Saolasın kuzum aynen öyle gücümü toplamaya calışıyorum yarına o yuzden ne paylaşım yapabiliyorum ne de yediğimi biliyorumAynı durumdayım canım. Ama bravo bugün çok güzel olmuş menün
Koşturmacada özel yemek hazırlayamıyor insan canım akşamı çorbayla geçirmişsin en azından
Geçmiş olsun canım hastalık zor gerçekten
Kıyamam olsun zaten iştahında yoktur senin. Hastalığın çoğunu atlatmışsın ama toparlarsın artıkSaolasın kuzum aynen öyle gücümü toplamaya calışıyorum yarına o yuzden ne paylaşım yapabiliyorum ne de yediğimi biliyorum
Kıyamam olsun zaten iştahında yoktur senin. Hastalığın çoğunu atlatmışsın ama toparlarsın artık
çok geçmiş olsun cnmselam canlar, cumartesi akşamı baya hastalandım 2 gündür gözümü açmadan yatıyorum Allahtan bugun okul yoktu yarına toparlamaya çalışıyorum
sen yaparsın cnm sen de bu azim ve gayret olduktan sonra inanıyorum 75 in altına da düşeceksinBenim 75 olsun canım ben koydum hedefimi
ne kadar motive etti bu sözlerin bilemezsinsen yaparsın cnm sen de bu azim ve gayret olduktan sonra inanıyorum 75 in altına da düşeceksin
Aksam cok guzel toparlamissin canim yaa. Ben bir kac gundur aksamlari abarttim iyiceSabah bir pişi 4 zeytin azcık reçel domates
Öğleyin bir tabak makarna üç köfte
Ara bir kahve iki hurma
Akşam bir kase tarhana çorbası
Menüm kötü biliyorum bugün eşimin de tatildi çarşıya çıktık oraya buraya koştur ancak bu kadar olabildi yarın işbaşı inş
Kendi başıma olunca daha iradeli oluyorum
Bende tatlilarda oyle oluyorum canim . Ucundan tadina bakma olayi yok bende. Arkasi gelmiyorSabah
2 dilim ekmek
1 buçuk yumurta
Tulum peyniri
Domates
4 zeytin
Ara 1 nescafe 1 hurma
Öğle
1 tabak haşlanmış brokoli
1 tavuk but ve yarım patates (fırın poşetinde)
Yarım dilim ekmek
Ara yarım muz ve 1 portakal
Akşam öğlenin aynısı
Ara olarak 1 tane Trabzon hurması yemeyi düşünüyorum nescafe içicem birde.
Su 2 litreyi geçebilirrim
En çok bugün zorlandım. Aburcubur yiyince böyle oluyor işte. Yedikçe yemek istiyorum. Ama yok o kısır döngüye girmeyeceğim. Bir daha da kendime bunu yaşatmayacağım.
Cok gecmis olsun canimselam canlar, cumartesi akşamı baya hastalandım 2 gündür gözümü açmadan yatıyorum Allahtan bugun okul yoktu yarına toparlamaya çalışıyorum
Kuşum evimize yeni döndük çok şükür 2 gündür pek giremedim ya gezdik ya akrabalarlaydık filan derken fırsatım olmadı nasılsın canım ? Nasıl gidiyor ? Birazdan bakıcam mesajlara :) benim bugün diyet gitti ama hakettim bence 1 ocak diye diye sonunda geldi 1 ocak çok şükürZereno nerelerdesin
Çok iyi düşünmüşsün canım ben geçen cuma 78,2ydim ocak sonuna kadar 76,5 olmak istiyorum bundan sonra hedeflerim minnak olacak ama gerçekleştirmeye çalışıcam inş :)Kızlar tıpkı yılbaşı hedefi koyduğumuz gibi Ocak sonu hedefimiz olsun benim hedefim 52.5 inş kim bu maratona katılacak
Geçmiş olsun bebişim :/selam canlar, cumartesi akşamı baya hastalandım 2 gündür gözümü açmadan yatıyorum Allahtan bugun okul yoktu yarına toparlamaya çalışıyorum
Kuzum haklısın yazamadım.. 3 gündür misafir yoğunluk tavann.. Okuyorum çıkıyorum ancak.Hani menü
Yok canım hallettik şükür.. Tatil olunca misafir var..Kızlar nerelerdesiniz
Kaptanım yine yoksunnetinde sıkıntı hala devam ediyor mu
Canım ben artan keki böreği falan buzluğa koyuyorum sonra elinin altında bulunuyor iyi oluyor. Bugün bende misafirliğe gidicem bakalım nelere direnicemgünaydın herkese dünkü spor iyi geldi galiba yeniden 73.9 a düştüm ben de ocak 27 ye kadar 69 görmeyi hedef olarak koyuyorum, 27 sinde taşınıyorum çünkü, o zamana kadar tek sıkıntı karne tatilinde misafir gelebilir 3 gün onlara bir şeyler hazırlamam lazım 2 çocuklular kek börek olur mutlaka, inş kolay atlatırım gerçi başkalarının yanında yemiyorum ben, onlar gidince arta kalan şeyler sıkıntı, ya eşim yer ya çöpe atarım artık
sporumu aksatmaz akşam 6 da bırakırsam yemeyi, 69 a düşebileceğime inanıyorum, motive edelim birbirimizi hadi bugün hafif yiyelim gayet, gitsin kilolar.
günaydın kaptanııııımGünaydın güzeller
Canim ben,emin olamiyorum . Insallah eve donunce hedef belirleyim bende . Birkac gindur,ogle yemegi de yiyemiyiruzKızlar tıpkı yılbaşı hedefi koyduğumuz gibi Ocak sonu hedefimiz olsun benim hedefim 52.5 inş kim bu maratona katılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?