Canım tatlıları bir dilim karbonhidrat türlerini de en fazla 4-5 dilim ekmek değişimi olarak tutarsan sıkıntı olmaz diye düşünüyorumYa kucuk bir parca yesem . Gerci kucuk parca yiyince kendimi engelleyemiyorum
Kaçamağın dışında çok iyisin canım. Bu kaçamak seni ileriye taşıyor ise kaçamağında iyi. Şıllık tatlısını sınırlayabilseydin daha mutlu olacakmışsın gibi hissettim.İyi akşamlar kızlar menümü yazıp geçmişe gidiyorum
KAHVALTI(08.30)
1 dilim salçalı tb ekmek
1 bardak sade nescafe
4 minik dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
1 tk şekersiz fındık ezmesi
ÖĞLE(12.00)
1 su bardağı balsız şekersiz atom (meyveli süt)(dışarda içtim sonra eve gelip balığı yedim)
1 kutu ton balığı(160 gr)
3 havuç
AKŞAM
1 tabak su kabağı yemeği
1 tabak yağsız Salata
Yarım ıspanaklı pide
Çayın yanında biraz safranlı ve çikolatalı leblebi
KAÇAMAK ÖĞÜNÜM
5 minik dilim şıllık tatlısı
Ve bayağı bi meyve
2 çubuk kraker
Bugün kaçamak öğünümü kullandım gönlümce meyve yedim tatlı çok değildi ama tatlı tatlıdır sonuçta
Yalnızken diyet yapmak daha kolay zaten. Olsun geçici bir süreç sonuçtaYa yememem gerekiyirda buzimkiler cok uzuluyor bir aradayken yemememe . Abim gunah mima girdi
kendine tatlı hedefi koy madem. Mesela 1 dilim hakkım var de onu ye bitsin. Biraz senin istemenle alakalı bu durumYa kucuk bir parca yesem . Gerci kucuk parca yiyince kendimi engelleyemiyorum
Baklava hamurundan midye gibi yapilmisti huru cok,daha azdi baklavaya goreTekrardan iyi akşamlar :)
Hepiniz gayet güzel eksideymişsiniz tebrik ederim canlar :) ben tartılamıyorum malesef çünküsü yeminliyim tartılmamaya, sadece çarş ve cuma tartılabiliyorum :)
Canım maşallah eksidesin o yüzden menüne bişey diyemiyorum :) Sen şimdi tatildesin böyle az da olsa eksilmeye devam et dönünce yardırırsın inş :)
1 lahmacunu karatay hoca bile öneriyor :) diyetisyenler de hep diyor bi tane yiyebilirsiniz diye ondan diyet döneminde yiyorum canım
Menünü çok beğendim canım belki bende yılbaşından sonra uygulayabilirim bunu birkaç şeyi değiştirerek saol kuzum
Ya çok haklısın kuzum takımın canlanması lazım ben kaptandan izinliyim fakat böyle de içime sinmiyor ya izne çıkıcam ya da aktif olucam çünkü bu şekilde bana pek bi faydası olmuyor
Çok güzel olmuş canım afiyet olsun :)
Senin menü de gayet güzel tatlım afiyet olsun :)
Süpersin canım bizde ablamlar vardı ondan çok giremedim
Afiyet olsun tatlım güzel olmuş
Ne kadan da hafif bir menü afiyet olsun tatlım bu arada ellerine sağlık tahinli ruloyu baklava yufkasıyla mı yaptın tarif alabilir miyim evde kalmış tahin var da değerlendireyim :)
Oooo harikasın kuşum
Bugün daha güzel menü canım afiyet olsun Tatlı neydi
Karbonhodrati genelde dengelemeye calusitorum ama cokta basarili olamiyorum sanirim . Ama gercekten,benim,icin bunlar mucize pilavi yemiyorum yada bir iki,kaaik,yyorum mesela . Bu belki birileri icin iyi olabilur de benim icin gercekten cok uctaCanım tatlıları bir dilim karbonhidrat türlerini de en fazla 4-5 dilim ekmek değişimi olarak tutarsan sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
cnm sabah 2kk değil 1kk helva ve 1 pide ekmek olsa akşamda 1 dilim değil 1 çatal tatlı olsa aslında ama anladığım kadarıyla sen bu düzende de kilo verebiliyorsun o zamn afiyet olsnMenum
Kahvalti
2 el buyklugu pide
8 zeytin
2 kk beyaz peynir
1 tk sarmisakli sos
2 kk helva
Yesillik domates
Ogle
1,5 dilim borek
1 kk beyaz peynir
Ara
1,5 trabzon hurmasi
Aksam
Kucuk kase manti
3 kasik sebzeli mantar
Bol salata
1 dilim tatli
