Dışardaydım evet canım..
Dün sabah güne kahve ve 1 kalbura bastı 2 de minik baklava ile başlamıştım aslında. Unutmuşum yazmayı.
Oooo kptan ne yapmışsın oyleDışardaydım evet canım..
Dün sabah güne kahve ve 1 kalbura bastı 2 de minik baklava ile başlamıştım aslında. Unutmuşum yazmayı.
yani sürekli içersen yapar cnm sekersiz filtre kahve ya da türk kahvesi iç benceArkadaslar yaa ben kapucinoyu cok,sevdim ama oda selulit yapar diminescefe ile oldugu icin
Evet canım. Sabahın 7 sinde yedimdi..Oooo kptan ne yapmışsın oyle
oha falan oldum yaniDışardaydım evet canım..
ah ya ben de cok içiyorum neskafe mecbur okulda falanArkadaslar yaa ben kapucinoyu cok,sevdim ama oda selulit yapar diminescefe ile oldugu icin
Allah kabul etsin kuzum :) bence gayet iyiİyi akşamlar canlar bugün oruçtum hemen menümü paylaşayım
SAHUR(03.00)
1 tabak mercimek çorbası
Yarım tabak çökelek kavurması
2 haşlanmış yumurta
2 lokma ekmek
1 tarçınlı elma
İFTAR(17.30)
1 kase yoğurtlu şehriye çorbası
1 elden biraz büyük yufka ekmek
1 tabak sebzeli tepsi kebabı
1 dilim cezerye
ARA(19.00)
1 ceviz
3 gün kurusu
Gece de süt içerim :)
akşam öğünüyle günü çok güzel dengelemişsin canımGeldim canim bugun disardaydik oyuzden nete giremedim
Lahvalti
2 dilim beyaz ekmek
1 kk peynir
8 zeytin
1 yk,sarmisakli sos
Ogle
1 pide
Uarim ca bardagi,kola
Ara
1 kucuk cikolata
Akşam
1 kase corba
2 sis tavuk
Bol salata
Yogurt
2 lt ictim 3 e tamamlamayi,dusunuyorum
biraz değişik bir menu olmus kuzuMenüm
10:00
1,5 bardak süt
16:30
1 orta boy kavurmalı pizza
1 bardak ayran
kuzum çoğu zaman 70 i görüyordum o yuzden iyi ama artık 69dan da kurtulmam gerekcnm kaçtın pzt unuttum eksidesin değil mi
kaptan sen de benim gibisin bi ara ben de sabah sabah tatlı yer kola içerdimDışardaydım evet canım..
afiyet olsun cnmSlm kızlar menum
Sabah: 2 dilim tb yeşillik ceviz salça, az tereyağ bal ve çay
Öğlen: 1 kase çorba 1 kase ıspanak
Ara: 1 br ballı süt 1 kurabi
Akşam: 1 kase çorba, 1 servis kaşığı pilav ve 2 parça fırın tavuk
Ara: kahve ve yeşilçay içerim
afiyet olsn cnm Allah kabul etsinİyi akşamlar canlar bugün oruçtum hemen menümü paylaşayım
SAHUR(03.00)
1 tabak mercimek çorbası
Yarım tabak çökelek kavurması
2 haşlanmış yumurta
2 lokma ekmek
1 tarçınlı elma
İFTAR(17.30)
1 kase yoğurtlu şehriye çorbası
1 elden biraz büyük yufka ekmek
1 tabak sebzeli tepsi kebabı
1 dilim cezerye
ARA(19.00)
1 ceviz
3 gün kurusu
Gece de süt içerim :)
kızlar bugün çok radikal bir karar aldım spor salonuna yazıldım, en son unıversite son sınıftayken balo öncesi gitmiştim ve cok fark etmişti, inşallah kolay adapte olurum ve faydasını görürüm...
Kaptanım Sabah ki tatlıları da hesaba katarsak farklı bir menü olmuş :) @MiuLego bu konuda yorum yapar zatenMenüm
10:00
1,5 bardak süt
16:30
1 orta boy kavurmalı pizza
1 bardak ayran
Afiyet olsun canım güzel olmuş aslında şu kurabiler yerine leblebi ya da kepekli galeta mı denesen hem daha tok tutarSlm kızlar menum
Sabah: 2 dilim tb yeşillik ceviz salça, az tereyağ bal ve çay
Öğlen: 1 kase çorba 1 kase ıspanak
Ara: 1 br ballı süt 1 kurabi
Akşam: 1 kase çorba, 1 servis kaşığı pilav ve 2 parça fırın tavuk
Ara: kahve ve yeşilçay içerim
Bende sütlü tarçınlı kahve yaptım içicem şimdi mis gibi:)günün son öğünü türk kahve keyfi yapıyorum canlar :) siz nasılsınız?
hayırlı olsun canım :)kızlar bugün çok radikal bir karar aldım spor salonuna yazıldım, en son unıversite son sınıftayken balo öncesi gitmiştim ve cok fark etmişti, inşallah kolay adapte olurum ve faydasını görürüm...
Yumakcım menün çok güzel olmuş :) nasıl gidiyor diyet toplam kaç kilo verdin ?kahvaltı 2 haşlanmış yumurta 4 zeytin 2kk peynir salatalık 1 dilim tahıllı ekmek
öğle 1 sütlü kahve 1 avuç kuru üzüm badem
akşam 1 kase çorba, cevizli peynirli salata
su 1.5 lt kadar
spor 30 dk yürüyüş
77.9 la baslamıstım su an 73.4 görünüyor ama 18 kasımda baslamıstım cok az veriyorum yaniYumakcım menün çok güzel olmuş :) nasıl gidiyor diyet toplam kaç kilo verdin ?
aslında fazla değil cnm ama ya öğlen pide olmasaydı ya da aksam kuruyemiş olmasaydı daha iyi olurmus, afiyet olsnBigun ki menum kotu canlar
Sabah
Suda bekletilmis 6 kayisi
Kahvalti
8 zeytin
1 kk peynir
2 parca pide
Ogle
1 kiymali pide
Aksam
1 tabak yogurtlu soslu,manti
Dogumgunu pastasindan kucucuk
Biraz kuruyemis
1 portakal
Canım aslında akşam yemedim.. İkindi zamanıydı ve davette başka seçeneğim yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?