Hayırlı sabahlar canım ooo fıstık bayağı sıkı antrenman yapacak desene çocukken spora alışık olmak çok güzel bişi maşallah :)Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı Sabahlar ve iyi pazarlar
Haftasonu da olsa karga kahvaltısını etmeden uyandım yine
Benim ufak kuzu haftada 2 gün yüzmeye gidiyordu haftaiçi bu hafta Hocası onu yüzme Akademisine kabul etti bu durumda cumartesi Pazarda sabahları kursu oldu ( hafta içi de devam edecek gitmeye)
Cimcime halinden çok memnun ama bir yandanda haftasonu da uyuyamayacağım diye de isyanlarda
Kahvaltımı hazırlayıp yaptıktan sonra yine hazırlanıp çıkacağız ama başlamadan buraya da bakayım dedim
İnşallah sizlerde bu günü kaçamaksız atlatır haftaya daha hafif başlarsınız
Diyetisyen dilediğin gibi içebilirsin dedi ama ben sabah öğle akşam 1er fincan içiyorumTabi sen istersen sadece sabah da içebilirsin gerçi bence ara ara metabolizmayı uyandırmak için 3 kere daha faydalı olur diye düşünüyorum
Beğenmene sevindim canıminşallah bol bol eksi olarak döner sana da
Hayırlı sabahlar canım ooo fıstık bayağı sıkı antrenman yapacak desene çocukken spora alışık olmak çok güzel bişi maşallah :)
Sandığım kadar çok çıkmadı dün gece annemle beraber 1er kupa içtik şimdi sabah bi kupa içtim iki daha çıkar onu da içtimmi misss inş canım ya bende biran önce 75i görmek istiyoru daha 5 kilo varama olacak inanıyorum :)
kız neymiş çözdüğün anlayamadım halaEvet bir donem daha kolay oldugunu duymustum ama sonralarda unutttum tabi . Yalniz 24 kasimdan beri girdigim rejimde kolay kilo verince sasirmistim . Simdi sen soyleyince kolay kilo vermemin nedenini,de anlamis oldum canim .@merr canim bak kolay kilo vermemin nedenini buldum
AleykümselamSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı Sabahlar ve iyi pazarlar
Haftasonu da olsa karga kahvaltısını etmeden uyandım yine
Benim ufak kuzu haftada 2 gün yüzmeye gidiyordu haftaiçi bu hafta Hocası onu yüzme Akademisine kabul etti bu durumda cumartesi Pazarda sabahları kursu oldu ( hafta içi de devam edecek gitmeye)
Cimcime halinden çok memnun ama bir yandanda haftasonu da uyuyamayacağım diye de isyanlarda
Kahvaltımı hazırlayıp yaptıktan sonra yine hazırlanıp çıkacağız ama başlamadan buraya da bakayım dedim
İnşallah sizlerde bu günü kaçamaksız atlatır haftaya daha hafif başlarsınız
Diyetisyen dilediğin gibi içebilirsin dedi ama ben sabah öğle akşam 1er fincan içiyorumTabi sen istersen sadece sabah da içebilirsin gerçi bence ara ara metabolizmayı uyandırmak için 3 kere daha faydalı olur diye düşünüyorum
Beğenmene sevindim canıminşallah bol bol eksi olarak döner sana da
Ya aynen öyle 40 kiloyu veren de benim 2 kilo da takılanda bunu düşününce anlıyorum ki evet sorun sadece beynimizde bize oyun oynuyor bizde zaten hemen diyet psikolojisinden çıkmaya hazırızKesinlikle herşey inanmakta bitiyorbeyinimizi kilo verebildiğimize inandırıdığımız an direnç diye bir şey kalmıyor
Ben eskiden ay hiç veremiyorum diye diye kendimi kandırmışım sonra oturup düşününce yahu nasılsa veremiyorum diye baya baya yemişim ben farkında olmadan
Şimdi çok şükür yiyeceğim liste dışı bir şey olsa bile farkında olarak yiyorum ve kesinlikle dengeliyorumMümkün olduğunca da liste dışına asla çıkmıyorum nasılsa dengeleyebiliyorum diye salmıyorum
Bu Detoks da inşallah metabolizmalarımızı hızlandırıp biraz daha kolay kilo verememize yardımcı olacaktır
