benim 78 di canım. 78.0 olamasam küsürattan yakalarım belkiKızlar yılbaşı hedefimiz neydi ulaşabildik mi
Benim 55 ti şimdi 55.5 im 500 gr kaldı
Zereno @yumaknuro @_perina_ merrr Ellssa @687403_igt @2BHB @citlenbikbesyo
Kaptanım ben ekran kaydı yaptımdı sen 69 demişsinBen de 72 mi demiştim acaba 70 de olabilir 68 de
Bilmiyorum ki ileri mi taşıyor geri mi :/ valla niye böyle oldum anlasamKaçamağın dışında çok iyisin canım. Bu kaçamak seni ileriye taşıyor ise kaçamağında iyi. Şıllık tatlısını sınırlayabilseydin daha mutlu olacakmışsın gibi hissettim.
Yalnızken diyet yapmak daha kolay zaten. Olsun geçici bir süreç sonuçta
kendine tatlı hedefi koy madem. Mesela 1 dilim hakkım var de onu ye bitsin. Biraz senin istemenle alakalı bu durum
Şıllık bizim buranın yöresel tatlısıcnm sabah 2kk değil 1kk helva ve 1 pide ekmek olsa akşamda 1 dilim değil 1 çatal tatlı olsa aslında ama anladığım kadarıyla sen bu düzende de kilo verebiliyorsun o zamn afiyet olsnben öyle yesem direk löp löp et oluyor bana
geçen billuriye miydi bugün de şıllık tatlısı arkadaş nerden buluyorsunuz bunları buralarda niye yokcnm afiyet olsn
doğru aslında hamuru ince oldu mu lahmacun 1 dilim ekmek yerine bile geçer ben yiyince pek yaramıyor işte ama, lahmacun yemeyeli aylaaarr oldu
Ay bu harika bişeymiş ya buzluğa da giriyor ne güzel
Ay kuzum gün içinde o kadar modum değişiyor ki kafamdan bin tane düşünce geçiyor zayıflamayla ilgili :/Zereno lütfen sende izne ayrılma iyice sessizleşiriz
Benim ki 74,9 dü zannımca ama ben 78,5 filanım yani çooookk uzakta kaldıKızlar yılbaşı hedefimiz neydi ulaşabildik mi
Benim 55 ti şimdi 55.5 im 500 gr kaldı
Zereno @yumaknuro @_perina_ merrr Ellssa @687403_igt @2BHB @citlenbikbesyo
canım merak etme sade sen değilsin bu düşüncelere kapılan hepimizin yapısında var sanırım bu durumMerhaba canlar nasılsınız?
Kafamdan bin tane düşünce geçiyor zayıflama sürecimle ilgili; bazen çok moralim bozuluyor bazen diyet yapmaktan nefret ediyorum bazen sağlıklı beslendiğim için mutluyum bazen bedenim çok kötü geliyor bazen kendimi çok beğeniyorum bazen Halime şükürler ediyorum bazen neden bu kadar kilo aldım diyorum bazen insanlara gururla zayıfladığımı anlatıyorum bazen eski halimden ötürü benimle dalga geçeceklerini düşünüyorum bazen ilerisi geleceğim için çok hayaller içine giriyorum bazen karamsarlık basıyor bilmiyorum işte bi genç kızsanız ve 3.derece obezlikten sonra zayıflamaya başladıysanız bu düşünceler normal herhalde onu da bilmiyorum psikolojim bi iyi bi kötü :/ zaten burda da anlaşılıyordur bu durum bazen gülüp konuşan Zereno bazen oflu puflu ZerenoAslında bunun alt metninde maalesef ki Allah’a tam tevekkül etmemek ve benim beni mahveden mükemmellik anlayışım yatıyor istiyorum ki herşey mükemmel olsun herşey tam olsun ama insanız olmuyor işte olmuyor diğer kızlarla kıyas ediyorum kendimi sonra üzüntüler basıyor beni neden bedenime bunu yaptım diye ama oldu bi kere ve ben yanlışımdan döndüm bu çok mükemmel bişey değil mi? Bu kadar sonuna gelmişken hepi topu 10-12 kilom kalmışken vazgeçmek geçmişi ya da geleceği düşünerek bugünden vazgeçmek olacak iş değil genelde kilolarınız benden az ya da hiçbiriniz benim kadar kilolu olmadınız o yüzden bilmiyorum psikolojimi anlar msınız ya da ben yeterince anlaşılır konuştum mu ? Ama anlatmak istedim çünkü kendim düşündükçe içinden çıkamıyorum belki biri bana herşeyi akışına bırak boşuna kuruntu ediyorsun der diye bekliyorum daha içimde ki pek çok şeyi anlatamadım belki siz hissetmişsinizdir :) Ha bu arada içim böyle dışım çok farklı ailemle huzurluyum mutluyum çok şükür bi sıkıntım yok ama bazen dışardan herşey güzel gözükse de insanın içinde ki belki şeytandan belki de nefisten gelen korkular şüpheler umutsuzluklar iki farklı insan gibi davranmamıza sebep oluyor her ne olursa olsun şükredecek milyonlarca sebebimiz olmasına rağmen minnacık bi mutsuzluk hüzün bizi karamsarlığa sürüklüyor ya Rabbim bizi affetsin her daim şükreden kullarından etsin ne bileyim işte yazmak istedim :) okuduğunuz için teşekkürler :)
Zerenom bazen herşey üstüste geliyor bunalıyorsun boşuna çabaladığını düşünüyorsun ev iş bazı sorumluluklar bu olaylara tuz biber oluyor bir de bu yetmediği gibi geçmişi sorguluyorsunMerhaba canlar nasılsınız?
