- 2 Temmuz 2012
- 3.202
- 5.050
- 158
iyi kotarmışsın misafirlikte menü beğendim kalburabastı biraz kalorili ama sporla halledersin inşİyi akşamlar canlar şükür kavuşturana :) bugün giremedim doğru dürüst teyzeme misafirliğe gittik zaten akşam öğünümden misafirlikte olduğumu anlayacaksınızKahvaltımı hususi hafif tuttum öğlen bişey yemedim ki akşam dengelenmiş olsun zaten hava kararmadan ikindide de akşam yemeği yedim
KAHVALTI(10.30)
1 kase yeşil mercimekli erişte çorbası
1 tk şekersiz fındık
AKŞAM(16.30)
Yarım kase mercimek çorbası
Yarım pide (küçükboydu)
4 kaşık nohutlu pilav (tavuklu)
Biraz salata, turşu
1 bardak ayran
1 portakal
1 kalburabastı
Spor yaptım bu hafta ama laylaylom oynaya oynaya hareketler filan çok canım istemiyor zorluyorum yarım saat hareket etmiş olmak için yine öyle yaparım büyük ihtimal hafta sonu şehir dışına çıkıcaz inş babaannem bizdeydi evine bırakıcaz amcamları görücez vs yeminim pazartesine kadar süreceği için maalesef mi desem iyi ki mi desem diyeti bozamiycam orda da aman ne kadar konuştum konuşasım gelmiş yine
Ooo kolay gelsin şekerim eşin uzun mu kalacak ? Allah kavuştursunBen iyiyim şükür. Haftaya benim de telaşım var. Taşınacağız. Annem gelecek memleketten yardıma. Sonra eşimi uğurlayacağım görevine. Çünkü o yurtdışında görevli artık. Ben annemlerle yaşayacağım nasipse. Valla seviniyorum. Dinlenebilir, spor yapabilirim (inşaallah :))
Kız hakikaten nasıl dayanıyorsun biraz sebze protein eksikliği var sankimsabah bir küçük tost
ara bir eti kurabi türk kahvesi eşliğinde
öğleyin bir kase tarhana çorbası
akşam bir avokado iki ince dilim ekmek
Arc-en-ciel akşamları nasıl dayanddığımı merak etmişsin bünyem yıllardır akşam yememeye alışkın olduğun için sanırım dayanıyor ama sabah ve öğle bol kalorili yiyordum orası ayrı
Haklısın canım ya bi türlü adapte olamadık sanki daha doğrusu kendi adıma listemin dışına çıkmadım ama aşırı bi motivasyon eksikliği vardı buda beni çok zorladıyarın tartı günümüz ve aralık başında hepimiz yılbaşı hedefi koyduk ama hedefe ulaşmak için gösterdiğimiz çaba iki hafta ile sınırlı kaldı sanki
bu hafta iki gün kaçamak yaptım malesef ve iki günde spor yapamadım ama yarın tartıda en fazla 55.5 göreceğimi düşünüyorum
inşallah sizlerde sabahleyin olumlu sonuçlar alırsınız
Arc-en-ciel çok geçmiş olsun
Zereno moralin daha da iyidir inş motivasyonunu kaybetme inş
@687403_igt günün nasıl geçti
Ellssa kaptan sen de iyisin inş pek paylaşım yapmıyorsun inşallah hayatında bir aksilik terslik filan yoktur
Saol canım ama bayağı hafif olmuştu şerbeti çok değildi gerçekteniyi kotarmışsın misafirlikte menü beğendim kalburabastı biraz kalorili ama sporla halledersin inş
Yap kuzum yap insan yapınca rahatlıyor hiç olmazsa yerimizde adımlayalım yoksa soğukluk giriyor arayadün de spor yapamadım sporu aksattığım olmıştu ama üstüste 2kez atlattığım bu hafta oldu
totomu kaldırayım şimdi de yarım saat kadar yapayım sonra uyku bastırıyor
Ah zerenom tam niyetlendim kızım geldi anne şu anne bu kaldıYap kuzum yap insan yapınca rahatlıyor hiç olmazsa yerimizde adımlayalım yoksa soğukluk giriyor araya
Her yemekten yiyeceksin ama iki üç kaşık alıp onu da ağzında uzuun uzun geveleyeceksin anlamayacaklarOoo kolay gelsin şekerim eşin uzun mu kalacak ? Allah kavuştursun
Kız hakikaten nasıl dayanıyorsun biraz sebze protein eksikliği var sankim