Bende dün sabah yaptım ama benim kupa biraz büyücenek olunca sabah bitti benimdebirazdan tekrar ateşe koyacağım nasılsa her zaman evde olan malzemeler Bu sefer iki misli yapayım da şişelerle dolaba koyayım hazır olsun
Sorma cimcime hem yoruldu hemde yarında yine gidecekmiyim diye heycanlı heycanlı sordu
Bugün desteksiz sırt üstü yüzdüler ( önceden sadece ayakları çırpıyorlardı bugün kulaçlarda eklendi) bir hoşuna gitti artık yüzebiliyorum bende diye Denize gittiğimizde hep bana kızıyordu sen yüzüyorsun ben yüzemiyorum ama tabi her fırsatta tembihliyorum yazın kesinlikle denize yine gidersek tek açılmak yok diye Çocukluktan beri yüzme bildiğim halde çok açılmam sonuçta denizin işi belli olmaz diye onada o şekilde aşılıyorum
Kuzumm önce sakin oluyorsun seni en iyi ben anlarımKızlar durumum çok kötü. Ne rejim kaldı ne bi şey. Ucu bi kaçtı toparlayamıyorum. Bu duruma bu kadar üzülürken nasıl engelleyemiyorum anlamıyorum. Şimdi 2 haftalığına misafirliğe gidicem, görümcemlere ve kayınvalidemlere. Sorunlar:
1. Tartı değişip duracak yanımda mı götürsem
2. Avmeye sağa sola gidicez orda ne yicem nasıl toparlıcam
Bana akıl verin kuzular. Ne yapayım. Eğer bu gidişe dur demezsem emeklerim boşa gidecek.
Normalde niyetm aksam bol,slata yapip yemekti ama esim,iskembe getirince hadi corba yapayim dedim cokta severim ama okadar kalorili oldugynu bilmiyordum . Uatana kadr nerdeyse 2 litre su ictim erisin midemde diye canimİşkembe çorbasına takıldım kuzum :/
Saol Kaptanım
Kolay gelsin canım merakla bekliyorum nasıl geçiyor spor ? Hele de 1 ay sonraki sonuçları daha çok merak ediyorum :)
Ust bolgeden kilolu oldugum icin daha rahat kili verdigimikız neymiş çözdüğün anlayamadım hala
Afiyet olsun şekerim :) bugün dengelediysen sorun yok :)Normalde niyetm aksam bol,slata yapip yemekti ama esim,iskembe getirince hadi corba yapayim dedim cokta severim ama okadar kalorili oldugynu bilmiyordum . Uatana kadr nerdeyse 2 litre su ictim erisin midemde diye canim
Canım ayda 2 kez kilo alanı takımdan çıkarıyorum. Belki bu durdurur seni.Kızlar durumum çok kötü. Ne rejim kaldı ne bi şey. Ucu bi kaçtı toparlayamıyorum. Bu duruma bu kadar üzülürken nasıl engelleyemiyorum anlamıyorum. Şimdi 2 haftalığına misafirliğe gidicem, görümcemlere ve kayınvalidemlere. Sorunlar:
1. Tartı değişip duracak yanımda mı götürsem
2. Avmeye sağa sola gidicez orda ne yicem nasıl toparlıcam
Bana akıl verin kuzular. Ne yapayım. Eğer bu gidişe dur demezsem emeklerim boşa gidecek.
tamam canım dediklerini dikkate alıcam. Çok haklısın. İnsan panik oluyor gerçektenKuzumm önce sakin oluyorsun seni en iyi ben anlarım
1-Tartını mutlaka tanından götür hergün tartılırsın kendini kontrol edersin
2-Kendine bi beslenme düzeni oluştur ama içine kaçamaklarını ya da mecbur Yemen gereken şeyleri de ekle çok katı sınırlar koyma tatlım
Kilo aldın mı Cuma’yla aynı mısın? Eğer aynıysan 2 hafta kilonu mümkün mertebe sabit tutmaya çalış korkma canım sakinleştiğin an toparlanacaksın biliyorum insan kilo aldığında diyeti bozduğunda paniğe kapılıyor ya tüm emeklerim boşa giderse diye ama olmuyor öyle çok şükür ki olmuyor :)
Ust bolgeden kilolu oldugum icin daha rahat kili verdigimi
o zaman şimdiden vedalaşsak mı napsak?Canım ayda 2 kez kilo alanı takımdan çıkarıyorum. Belki bu durdurur seni.
