Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlar naptınız bugün ben gece uyuyamadım öyle olunca sabah bbebişi babasına verdim ve uyudum 11 de kalktım 12 de kahvaltı ettik sonra da gezmeye çıktık, yoruldum yine ya eşim araba sürmeyi öğretiyor gerildim ben de herhalde bütün sırtım bacaklarım ağrıyor niyeyse
menü,
kahvaltı 2 kaşık fasulye kavurması yarım kaşarlı omlet yarım dilim ballı ekmek çay
akşam 2 mercimek köftesi 2 kuru dolma 1 kase yogurt
spor yok valla mecalim hiç yok kuzular bir de şimdi yarın için yemek hazırlıklarına girişicem

Bence siz daha çok vermiştiniz sizin hakkınızdı geçen hafta geciken regl im bir de çok afedersiniz kabızlığım vardı
iki mesele birden hallolunca o da doğrudan tartıya yansıdı
yok yahu sen istikrarlıydın ama menülerinde cıss yoktu sanki cnm ben ya sporu ya yemegi savsakladım genelde, 1 ocaktan sonra görün ama beni ben de 1. olucam mezun olmadan

bu arada yarınakşam vaktine kadar dışarıdayız erişimim zor olur şimdiden sağlıklı mutlu bol eksi kilolu bir yıl diliyorum hepinize, iyi ki varsınız bence güzel bir ekip olduk 2018 de daha azimli bir şekilde devam edicez ben inanıyorum akşam görüşürüz ( cıs cos yapmamaya özen göstericem ucundan azıcık olur belki )

ya kızlar yetişin hele
ben acayip rehavete kapıldım birde üstüste tatiller evde yarın ve pazartesi de cozutucam diye korkuyorum
sabah sucuklu yumurta iki dilim ekmek 4 zeytin domates salatalık
ara bir kahve iki eti kurabi
öğleyin 6 köfte bir kase kadar patates püresi
ara iki mandalina
akşam mercimek çorbası iki tavuk budu haşlama ve iki dilim kadar ekmek

ben de yeni ehliyet aldım yaza doğru özel ders almayı planlıyorum trafiğe çıkacak tecrübem yok

selam kızlar, reglim yaklaşıyor sanırım ve inanılmaz şiş hissediyordum kendimi 2 gündür, ve bu zamanda ben hep bi cozuruyorum aslında bu hakkı kendimde bulmamam lazım, öyle bi lüksüm var sanki onca dikkat ettiklerimi bır haftada niye heba edeyim?

sabah: 1 dilim tb, salça peynir az tahinpekmez ve çay
ara: evi süpürdükten sonra cok acıktım kahvaltıda da az yediğim için 1 dilim tbyi tahinpekmezle yedim
öğlen: 1 porsiyon kuşbaşılı pide
ara: sütlü kahve 3 çatal pasta
ara: sinemada biraz mısır
akşam: 8-10 tane yaprak sarma
ara: turk kahvesi ve yeşilçay

Fevkaladenin fevkindeyim canım
Ayyyy ne güzel yazmışsın canım 1.ler sayfasına. Maşaallah arkadaşıma yaaa
Akşam karbonhidrat olmuş hep canım dediğin gibi ama menü böyleydi diyorsun napalım olsun kuzum
Gayet güzel olmuş cnm az bile hatta
Senin kurabiye zam gelmiş kuzu 2 ye çıkarmışsın köfte yada tavuk budundan birini seçmeliydin bide. Bugün pek yüzüm yok daha fazla bıdı bıdı yapmayayım ben
regl zamanı hakkaten zor oluyor ya. Sende karbonhidrattan çoşturmuşsun kuzum.

Bugün avmeye gittim giderken teli evde unutmuşum. Geç döndüm ancak fırsat buldum nete girdim arkadaşlarım.
Menüm şöyle
Sabah klasiği aynı menü
2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 2 kibrit kutusu tulum peyniri 1 tatlı kaşığı Tereyağ ve bal
Ara 1 nescafe 1 kuru incir
1 küçük kare cıslı bişey
Aksam
Tavuk şinitzel
Haşlanmış sebze 1 tabak
1 dilim ekmek
300 kalorilik cıslı bişeyler
Ara 1 muz
1 nescafe 1 kuru incir
Çok az tuzlu fıstık
Su 2,5 litreyi geçebilir

Yarın telafi edeceğim inşaallah.. Bugün bize yılbaşı uğradı azcık da ondan yaşandı bunlar. Bu hafta da çok istekliyim. Yarından itibaren tam gaz (umarım)

Bugun ki menum berbat
Ac yarim elma

Kahvalti
1,5 dilim tb ekmegi
1 kk beyaz peynir
7 zeytin
2 yumurta
1 tk sekersiz fistik ezmesi
1 kurabiye

Ara
1 trabzon hurmasi

Ogle

1 kase corba
3 yk zeytinyagli fasulye

Ara
2 dilim borek

Aksam
2 dilim borek su boregi
1dilim baklava
1 kucuk kalp cikolata
2 buskui
Metro
1 metro cikolata
2 tane firinda pattes

Akşamı görmemiş gibi mi yapsam. Naptın böyle kuzum bunları da yemesen haftada 3 kilo verirsin heralde canım

Yurtdışında da altın günleri oluyor mu yaww
Kızlar ipin ucunu kaçırmak dahi sporumuzu ihmal etmeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…