Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

iyi kotarmışsın misafirlikte menü beğendim kalburabastı biraz kalorili ama sporla halledersin inş

dün de spor yapamadım sporu aksattığım olmıştu ama üstüste 2kez atlattığım bu hafta oldu
totomu kaldırayım şimdi de yarım saat kadar yapayım sonra uyku bastırıyor

Ooo kolay gelsin şekerim eşin uzun mu kalacak ? Allah kavuştursun
Kız hakikaten nasıl dayanıyorsun biraz sebze protein eksikliği var sankim

Haklısın canım ya bi türlü adapte olamadık sanki daha doğrusu kendi adıma listemin dışına çıkmadım ama aşırı bi motivasyon eksikliği vardı buda beni çok zorladı 15 ayda ilk defa bayılacak kadar tansiyonum düştü bence bu diyetin stresiydi yoksa aşırı aç bırakmamıştım kendimi ama insan motive olmayınca yese bile yememiş gibi geliyor ve aşırı mutsuzluk oluyor şimdi iyiyim çok şükür dört gözle 1 ocakın gelmesini bekliyorum bir iki gün tatil yapar sonra da hayırlısıyla motivasyonla geri dönerim inş diyet yaptıgımı annemden gizlemeye karar verdim çünkü çok kızıyor evde ne baskılara maruz kalıyorum ama gerçekten olumsuz etkiliyor bu durum beni ev ahalisinden gizleyerek nasıl diyet yapıcam bilmiyorum ama olacak inş :))

dün de spor yapamadım sporu aksattığım olmıştu ama üstüste 2kez atlattığım bu hafta oldu
totomu kaldırayım şimdi de yarım saat kadar yapayım sonra uyku bastırıyor
Yap kuzum yap insan yapınca rahatlıyor hiç olmazsa yerimizde adımlayalım yoksa soğukluk giriyor araya

Her yemekten yiyeceksin ama iki üç kaşık alıp onu da ağzında uzuun uzun geveleyeceksin anlamayacaklar

Allah kavuştursun inş.kesinlikle küçük bebekli olduğun için annenlerin gelmesi süper olacak
Kesinlikle canım çok mutluyum bu konuda
Canım çok az. Bu kadar az beslendiğin için kas kaybına uğrarsın bi de Allah korusun
İyi akşamlar. İyi kurtarmışsın valla tebrik ederim.
Ooo kolay gelsin şekerim eşin uzun mu kalacak ? Allah kavuştursun
evet canım. Ara tatillerde gelecek artık. 2 yıl idare edicez

Sabah 2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 2 tam ceviz 4 zeytin 2 kk kadar tulum peyniri
Öğle
1 buçuk dilim ekmek
1 kase yoğurt
3 kaşık kabak sote
Azıcık peynir
Ara yarım nescafe 1 kuru incir
Akşam
3 kaşık kadar et sote
2 dilim ekmek
Su neredeyse 2 litre. Bi öğrenemedim su içmeyi. Çok kızıyorum kendime. Bugün ki beslenmemdende de mutsuzum.sebze pişiremedim.
Biraz sonra portakal yemek istiyorum

çok sağolun kızlar, şöyle bir hızlı tarama yaptım tek tek alıntılayamadım ama herkes yoğun sanırım ve genel olarak salgın var, benim boğazlarım kötü ve kırıklık var Allahtan ateş yok şu an bugün iyi dinlendim sayılır, yarın sahalara dönerim umarım, bugün spor yok
menü:
kalkınca ballı süt
kahvaltı: kaşarlı tost, ıhlamur
ara peynir ceviz
öğle: 1 dilim ekmek limonlu mercimek çorbası, 3 köfte
ara: ballı süt
akşam: limonlu mercimek çorbası , 2 köfte limonlu salata
ara: ıhlamur
su tam olarak bilmiyorum
yarın bakalım ne çıkacak tartıda

Güzel olmuş canım afiyet olsun

Kuzum ben bol kaçamak yapınca ertesi günü çok az yiyerek vicdanımı rahatlatıyorum dediğiniz gibi kas kaybına uğramamak için sabahları en az bir yumurta yiyeyim

Yine de çok iyi çok sağlıklı menün

Gayet güzel

Ah zerenom tam niyetlendim kızım geldi anne şu anne bu kaldı
ah ah olsun anne olmak kolay değil o uyuyunca yaparsın
Her yemekten yiyeceksin ama iki üç kaşık alıp onu da ağzında uzuun uzun geveleyeceksin anlamayacaklar
Aynen öyle yapıcam inş başarabilirim yoksa gittikçe işim zorlaşıyor

Afiyet olsun canım bence güzel olmuş bende suyu azalttım iyice :/

4 gözle bekliyoruz canım menüde çok güzel tam hasta menüsü :)

Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?

Canım teşekkürler hassaslığın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…