Canim,ben,senin kilo alacagini sanmiyorum . Evet insan dnem,donem ipin ucunu kaciriyor ama sonra toparliyoruz . Bunda da grubun buyuk bir payi oluyor . Avm lere gvidecekseniz hamuru ve kizartmasi az bol salata tercih edwbilirsin . Sabah kahvaltinj standart yapip aksamlari da salata ile tamamlarsan arada ciss larin bile etkilemez . Ve bol su 3 e tamamla muhakkak . Iyi eglenceler dilerimtamam canım dediklerini dikkate alıcam. Çok haklısın. İnsan panik oluyor gerçekten
benimde tam tersi işte. Alt bölgem kalın
o zaman şimdiden vedalaşsak mı napsak?buraya kadar şükür kilo verdim de şimdi aldım diye atılmak koyar valla kaptanım. Silkelenmeye ihtiyacım var. İnşaallah cuma sabit çıkarım da bi de gruptan atılmam.
Biz seni takımda istiyoruz. Bu takımın sana ihtiyacı var canım.. Kendine gel.. Lütfen.tamam canım dediklerini dikkate alıcam. Çok haklısın. İnsan panik oluyor gerçekten
benimde tam tersi işte. Alt bölgem kalın
o zaman şimdiden vedalaşsak mı napsak?buraya kadar şükür kilo verdim de şimdi aldım diye atılmak koyar valla kaptanım. Silkelenmeye ihtiyacım var. İnşaallah cuma sabit çıkarım da bi de gruptan atılmam.
Teşekkür ederim canım dediklerini dikkate alacağım dediğin gibi yapacağım...Canim,ben,senin kilo alacagini sanmiyorum . Evet insan dnem,donem ipin ucunu kaciriyor ama sonra toparliyoruz . Bunda da grubun buyuk bir payi oluyor . Avm lere gvidecekseniz hamuru ve kizartmasi az bol salata tercih edwbilirsin . Sabah kahvaltinj standart yapip aksamlari da salata ile tamamlarsan arada ciss larin bile etkilemez . Ve bol su 3 e tamamla muhakkak . Iyi eglenceler dilerim
ayy kuzum ne kadar içten bir mesaj. Böyle düşündüğün için çok teşekkür ederim. Haklısın kendime gelmeliyim. Hadi bakalım savaş başlamıştırBiz seni takımda istiyoruz. Bu takımın sana ihtiyacı var canım.. Kendine gel.. Lütfen.
Aleykümselam
Ne güzel oldu tekrar dönmeniz. Heyecanlandırdı beni. Süper
Ya aynen öyle 40 kiloyu veren de benim 2 kilo da takılanda bunu düşününce anlıyorum ki evet sorun sadece beynimizde bize oyun oynuyor bizde zaten hemen diyet psikolojisinden çıkmaya hazırızah ah şu sağlıklı ve dengeli beslenmeyi yaşam biçimim haline getirebilirsem gerçekten başarılı sayıcam kendimi :) detoks suyu durmadan beni wcye götürüyor olsa da çok memnunum bugün birazcık protein ağırlıklı takılıyorum iyi olur inş :) yarın pzartesi tartımız var :/
Yaaa ne tatlı maşallah :) bende adam akıllı öğrenmek istiyorum yüzmeyi çat pat yüzüyorum ama şöyle afili afili kulaç atmak daha güzel olur :)
Bu arasa Sen kaç kiloyla başladın canım? Ne zamandır veriyorsun? Hikayeni merak ettim :)
Seni tebrik ederim canım ben birazcık artıdayım:)Cuma 64,4
Bugun 63,7
Arkadaslar kilo bildirimleri hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?