Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

İnşallah canım.

merhaba kızlar nasılsınız
bugün yine çok yoğun bir gündü sanırım yine yoğun bir hafta olacak
sabah iki dilim lorlu börek 2 yeşil zeytin
ara bir elma
öğleyin bir etlipide ayran
akşam bir kase yoğurt

Brokoli nasil ise yaradi canim yaa

menüm çok iç açıcı değil sağlıksız biliyorum
ancak bu kadar olabildi inşallah kafam rahatlayınca menüm de güzelleşecek ben de
suyum henüz 2 lt olmadı
sporumu da yaklaşık bir saat sonra yapacağım

Canim ben,emin olamiyorum . Insallah eve donunce hedef belirleyim bende . Birkac gindur,ogle yemegi de yiyemiyiruz
kuzum ona bakarsan son hafta kayınvalidemlerde olacağım düğün filan var gelen giden olacak vs
en azından bir hedef koyarsak abartıya kaçtığımızda frenlemiş oluruz kendimizi ocak sonu hedefimiz diye

Menü güzelmiş canım.

Haksızlık etme kendine tatlım.. Akşam çok güzel toparlamışsın.

Akşamla birlikte güzel dengelemişsin aslında. Totalde karbonhidrattan bol olmuş ama çok çok kalori aldığını düşünmüyorum
Brokoli nasil ise yaradi canim yaa
kalori olarak az ya... Günlük haşlama sebze tüketerek yılbaşında aldığım kalori bombasını dengelemeye çalıştım ve sonuç aldım Allaha şükür

günlük kalori ihtiyacımı hesapladım benim gibi biri günlük kalorisi 2000 olmalıymış yediklerimle hemen hemen olmuştur
şimdi 40 dakikada 500 kalori sporumu yapayım en azından kalori açığı oluşsun üç günün farkını yavaş yavaş kapatayım

Sabah
2 dilim ekmek
1 buçuk haşlanmış yumurta
2 kibrit kutusu peynir
4 zeytin
Domates
Öğle
3 kaşık bezelye yemeği
Yarım dilim ekmek
Ara
1 dilim etimek tatlısı
2 sigara böreği
1 dilim su böreği
Akşam
1 tabak bezelye yemeği
1 dilim ekmek
3 kaşık yoğurt
Ara
1 kuru incir
Su 2 litreyi geçebilir
Totalde bugün 1500 kalori falan aldım sanırım.

vayyy yine tam emziren anne menüsü
spor var mı

Öğleden sonraki ara ne öyle canım.. Olmuşmu güç? tatlı olmasaymış bari

Sabah
1,5 biberli ekmek
5 zeytin
Yeşil soğan

Öğle
Balık
Minik kare Pide
Tere maydanoz nane

Akşam
1,5 bardak süt karışımı

vayyy yine tam emziren anne menüsü
spor var mı
O ara olmayaydı keşke. Yok kuzum spor. Emzirme var :))
Öğleden sonraki ara ne öyle canım.. Olmuşmu güç? tatlı olmasaymış bari
nefsimi gıdıkladılar kaptanım. Misafirliğe gittim. Haftasonu taşıncaz ya başka şehire. Toplandık işte son kez. Bi ısrar kıyamet... Yedim dayanamadım

senin avantajın bizden çok çok fazla emziren annelerin metabolizmaları daha da hızlanır hadi azcık spor yap cıss lardan aldığın kaloriyi fazlasıyla yak

senin avantajın bizden çok çok fazla emziren annelerin metabolizmaları daha da hızlanır hadi azcık spor yap cıss lardan aldığın kaloriyi fazlasıyla yak
Malesef henüz spor yapamam tatlım. Ama ona da bir başlayacağım var ya... Şu taşınma işlerim bitsin,memlekete gideyim çok planım var.fakat Ocak ayı içerisinde değil şubatta başlayabileceğim

Malesef henüz spor yapamam tatlım. Ama ona da bir başlayacağım var ya... Şu taşınma işlerim bitsin,memlekete gideyim çok planım var.fakat Ocak ayı içerisinde değil şubatta başlayabileceğim
Nereye gidiyosun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…