Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hayırlı sabahlar canım ooo fıstık bayağı sıkı antrenman yapacak desene çocukken spora alışık olmak çok güzel bişi maşallah :)

Sandığım kadar çok çıkmadı dün gece annemle beraber 1er kupa içtik şimdi sabah bi kupa içtim iki daha çıkar onu da içtimmi misss inş canım ya bende biran önce 75i görmek istiyoru daha 5 kilo var ama olacak inanıyorum :)

Kesinlikle herşey inanmakta bitiyor beyinimizi kilo verebildiğimize inandırıdığımız an direnç diye bir şey kalmıyor
Ben eskiden ay hiç veremiyorum diye diye kendimi kandırmışım sonra oturup düşününce yahu nasılsa veremiyorum diye baya baya yemişim ben farkında olmadan
Şimdi çok şükür yiyeceğim liste dışı bir şey olsa bile farkında olarak yiyorum ve kesinlikle dengeliyorum Mümkün olduğunca da liste dışına asla çıkmıyorum nasılsa dengeleyebiliyorum diye salmıyorum
Bu Detoks da inşallah metabolizmalarımızı hızlandırıp biraz daha kolay kilo verememize yardımcı olacaktır

Bende dün sabah yaptım ama benim kupa biraz büyücenek olunca sabah bitti benimde birazdan tekrar ateşe koyacağım nasılsa her zaman evde olan malzemeler Bu sefer iki misli yapayım da şişelerle dolaba koyayım hazır olsun

Sorma cimcime hem yoruldu hemde yarında yine gidecekmiyim diye heycanlı heycanlı sordu
Bugün desteksiz sırt üstü yüzdüler ( önceden sadece ayakları çırpıyorlardı bugün kulaçlarda eklendi ) bir hoşuna gitti artık yüzebiliyorum bende diye Denize gittiğimizde hep bana kızıyordu sen yüzüyorsun ben yüzemiyorum ama tabi her fırsatta tembihliyorum yazın kesinlikle denize yine gidersek tek açılmak yok diye Çocukluktan beri yüzme bildiğim halde çok açılmam sonuçta denizin işi belli olmaz diye onada o şekilde aşılıyorum

kız neymiş çözdüğün anlayamadım hala

Aleykümselam
Ne güzel oldu tekrar dönmeniz. Heyecanlandırdı beni. Süper

Kızlar durumum çok kötü. Ne rejim kaldı ne bi şey. Ucu bi kaçtı toparlayamıyorum. Bu duruma bu kadar üzülürken nasıl engelleyemiyorum anlamıyorum. Şimdi 2 haftalığına misafirliğe gidicem, görümcemlere ve kayınvalidemlere. Sorunlar:
1. Tartı değişip duracak yanımda mı götürsem
2. Avmeye sağa sola gidicez orda ne yicem nasıl toparlıcam

Bana akıl verin kuzular. Ne yapayım. Eğer bu gidişe dur demezsem emeklerim boşa gidecek.

Ya aynen öyle 40 kiloyu veren de benim 2 kilo da takılanda bunu düşününce anlıyorum ki evet sorun sadece beynimizde bize oyun oynuyor bizde zaten hemen diyet psikolojisinden çıkmaya hazırız ah ah şu sağlıklı ve dengeli beslenmeyi yaşam biçimim haline getirebilirsem gerçekten başarılı sayıcam kendimi :) detoks suyu durmadan beni wcye götürüyor olsa da çok memnunum bugün birazcık protein ağırlıklı takılıyorum iyi olur inş :) yarın pzartesi tartımız var :/
Yaaa ne tatlı maşallah :) bende adam akıllı öğrenmek istiyorum yüzmeyi çat pat yüzüyorum ama şöyle afili afili kulaç atmak daha güzel olur :)
Bu arasa Sen kaç kiloyla başladın canım? Ne zamandır veriyorsun? Hikayeni merak ettim :)

Kuzumm önce sakin oluyorsun seni en iyi ben anlarım
1-Tartını mutlaka tanından götür hergün tartılırsın kendini kontrol edersin
2-Kendine bi beslenme düzeni oluştur ama içine kaçamaklarını ya da mecbur Yemen gereken şeyleri de ekle çok katı sınırlar koyma tatlım
Kilo aldın mı Cuma’yla aynı mısın? Eğer aynıysan 2 hafta kilonu mümkün mertebe sabit tutmaya çalış korkma canım sakinleştiğin an toparlanacaksın biliyorum insan kilo aldığında diyeti bozduğunda paniğe kapılıyor ya tüm emeklerim boşa giderse diye ama olmuyor öyle çok şükür ki olmuyor :)

İşkembe çorbasına takıldım kuzum :/

Saol Kaptanım

Kolay gelsin canım merakla bekliyorum nasıl geçiyor spor ? Hele de 1 ay sonraki sonuçları daha çok merak ediyorum :)
Normalde niyetm aksam bol,slata yapip yemekti ama esim,iskembe getirince hadi corba yapayim dedim cokta severim ama okadar kalorili oldugynu bilmiyordum . Uatana kadr nerdeyse 2 litre su ictim erisin midemde diye canim

