Ay bende işte Al benden de o kadar ben özellikle hamurişine bayılıyorum bol karbonhidrat
inş cnm genelde 9. ve 7. takım mutlaka dereceye giriyor bakalım artıkBu haftaki derecemizi çok merak ediyorum
İnş ilk 3 e gireriz :)
Valla bu kadar az paylaşımlarla iyi bile gidiyoruz benceinş cnm genelde 9. ve 7. takım mutlaka dereceye giriyor bakalım artık
evt cnm biraz paylaşımımız az bu ara haklısın işte benim bebek olunca tablet tel zor boşluğunu bulduğumda ardı ardına yazıyorum mecburen, çalışanlar fln da belki bakamıyordur her zaman ne bilim, ya bazı takımlar baya gün içinde dakika başı iletişim modunda , tel de uygulama var da ben mi bilmiyorum benim telden girmek üşendirici resmenValla bu kadar az paylaşımlarla iyi bile gidiyoruz bence
inş cnm genelde 9. ve 7. takım mutlaka dereceye giriyor bakalım artık
anaam eski kaptanım gelmiş
Tel de uygulama vardı sanırım ben giriyordum ama beni sarmadı internet te arama çubuğuna di yazsan hemen kadınlar kulübü yani son girdiğin linkler çıkıveriyor öyle yapıyorum benevt cnm biraz paylaşımımız az bu ara haklısın işte benim bebek olunca tablet tel zor boşluğunu bulduğumda ardı ardına yazıyorum mecburen, çalışanlar fln da belki bakamıyordur her zaman ne bilim, ya bazı takımlar baya gün içinde dakika başı iletişim modunda , tel de uygulama var da ben mi bilmiyorum benim telden girmek üşendirici resmen
sizin yüzde çok iyi sanki kaç ki yüzdeniz.. sizi geçmek zor gibi bu haftaanaam eski kaptanım gelmişsen başlarında olunca verirler tabi miu, aradan bizim takım da sıyrılır belki kim bilir
Bu hafta iyi çalıştık geçen hafta sonuncu olunca zorumuza gettisizin yüzde çok iyi sanki kaç ki yüzdeniz.. sizi geçmek zor gibi bu hafta
bilmiyorum ki daha hesaplanmadı sanırımsizin yüzde çok iyi sanki kaç ki yüzdeniz.. sizi geçmek zor gibi bu hafta
derece çok iyi gelecek o zamanBu hafta iyi çalıştık geçen hafta sonuncu olunca zorumuza getti
bilmiyorum ki daha hesaplanmadı sanırım
Benim,hem,yemek hem tatli fastfood ve aburcuburben yemeği zaten çok yemezdim zaten canım. Benim sorunum aburcubur fastfood her türlü tatlı yani nerde kalori bombası var ben ona bayılıyorum
Ay o dert bende de var komşular bile diyor azcık ye niye bu kadar zayıfladın diyorlar kesin kayınvalidem de der yedirir de yedirir31 aralık akşamı biraz yeme iznimiz olur mu kisonra 1 ocakta yarışa başlarız olmadı daha gerçekçi hedeflerle zaten ben 27 ocakta memlekete gidiyorum bakalım orada nasıl bir yememe mücadelesine giricem , o zamana kadar yol katetmeliyim,aaa ne kadar zayıflamışsın desinler, en son 78 gördüler beni.
Bir de kabak tatlısıBenim,hem,yemek hem tatli fastfood ve aburcubur
Hayırlısı be gülümderece çok iyi gelecek o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?