- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 83
- 50
Bende varım bu hafta hedef 78 inş :) bunu da sporla yapmayı düşünüyorum daha fazla boğazımdan kısamıycamEvet 2 . Takimin guzide haNimlaRi . Ben evime ulastim şükür.Ellssa kaptanin soyledigi gibi dereceye giremedik . Haftya dereceye girelim insallahhh varmi siniz ben varim . Hadi bakalim hedefleri koyalim
Bu arada E ehl-i keyf gozum seni ariyor cnim . Bu hafta mi psikiyatriye gidecektin. Arada girip yaz olur mu . Sanirim bugun e oula not girisleri kapanacakti . Islerin hafiflemistir .
Bende spora simdilik cesaret edemiyorum canim. Ama deniycem yaniBende varım bu hafta hedef 78 inş :) bunu da sporla yapmayı düşünüyorum daha fazla boğazımdan kısamıycam
Kuzum bende cesaret edemiyorum ama bi yerden başlamamız lazım bu hafta yarım saat sallana sallana hareket ettim kendimi zorlamazsam hiç olmayacak :/Ha bu arada kucuk kardesimle da cok pis iddiaya girdik
Yani 60'a inersem yeni hedefim olacak ..36 bedene inemezsin dedi hem ablam hem kardesim. 36 bedene inmem icin kac kilo almam lazim bilmiyorum ama bakicam artik .Zereno 5 gun bir saat,yiruyuse cesaret edemiyorum canim yaa
canım ben taşınma aşamasındaydım yoğunluktan yazamayacağım diye bildirdim. İzin aldım yaniSaol canım her ne kadar yeni alınan kilo olsa daen azından yapışmadan göndermeye çalışıcam inş:)kuzum bu arada kaç gündür yoktun sanki?
Tamam canım hatırladım kolay gelsincanım ben taşınma aşamasındaydım yoğunluktan yazamayacağım diye bildirdim. İzin aldım yani
Hoşgeldin canım çok çok geçmiş olsunSelamın aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Detoks suyumuda kaptım takım takı1.5 m geziyorum bu geceKafası kıyak eğlence mekanı gezenler gibi oldum valla
Şaka bir yana baya oldu sizlerede uğramayalı
En son belki hatırlayanlar olur omuzda sıkıntı vardı ama meğer sıkıntı boynumdaymışCem Yılmazın değimiyle Amele Hastalığı '' Fıtık''
Baya bir koşturmacayla geçti o hastane senin bu doktor benimMRlar Tomografiler derken sonunda şükür Fıtıklarımın sertleşmediğini öğrendim de Ameliyattan yırttım ( bütün doktorlar ameliyat diyordu ama son göründüğüm Prof sertleşme olmadığı sürece tavsiye etmem dedi
Tabi o süre içinde kendi takımıma bile düzgün yazamıyordum çok uzun süre değil bilgisayar başında oturmak dik durmayı bile beceremediğimden
Şükür şu 2 haftadır daha iyiyim de kendim gelmeye başladım ufak ufak
Yürüyüşlerimi de yapamadığımdan o 1.5 ay içinde yerimde saydım sayılır ve şükür bu hafta eksiler göründü
Sizlerde de durumlar iyidir inşallah
Bu haftaki ortalamanız maşallah güzel ama eminim dahada güzel olacaktır
Hoşgeldin canım çok çok geçmiş olsunboyun fıtığı zor bişey inş ameliyata gerek kalmadan düzelir kendiliğinden bende sen varken izindeydim geri geldim bi ileri bi geri gidiyorum :/
Tekrar geçmiş olsun canım. Naptın gidiyosun dimi hacamata?Selamın aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Detoks suyumuda kaptım takım takı1.5 m geziyorum bu geceKafası kıyak eğlence mekanı gezenler gibi oldum valla
Şaka bir yana baya oldu sizlerede uğramayalı
En son belki hatırlayanlar olur omuzda sıkıntı vardı ama meğer sıkıntı boynumdaymışCem Yılmazın değimiyle Amele Hastalığı '' Fıtık''
Baya bir koşturmacayla geçti o hastane senin bu doktor benimMRlar Tomografiler derken sonunda şükür Fıtıklarımın sertleşmediğini öğrendim de Ameliyattan yırttım ( bütün doktorlar ameliyat diyordu ama son göründüğüm Prof sertleşme olmadığı sürece tavsiye etmem dedi
Tabi o süre içinde kendi takımıma bile düzgün yazamıyordum çok uzun süre değil bilgisayar başında oturmak dik durmayı bile beceremediğimden
Şükür şu 2 haftadır daha iyiyim de kendim gelmeye başladım ufak ufak
Yürüyüşlerimi de yapamadığımdan o 1.5 ay içinde yerimde saydım sayılır ve şükür bu hafta eksiler göründü
Sizlerde de durumlar iyidir inşallah
Bu haftaki ortalamanız maşallah güzel ama eminim dahada güzel olacaktır
Nasıl yapıyosun? Detoks suyu mu kür mü?İnşallah bundan sonra hep bol bol eksilerin olurbeslenmeye destek için şu elmalı limonlu zencefilli kürlerden de takviye yapsana metabolizman hızlansın canım ben geçen hafta yaptım çok faydasını gördüm direnci kırdık şükür bu hafta
İnş yaaaİnşallah bundan sonra hep bol bol eksilerin olurbeslenmeye destek için şu elmalı limonlu zencefilli kürlerden de takviye yapsana metabolizman hızlansın canım ben geçen hafta yaptım çok faydasını gördüm direnci kırdık şükür bu hafta
Tekrar geçmiş olsun canım. Naptın gidiyosun dimi hacamata?
