAHVALTI-ÖĞLE(12.45)
1 lahmacun
Yarım domates, limon
1 tk şekersiz fındık ezmesi
ARALARDA YEDİKLERİM
2 mandalina
Yarım avuç içi kadar ev ekmeği
1 yk helva
2 avuç safranlı leblebi
1 kase yoğurt
3 havuç
AKŞAM(18.30)
1 tabak fırında Hamsi
1 tabak yağsız Salata
1 bardak şalgam
1 avuçtan daha az ballı-susamlı leblebi(3 tanesi çikolatalı)
cnm helvanın ölçüsü fazla, bir de armut sindirimi zor bi meyve, aç karnına mideni ağrıtmadı mı ?Menum gelsin
Zereno canim bugun de cok ic acici degil
Kahvalti
Ac karnima su ve bir dilim armut
Kalhavlti
6 zeytin
2 dilim,ekmek
1kk peynir
3 yk yumurtali patates,kavrumu
2 dilim sucuk
Domates
4 kk helva
Ogle
1 dilim armut yarumdan biraz fazla trabzon hurmasi
Aksam
1 tabaj manti yogurt
2 lt su
Spora firsatum olmadi
Oo maşallah süpersin canımgünaydın herkese cuma sabah 74,6
bu sabah 74
Tebrikler yumağım harikasıngünaydın herkese cuma sabah 74,6
bu sabah 74
Ooo süper cuma 79 78 göreceksin inşGünaydın kızlar
Cuma 80.6
Bugün 80
İnşaallahOoo süper cuma 79 78 göreceksin inş
Haklısın canım kurallara uymalıyız. Bende dikkat edeceğim. Benim ki biraz hastalıktan oldu bildirim yapmamam. Canlanmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırımKızlar bu sabah bildirim yapmak ve hergün menü paylaşmak en az 5 mesaj iletimi yapmak gibi bu grubun kuralları var affınıza sığınarak söylüyorum ama bu şekilde olunca şahsen ben de hiç heves ve hırs kalmıyor azcık canlansak süper olur gibi geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?