İnşallah canım.Kızlar benim dünkü brokoliler işe yaradı cuma kiloma ulaştım artı 100 gr vermişim bile. Sevinçliyim ama zaman kaybına bakar mısınız?!
Bugün de devam... Herkese başarılar diliyorum, bugün çok güzel geçsin inşaallah
Brokoli nasil ise yaradi canim yaaKızlar benim dünkü brokoliler işe yaradı cuma kiloma ulaştım artı 100 gr vermişim bile. Sevinçliyim ama zaman kaybına bakar mısınız?!
Bugün de devam... Herkese başarılar diliyorum, bugün çok güzel geçsin inşaallah
kuzum ona bakarsan son hafta kayınvalidemlerde olacağım düğün filan var gelen giden olacak vsCanim ben,emin olamiyorum . Insallah eve donunce hedef belirleyim bende . Birkac gindur,ogle yemegi de yiyemiyiruz
Menü güzelmiş canım.merhaba kızlar nasılsınız
bugün yine çok yoğun bir gündü sanırım yine yoğun bir hafta olacak
sabah iki dilim lorlu börek 2 yeşil zeytin
ara bir elma
öğleyin bir etlipide ayran
akşam bir kase yoğurt
Haksızlık etme kendine tatlım.. Akşam çok güzel toparlamışsın.menüm çok iç açıcı değil sağlıksız biliyorum
ancak bu kadar olabildi inşallah kafam rahatlayınca menüm de güzelleşecek ben de
suyum henüz 2 lt olmadı
sporumu da yaklaşık bir saat sonra yapacağım
Benim ocak sonu hedefim 74 olsun.kuzum ona bakarsan son hafta kayınvalidemlerde olacağım düğün filan var gelen giden olacak vs
en azından bir hedef koyarsak abartıya kaçtığımızda frenlemiş oluruz kendimizi ocak sonu hedefimiz diye
Akşamla birlikte güzel dengelemişsin aslında. Totalde karbonhidrattan bol olmuş ama çok çok kalori aldığını düşünmüyorummerhaba kızlar nasılsınız
bugün yine çok yoğun bir gündü sanırım yine yoğun bir hafta olacak
sabah iki dilim lorlu börek 2 yeşil zeytin
ara bir elma
öğleyin bir etlipide ayran
akşam bir kase yoğurt
kalori olarak az ya... Günlük haşlama sebze tüketerek yılbaşında aldığım kalori bombasını dengelemeye çalıştım ve sonuç aldım Allaha şükürBrokoli nasil ise yaradi canim yaa
Teşekkürler kaptan ben karbonhidratlı yiyince kızıyorlar daMenü güzelmiş canım.
vayyy yine tam emziren anne menüsüSabah
2 dilim ekmek
1 buçuk haşlanmış yumurta
2 kibrit kutusu peynir
4 zeytin
Domates
Öğle
3 kaşık bezelye yemeği
Yarım dilim ekmek
Ara
1 dilim etimek tatlısı
2 sigara böreği
1 dilim su böreği
Akşam
1 tabak bezelye yemeği
1 dilim ekmek
3 kaşık yoğurt
Ara
1 kuru incir
Su 2 litreyi geçebilir
Totalde bugün 1500 kalori falan aldım sanırım.
Öğleden sonraki ara ne öyle canım.. Olmuşmu güç? tatlı olmasaymış bariSabah
2 dilim ekmek
1 buçuk haşlanmış yumurta
2 kibrit kutusu peynir
4 zeytin
Domates
Öğle
3 kaşık bezelye yemeği
Yarım dilim ekmek
Ara
1 dilim etimek tatlısı
2 sigara böreği
1 dilim su böreği
Akşam
1 tabak bezelye yemeği
1 dilim ekmek
3 kaşık yoğurt
Ara
1 kuru incir
Su 2 litreyi geçebilir
Totalde bugün 1500 kalori falan aldım sanırım.
O ara olmayaydı keşke. Yok kuzum spor. Emzirme var :))vayyy yine tam emziren anne menüsü
spor var mı
nefsimi gıdıkladılar kaptanım. Misafirliğe gittim. Haftasonu taşıncaz ya başka şehire. Toplandık işte son kez. Bi ısrar kıyamet... Yedim dayanamadımÖğleden sonraki ara ne öyle canım.. Olmuşmu güç? tatlı olmasaymış bari
senin avantajın bizden çok çok fazla emziren annelerin metabolizmaları daha da hızlanır hadi azcık spor yap cıss lardan aldığın kaloriyi fazlasıyla yakO ara olmayaydı keşke. Yok kuzum spor. Emzirme var :))
nefsimi gıdıkladılar kaptanım. Misafirliğe gittim. Haftasonu taşıncaz ya başka şehire. Toplandık işte son kez. Bi ısrar kıyamet... Yedim dayanamadım
Malesef henüz spor yapamam tatlım. Ama ona da bir başlayacağım var ya... Şu taşınma işlerim bitsin,memlekete gideyim çok planım var.fakat Ocak ayı içerisinde değil şubatta başlayabileceğimsenin avantajın bizden çok çok fazla emziren annelerin metabolizmaları daha da hızlanır hadi azcık spor yap cıss lardan aldığın kaloriyi fazlasıyla yak
Nereye gidiyosun canım?Malesef henüz spor yapamam tatlım. Ama ona da bir başlayacağım var ya... Şu taşınma işlerim bitsin,memlekete gideyim çok planım var.fakat Ocak ayı içerisinde değil şubatta başlayabileceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?