cnm youtube da varsa bakayım biİnşallah cnm ben akşamları yapıyorum spor
40 dk da 500 kalori diye bir video keşfettim kol kas bacak squat şınav her türlü hareket var iki gündür onu uyguluyorum
Nete telden girdiğim için kota yemesin diye video atamıyorum mlsf
şimdi geldim yappim hemen cnm
inş cnm az da olsa veriyoruz en azından bahara yaza fit girelim yahu , bir de 1. olsak bi kere ne güzel olurKızlar siz ne yaptınız o yüzdelerin muhteşemliği nedir? E ehl-i keyf vemerrr süpersiniz kızlar ya maşallah maşallah Arc-en-ciel kuzum senin de yüzden çok iyi inş bu hafta güzel bir sonuç olur bizim için
Canım çitlenbikin kilosu yanlış olmuş 200 gr vermiş 700 değil***2. Takım 550.Etap***
akrep33( 76,6 / / /% )Sabit
merr(80,6 /79 /1,6 / 1.98%)
Zereno(78,7 /78,2 /0,5 /%0,64 )
687403_igt (66,8 /65.2 / 1.6 / 2,39% )
ehl-i keyf (55,9 / 54,5 /1.4 / 2.50% )
yumaknuro (74,6 / 73,9 / 0.7/ 0,93% )
citlenbikbesyo (54,9 /54.2 /0.7 / 1,27% )
2.Takım ortalaması: %
Gec oldu ama gecmisler olsun canimMerhaba kızlar nasılsınız bugün ne yorucu bir gündü gruba giremedim bir türlü
Üstüne bir de grip inş çabucak geçer bu dönem
Gec oldu ama sana da gecmis olsun canimTeşekkür ederim
Ayyyy salgın var ya bak biz ailecek geçirdik valla. Geçmiş olsun
Bugün çarşamba ama... Yarını cuma mı sandın acaba kuzum. Cuma olsun yiyelim azcık ya
Canım çitlenbikin kilosu yanlış olmuş 200 gr vermiş 700 değil[sağol cnm hemen düzelteyim
Vayyy çok güzel vermişsin canım kaçamaklara rağmen veriyorsun maşallah hiç kasma kendini o zaman yavaş yavaş azaltırsın :)
HarikasınGeçen cuma 55.9
Bu cuma 54.5
Toplamda kilo kaybım 1400 gr
Çok iyi canım öyle deme. Her zaman 1,5 kilo 1 kilo gitmez zatengünaydın gençler ben her zamanki gibi gramlara kaldım yine
geçen cuma: 74, 6
bu cuma: 73,9
fark: 700gr
Çok teşekkür ederim arkadaşımKızlar siz ne yaptınız o yüzdelerin muhteşemliği nedir? E ehl-i keyf vemerrr süpersiniz kızlar ya maşallah maşallah Arc-en-ciel kuzum senin de yüzden çok iyi inş bu hafta güzel bir sonuç olur bizim için
Geçmiş olsun canım iyileşmeye bak. Bazen biz bazen siz bazen hep beraber uçurucaz buralarıkızlar kusura bakmayaın benim bu haftam çok kötü geçiyor
çocuklar hasta okulda yıl sonu işlemleri
kafayı kaldıramıyorum hemen girip kg bildirimi yapayım dedim
geçen hafta 54.9
bu hafta 54.7
fark -200
Daha sana hayatta yeme demem kuzum. Kız bu ne maşaallah
Evet canimya cok sukurVayyy çok güzel vermişsin canım kaçamaklara rağmen veriyorsun maşallah hiç kasma kendini o zaman yavaş yavaş azaltırsın :)
Yok canim sen,yine,de,uyar beni cunku uyarilariniz cok ise yariyor . Hani sen rejime girmeden nasildin bilmiyorum ama ben,cok,ucta yemek yerdim . Simdi yediklrim o zmana kiyaslanmaz bile .Daha sana hayatta yeme demem kuzum. Kız bu ne maşaallahmetobolizmana sağlık şekerim
Tesekkur ederim canim687403_igt cnm tebrik ederim sen de güzel vermişsin gayet
ben yemeği zaten çok yemezdim zaten canım. Benim sorunum aburcubur fastfood her türlü tatlı yani nerde kalori bombası var ben ona bayılıyorumYok canim sen,yine,de,uyar beni cunku uyarilariniz cok ise yariyor . Hani sen rejime girmeden nasildin bilmiyorum ama ben,cok,ucta yemek yerdim . Simdi yediklrim o zmana kiyaslanmaz bile .
Al benden de o kadar ben özellikle hamurişine bayılıyorum bol karbonhidratben yemeği zaten çok yemezdim zaten canım. Benim sorunum aburcubur fastfood her türlü tatlı yani nerde kalori bombası var ben ona bayılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?