Kafamdan bin tane düşünce geçiyor zayıflama sürecimle ilgili; bazen çok moralim bozuluyor bazen diyet yapmaktan nefret ediyorum bazen sağlıklı beslendiğim için mutluyum bazen bedenim çok kötü geliyor bazen kendimi çok beğeniyorum bazen Halime şükürler ediyorum bazen neden bu kadar kilo aldım diyorum bazen insanlara gururla zayıfladığımı anlatıyorum bazen eski halimden ötürü benimle dalga geçeceklerini düşünüyorum bazen ilerisi geleceğim için çok hayaller içine giriyorum bazen karamsarlık basıyor bilmiyorum işte bi genç kızsanız ve 3.derece obezlikten sonra zayıflamaya başladıysanız bu düşünceler normal herhalde onu da bilmiyorum psikolojim bi iyi bi kötü :/ zaten burda da anlaşılıyordur bu durum bazen gülüp konuşan Zereno bazen oflu puflu ZerenoAslında bunun alt metninde maalesef ki Allah’a tam tevekkül etmemek ve benim beni mahveden mükemmellik anlayışım yatıyor istiyorum ki herşey mükemmel olsun herşey tam olsun ama insanız olmuyor işte olmuyor diğer kızlarla kıyas ediyorum kendimi sonra üzüntüler basıyor beni neden bedenime bunu yaptım diye ama oldu bi kere ve ben yanlışımdan döndüm bu çok mükemmel bişey değil mi? Bu kadar sonuna gelmişken hepi topu 10-12 kilom kalmışken vazgeçmek geçmişi ya da geleceği düşünerek bugünden vazgeçmek olacak iş değil genelde kilolarınız benden az ya da hiçbiriniz benim kadar kilolu olmadınız o yüzden bilmiyorum psikolojimi anlar msınız ya da ben yeterince anlaşılır konuştum mu ? Ama anlatmak istedim çünkü kendim düşündükçe içinden çıkamıyorum belki biri bana herşeyi akışına bırak boşuna kuruntu ediyorsun der diye bekliyorum daha içimde ki pek çok şeyi anlatamadım belki siz hissetmişsinizdir :) Ha bu arada içim böyle dışım çok farklı ailemle huzurluyum mutluyum çok şükür bi sıkıntım yok ama bazen dışardan herşey güzel gözükse de insanın içinde ki belki şeytandan belki de nefisten gelen korkular şüpheler umutsuzluklar iki farklı insan gibi davranmamıza sebep oluyor her ne olursa olsun şükredecek milyonlarca sebebimiz olmasına rağmen minnacık bi mutsuzluk hüzün bizi karamsarlığa sürüklüyor ya Rabbim bizi affetsin her daim şükreden kullarından etsin ne bileyim işte yazmak istedim :) okuduğunuz için teşekkürler :)
Çocukken ben de kiloluydum sınıfın en iri kızı hep bendim herkes hep dalga geçer ağır lakaplar takardı çuval,yarım dünya, en iğrenci de et tavuğu idiMerhaba canlar nasılsınız?
