Aa haklısın yamerrr cumaya hazır mıyız derken grubu canlandırma amaçlı dediydim üyelerimizin üzerine ölü toprağı serpilmiş yine az canlanırlar belki diye
Geçmiş olsun canım. Kansızlık olabilirmi acaba? Bi ölçüm yaptırsan.Bu sefer de kızım ikide bir başım ağrıyor acıyor diyor bi acile gideceğiz inş önemli bir şey yoktur
merrr menün çok güzel her zaman ki gibi
Ah yavrum kıyamam çok geçmiş olsun. Yoktur bir şey Allahın izniyle tasalanma arkadaşım. Ayrıca Yorumun için teşekkür ederimBu sefer de kızım ikide bir başım ağrıyor acıyor diyor bi acile gideceğiz inş önemli bir şey yoktur
merrr menün çok güzel her zaman ki gibi
Bende velibağı merak etmiştim yazmışsın ne olduğunu afiyet olsun şekerim güzel olmuş bugünMenum
Kahvalti
Ac karnima 1 trabzin hurmasi
1,5 kepekli ekmek
1 kk peynir
6 zeytin
2 yumurta
Yesilik dmates
Ogle
Kuzarmis balik parca halinde 1 e denk,gelur
2 dilim patates kizartmasi
Aksam
Yarim velibag
1kk peynir
2 ince dili paatirma (saat 5 de yedim)
7 gbi bir kaase salata
Yarum saat yuruyus
2 lt su
Bugn sadece yaXi smaLaRi ,okydum yazmaya furatim olmdi kusura bakmayin
Bizde seni çok seviyoruz bebişimselam canlarım nasılsınızzhepinizi çoook seviyorum iyi ki burada sizinleyim, zayıfladıkça beraber daha da mutlu olacağız inşallah ben geçmişe gidiyoree
Evet canım irmik lapası çok hafif bişey ve bildiğin irmikli tatlı gibi oluyor yalnız ben 1 kaşık irmik koymuştum az geldi 1,5 kaşım koyulursa kıvamı daha hoş olur ya da süt miktarını azaltırsan 1 tk balı da en son üzerine döküp pişirmeden ister karıştır istersen de kasenin üzerine dök iki türlü de nefis. Ve tatlı ihtiyacını gideriyorgayet iyi canım geçmiş olsun ağrın mı vardı
akşam cok hafif godreti idare etmiştir
canım bi sorun yok ya? o irmik lapası çok ilgimi çekti :)) nası bişi hafif görünüyor
İyiyim canım çok şükür benim için de yorucu bir gündü bugün :/Merhaba kızlar nasılsınız bugün ne yorucu bir gündü gruba giremedim bir türlü
Üstüne bir de grip inş çabucak geçer bu dönem
DeğilizzzzCuma günü için hazır mıyız
Güzel bi menü olmuş tatlım spor da harika :)menum gelsin
sabah: 2 dilim kızarmış tb, biraz peynir, yeşillik, 5 yuvarlak dilim sucuk, salça az bal ve çay
ara: 1 mandalina
öğlen: 1 kase enginar yemeği, 1 biber dolması
ara: turk kahvesi, 1 kurabi
ara: sütlü neskafe
akşam: 1 servis kaşığı pilav, biraz fırın tavuk eti
ara: yeşilçay içerim
spor: öğleden sonra yaptım sporumu, Leslie 3 mil, 100 mekik, biraz bel, kol ve epey kalça bacak
Senin menüde harika canım gece sadece meyveyle acıkmıyor musun ?Sabah bir küçük tost iki zeytin domates salatalık
Ara bir nescafe
Öğleyin bir tabak pırasa yemeği üç kaşık pilav iki dilim ince ekmek
Akşam bir avokado bir ince dilim ekmek
Spor henüz yok yapacağım inş
Tatlım senin menünde harika olmuş afiyet olsunSabah
2 tam ceviz
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
Tulum peyniri
2 zeytin
Öğle
1 porsiyon haşlanmış et