Haklısın canım ya bi türlü adapte olamadık sanki daha doğrusu kendi adıma listemin dışına çıkmadım ama aşırı bi motivasyon eksikliği vardı buda beni çok zorladı15 ayda ilk defa bayılacak kadar tansiyonum düştü bence bu diyetin stresiydi yoksa aşırı aç bırakmamıştım kendimi ama insan motive olmayınca yese bile yememiş gibi geliyor ve aşırı mutsuzluk oluyor şimdi iyiyim çok şükür dört gözle 1 ocakın gelmesini bekliyorum bir iki gün tatil yapar sonra da hayırlısıyla motivasyonla geri dönerim inş diyet yaptıgımı annemden gizlemeye karar verdim çünkü çok kızıyor evde ne baskılara maruz kalıyorum ama gerçekten olumsuz etkiliyor bu durum beni ev ahalisinden gizleyerek nasıl diyet yapıcam bilmiyorum ama olacak inş :))
Kesinlikle canım çok mutluyum bu konudaAllah kavuştursun inş.kesinlikle küçük bebekli olduğun için annenlerin gelmesi süper olacak
Canım çok az. Bu kadar az beslendiğin için kas kaybına uğrarsın bi de Allah korusunsabah bir küçük tost
ara bir eti kurabi türk kahvesi eşliğinde
öğleyin bir kase tarhana çorbası
akşam bir avokado iki ince dilim ekmek
Arc-en-ciel akşamları nasıl dayanddığımı merak etmişsin bünyem yıllardır akşam yememeye alışkın olduğun için sanırım dayanıyor ama sabah ve öğle bol kalorili yiyordum orası ayrı
İyi akşamlar. İyi kurtarmışsın valla tebrik ederim.İyi akşamlar canlar şükür kavuşturana :) bugün giremedim doğru dürüst teyzeme misafirliğe gittik zaten akşam öğünümden misafirlikte olduğumu anlayacaksınızKahvaltımı hususi hafif tuttum öğlen bişey yemedim ki akşam dengelenmiş olsun zaten hava kararmadan ikindide de akşam yemeği yedim
KAHVALTI(10.30)
1 kase yeşil mercimekli erişte çorbası
1 tk şekersiz fındık
AKŞAM(16.30)
Yarım kase mercimek çorbası
Yarım pide (küçükboydu)
4 kaşık nohutlu pilav (tavuklu)
Biraz salata, turşu
1 bardak ayran
1 portakal
1 kalburabastı
Spor yaptım bu hafta ama laylaylom oynaya oynaya hareketler filan çok canım istemiyor zorluyorum yarım saat hareket etmiş olmak için yine öyle yaparım büyük ihtimal hafta sonu şehir dışına çıkıcaz inş babaannem bizdeydi evine bırakıcaz amcamları görücez vs yeminim pazartesine kadar süreceği için maalesef mi desem iyi ki mi desem diyeti bozamiycam orda da aman ne kadar konuştum konuşasım gelmiş yine
evet canım. Ara tatillerde gelecek artık. 2 yıl idare edicezOoo kolay gelsin şekerim eşin uzun mu kalacak ? Allah kavuştursun
Güzel olmuş canım afiyet olsunçok sağolun kızlar, şöyle bir hızlı tarama yaptım tek tek alıntılayamadım ama herkes yoğun sanırım ve genel olarak salgın var, benim boğazlarım kötü ve kırıklık var Allahtan ateş yok şu an bugün iyi dinlendim sayılır, yarın sahalara dönerim umarım, bugün spor yok
menü:
kalkınca ballı süt
kahvaltı: kaşarlı tost, ıhlamur
ara peynir ceviz
öğle: 1 dilim ekmek limonlu mercimek çorbası, 3 köfte
ara: ballı süt
akşam: limonlu mercimek çorbası , 2 köfte limonlu salata
ara: ıhlamur
su tam olarak bilmiyorum
yarın bakalım ne çıkacak tartıda
Kuzum ben bol kaçamak yapınca ertesi günü çok az yiyerek vicdanımı rahatlatıyorum dediğiniz gibi kas kaybına uğramamak için sabahları en az bir yumurta yiyeyimSabah 2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 2 tam ceviz 4 zeytin 2 kk kadar tulum peyniri
Öğle
1 buçuk dilim ekmek
1 kase yoğurt
3 kaşık kabak sote
Azıcık peynir
Ara yarım nescafe 1 kuru incir
Akşam
3 kaşık kadar et sote
2 dilim ekmek
Su neredeyse 2 litre. Bi öğrenemedim su içmeyi. Çok kızıyorum kendime. Bugün ki beslenmemdende de mutsuzum.sebze pişiremedim.