canım merak etme sade sen değilsin bu düşüncelere kapılan hepimizin yapısında var sanırım bu durumbende ara versemde dikkat edicem diyodum ama geçen hafta sürekli yoğunluk stresmi denir yemek için kendime bahane aramakmı denir önümden alıyorlarmış gibi yedim bu hafta yine kendimi toplamaya çalışıyorum 5.000 lerde ip atlayan ben dün akşam 100 tane zor atladım ama pes etmicem yani öyle istiyorum ama bence sen azimli kızsın 3 hanelerden gelmişken buralara10 kilo seni yıldırmamalı ben inanıyorum sen yapabilirsin 90 gün everybodyler falan herkes yapamaz öyle ikimizinde 10 kilosu var birlikte mezun olucaz inşallah
Zerenom bazen herşey üstüste geliyor bunalıyorsun boşuna çabaladığını düşünüyorsun ev iş bazı sorumluluklar bu olaylara tuz biber oluyor bir de bu yetmediği gibi geçmişi sorguluyorsun
Sana diyeceğim olumsuz düşüncelerinin üstüne üstüne git inat et hırs yap bazı hedefler belirle canın hiç istemese bile ben yapacağım nefsime yenilmeyeceğim de yoksa öteki türlü iç sesini dinlersen başa dönmüş olursun
Çocukken ben de kiloluydum sınıfın en iri kızı hep bendim herkes hep dalga geçer ağır lakaplar takardı çuval,yarım dünya, en iğrenci de et tavuğu idi
Şimdi çoğu benden kilolu özellikle karşılarına karşılarına çıkıyorum ki bana dediklerine pişman olsunlar diye
Ya çocukken denilen laflar hiç unutulmuyor değil mi ? Hep özgüven eksikliğine sebep oluyorÇocukken ben de kiloluydum sınıfın en iri kızı hep bendim herkes hep dalga geçer ağır lakaplar takardı çuval,yarım dünya, en iğrenci de et tavuğu idi
Şimdi çoğu benden kilolu özellikle karşılarına karşılarına çıkıyorum ki bana dediklerine pişman olsunlar diye
Hem de nasılYa çocukken denilen laflar hiç unutulmuyor değil mi ? Hep özgüven eksikliğine sebep oluyor
Kiloluyken yüz daha toplu olduğu için daha güzel olur bu herkes için geçerli canım sen sanki duygusal yoğunluk yaşıyorsun bu aralar yanlış mı düşünüyorumGeçen biri ne dedi biliyor musunuz? Diyo ki Zerenonun şişmanken yüzü daha güzeldi şimdi vücudu daha güzel yani zayıflayınca yüzümün güzelliği gitmiş tamam bunu söyleyen yaşlı başlı birisi ama çok yakınım bunu söyledi ve pişman bile olmadı ama ben yüzümü daha güzel buluyorum şimdi eskiden şiş gibi duruyormuş her neyse sonuçta hep bişiler söylüyorlar hep buluyorlar sizi yaralayacak bişey asıl sorun ben bunu bildiğim halde neden hala üzülüyorum ve kafama takıyorum
Doğrusun canım bu aralar böyleyimKiloluyken yüz daha toplu olduğu için daha güzel olur bu herkes için geçerli canım sen sanki duygusal yoğunluk yaşıyorsun bu aralar yanlış mı düşünüyorum
Yok kuzum aksine çok iyi geldi yazın şöyle bi sirkeledi doğru söylüyorsun insanlar ne der diye düşünmekten kendi başarımı görmezden geliyorum sonrası mutsuzluk zaten Allah razı olsun hepinizden :) iyi ki varsınız rahatladım vallaZereno kendini neden rahat bırakmıyorsun ki? Mutsuzken mutsuzluğunu yaşa yani ne olacak. Her daim güçlü olmak zorunda değiliz. Bu duygularda insani.her daim motive olamayız. Hayatındaki mutluluğu kiloyla ilişkilendirme. Kimsenin vücudu mükemmel değil,çatlağı olmayan yok neredeyse. İnsanlar zayıflığı güzellik sanıyorlar. Bakıyorsun spordan kastan haberi yok.
Çok dışarı odaklısın. Herkes senin istediğin cevabı vermez veremez ki.bırak biri de senden memnun olmasın beğenmesin nolur yani. Benim de hayatımda çok travma var mesela. Ama banane canım istedi yedim şimdi canım istedi zayıflıyorum diyorum.
Sen bence harika hepimize örnek olan bir insansın. Senin kadar istikrarlı olmak kolay mı... Bence sen bu işte çok iyisin kafana koyduğunu yapıyorsun vazgeçmeden, baksana kendine.
Tespitlerim sert geldiyse özür dilerim arkadaşım. Kendine haksızlık etme nolur.
TMM kuzum sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle davran :) bizi yalnız bırakma sadece olur muHa bu arada listeye 1 ocakta değilde birkaç gün sonra başlıycam birkaç gün kafamı rahatlatıcam inş malum uzun zamandır yeminli olduğum için her ne kadar tatlı vs yesem de kendimi her taraftan sıkışmış hissediyorum sürekli kurallara uymaya çalışmak sıktı beni biraz rahatlamak istiyorum yeminim 1 ocakta bitiyor birkaç gün serbest takılıp sonra listeme başlıycam inş o zamana kadar da planlarımı yapayım diyorum inş hedefim bu Ramazan bayramında 38 beden kıyafetler almak :) tavsiyeleriniz bekliyorum
Oyy canım benim hiç bırakır mıyım hele de bana bu kadar iyi gelmişken inş tek tek mezun edicez birbirimizi tabi sonra da görüşmeye devam edicez inş burada çok dostlarım oldu yüzünü bile görmediğim ama bana çok ama çok iyi gelen :) listem hakkında ne düşünüyorsunTMM kuzum sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle davran :) bizi yalnız bırakma sadece olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?