Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Saolasın kuzum aynen öyle gücümü toplamaya calışıyorum yarına o yuzden ne paylaşım yapabiliyorum ne de yediğimi biliyorum

Kıyamam olsun zaten iştahında yoktur senin. Hastalığın çoğunu atlatmışsın ama toparlarsın artık
selam canlar, cumartesi akşamı baya hastalandım 2 gündür gözümü açmadan yatıyorum Allahtan bugun okul yoktu yarına toparlamaya çalışıyorum
çok geçmiş olsun cnm

Benim 75 olsun canım ben koydum hedefimi
sen yaparsın cnm sen de bu azim ve gayret olduktan sonra inanıyorum 75 in altına da düşeceksin

Aksam cok guzel toparlamissin canim yaa. Ben bir kac gundur aksamlari abarttim iyice

Bende tatlilarda oyle oluyorum canim . Ucundan tadina bakma olayi yok bende. Arkasi gelmiyor

Bugun ki menum
Sabah
1 mandalina(saat 5,30)
1 elma (9,30)

Kahvalti
2 dilim misir ekmegi
1 kk peynir
8 zeytin
Yesillik
3 kasik patates kavurma
2 yumurta
1 tk sarmisakli sos
1,5 yk fistik ezmesi
1,5 yk bal (saat 12)

Ara
Bir avuc kayisi,cekirdegi

Aksam
1 kase corba
Salata
5 lahana sarmasi
1 kuru biber 1 kuru patlucan dolmasi
Avuc ici kadar furinda tavuk ve 4 parca tavugun patatesi
3 kasik bulgur pilavi

Kuşum evimize yeni döndük çok şükür 2 gündür pek giremedim ya gezdik ya akrabalarlaydık filan derken fırsatım olmadı nasılsın canım ? Nasıl gidiyor ? Birazdan bakıcam mesajlara :) benim bugün diyet gitti ama hakettim bence 1 ocak diye diye sonunda geldi 1 ocak çok şükür

Kızlar tıpkı yılbaşı hedefi koyduğumuz gibi Ocak sonu hedefimiz olsun benim hedefim 52.5 inş kim bu maratona katılacak
Çok iyi düşünmüşsün canım ben geçen cuma 78,2ydim ocak sonuna kadar 76,5 olmak istiyorum bundan sonra hedeflerim minnak olacak ama gerçekleştirmeye çalışıcam inş :)

selam canlar, cumartesi akşamı baya hastalandım 2 gündür gözümü açmadan yatıyorum Allahtan bugun okul yoktu yarına toparlamaya çalışıyorum
Geçmiş olsun bebişim :/

Günaydın canlar sabah şerifleriniz hayır olsun inş :)
Dünkü bozmalar iyi geldi zannımca bugün kendiliğimden mis gibi sağlıklı kahvaltımı hazırladım inş günün geri kalanı da böyle geçer şunu farkettim ki sınırsız yediğim zaman çok da keyif vermiyor yiyecekler :) yasaklar daha cazip geliyor velhasılı kelam zayıflamaya devam inş ama kendimi çok sıkmiycam kısıtlama yapmiycam kısıtlama yaptığımda yesem dahi yemiyorum gibi geliyordu çünkü hadi bi de böyle deneyelim :) hepinizi öpüyorum musmutlu bereketli huzurlu bir gün olsun inş

günaydın herkese dünkü spor iyi geldi galiba yeniden 73.9 a düştüm ben de ocak 27 ye kadar 69 görmeyi hedef olarak koyuyorum, 27 sinde taşınıyorum çünkü, o zamana kadar tek sıkıntı karne tatilinde misafir gelebilir 3 gün onlara bir şeyler hazırlamam lazım 2 çocuklular kek börek olur mutlaka, inş kolay atlatırım gerçi başkalarının yanında yemiyorum ben, onlar gidince arta kalan şeyler sıkıntı, ya eşim yer ya çöpe atarım artık
sporumu aksatmaz akşam 6 da bırakırsam yemeyi, 69 a düşebileceğime inanıyorum, motive edelim birbirimizi hadi bugün hafif yiyelim gayet, gitsin kilolar.

Canım ben artan keki böreği falan buzluğa koyuyorum sonra elinin altında bulunuyor iyi oluyor. Bugün bende misafirliğe gidicem bakalım nelere direnicem
Günaydın güzeller
günaydın kaptanııııım

Kızlar benim dünkü brokoliler işe yaradı cuma kiloma ulaştım artı 100 gr vermişim bile. Sevinçliyim ama zaman kaybına bakar mısınız?!
Bugün de devam... Herkese başarılar diliyorum, bugün çok güzel geçsin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…