geçen billuriye miydi bugün de şıllık tatlısı arkadaş nerden buluyorsunuz bunları buralarda niye yokİyi akşamlar kızlar menümü yazıp geçmişe gidiyorum
KAHVALTI(08.30)
1 dilim salçalı tb ekmek
1 bardak sade nescafe
4 minik dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
1 tk şekersiz fındık ezmesi
ÖĞLE(12.00)
1 su bardağı balsız şekersiz atom (meyveli süt)(dışarda içtim sonra eve gelip balığı yedim)
1 kutu ton balığı(160 gr)
3 havuç
AKŞAM
1 tabak su kabağı yemeği
1 tabak yağsız Salata
Yarım ıspanaklı pide
Çayın yanında biraz safranlı ve çikolatalı leblebi
KAÇAMAK ÖĞÜNÜM
5 minik dilim şıllık tatlısı
Ve bayağı bi meyve
2 çubuk kraker
Bugün kaçamak öğünümü kullandım gönlümce meyve yedim tatlı çok değildi ama tatlı tatlıdır sonuçta
doğru aslında hamuru ince oldu mu lahmacun 1 dilim ekmek yerine bile geçer ben yiyince pek yaramıyor işte ama, lahmacun yemeyeli aylaaarr olduTekrardan iyi akşamlar :)
Hepiniz gayet güzel eksideymişsiniz tebrik ederim canlar :) ben tartılamıyorum malesef çünküsü yeminliyim tartılmamaya, sadece çarş ve cuma tartılabiliyorum :)
Canım maşallah eksidesin o yüzden menüne bişey diyemiyorum :) Sen şimdi tatildesin böyle az da olsa eksilmeye devam et dönünce yardırırsın inş :)
1 lahmacunu karatay hoca bile öneriyor :) diyetisyenler de hep diyor bi tane yiyebilirsiniz diye ondan diyet döneminde yiyorum canım
Menünü çok beğendim canım belki bende yılbaşından sonra uygulayabilirim bunu birkaç şeyi değiştirerek saol kuzum
Ya çok haklısın kuzum takımın canlanması lazım ben kaptandan izinliyim fakat böyle de içime sinmiyor ya izne çıkıcam ya da aktif olucam çünkü bu şekilde bana pek bi faydası olmuyor
Çok güzel olmuş canım afiyet olsun :)
Senin menü de gayet güzel tatlım afiyet olsun :)
Süpersin canım bizde ablamlar vardı ondan çok giremedim
Afiyet olsun tatlım güzel olmuş
Ne kadan da hafif bir menü afiyet olsun tatlım bu arada ellerine sağlık tahinli ruloyu baklava yufkasıyla mı yaptın tarif alabilir miyim evde kalmış tahin var da değerlendireyim :)
Oooo harikasın kuşum
Bugün daha güzel menü canım afiyet olsun Tatlı neydi
Kuzum bu ne diyet grubunda
Kuzum bu ne diyet grubunda
Günayyydıııın aynı dileklerde bende bulunuyorumGünaydın kızlar az kalorili bol enerjili bir gün diliyorum hepimize
Bekliyoruz inşallah paylaşımlarınızıBayanlar merhabalar yıl sonu dolasıyla çok yoğun geçiyor
giremedim hakkınızı helal edin
menü paylaşayamacak kadar berbat besleniyorum
kilo almadım merak etmeyin
umarım yarından itibaren tekrar eskisi gbi paylaşım yapacağım
benim yılbaşı hedefim 67 ydi şu an 73. 8 imKızlar yılbaşı hedefimiz neydi ulaşabildik mi
Benim 55 ti şimdi 55.5 im 500 gr kaldı
Zereno Arc-en-ciel _perina_ merrr Ellssa 687403_igt 2BHB C citlenbikbesyo
Eh azcık öyle olmuş :)benim yılbaşı hedefim 67 ydi şu an 73. 8 imyani şu an 72.5 olsam dua edeceğim, biraz yüksek atmışım saki haa
Buralardayım canım zamansızlıktan yazamıyorum ama takipteyim merak etmegünaydın kızlar geçmişe şöyle bir bakıcam bebiş uyandıZereno cnm kekevi sitesinin tarifine göre yapıyorum gün içinde youtube dan atarım.
kızlar biz bu arada geçen hafta sonuncu takım olmuşuz
Ellssa cnm geçen haftadan beri pek bildirim yapmıyorsun cimbomlukız da izinde takım öyle bir başına gidiyor, izne mi ayrıldın bir problem mi var biraz sahipsiz kaldık gibi, canlanmamız lazım
Ay ben yılbaşı hedefimi hatırlamıyorumKızlar yılbaşı hedefimiz neydi ulaşabildik mi
Benim 55 ti şimdi 55.5 im 500 gr kaldı
Zereno Arc-en-ciel _perina_ merrr Ellssa 687403_igt 2BHB C citlenbikbesyo
Ay ben yılbaşı hedefimi hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?