- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 83
- 50
As canım erkenci olmak en güzeli hem metabolizma için hem de günün bereketi için :)Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Gerçi bu saatte çoğunuz uyuyorsunuzdur ama bana 24 saat yetmiyor diyip durduğum için erkenden kalktım yine
Bugün malum küçük kuzunun Yüzme kursu var yine ve bütün ev bir yarım saat sonra uyanacak ailecek kahvaltı edelim diyeSaat en geç 09:00da havuzda hazır bulunması gerekiyor cimcimem
Dün gece uykucu ablasına bile tembihledi sende kalk bizimle gel nasıl yüzüyorum bir gör diyeOda normalde erken uyandırmaya kalkışsam heleki hafta sonu hemen homurdanır ne uyandırıyorsunuz beeee diye ama nasıl olduysa tamam beni de uyandırın gelip göreceğim dedi tabi bakalım biraz sonra uyandırmaya kalkışınca fikri değişmemiş olursa
Ben tabi güne şekersiz Duble Türk kahvemle başladımbirazdan da herkesin kahvaltı tabağını hazırlıyayım Eskiden normal sofra kuruyordum kimin ne yediği başta ben olmak üzere belli değildi evdekileri de çaktırmadan sınırlıyayım o sayede dedim
Eşimle görüştüm önce bir fizik tedavi doktorunla görüş danış sıkıntı olmaz derse hemen gün alalım dedi sağ olsun
Artık malum hastanelerde bile yapılıyor ama ben gidersem o eşimin gittiği özel yere giderim en azından hem dilediğim saatte giderim hemde temizliğinden ve başarısından emin olduğumuz yer
Valla ben detoks suyu diyorumDün hatta diyetisyene de danıştım hani sakıncası olurmu diye aksine tavsiye etti hem kış bağışıklık sistemi kuvvetlenir hemde metabolizmayı hızlandırır diye
Hemen tarifi veriyorum
1 Tencereye 2 litreye yakın su koyuyorum
İçine;
1 adet yeşil elma doğruyorum
2 adet limonu önce bir güzel içine sıkıyorum sonra kabuklarınıda atıyorum içine
2 adet çubuk tarçın
4 adet karanfil
1 çay kaşığının yarısı kadar karabiber ( ben toz koydum ama tane varsa 3 - 4 tane de olabilir )
1 parmak ucu kadar da zencefil ( ilk yaptığımda zencefilim yoktu bu sefer ekledim )
7 -8 dakika kadar kaynatıp sonra şişeye koyuyorumdolapta durabiliyor sabah öğle akşam 1er bardak içiyorum ne zaman aklıma gelirse Hatta şimdide içeceğim dün hazırlamıştım nasılsa
Bu arada buz dolabında beklettiğim için ben bardağınma 2 parmak eksik koyup hemen su kaynatıp kalanına sıcak su ekliyorum hem ılık içmiş oluyorum hemde bu havada soğuk olarak rahatsız etmemiş oluyor
Kesinlikle tavsiye ederimben çok beğendim öyle içimide çok kötü değil heee zencefil acı gelirse daha az da eklenebilir hatta zencefilsiz de olur ama zencefilin faydaları malum ilaç niyetinede olsa besmele çekip için olmadı tekrar bol limon sıkabilirsiniz
Kesinlikle biraz daha dikkat edersen onuda yakında görürsünBenim şimdilik hedefim doğum günümde 79u görmek
28 şubatta yanişu anda 85.9 kiloyum ve o güne kadar göreceğime de inanıyorum
Canım istersen tabi ki inersin ama o kadar zayıf olmak ister misin önemli olan bu :) mesela benim için 38-40 çok güzel ama başkası için kilolu gelebilir kendine göre bi hedef belirle Bunu da ancak yaşayarak anlarsın :)şimdi kaç beden giyorsun36 beden icin olculer
Gogus 82-85
Bel 66-69
Basen 92-95 mis
Iddia cok mu olmus yaa ben nasil ineyim bu olculere
Gogsum 100
Bel 85
Kalca 92
İp atla canım.. Acaip inceltiyor. Ben bu sabah aldım ölçülerimi be bugün itibari ile 1000Bel ve gogusten en az 15 vermem lazım
Süpersin Kaptanım eskiye göre incelmiş mi peki?İp atla canım.. Acaip inceltiyor. Ben bu sabah aldım ölçülerimi be bugün itibari ile 1000başlıyor.
Iddiaya girdigim icin inip sonra biraz yoparlarim dye dusunuyorum 2015 den beri yeni gomlek almadim hic bilmiyorum ki beeenimi en iyisi bir magazada deneyim . Hamile kalmadan once 42 ydimCanım istersen tabi ki inersin ama o kadar zayıf olmak ister misin önemli olan bu :) mesela benim için 38-40 çok güzel ama başkası için kilolu gelebilir kendine göre bi hedef belirle Bunu da ancak yaşayarak anlarsın :)şimdi kaç beden giyorsun
Aa evet kaptan bende seni merak ediyordum olculerin noldu diye . Bende once zayiflayip sonra bolgesel mi calissam diyordum . Malum ayagimi cok zorlayamiyorum . 1000 i bir seferde atliyorsun degil miİp atla canım.. Acaip inceltiyor. Ben bu sabah aldım ölçülerimi be bugün itibari ile 1000başlıyor.
