- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 83
- 50
Google play den,indirebilirsin canim bende,yeni farkettim indirdimevt cnm biraz paylaşımımız az bu ara haklısın işte benim bebek olunca tablet tel zor boşluğunu bulduğumda ardı ardına yazıyorum mecburen, çalışanlar fln da belki bakamıyordur her zaman ne bilim, ya bazı takımlar baya gün içinde dakika başı iletişim modunda , tel de uygulama var da ben mi bilmiyorum benim telden girmek üşendirici resmen
Oleeeyyyy 1.benim***2. Takım 550.Etap***
akrep33( 76,6 / / /% )Sabit
merr(80,6 /79 /1,6 / 1.99%)
Zereno(78,7 /78,2 /0,5 /%0,64 )
687403_igt (66,8 /65.2 / 1.6 / 2,40% )
ehl-i keyf (55,9 / 54,5 /1.4 / 2.50% )
yumaknuro (74,6 / 73,9 / 0.7/ 0,94% )
citlenbikbesyo (54,9 /54.7 /0.2 / 0.36% )
2.Takım ortalaması: %1,261
her türlü tebrikler amaHayırlısı be gülüm
Evet ya bitene kadar neler cektim . Geldim burda da var ben almayim dedimBir de kabak tatlısı
Teşekkürlerher türlü tebrikler ama
Sen yurda döndün mü hala orda mısınEvet ya bitene kadar neler cektim . Geldim burda da var ben almayim dedim
Oleeeyyyy 1.benimikinci 6874 üçüncü merr
Sen yurda döndün mü hala orda mısın
Baya varmışOvvvv harikayiz . Iste buuuu
Yok canim 11 ocakta donus
Gruplar arasında da 1.yiz galiba şahsi olarak kim 1.bilmiyorum bizim grupta ben 1.sen 2. Merr de 3.görünüyorOvvvv harikayiz . Iste buuuu
Yok canim 11 ocakta donus
Teşekkürlerbu arada hoşgeldiniz grubumuzu şenlendirdiniz
Kuzum süpersiniz maşallah net problemim var ve 48 saat içinde düzeltilecekmiş ben iptal yani sinirden..
Hani gelcektin teftişe.. Unuttun demiteşekkür ederim canımmmgelirim arada ben
akrep kaptanı da teftişe gelirim
Sopamla gelicem kaptanımHani gelcektin teftişe.. Unuttun demi
Ben çoook önce yazdığını hatırlıyorum ama senin takımdaSopamla gelicem kaptanım
Seni eritecem
Daha bugün yazdım teftiş yarın başlarama bizi geçmiceksiniz yüzdede söz ver
Heeee senden ses çıkmadı sanki o zamanBen çoook önce yazdığını hatırlıyorum ama senin takımda
offf bilerek mi yapıyorlar anlamadım biz de iki haftadır netten muzdaribiz az önce ev netini de çok şükür halledebildikKuzum süpersiniz maşallah net problemim var ve 48 saat içinde düzeltilecekmiş ben iptal yani sinirden..
yaaa yine mi gitti birincilik7.takım bizden daha yüksek yüzdeye sahip kızlar.. Neden? Bu hafta kilo veremeyen ben yüzünehaftaya kesin biz birinciyiz.. Benden de katkı büyük olucak. Sizler de sıkı tutun kuzular..
Yılbaşı gecesi izni de maalesef yok kızlar.. Bizi hep böyle gece yemeleri yaktı.. Bunca emekler çöpe gitmesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?