Nasıl yapıyosun? Detoks suyu mu kür mü?
İnş yaaabende tarif istiyorum aslında bişiler yapsam çok iyi olacak yapıştı 80ler tam iniyorum bi daha çıkıyor biraz bozuyorum ama bu kadar da olmamalı
Hızlıca 76ya düşmem lazım ki 80den kurtulayım :/ yoksa hep gidip gelecek :/
Ni 1,5 ayda hedef 6 kilo insallah gorurusunuz canimSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Gerçi bu saatte çoğunuz uyuyorsunuzdur ama bana 24 saat yetmiyor diyip durduğum için erkenden kalktım yine
Bugün malum küçük kuzunun Yüzme kursu var yine ve bütün ev bir yarım saat sonra uyanacak ailecek kahvaltı edelim diyeSaat en geç 09:00da havuzda hazır bulunması gerekiyor cimcimem
Dün gece uykucu ablasına bile tembihledi sende kalk bizimle gel nasıl yüzüyorum bir gör diyeOda normalde erken uyandırmaya kalkışsam heleki hafta sonu hemen homurdanır ne uyandırıyorsunuz beeee diye ama nasıl olduysa tamam beni de uyandırın gelip göreceğim dedi tabi bakalım biraz sonra uyandırmaya kalkışınca fikri değişmemiş olursa
Ben tabi güne şekersiz Duble Türk kahvemle başladımbirazdan da herkesin kahvaltı tabağını hazırlıyayım Eskiden normal sofra kuruyordum kimin ne yediği başta ben olmak üzere belli değildi evdekileri de çaktırmadan sınırlıyayım o sayede dedim
Eşimle görüştüm önce bir fizik tedavi doktorunla görüş danış sıkıntı olmaz derse hemen gün alalım dedi sağ olsun
Artık malum hastanelerde bile yapılıyor ama ben gidersem o eşimin gittiği özel yere giderim en azından hem dilediğim saatte giderim hemde temizliğinden ve başarısından emin olduğumuz yer
Valla ben detoks suyu diyorumDün hatta diyetisyene de danıştım hani sakıncası olurmu diye aksine tavsiye etti hem kış bağışıklık sistemi kuvvetlenir hemde metabolizmayı hızlandırır diye
Hemen tarifi veriyorum
1 Tencereye 2 litreye yakın su koyuyorum
İçine;
1 adet yeşil elma doğruyorum
2 adet limonu önce bir güzel içine sıkıyorum sonra kabuklarınıda atıyorum içine
2 adet çubuk tarçın
4 adet karanfil
1 çay kaşığının yarısı kadar karabiber ( ben toz koydum ama tane varsa 3 - 4 tane de olabilir )
1 parmak ucu kadar da zencefil ( ilk yaptığımda zencefilim yoktu bu sefer ekledim )
7 -8 dakika kadar kaynatıp sonra şişeye koyuyorumdolapta durabiliyor sabah öğle akşam 1er bardak içiyorum ne zaman aklıma gelirse Hatta şimdide içeceğim dün hazırlamıştım nasılsa
Bu arada buz dolabında beklettiğim için ben bardağınma 2 parmak eksik koyup hemen su kaynatıp kalanına sıcak su ekliyorum hem ılık içmiş oluyorum hemde bu havada soğuk olarak rahatsız etmemiş oluyor
Kesinlikle tavsiye ederimben çok beğendim öyle içimide çok kötü değil heee zencefil acı gelirse daha az da eklenebilir hatta zencefilsiz de olur ama zencefilin faydaları malum ilaç niyetinede olsa besmele çekip için olmadı tekrar bol limon sıkabilirsiniz
Kesinlikle biraz daha dikkat edersen onuda yakında görürsünBenim şimdilik hedefim doğum günümde 79u görmek
28 şubatta yanişu anda 85.9 kiloyum ve o güne kadar göreceğime de inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?