Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kaçamağın dışında çok iyisin canım. Bu kaçamak seni ileriye taşıyor ise kaçamağında iyi. Şıllık tatlısını sınırlayabilseydin daha mutlu olacakmışsın gibi hissettim.
Ya yememem gerekiyirda buzimkiler cok uzuluyor bir aradayken yemememe . Abim gunah mima girdi
Yalnızken diyet yapmak daha kolay zaten. Olsun geçici bir süreç sonuçta
Ya kucuk bir parca yesem . Gerci kucuk parca yiyince kendimi engelleyemiyorum
kendine tatlı hedefi koy madem. Mesela 1 dilim hakkım var de onu ye bitsin. Biraz senin istemenle alakalı bu durum

Baklava hamurundan midye gibi yapilmisti huru cok,daha azdi baklavaya gore

Canım tatlıları bir dilim karbonhidrat türlerini de en fazla 4-5 dilim ekmek değişimi olarak tutarsan sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
Karbonhodrati genelde dengelemeye calusitorum ama cokta basarili olamiyorum sanirim . Ama gercekten,benim,icin bunlar mucize pilavi yemiyorum yada bir iki,kaaik,yyorum mesela . Bu belki birileri icin iyi olabilur de benim icin gercekten cok ucta

günaydın kızlar geçmişe şöyle bir bakıcam bebiş uyandı Zereno cnm kekevi sitesinin tarifine göre yapıyorum gün içinde youtube dan atarım.
kızlar biz bu arada geçen hafta sonuncu takım olmuşuz
Ellssa cnm geçen haftadan beri pek bildirim yapmıyorsun cimbomlukız da izinde takım öyle bir başına gidiyor, izne mi ayrıldın bir problem mi var biraz sahipsiz kaldık gibi, canlanmamız lazım

Menum

Kahvalti
2 el buyklugu pide
8 zeytin
2 kk beyaz peynir
1 tk sarmisakli sos
2 kk helva
Yesillik domates

Ogle
1,5 dilim borek
1 kk beyaz peynir

Ara
1,5 trabzon hurmasi

Aksam

Kucuk kase manti
3 kasik sebzeli mantar
Bol salata
1 dilim tatli
cnm sabah 2kk değil 1kk helva ve 1 pide ekmek olsa akşamda 1 dilim değil 1 çatal tatlı olsa aslında ama anladığım kadarıyla sen bu düzende de kilo verebiliyorsun o zamn afiyet olsnben öyle yesem direk löp löp et oluyor bana

geçen billuriye miydi bugün de şıllık tatlısı arkadaş nerden buluyorsunuz bunları buralarda niye yokcnm afiyet olsn

doğru aslında hamuru ince oldu mu lahmacun 1 dilim ekmek yerine bile geçer ben yiyince pek yaramıyor işte ama, lahmacun yemeyeli aylaaarr oldu

Buralardayım canım zamansızlıktan yazamıyorum ama takipteyim merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…