Bel ve gogusten en az 15 vermem lazım
As canım erkenci olmak en güzeli hem metabolizma için hem de günün bereketi için :)
Tarif için çok saol deniycem zencefil taze olandan mı toz olandan mı koydun? Bide miktarı anlamadım fındık kadar mı koyucamBide doğrayıp mı atıcaz bu hafta deniycem inş dolapta 3-4 gün durabiliyor herhalde di mi?
Kendine çok güzel bi hedef belirlemişsin benimde Doğum günün 19mart o zamana kadar 75 olsam çok güzel olur ama kendime güvenemiyorum bu hafta 80,2 ydim
Merhaba kaptanım ve arkadaşlar. Bir ip gurubu vardı bulamadım da.İp atla canım.. Acaip inceltiyor. Ben bu sabah aldım ölçülerimi be bugün itibari ile 1000başlıyor.
Evet canımSüpersin Kaptanım eskiye göre incelmiş mi peki?
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...deneyimlerimiz.1040614/page-113#post-54319801Merhaba kaptanım ve arkadaşlar. Bir ip gurubu vardı bulamadım da.
Evet bir donem daha kolay oldugunu duymustum ama sonralarda unutttum tabi . Yalniz 24 kasimdan beri girdigim rejimde kolay kilo verince sasirmistim . Simdi sen soyleyince kolay kilo vermemin nedenini,de anlamis oldum canim .@merr canim bak kolay kilo vermemin nedenini buldumKesinlikle sıkı tutarsan verirsinemin ol üst kısmı inceltmek kalçadan daha da kolay
Canım ben sadece soyup iki fındık kadar ekledim diyelimama onu eklemesende olur
Tozlada olur benim bildiğim ama ben o tortu olayını pek sevmediğimden tane olarak koymayı tercih ettimheee karabiberi mesela tane diyor tarifte benim bitmiş diye toz koydum
Eşim kokusunu Chai Tea latteye benzettihatta bir kaç sene önce kendi de yapıyordu minik bir cezvede çok çok az suyla baharatlar sonra sütü kaynatıp içine ondan aroma gibi eklerdi ve millet bayılırdı gelen chai tea isterdi eşimden
tabi o elma ve limon eklemeden kalan malzemeleri çok az suda kaynatırdı
Çok saol canım şimdi pişiyorlar bi güzel hazırladım bende biraz değiştirdim tarifiKesinlikle sıkı tutarsan verirsinemin ol üst kısmı inceltmek kalçadan daha da kolay
Canım ben sadece soyup iki fındık kadar ekledim diyelimama onu eklemesende olur
Tozlada olur benim bildiğim ama ben o tortu olayını pek sevmediğimden tane olarak koymayı tercih ettimheee karabiberi mesela tane diyor tarifte benim bitmiş diye toz koydum
Eşim kokusunu Chai Tea latteye benzettihatta bir kaç sene önce kendi de yapıyordu minik bir cezvede çok çok az suyla baharatlar sonra sütü kaynatıp içine ondan aroma gibi eklerdi ve millet bayılırdı gelen chai tea isterdi eşimden
tabi o elma ve limon eklemeden kalan malzemeleri çok az suda kaynatırdı
Afiyet olsun canımBiraz baharatı fazla kaçmış ama ben çok beğendim boğazımı hafif yakıyor hoşuma gittibi dahakine ölçüler azaltıcam
Bugun ki menum
Sabah
Yarim elma
Kahvalti
1 dilim,tb ekmegi
8 zeytin
1,kk peynir
Bol yesillik
Catal ucu ile portakal receli
Ogle
1 tabak,kiymali yogurtlu makarna
Yarim elma
Aksam gec oldu 21,00 da
3 tabak iskembe corbasi
İşkembe çorbasına takıldım kuzum :/Oyy oyy oyy iskembe corbasinin kalorisi cok,yuksekmis
Saol KaptanımAfiyet olsun canım
Kolay gelsin canım merakla bekliyorum nasıl geçiyor spor ? Hele de 1 ay sonraki sonuçları daha çok merak ediyorum :)İyi geceler herkese! Kızlar size anlatacağım birsürü şey var spora başladım biliyorsunuz :) ama okulun son haftası deli gibi sınav okuyorum yığıldı işlero yuzden ne menu paylaşabiliyorum ne uğrayabildim birkaç gun içinde rahatlamış olacağım inş... hepinizi öpüyorum fustıklar
Çok saol canım şimdi pişiyorlar bi güzel hazırladım bende biraz değiştirdim tarifi
2 limon
1 sarı elma (yeşil yoktu)
2 çy toz tarçın
1 çy toz karabiber
1 çy toz zencefil
7-8 tane de karanfil
Koydum kaynadıktan sonra 1 şişede maden suyu mu koysam içine bide ben oda sıcaklığında bekletmeyi düşünüyorum hava zaten soğuk sıkıntı olmaz herhalde içinde bozulacak bişi yok bende baharatlı şeyleri severim bunu da severim inş bişi daha sorucam sen bu 2lt ti birgünde mi bitiriyorsun yoksa günde 3 bardak mı sadece
Biraz baharatı fazla kaçmış ama ben çok beğendim boğazımı hafif yakıyor hoşuma gittibi dahakine ölçüler azaltıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?