Normalde niyetm aksam bol,slata yapip yemekti ama esim,iskembe getirince hadi corba yapayim dedim cokta severim ama okadar kalorili oldugynu bilmiyordum . Uatana kadr nerdeyse 2 litre su ictim erisin midemde diye canim
Afiyet olsun şekerim :) bugün dengelediysen sorun yok :)

İyi akşamlar kızlar bugün biraz ekmekten uzak durmaya çalıştım tam protein olmasa da kısmi oldu :) bide bolca detoks suyu içtim yarın tekrar yapıcam :)
KAHVALTI(10.00)
2 haşlanmış yumurtadan bol maydanozlu salata
3 gün kurusu

ÖĞLE(15.00)
1 kutu(160gr) ton balığı
3 gün kurusu

ARA
Çok çok az şekerli sütlü nescafe
1 fincan leblebi

AKŞAM(18.30)
1 tabak kıymalı patlıcan söğürme
1 kase kuru fasulye
3-4 kaşık yoğurt
3 gün kurusu

Canım ayda 2 kez kilo alanı takımdan çıkarıyorum. Belki bu durdurur seni.

tamam canım dediklerini dikkate alıcam. Çok haklısın. İnsan panik oluyor gerçekten

Ust bolgeden kilolu oldugum icin daha rahat kili verdigimi
 benimde tam tersi işte. Alt bölgem kalın
Canım ayda 2 kez kilo alanı takımdan çıkarıyorum. Belki bu durdurur seni.
o zaman şimdiden vedalaşsak mı napsak? buraya kadar şükür kilo verdim de şimdi aldım diye atılmak koyar valla kaptanım. Silkelenmeye ihtiyacım var. İnşaallah cuma sabit çıkarım da bi de gruptan atılmam.

Menum
Sabah
Yarim portakal

Kahvalti
El buyuklugunde patateslu yumurta
1 kk peynir
15 zeytun
Bolyesillik
1 yk recel
Ogle
1 kase iskembe corbasi
6 tane patatesli lahana sarma

Aksam
Bol miktarda ne bulduysan koy salatasi ( adindanda anlasacagi gibi ne bulduysam koydum kirmizi lahana, marol, sogan,brokoli, peynir,haslanmis patates ama cok az
Misir )
Sanirim 2,5 lt anca su ictim

Spir olarak sabah kahvaltisindan sonra hali yikadim

Canim,ben,senin kilo alacagini sanmiyorum . Evet insan dnem,donem ipin ucunu kaciriyor ama sonra toparliyoruz . Bunda da grubun buyuk bir payi oluyor . Avm lere gvidecekseniz hamuru ve kizartmasi az bol salata tercih edwbilirsin . Sabah kahvaltinj standart yapip aksamlari da salata ile tamamlarsan arada ciss larin bile etkilemez . Ve bol su 3 e tamamla muhakkak . Iyi eglenceler dilerim

Biz seni takımda istiyoruz. Bu takımın sana ihtiyacı var canım.. Kendine gel.. Lütfen.

Teşekkür ederim canım dediklerini dikkate alacağım dediğin gibi yapacağım...
Biz seni takımda istiyoruz. Bu takımın sana ihtiyacı var canım.. Kendine gel.. Lütfen.
ayy kuzum ne kadar içten bir mesaj. Böyle düşündüğün için çok teşekkür ederim. Haklısın kendime gelmeliyim. Hadi bakalım savaş başlamıştır

Aleykümselam
Ne güzel oldu tekrar dönmeniz. Heyecanlandırdı beni. Süper

Teşekkür ederim canım fırsat buldukça buraya da bakarım yine

Canım biraz geç oldu ama cevaplıyayım
Ben yarışmaya başladığımda 124.5 kgdum resmen rekorum
Bir ara bir 97leri falan gördüm ama sonra tekrar kilolar eşimin yaklaşık 3 sene önce Beyin felci geçirmesiyle hızla geri geldi Şükür eşim hasarsız atlattı hastalığını ama tabi hastane süreci yok evde ıstırat süresi derken bende psikoloji diye bir şey kalmadı ve yine 120lere çıktım Baktım olmuyor bir türlü veremiyorum bu sefer profesyonel destek almaya karar verdim ve 9 ay evvel 118kgla diyetisyene başladım ve şükür bu cuma 96.9u gördüm ( diyetisyende tok karnına yoksa evde 1 kg daha az çıkmıştım )
Diyetisyenime göre 75 - 79 arası yeterli ama ben kesinlikle biraz daha aşağıları görmek istiyorum malum potansiyel var bari kurtarma şansım olsun gerçi hedefe ulaştıktan sonra 6 ay ücretsiz koruma programı veriyor diyetisyenim oda bitince eşime dedim ayda 1 de olsa bir müddet daha devam ederim Diyetisyenime diye sonuçta sağlığımdan önemli değil para

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…