- 27 Ocak 2010
- 1.944
- 4.874
- 333
yok yahu sen istikrarlıydın ama menülerinde cıss yoktu sanki cnm ben ya sporu ya yemegi savsakladım genelde, 1 ocaktan sonra görün ama beni ben de 1. olucam mezun olmadanBence siz daha çok vermiştiniz sizin hakkınızdı geçen hafta geciken regl im bir de çok afedersiniz kabızlığım vardı
iki mesele birden hallolunca o da doğrudan tartıya yansıdı
neredeyse tüm kaslarını çalıştırıyor
ben de yeni ehliyet aldım yaza doğru özel ders almayı planlıyorum trafiğe çıkacak tecrübem yokkızlar naptınız bugün ben gece uyuyamadım öyle olunca sabah bbebişi babasına verdim ve uyudum 11 de kalktım 12 de kahvaltı ettik sonra da gezmeye çıktık, yoruldum yine yaeşim araba sürmeyi öğretiyor gerildim ben de herhalde bütün sırtım bacaklarım ağrıyor niyeyse
menü,
kahvaltı 2 kaşık fasulye kavurması yarım kaşarlı omlet yarım dilim ballı ekmek çay
akşam 2 mercimek köftesi 2 kuru dolma 1 kase yogurt
spor yok valla mecalim hiç yok kuzular bir de şimdi yarın için yemek hazırlıklarına girişicem
Hani menüTaa oralardan gelip isyan başlatmak haa
Telimin cami kirik kelime hatalarimdan da belli oluyordur . 5 yerine 6 ya basmisim . 7 ye basarken de 4 cikiyor550 canım 560 nerden çıktı
selam canım bugun 3. gün oldu gelip menu paylaşamadım, regl oncesiyim biraz cok şişim acıkcası asırı bı iştah geldi ve çok da dikkat edemedim yediklerime, şimdi yazıcam kuzum saol merak ettiğin için :)_perina_ sen bildirim yapmadın cnm iyi misin bugün hiç girmedin
Ayyyy ne güzel yazmışsın canım 1.ler sayfasına. Maşaallah arkadaşıma yaaaFevkaladenin fevkindeyim canım
Akşam karbonhidrat olmuş hep canım dediğin gibi ama menü böyleydi diyorsun napalım olsun kuzumE ehl-i keyf birinciler topiğine çok güzel yazmışsın tebrik ederim kuzumbiz Adana’ya geldik o yüzden pek aktif olamıyorum canlar 2 gün idare edin beni :)
KAHVALTI(09.00)
1 dilim tb ekmek(salçalı)
1 haşlanmış yumurta
3 küçük dilim peynir
Domates
1 tk şekersiz fındık ezmesi
ÖĞLE(hususi yola çıkmadan yedim ki akşama çok acikmiyim)
1 portakal
2 yumurtalı ıspanak kavurması
AKŞAM(17.30)
1 kepçeden biraz fazla mantı
1 küçük kase dövmeli ayran çorbası
2 haşlanmış içli köfte
Salata
(Kızlar ancak bu kadar dengeleyebildim hepsi karbonhidrat oldu ama menü böyleydi :/)
Gayet güzel olmuş cnm az bile hattakızlar naptınız bugün ben gece uyuyamadım öyle olunca sabah bbebişi babasına verdim ve uyudum 11 de kalktım 12 de kahvaltı ettik sonra da gezmeye çıktık, yoruldum yine yaeşim araba sürmeyi öğretiyor gerildim ben de herhalde bütün sırtım bacaklarım ağrıyor niyeyse
menü,
kahvaltı 2 kaşık fasulye kavurması yarım kaşarlı omlet yarım dilim ballı ekmek çay
akşam 2 mercimek köftesi 2 kuru dolma 1 kase yogurt
spor yok valla mecalim hiç yok kuzular bir de şimdi yarın için yemek hazırlıklarına girişicem
Senin kurabiye zam gelmiş kuzu 2 ye çıkarmışsınya kızlar yetişin hele
ben acayip rehavete kapıldım birde üstüste tatiller evde yarın ve pazartesi de cozutucam diye korkuyorum
sabah sucuklu yumurta iki dilim ekmek 4 zeytin domates salatalık
ara bir kahve iki eti kurabi
öğleyin 6 köfte bir kase kadar patates püresi
ara iki mandalina
akşam mercimek çorbası iki tavuk budu haşlama ve iki dilim kadar ekmek
regl zamanı hakkaten zor oluyor ya. Sende karbonhidrattan çoşturmuşsun kuzum.selam kızlar, reglim yaklaşıyor sanırım ve inanılmaz şiş hissediyordum kendimi 2 gündür, ve bu zamanda ben hep bi cozuruyorum aslında bu hakkı kendimde bulmamam lazım, öyle bi lüksüm var sankionca dikkat ettiklerimi bır haftada niye heba edeyim?
sabah: 1 dilim tb, salça peynir az tahinpekmez ve çay
ara: evi süpürdükten sonra cok acıktım kahvaltıda da az yediğim için 1 dilim tbyi tahinpekmezle yedim
öğlen: 1 porsiyon kuşbaşılı pide
ara: sütlü kahve 3 çatal pasta
ara: sinemada biraz mısır
akşam: 8-10 tane yaprak sarma
ara: turk kahvesi ve yeşilçay
Akşamı görmemiş gibi mi yapsam. Naptın böyle kuzumBugun ki menum berbat
Ac yarim elma
Kahvalti
1,5 dilim tb ekmegi
1 kk beyaz peynir
7 zeytin
2 yumurta
1 tk sekersiz fistik ezmesi
1 kurabiye
Ara
1 trabzon hurmasi
Ogle
1 kase corba
3 yk zeytinyagli fasulye
Ara
2 dilim borek
Aksam
2 dilim borek su boregi
1dilim baklava
1 kucuk kalp cikolata
2 buskui
Metro
1 metro cikolata
2 tane firinda pattes
Akşamı görmemiş gibi mi yapsam. Naptın böyle kuzumbunları da yemesen haftada 3 kilo verirsin heralde canım
Yurtdışında da altın günleri oluyor mu yawwBugun ki menum berbat
Ac yarim elma
Kahvalti
1,5 dilim tb ekmegi
1 kk beyaz peynir
7 zeytin
2 yumurta
1 tk sekersiz fistik ezmesi
1 kurabiye
Ara
1 trabzon hurmasi
Ogle
1 kase corba
3 yk zeytinyagli fasulye
Ara
2 dilim borek
Aksam
2 dilim borek su boregi
1dilim baklava
1 kucuk kalp cikolata
2 buskui
Metro
1 metro cikolata
2 tane firinda pattes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?