Oo ciddimisinKaptanım ben ekran kaydı yaptımdı sen 69 demişsin
sevindim canım bende sizin için aynısını diyorum siz de iyi ki varsınız :))Yok kuzum aksine çok iyi geldi yazın şöyle bi sirkeledi doğru söylüyorsun insanlar ne der diye düşünmekten kendi başarımı görmezden geliyorum sonrası mutsuzluk zaten Allah razı olsun hepinizden :) iyi ki varsınız rahatladım valla
akşam yemeğinin kalorisinden emin değilim canım bir tek.16 kaşık sebze günlük fazla olabilir. Emin değilim. Böyle başlarsın sonra indirirsin olmazsa. Güzel menü olmuş. İnşaallah sonuç alırsın. Biliyorum alacaksınAy valla çok iyi geldi konuşmak artık harekete geçme zamanı o zaman şimdi size bir sorum var :) 1 ocaktan sonra yeni bi liste yapıcam kendime inş bu zamana kadar hiç kalori hesabı yapmadım 1 ocaktan sonra onu denemeyi düşünüyorum günlük 1600 kalori alırsam haftada yarım kilo verebiliyorum zaten haftada yarım kilo vermek istiyorum ama 1600 kalori çok 1500 yeter bana
KAHVALTI
2 dilim tb ekmek
1 yumurta
5 zeytin
2 dilim peynir
(350 kalori)
ÖĞLE
8 yk sebze yemeği
1 su bardağı yoğurt
2 dilim ekmek
(350 kalori)
AKŞAM
2 dilim ekmek
1 su bardağı yoğurt
8 yk sebze yemeği
150 gr et/tavuk/balık
(550 kalori)
merrr canım senin listenden faydalandım şimdik bunların hepsi 1250 kalori yapıyor ama ben kalori hesaplamada çok iyi değilim yanlış hesapladıysam düzeltin lütfen geriye 250 kalori kalıyor ya onla da meyve ya da canımın çektiği bişey yerim diyorum bide haftada bir öğün serbest öğün yapmak istiyorum öğlene getiricem genelde ne dersiniz? Var mı bi eksiklik bi sıkıntı tavsiyelerinizi bekliyorum bu listeyle zayıflanır mı birde haftada 5 gün 1 saatte spor yapıcam inş
çok ciddiyim vallaOo ciddimisin68 i ölesine yazdımdı meğer hedefim de çok uçukmuş
Saol canım şimdi şeye karar verdim sabah ve öğlen ekmeği 1 dilim yiyeyim çünkü zaten ekmeği çok aramıyorum böyle olunca geriye 400 kalorilik bi açıklık kalıyor 100 kalorisi meyve olsa 300 kaloriyi de saat 8den önce olmak koşuluyla canımın istediği bişeyle doldurayım gün olur tatlı olur gün olur kuruyemiş ya da yemek ya da gezme vs olur 300 kalorilik bi açık kapım olsun kafan rahat etsin bana çok mantıklı geldi ama denemeden bilemiycem sonucu ha bide akşam yemeğinin kalorisini eksik mi hesaplamışım sence etin kalorisi çok değişiyorsevindim canım bende sizin için aynısını diyorum siz de iyi ki varsınız :))
akşam yemeğinin kalorisinden emin değilim canım bir tek.16 kaşık sebze günlük fazla olabilir. Emin değilim. Böyle başlarsın sonra indirirsin olmazsa. Güzel menü olmuş. İnşaallah sonuç alırsın. Biliyorum alacaksın
çok ciddiyim valla
olabilir tabi ama hassas hesap yapman lazım. Etin nasıl piştiği falan çok önemli. Sebze yemekleri 1 kiloya 2 kaşık falan konmalıymış. Ama ben senin yerinde olsam madem haftada yarım kilo vermek bana yeter senin dediğini yaparım bakarım veriyor muyum. Bunu daha ciddi yapmak İstersen de my fitneespal programını öneririm. Aburcuburun barkotunu okutup anında kaç kaloriyse düşebilirsin. Ben bi zamanlar kullandım. Mutfak tartısıyla tartardım yiyecekleriSaol canım şimdi şeye karar verdim sabah ve öğlen ekmeği 1 dilim yiyeyim çünkü zaten ekmeği çok aramıyorum böyle olunca geriye 400 kalorilik bi açıklık kalıyor 100 kalorisi meyve olsa 300 kaloriyi de saat 8den önce olmak koşuluyla canımın istediği bişeyle doldurayım gün olur tatlı olur gün olur kuruyemiş ya da yemek ya da gezme vs olur 300 kalorilik bi açık kapım olsun kafan rahat etsin bana çok mantıklı geldi ama denemeden bilemiycem sonucu ha bide akşam yemeğinin kalorisini eksik mi hesaplamışım sence etin kalorisi çok değişiyor