Biraz sonra portakal yemek istiyorum
Yine de çok iyi çok sağlıklı menünSabah 2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 2 tam ceviz 4 zeytin 2 kk kadar tulum peyniri
Öğle
1 buçuk dilim ekmek
1 kase yoğurt
3 kaşık kabak sote
Azıcık peynir
Akşam
3 kaşık kadar et sote
2 dilim ekmek
Su neredeyse 2 litre. Bi öğrenemedim su içmeyi. Çok kızıyorum kendime. Bugün ki beslenmemdende de mutsuzum.sebze pişiremedim.
Gayet güzelçok sağolun kızlar, şöyle bir hızlı tarama yaptım tek tek alıntılayamadım ama herkes yoğun sanırım ve genel olarak salgın var, benim boğazlarım kötü ve kırıklık var Allahtan ateş yok şu an bugün iyi dinlendim sayılır, yarın sahalara dönerim umarım, bugün spor yok
menü:
kalkınca ballı süt
ara peynir ceviz
su tam olarak bilmiyorum
önceki gün bol kaçamak mı yaptıydın aaa kaçırmışım.Kuzum ben bol kaçamak yapınca ertesi günü çok az yiyerek vicdanımı rahatlatıyorum dediğiniz gibi kas kaybına uğramamak için sabahları en az bir yumurta yiyeyim
Hem de ne kaçamaklarönceki gün bol kaçamak mı yaptıydın aaa kaçırmışım.. Tamam o zaman şekerim
Ah zerenom tam niyetlendim kızım geldi anne şu anne bu kaldı
Aynen öyle yapıcam inş başarabilirim yoksa gittikçe işim zorlaşıyorHer yemekten yiyeceksin ama iki üç kaşık alıp onu da ağzında uzuun uzun geveleyeceksin anlamayacaklar
Afiyet olsun canım bence güzel olmuş bende suyu azalttım iyice :/Sabah 2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 2 tam ceviz 4 zeytin 2 kk kadar tulum peyniri
Öğle
1 buçuk dilim ekmek
1 kase yoğurt
3 kaşık kabak sote
Azıcık peynir
Akşam
3 kaşık kadar et sote
2 dilim ekmek
4 gözle bekliyoruz canım menüde çok güzel tam hasta menüsü :)çok sağolun kızlar, şöyle bir hızlı tarama yaptım tek tek alıntılayamadım ama herkes yoğun sanırım ve genel olarak salgın var, benim boğazlarım kötü ve kırıklık var Allahtan ateş yok şu an bugün iyi dinlendim sayılır, yarın sahalara dönerim umarım, bugün spor yok
menü:
kalkınca ballı süt
ara peynir ceviz
su tam olarak bilmiyorum
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?hastayımve ilaç alıyorum, gündüz emzirmiyorum gece de 1 defa kesilmesin diye, ilaç aldıgım ve dün aksama dorgru tansiyonum dustugu için de diyet gibi yemiyorum şu an, çorba ekmek sulu yemek fln yiyorum, arada girmeye çalışıcam bugün yine.
Canım teşekkürler hassaslığın içinyarın tartı günümüz ve aralık başında hepimiz yılbaşı hedefi koyduk ama hedefe ulaşmak için gösterdiğimiz çaba iki hafta ile sınırlı kaldı sanki
bu hafta iki gün kaçamak yaptım malesef ve iki günde spor yapamadım ama yarın tartıda en fazla 55.5 göreceğimi düşünüyorum
inşallah sizlerde sabahleyin olumlu sonuçlar alırsınız
Arc-en-ciel çok geçmiş olsun
Zereno moralin daha da iyidir inş motivasyonunu kaybetme inş
@687403_igt günün nasıl geçti
Ellssa kaptan sen de iyisin inş pek paylaşım yapmıyorsun inşallah hayatında bir aksilik terslik filan yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?