Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

merrr cumaya hazır mıyız derken grubu canlandırma amaçlı dediydim üyelerimizin üzerine ölü toprağı serpilmiş yine az canlanırlar belki diye
Aa haklısın ya valla aslında ben cumayı pazartesiden başlıyorum düşünmeye bi de bilerek bir daha tartılmıyorum heyecanını kaçırmamak için

İyi geceler kızlar bugün giremedim bir türlü menümü yazıp geçmişe gideyim kuzenim kahvaltıya çağırdı bugün o yüzden kahvaltım fazla gelebilir ama akşam ekmek yemediğimi hesaba katın pilizzzzz
SABAH
1 bardak süt
1 elma
1 tk şekersiz fındık ezmesi
(Başım bayağı döndü o yüzden bunları mecburen yedim)

KAHVALTI-ÖĞLE(12.00)
Çeyrek tırnaklı ekmek
1 sigara böreği
Kahvaltılık şeylerden azar azar
Közlenmiş biber, patlıcan, dom, sal, sucuk, sosis peynir vs vs
Haşlanmış yumurta
Çay kaşığının ucuyla reçel

ARA
Şekersiz Türk kahvesi
6-7 tane çikolatalı draje

AKŞAM(18.00)
Yarım kase yoğurt
1 kepçe erişteli mercimek çorbası (çorbanın hemen hemen sadece suyunu içtim çok az eriştesinden aldım)
1 tabak da soğanlı havuçlu mercimek yemeği
2-3 turşu
Ceviz içi kadar bir parça kızarmış tavuk

Bende velibağı merak etmiştim yazmışsın ne olduğunu afiyet olsun şekerim güzel olmuş bugün

selam canlarım nasılsınızz hepinizi çoook seviyorum iyi ki burada sizinleyim, zayıfladıkça beraber daha da mutlu olacağız inşallah ben geçmişe gidiyoree
Bizde seni çok seviyoruz bebişim
gayet iyi canım geçmiş olsun ağrın mı vardı

akşam cok hafif godreti idare etmiştir

canım bi sorun yok ya? o irmik lapası çok ilgimi çekti :)) nası bişi hafif görünüyor
Evet canım irmik lapası çok hafif bişey ve bildiğin irmikli tatlı gibi oluyor yalnız ben 1 kaşık irmik koymuştum az geldi 1,5 kaşım koyulursa kıvamı daha hoş olur ya da süt miktarını azaltırsan 1 tk balı da en son üzerine döküp pişirmeden ister karıştır istersen de kasenin üzerine dök iki türlü de nefis. Ve tatlı ihtiyacını gideriyor

Merhaba kızlar nasılsınız bugün ne yorucu bir gündü gruba giremedim bir türlü
Üstüne bir de grip inş çabucak geçer bu dönem
İyiyim canım çok şükür benim için de yorucu bir gündü bugün :/
Cuma günü için hazır mıyız
Değilizzzz aslında bugün tartı günüm 78,0 olmuşum tam geçen cuma 78,7 düm ama niyeyse sevinemedim bi türlü :)

Güzel bi menü olmuş tatlım spor da harika :)

Senin menüde harika canım gece sadece meyveyle acıkmıyor musun ?

Tatlım senin menünde harika olmuş afiyet olsun

kahvaltın çok güzel olmuş bence ölçülü yemişsin. Yani tabiri caizse cozurtmamışsın aslında . Kahvenin yanında yediğin drajeler gereksiz olmuş o kadar.

kahvaltın çok güzel olmuş bence ölçülü yemişsin. Yani tabiri caizse cozurtmamışsın aslında . Kahvenin yanında yediğin drajeler gereksiz olmuş o kadar.
Saol canım :) evet gereksizdi aslında sabah da bişey yemeyip kahvaltıya gidecektim ama başım döndü gözüm karardı açlıktan mı nedir anlamadım o yüzden dün biraz daha rahat bıraktım kendimi korktum açıkçası:/

hastayım ve ilaç alıyorum, gündüz emzirmiyorum gece de 1 defa kesilmesin diye, ilaç aldıgım ve dün aksama dorgru tansiyonum dustugu için de diyet gibi yemiyorum şu an, çorba ekmek sulu yemek fln yiyorum, arada girmeye çalışıcam bugün yine.

Geçmiş olsun canım bir an önce iyileşirsin inşaallah

Canım çok geçmiş olsun

Çok teşekkür ediyorum kızlar tektek alıntılayamadım
Kızımın boğaz kızarıklığı varmış onun akıntısından başı ağrıyor olabilirmiş
Bugün yine çok yorucu bir gün dönem sonu yaklaştıkça evraklar sınavlar etkinlikler vs ve
Sizler nasılsınız

Ben iyiyim şükür. Haftaya benim de telaşım var. Taşınacağız. Annem gelecek memleketten yardıma. Sonra eşimi uğurlayacağım görevine. Çünkü o yurtdışında görevli artık. Ben annemlerle yaşayacağım nasipse. Valla seviniyorum. Dinlenebilir, spor yapabilirim (inşaallah :))

Allah kavuştursun inş.kesinlikle küçük bebekli olduğun için annenlerin gelmesi süper olacak

sabah bir küçük tost
ara bir eti kurabi türk kahvesi eşliğinde
öğleyin bir kase tarhana çorbası
akşam bir avokado iki ince dilim ekmek
Arc-en-ciel akşamları nasıl dayanddığımı merak etmişsin bünyem yıllardır akşam yememeye alışkın olduğun için sanırım dayanıyor ama sabah ve öğle bol kalorili yiyordum orası ayrı

yarın tartı günümüz ve aralık başında hepimiz yılbaşı hedefi koyduk ama hedefe ulaşmak için gösterdiğimiz çaba iki hafta ile sınırlı kaldı sanki
bu hafta iki gün kaçamak yaptım malesef ve iki günde spor yapamadım ama yarın tartıda en fazla 55.5 göreceğimi düşünüyorum
inşallah sizlerde sabahleyin olumlu sonuçlar alırsınız
Arc-en-ciel çok geçmiş olsun
Zereno moralin daha da iyidir inş motivasyonunu kaybetme inş
687403_igt günün nasıl geçti
Ellssa kaptan sen de iyisin inş pek paylaşım yapmıyorsun inşallah hayatında bir aksilik terslik filan yoktur

İyi akşamlar canlar şükür kavuşturana :) bugün giremedim doğru dürüst teyzeme misafirliğe gittik zaten akşam öğünümden misafirlikte olduğumu anlayacaksınız Kahvaltımı hususi hafif tuttum öğlen bişey yemedim ki akşam dengelenmiş olsun zaten hava kararmadan ikindide de akşam yemeği yedim

KAHVALTI(10.30)
1 kase yeşil mercimekli erişte çorbası
1 tk şekersiz fındık

AKŞAM(16.30)
Yarım kase mercimek çorbası
Yarım pide (küçükboydu)
4 kaşık nohutlu pilav (tavuklu)
Biraz salata, turşu
1 bardak ayran
1 portakal
1 kalburabastı

Spor yaptım bu hafta ama laylaylom oynaya oynaya hareketler filan çok canım istemiyor zorluyorum yarım saat hareket etmiş olmak için yine öyle yaparım büyük ihtimal hafta sonu şehir dışına çıkıcaz inş babaannem bizdeydi evine bırakıcaz amcamları görücez vs yeminim pazartesine kadar süreceği için maalesef mi desem iyi ki mi desem diyeti bozamiycam orda da aman ne kadar konuştum konuşasım gelmiş yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…