Listen güzel canımOyy canım benim hiç bırakır mıyım hele de bana bu kadar iyi gelmişken inş tek tek mezun edicez birbirimizi tabi sonra da görüşmeye devam edicez inş burada çok dostlarım oldu yüzünü bile görmediğim ama bana çok ama çok iyi gelen :) listem hakkında ne düşünüyorsun
Canim diyorum ya benim onceki yeme aliskanligim o kadar agirdi ki sanirim vucut bunlari kayle almiyorcnm sabah 2kk değil 1kk helva ve 1 pide ekmek olsa akşamda 1 dilim değil 1 çatal tatlı olsa aslında ama anladığım kadarıyla sen bu düzende de kilo verebiliyorsun o zamn afiyet olsnben öyle yesem direk löp löp et oluyor bana
geçen billuriye miydi bugün de şıllık tatlısı arkadaş nerden buluyorsunuz bunları buralarda niye yokcnm afiyet olsn
doğru aslında hamuru ince oldu mu lahmacun 1 dilim ekmek yerine bile geçer ben yiyince pek yaramıyor işte ama, lahmacun yemeyeli aylaaarr oldu
Afiyet olsun canım güzel olmuş :)Menüm şöyle
Sabah
1 dilim ekmek+ağrı kesici
2dilimden kaşarlı tost
1 kibrit kutusu tulum peyniri
2 zeytin
1 tatlı kaşığı bal
2 tam ceviz
Öğle
Haşlanmış yağsız brokoli
4 kaşık tavuk sote
Yarım dilim ekmek
Ara 1 nescafe 1 kuru incir
Akşam aynı brokoli
1 kase çorba
3 kaşık tavuk
1 buçuk dilim ekmek
Akşam için 1 Trabzon hurması yemeyi düşünüyorum
Su 2 litre bitti daha içerim
Genelde az yağlı yapıyorum zaten tabi misafirlikte ya da annem yapınca yağ oranına dikkat edemiyorum dediğin programı bi indireyim aynen canım yarım kilo yeterli benim için o yüzden bunu bi deniycem sonuca göre devam ederim motomot kalorilerine bakamam ama ortalama bi değer çıkarttım şimdi buna göre bakarım inş sonuç alabilirim :)olabilir tabi ama hassas hesap yapman lazım. Etin nasıl piştiği falan çok önemli. Sebze yemekleri 1 kiloya 2 kaşık falan konmalıymış. Ama ben senin yerinde olsam madem haftada yarım kilo vermek bana yeter senin dediğini yaparım bakarım veriyor muyum. Bunu daha ciddi yapmak İstersen de my fitneespal programını öneririm. Aburcuburun barkotunu okutup anında kaç kaloriyse düşebilirsin. Ben bi zamanlar kullandım. Mutfak tartısıyla tartardım yiyecekleri
Saol canımListen güzel canım
Az öz olmuş balık ekmekteki ekmek çok değildir herhalde afiyet olsun canımSabah bir küçük tost 4 zeytin domates salatalık
Ara bir gofret
Öğleyin balık ekmek
Ara bir elma
Akşam bir avokado
Canim benm yilbasi hedefim yoktuKızlar yılbaşı hedefimiz neydi ulaşabildik mi
Benim 55 ti şimdi 55.5 im 500 gr kaldı
Zereno Arc-en-ciel _perina_ merrr Ellssa 687403_igt @2BHB @citlenbikbesyo
Ben de diyorum hangi liste artık önceki menüne bakarak güzel yazdımdı bu menü daha iiBen listemi paylaşmayı unutmuşum :/
Çok alakasız oldu yediklerim ama idare edin bugün kafam yerinde değildi :)
KAHVALTI(12.00)
1 küçük kase yoğurt
1 bardak sade nescafe
Yarım ıspanaklı pide
ÖĞLE
1 kase yoğurt
1 fincan safranlı leblebi
1 kase irmik lapası(1 bardak süt, 1 yk irmik, 1 tk bal ve çok az vanilin)
AKŞAM(16.20)
1 kutu ton balığı
1 portakal
GECE
1 çaykaşığı şekersiz fındık ezmesi
1 kase yoğurt
Bildiğin sandviç ekmeğiAfiyet olsun canım güzel olmuş :)
