Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Arc-en-ciel bak uyguladığım video
baya iyiymiş aslında, sarışın kadın fena gazlıyor sesiyle

pzt den cumaya iyi tutalım akşamları bir de spor yapalım gayet veririz kuzum korkma

ben de yeni ehliyet aldım yaza doğru özel ders almayı planlıyorum trafiğe çıkacak tecrübem yok
bana da eşim baya öğretiyor sabırla, 2. dönem kullanmam lazım işe giderken fln büyük rahatlık ama erkenden halletmeliymiş

akşam çok da yememişsin cnm sıkıntı yok toparlarsın hafta başı, evt regl olayı hep bi psikolojik sıgınma oluyor bana da , kadın sporcuları merak ediyorum onlar nası hoplayıp kosuyor o halde

bu cıslılar ne ki cok merak ettim gerisi gayet güzel kuzum

cnm gündüz iyi akşam bomba olmuş yapacak bir şey yok önümüzdeki maçlara bakalım

Bugün çok sınanacaksınız kızlar. Dikkatli olun olalım. Allahtan pazara denk geldi yılbaşı perşembe olaydı görürdüm ben sizi
bugün hafif ara sıcaklar yaptım akşama sadece onları yiyeceğiz, kahvaltım hafif arada da spor yaptım, aksam cok az cısslı yiyebilmek için, hem yılbaşı hem eşimin doğum günü, hem de arabayla tek çıkabildiğim için bugün bana eşim bitter küçük çikolata almış bir de 1 bardak cola zero hakkı verdi kırmayayım şimdi onu

bugün sabit tutabilirsek ne mutlu bize haa ben akşam sporumu yaparım çaydan başka bir şey içmem yemem diyenlerin önünde saygıyla eğiliyorum, hele ki ev kalabalıksa zor yani, biz zaten planlarımızı pek gerçekleştiremedik, bebişin sabah biraz burnu akıyordu, daha yeni bronşitten kurtulduğu için riske atmadık, evde takılıyoruz, eşim de az yiyen bir tip Allahtan. Bu zayıflamak için istediğimiz şeyleri yiyemediğimiz son yılbaşı akşamı olsun inşallah.

bu cıslılar ne ki cok merak ettim gerisi gayet güzel kuzum
Cheesecake idi. çok seviyorum yaaa yarısını yedim ama
valla spor bile yapmışsın bravo canım. Bende azcık ucundan yiyeceğim bir şeyler. Yanında Kalabalık ailesi olanlar için daha zor bir akşam. Ama doğrusu bende azıcık keyif yapacağım eşimle. Hayatı da kaçırmamak lazım

Kahvaltidan once 1 mandalina
2 dilim tb ekmek
1 kk peynir
1 kk helva
4 zeytin
1 tatli kasigi fistik ezmesi
1 tatli kasigi bal
Yesillik
1 yumurta
2 dilim sucuk
Ogle
1 trabzon hurmasi

Aksam
1 minki,kase pirinc pilavi
1 avuc ici kadar,firinda tavuk
1 aebze dis
1 dilim,tb ekmegi (oglen yemek yemedigimiz icin cok acikmistim)

Yeni
Yeni yılınız baldan tatlı,
kelebek gibi kanatlı,
katlı , yatlı
facebook, instagram "like"lı,
haftada üç gün ızgara kabaklı,
geçen yıldan havalı,
seyahati bol ✈,
geri dönmesi zor,
geliri giderinden fazla,
dolu dolu sazla , cazla,
streslere kapalı,
acısı sadece yediğiniz biberde,
tatlısı sağlıkla uyandığınız her günde ,
kilonuz kararında ,
ruh sağlığınız ayarında ,
tabiatın kucağında,
trafiğin uzağında,
sevdiklerinizle birlikte,
kem gözlerden uzak olsun ...
Tek derdiniz çok gülmekten bayılmak ,
para saymaktan yorulmak olsun! Yeni yılınız kutlu olsun

Sabah
2 dilim ekmek
1 buçuk yumurta
Tulum peyniri
Domates
4 zeytin
Ara 1 nescafe 1 hurma
Öğle
1 tabak haşlanmış brokoli
1 tavuk but ve yarım patates (fırın poşetinde)
Yarım dilim ekmek
Ara yarım muz ve 1 portakal
Akşam öğlenin aynısı
Ara olarak 1 tane Trabzon hurması yemeyi düşünüyorum nescafe içicem birde.
Su 2 litreyi geçebilirrim

En çok bugün zorlandım. Aburcubur yiyince böyle oluyor işte. Yedikçe yemek istiyorum. Ama yok o kısır döngüye girmeyeceğim. Bir daha da kendime bunu yaşatmayacağım.

bugünkü menü;
kahvaltı omlet 1 patates köftesi 2 kk peynir 3 ceviz
öğle 1 bardak süt 1 elmalı kurabiye
ikindi 1 patates köftesi
akşam 2 mercimek köftesi 1 kase yoğurtlu havuç
spor 55 dk yürüyüş
su 1.5 lt kadar
ben de toparlamakta zorlandım biraz dün kalanlardan ağzıma atmış oldum, sonra dolapta az kalan bazı şeyleri döktüm çöpe yoksa baktım ki yemek istiyor cnm

Sabah bir pişi 4 zeytin azcık reçel domates
Öğleyin bir tabak makarna üç köfte
Ara bir kahve iki hurma
Akşam bir kase tarhana çorbası

Menüm kötü biliyorum bugün eşimin de tatildi çarşıya çıktık oraya buraya koştur ancak bu kadar olabildi yarın işbaşı inş
Kendi başıma olunca daha iradeli oluyorum

Aynı durumdayım canım. Ama bravo bugün çok güzel olmuş menün
Koşturmacada özel yemek hazırlayamıyor insan canım akşamı çorbayla geçirmişsin en azından
selam canlar, cumartesi akşamı baya hastalandım 2 gündür gözümü açmadan yatıyorum Allahtan bugun okul yoktu yarına toparlamaya çalışıyorum
Geçmiş olsun canım hastalık zor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…