Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

KAHVALTI-ÖĞLE(12.45)
1 lahmacun
Yarım domates, limon
1 tk şekersiz fındık ezmesi

ARALARDA YEDİKLERİM
2 mandalina
Yarım avuç içi kadar ev ekmeği
1 yk helva
2 avuç safranlı leblebi
1 kase yoğurt
3 havuç

AKŞAM(18.30)
1 tabak fırında Hamsi
1 tabak yağsız Salata
1 bardak şalgam
1 avuçtan daha az ballı-susamlı leblebi(3 tanesi çikolatalı)

Patates sarmasını ilk defa duydum biraz cısslı olmuş menü inş bugün telafi etmişsindir tatlım

Canım menüler iyi olmuş bi tık daha iyi olabilirdi sadece :)

Oh bunu duyduğuma çok sevindim kuzum bekliyorum paylaşımları sabırsızlıkla azıcık bende canlanırım belki o zaman

Önemli bişey yok inş canım düzgün bişey de yememişsin

Kuzum geçmiş olsun hiçbişey de yememişsin meyve sebze ye bari havadan mıdır nedir herkes hasta

Kuzum geçmiş olsun hiçbişey de yememişsin meyve sebze ye bari havadan mıdır nedir herkes hasta
Ay sorma
Eşim 1 haftadır raporlu hasta. Ondan kızıma geçti ateşlendi falan. Şimdi 2 gündür bende. Kar geç yağdı ondan oldu bence. 1 haftadır ne gecemiz belli ne gündüzümüz. Yarın sebze yapmaya çalışayım haklısın

Menum gelsin
Zereno canim bugun de cok ic acici degil

Kahvalti

Ac karnima su ve bir dilim armut

Kalhavlti
6 zeytin
2 dilim,ekmek
1kk peynir
3 yk yumurtali patates,kavrumu
2 dilim sucuk
Domates
4 kk helva

Ogle
1 dilim armut yarumdan biraz fazla trabzon hurmasi

Aksam

1 tabaj manti yogurt

2 lt su

Spora firsatum olmadi

çok geçmiş olsun cnm aman dikkat et kendine de bebişe de, önce sağlık

cnm lahmacun olmamış sanki, akşamın güzel

cnm helvanın ölçüsü fazla, bir de armut sindirimi zor bi meyve, aç karnına mideni ağrıtmadı mı ?

Paylaşacak olduğum liste haftanın 5 günü 1 saat egzersiz yapan 73 kilo olan biri için hazırlanan 1550 kalorilik bir diyet... Yani bir zamanlar ben.
Sabah 2 dilim peynir
Haftanın 3 günü 1 haşlanmış yumurta
2 ince dilim ekmek
5 adet zeytin
Ara 1 porsiyon meyve
Öğle
6 yemek kaşığı sebze yemeği
1 su bardağı yoğurt
2 dilim ekmek
Ara 2 etimek 1 porsiyon meyve ve 1 su bardağı süt veya yoğurt
Akşam
1 kase çorba (2kepçe)
3 köfte veya 2 tavuk baget veya 2 pirzola veya250 gr balık
6 yemek kaşığı sebze yemeği (salataya yağ eklersen sebze yemeği olur)
Ara 2 porsiyon meyve

Burda asıl bilmen gereken neyin ne yerine geçtiği. Mesela 1 kepçe çorba-1küçük patates-2veya3 kestane-2yemek kaşığı pirinç pilavı (50gr)-2yemek kaşığı makarna (50gr) 1 dilim ekmeğe eşittir. Ve yarım su bardağı leblebi de...

Dediğim gibi ben bu listeye tam manasıyla uymuyorum. Keyfime göre uyar lıyorum. Ama çorba içtiysem ekmek yemem. Sebze yemeğini öğlen 8 kaşık yediysem akşam 4 kaşık yerim. Et porsiyonunu aşmamaya çalışırım.

Kızlar bu sabah bildirim yapmak ve hergün menü paylaşmak en az 5 mesaj iletimi yapmak gibi bu grubun kuralları var affınıza sığınarak söylüyorum ama bu şekilde olunca şahsen ben de hiç heves ve hırs kalmıyor azcık canlansak süper olur gibi geliyor bana

Haklısın canım kurallara uymalıyız. Bende dikkat edeceğim. Benim ki biraz hastalıktan oldu bildirim yapmamam. Canlanmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…