Genelde az yağlı yapıyorum zaten tabi misafirlikte ya da annem yapınca yağ oranına dikkat edemiyorum dediğin programı bi indireyim aynen canım yarım kilo yeterli benim için o yüzden bunu bi deniycem sonuca göre devam ederim motomot kalorilerine bakamam ama ortalama bi değer çıkarttım şimdi buna göre bakarım inş sonuç alabilirim :)
Saol canım
Az öz olmuş balık ekmekteki ekmek çok değildir herhalde afiyet olsun canım
Az cidden, avokadonun yanına bir şey mi koysaydın canımSabah bir küçük tost 4 zeytin domates salatalık
Ara bir gofret
Öğleyin balık ekmek
Ara bir elma
Akşam bir avokado
gayet kontrollü olmuş yani nefsini dengelemeye çalışmışsın, afiyet olsunBen listemi paylaşmayı unutmuşum :/
Çok alakasız oldu yediklerim ama idare edin bugün kafam yerinde değildi :)
KAHVALTI(12.00)
1 küçük kase yoğurt
1 bardak sade nescafe
Yarım ıspanaklı pide
ÖĞLE
1 kase yoğurt
1 fincan safranlı leblebi
1 kase irmik lapası(1 bardak süt, 1 yk irmik, 1 tk bal ve çok az vanilin)
AKŞAM(16.20)
1 kutu ton balığı
1 portakal
GECE
1 çaykaşığı şekersiz fındık ezmesi
1 kase yoğurt
SelaaamSelam beybiler
Sabah: 1 dilim tb az peynir salça bal ve biraz yeşillik ve çay
Ara: sade turk kahvesi yarım dido çikolata (tek cısım)
Öğlen: 4 biber dolması 1 kase yoğurt
Ara: 2 mandalina
Akşam: 1 kepçe enginar, 3 biber dolması 2 k yoğurt
Ara: yeşilçay 1 trabzon hurması
Yok yaa çokta cıslı olmamış aslında çünkü başka meyven yok ekmek yememişsin. Arada olur öyle. Çok güzel dengelemişsin. Bu kadar emeğe yine de keşke yemeseydim diyor insanmenümü yazıp hemen yatıyorum geçmişe yarın sabah bakacağım kızlar, bugün öğleden sonra biraz yoruldum,
kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tahıllı ekmek ceviz 3 zeytin ezine peynir 2 kk
ara yok
öğle 4 köfte yoğurtlu kabak karışık turşu
ikindi misafir geldi ve maalesef onlara koyduğum 1 elmalı kurabiyeden tattım, hazırladığım tatlının muhallebisinden de 4-5 kaşık yedim
akşam 1 kase yoğurtlu kabak
su 2 lt kadar
spor yok misafirler geç gitti yoruldum sonra üşendim yapamadım
bugün pek iyi geçmedi anlayacağınız, yarına hemen toparlıyorum
:) yok önceki uygulamayı düşündüğüm liste şimdiki bugün yediklerimBen de diyorum hangi liste artık önceki menüne bakarak güzel yazdımdı bu menü daha ii
Tamam canım afiyet olsun zaten akşamda ekmek de yokBildiğin sandviç ekmeği
Aynen öyle yapmaya çalıştım canım sürekli kişiler çekti listemde olan şeyleri yedimAz cidden, avokadonun yanına bir şey mi koysaydın canım
gayet kontrollü olmuş yani nefsini dengelemeye çalışmışsın, afiyet olsun
Çok güzel canım afiyet olsun :)Selam beybiler
Sabah: 1 dilim tb az peynir salça bal ve biraz yeşillik ve çay
Ara: sade turk kahvesi yarım dido çikolata (tek cısım)
Öğlen: 4 biber dolması 1 kase yoğurt
Ara: 2 mandalina
Akşam: 1 kepçe enginar, 3 biber dolması 2 k yoğurt
Ara: yeşilçay 1 trabzon hurması
Canım cısların minnacık akşamın da çok hafif gayet iyisin afiyet olsunmenümü yazıp hemen yatıyorum geçmişe yarın sabah bakacağım kızlar, bugün öğleden sonra biraz yoruldum,
kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tahıllı ekmek ceviz 3 zeytin ezine peynir 2 kk
ara yok
öğle 4 köfte yoğurtlu kabak karışık turşu
ikindi misafir geldi ve maalesef onlara koyduğum 1 elmalı kurabiyeden tattım, hazırladığım tatlının muhallebisinden de 4-5 kaşık yedim
akşam 1 kase yoğurtlu kabak
su 2 lt kadar
spor yok misafirler geç gitti yoruldum sonra üşendim yapamadım
bugün pek iyi geçmedi anlayacağınız, yarına hemen toparlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?