- 27 Ocak 2010
- 1.944
- 4.874
- 333
baya iyiymiş aslında, sarışın kadın fena gazlıyor sesiyle
pzt den cumaya iyi tutalım akşamları bir de spor yapalım gayet veririz kuzum korkmaya kızlar yetişin hele
ben acayip rehavete kapıldım birde üstüste tatiller evde yarın ve pazartesi de cozutucam diye korkuyorum
sabah sucuklu yumurta iki dilim ekmek 4 zeytin domates salatalık
ara bir kahve iki eti kurabi
öğleyin 6 köfte bir kase kadar patates püresi
ara iki mandalina
akşam mercimek çorbası iki tavuk budu haşlama ve iki dilim kadar ekmek
bana da eşim baya öğretiyor sabırla, 2. dönem kullanmam lazım işe giderken fln büyük rahatlık ama erkenden halletmeliymişben de yeni ehliyet aldım yaza doğru özel ders almayı planlıyorum trafiğe çıkacak tecrübem yok
akşam çok da yememişsin cnm sıkıntı yok toparlarsın hafta başı, evt regl olayı hep bi psikolojik sıgınma oluyor bana da , kadın sporcuları merak ediyorum onlar nası hoplayıp kosuyor o haldeselam kızlar, reglim yaklaşıyor sanırım ve inanılmaz şiş hissediyordum kendimi 2 gündür, ve bu zamanda ben hep bi cozuruyorum aslında bu hakkı kendimde bulmamam lazım, öyle bi lüksüm var sankionca dikkat ettiklerimi bır haftada niye heba edeyim?
sabah: 1 dilim tb, salça peynir az tahinpekmez ve çay
ara: evi süpürdükten sonra cok acıktım kahvaltıda da az yediğim için 1 dilim tbyi tahinpekmezle yedim
öğlen: 1 porsiyon kuşbaşılı pide
ara: sütlü kahve 3 çatal pasta
ara: sinemada biraz mısır
akşam: 8-10 tane yaprak sarma
ara: turk kahvesi ve yeşilçay
bu cıslılar ne ki cok merak ettimBugün avmeye gittim giderken teli evde unutmuşum. Geç döndüm ancak fırsat buldum nete girdim arkadaşlarım.
Menüm şöyle
Sabah klasiği aynı menü
2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 2 kibrit kutusu tulum peyniri 1 tatlı kaşığı Tereyağ ve bal
Ara 1 nescafe 1 kuru incir
1 küçük kare cıslı bişey
Aksam
Tavuk şinitzel
Haşlanmış sebze 1 tabak
1 dilim ekmek
300 kalorilik cıslı bişeyler
Ara 1 muz
1 nescafe 1 kuru incir
Çok az tuzlu fıstık
Su 2,5 litreyi geçebilir
Yarın telafi edeceğim inşaallah.. Bugün bize yılbaşı uğradı azcık da ondan yaşandı bunlar. Bu hafta da çok istekliyim. Yarından itibaren tam gaz (umarım)
cnm gündüz iyi akşam bomba olmuş yapacak bir şey yok önümüzdeki maçlara bakalımBugun ki menum berbat
Ac yarim elma
Kahvalti
1,5 dilim tb ekmegi
1 kk beyaz peynir
7 zeytin
2 yumurta
1 tk sekersiz fistik ezmesi
1 kurabiye
Ara
1 trabzon hurmasi
Ogle
1 kase corba
3 yk zeytinyagli fasulye
Ara
2 dilim borek
Aksam
2 dilim borek su boregi
1dilim baklava
1 kucuk kalp cikolata
2 buskui
Metro
1 metro cikolata
2 tane firinda pattes
bugün hafif ara sıcaklar yaptım akşama sadece onları yiyeceğiz, kahvaltım hafif arada da spor yaptım, aksam cok az cısslı yiyebilmek için, hem yılbaşı hem eşimin doğum günü, hem de arabayla tek çıkabildiğim için bugün bana eşim bitter küçük çikolata almış bir de 1 bardak cola zero hakkı verdiBugün çok sınanacaksınız kızlar. Dikkatli olun olalım. Allahtan pazara denk geldi yılbaşı perşembe olaydı görürdüm ben sizi