6 kaşık kabak sote
1 dilim ekmek
Ara 1 nescafe 1 kuru incir
Akşam 2 kaşık haşlanmış et
2 dilim ekmek
5 kaşık kabak sote
2 kaşık yoğurt
Su yaklaşık 3 litre
kahvaltın çok güzel olmuş bence ölçülü yemişsin. Yani tabiri caizse cozurtmamışsın aslındaİyi geceler kızlar bugün giremedim bir türlü menümü yazıp geçmişe gideyim kuzenim kahvaltıya çağırdı bugün o yüzden kahvaltım fazla gelebilir ama akşam ekmek yemediğimi hesaba katın pilizzzzz
SABAH
1 bardak süt
1 elma
1 tk şekersiz fındık ezmesi
(Başım bayağı döndü o yüzden bunları mecburen yedim)
KAHVALTI-ÖĞLE(12.00)
Çeyrek tırnaklı ekmek
1 sigara böreği
Kahvaltılık şeylerden azar azar
Közlenmiş biber, patlıcan, dom, sal, sucuk, sosis peynir vs vs
Haşlanmış yumurta
Çay kaşığının ucuyla reçel
ARA
Şekersiz Türk kahvesi
6-7 tane çikolatalı draje
AKŞAM(18.00)
Yarım kase yoğurt
1 kepçe erişteli mercimek çorbası (çorbanın hemen hemen sadece suyunu içtim çok az eriştesinden aldım)
1 tabak da soğanlı havuçlu mercimek yemeği
2-3 turşu
Ceviz içi kadar bir parça kızarmış tavuk
Saol canım :) evet gereksizdi aslında sabah da bişey yemeyip kahvaltıya gidecektim ama başım döndü gözüm karardı açlıktan mı nedir anlamadım o yüzden dün biraz daha rahat bıraktım kendimi korktum açıkçası:/kahvaltın çok güzel olmuş bence ölçülü yemişsin. Yani tabiri caizse cozurtmamışsın aslında. Kahvenin yanında yediğin drajeler gereksiz olmuş o kadar.
Geçmiş olsun canım bir an önce iyileşirsin inşaallahhastayımve ilaç alıyorum, gündüz emzirmiyorum gece de 1 defa kesilmesin diye, ilaç aldıgım ve dün aksama dorgru tansiyonum dustugu için de diyet gibi yemiyorum şu an, çorba ekmek sulu yemek fln yiyorum, arada girmeye çalışıcam bugün yine.
GünayyydıııınGünaydın kızlar
Canım çok geçmiş olsunhastayımve ilaç alıyorum, gündüz emzirmiyorum gece de 1 defa kesilmesin diye, ilaç aldıgım ve dün aksama dorgru tansiyonum dustugu için de diyet gibi yemiyorum şu an, çorba ekmek sulu yemek fln yiyorum, arada girmeye çalışıcam bugün yine.
Ben iyiyim şükür. Haftaya benim de telaşım var. Taşınacağız. Annem gelecek memleketten yardıma. Sonra eşimi uğurlayacağım görevine. Çünkü o yurtdışında görevli artık. Ben annemlerle yaşayacağım nasipse. Valla seviniyorum. Dinlenebilir, spor yapabilirim (inşaallah :))Çok teşekkür ediyorum kızlar tektek alıntılayamadım
Kızımın boğaz kızarıklığı varmış onun akıntısından başı ağrıyor olabilirmiş
Bugün yine çok yorucu bir gün dönem sonu yaklaştıkça evraklar sınavlar etkinlikler vs ve
Sizler nasılsınız
Allah kavuştursun inş.kesinlikle küçük bebekli olduğun için annenlerin gelmesi süper olacakBen iyiyim şükür. Haftaya benim de telaşım var. Taşınacağız. Annem gelecek memleketten yardıma. Sonra eşimi uğurlayacağım görevine. Çünkü o yurtdışında görevli artık. Ben annemlerle yaşayacağım nasipse. Valla seviniyorum. Dinlenebilir, spor yapabilirim (inşaallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?