Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Yaa bende senin gibi 120 kiloyla başladım yine sen çocuk doğurmuşsun bahanen var bende o da yok ama güzel yol katetmişsin inş bundan sonra daha güzel olur ya 75-79mu dedi diyetisyen görmüşken 69 filan olsun inş:) bugün spor salonu için çıktım hiç kafama göre bi yer bulamadım yine Evde yapıcam galiba ama diyetisyen bende düşünüyorum çünkü takıldım kaldım :/

Kesinlikle bizim gibi yolu uzun olanların profesyonel destek almaları lazım İnan benim diyetisyene başladığımdan beri ne görürsem göreyim her gittiğimde motive olup geri dönüyorum bize bir nevi terapi oluyor birlikte gittiğimiz arkadaşlarla
Sende çok güzel kilolar ver nasılsa ileride Rabbim inşallah sanada nasip eder

Bu arada sabah gördüğün o minik artıya takılma belki suyunu yeterli içmemişsindir yada ödem vardır İnan gün gün değişiyor o yüzden ben ne görürsem göreyim takımıyorum rakamlara

Bu arada Takımın tüm üyeleri nerelere kayboldunuz dünden beri sadece 2 tanecik mesaj var benden sonra

Tamam motivasyon düşüyor sakin olunca Takımlar ama birazda herkes kendi sağlığına biraz daha çabuk kavuşmak için her gün en azından 3 - 4 mesaj yazsa emin olun burası kaynamaya başlar zamanla
Bizim takımda da ara ara aynı sıkıntıyı yaşadık ama inanın yeri geldi ben sanki günlük tutarmışçasına tek başıma yazdım durdum hatta hep derdim in cin ve ben ortada sıçan oynuyoruz ve ben ortadayım diye

Sizler minik de olsa bir adım atın ben kendi adıma fırsat buldukça sizlere yeni üye gönderir ve tabiki yardımcı olurum Kesinlikle bunu kendiniz için yapın asla pişman olmayacaksınız

Ne guzel,motive ediyorsunuz . Zereno ya soylediginiz suyu,eksik,icme olayi,nasil yartoya yansiyor ben anlayamadim

Ne guzel,motive ediyorsunuz . Zereno ya soylediginiz suyu,eksik,icme olayi,nasil yartoya yansiyor ben anlayamadim

Diyetisyenim yeteri kadar su içmediğimizde vücudun kendini korumak adına ödem tutmaya başladığını söylemişti üstelik diyetlerde ne kadar düzenli olarak suyu içersem okadar güzel yağ yaktığımı hatırlattı bana
Sonuçta yağı idrarla atıyoruz yada terle

Bu arada kızlar sizlerede benim geçen haftadan beri yaptığım ödem atıcı çayı tavsiye ederim kesinlike hem iştahı kesiyor hemde güzel kilo verdiriyor Ne olur ne olmaz diyetisyenimede danıştım hanı kadıncağız okadar liste hazırlıyor onun listesini farkında olmadan baltalamıyayım diye kesinlikle tavsiye etti ve ne zaman istersen içebilirsin dedi

Bugun ki menum

Kahvalti
2 haslanmis yumurta
1 kk peynir
10 zeytn
Bol yesillik
1 dilim tb ekmegi

Ogle
15 adet lor dolmasi
Yogurt

Aksam
1 tabak tavuklu mantarli patates
Yogurtlu havuc

3 lt su

Maşallah canım çok güzel bir menü Suyunuda çok güzel içmişsin eee artık gelir eksiler

Doğru diyorsun bende son bu hafta kendime bi şans veriyorum olmazsa diyetisyene gidicem annem her spor ya da diyetisyenden bahsedince takıntılı gibi bakıyor bana ona göre kilom çok ideal ama bende kararlıyım inş bu kilolar gidecek ve sıkılaşacağım inş
Ya ödem midir 2 gündür turşuya abandım zaten :/ bence bu hafta biraz uzak durayım mübarek bunlar da bağımlılık yapıyor

Ya öncelikle takıma verdiğin destek için çok teşekkür ederim Hızır gibi yetiştin valla :) bence de en azından olanlar olarak daha sık mesaj yazmalıyız zaten benim buraya bi vefa borcum var belki burası olmasa bu kadar kilo veremeyecektim şükür buldurana

Ya bugün unuttum yapmayı yarın yapıcam hatta hemen şimdi yapiyim bi bardak içeyim yarına da hazır olur
Bugun ki menum

Kahvalti
2 haslanmis yumurta
1 kk peynir
10 zeytn
Bol yesillik
1 dilim tb ekmegi

Ogle
15 adet lor dolmasi
Yogurt

Aksam
1 tabak tavuklu mantarli patates
Yogurtlu havuc

3 lt su
Afiyet olsun canımcım çok güzel olmuş gerçekten :)

Şu bir kaç resim sonradan gelecek olan ve hala tam karar vermemiş olan arkadaşla gelsin
Hep derim istemek ve başlamak başarmanın yarısıdır ve ben başardıysam kesinlikle herkes başarabilir Önemli olan o minicik adımı atmak tıpkı emekleyen bebekler gibi düşünün önce emekler sonra ayaklanır yalpalayarak da olsa yürür ve bir bakmışsın bir kaç ay sonra koşar

Bizlerde kilolarımızı bu şekilde göndereceğiz belki baştan adım adım olacak ama emin olun sonraları depara kalkıp deli gibi koşacağız hedefe doğru

Kışın havalar soğuk falan demeyin evde de olsa ufaktan birşeyler yapın spor yapmak istemiyormusunuz sıkıntı değil açın müziği oynayın evladınız mı engel oluyor onuda dahil edin emin olun eğlenerek de yağlarımızdan kurtulabiliriz ve havalar ısınmaya başladığında birileri bikini derdine düştüğünde sizler yolun sonuna bile gelmiş olabilirsiniz

Üstelik havalar ısındığında biraz daha hafiflemiş olacağınız için açık havada yürüyüşler çok daha kolay gelecek

Kendimi örnek vereyim;

Ben rekorum olan 124.5 kilolardayken eşim dışarı çıkalım dediğinde ilk sorduğum şey araba kapı önündemiydi
Evimiz bayırda olduğu için zaten yürümek zor gelirken o bayırı çıkmak bana işkence geliyordu hatta 3 kere dinlenerek ve nefes nefese kalarak çıkıyordum mecbur kaldığımda ( çoğu zaman eşim ya yürü az arabaya kadar dediğinde tartışma bile çıkarıyordum sen benim ne yaşadığımı biliyormusun diye )
Şimdi o zamanki hallerime okadar kızıyorum ki o hale kendi kendimi getirmiştim agobun kazı gibi sağlıksız beslenerek o hale gelene kadar defalarca dur demem gerekirdi kendime ama yok içimde sanki bir canavar vardı

Biraz kilolar gitmeye başladığında 3 kere dinlenmelerim 2ye düştü sonra 1e ama şu anda inanın çok çok zayıf olmadığım halde eşimden önce ve hiç dinlenmeden çıkabiliyorum ve bundan her geçen gün daha da mutlu oluyorum

Bugün kızımı okuldan aldıktan sonra tam eve gitmek için bayırı inerken aşağıdan alt komşularımdan biri geliyordu ki hatunda olsa olsa benden biraz daha zayıftır Karşıdan beni görünce tanıyamamış kız maşallah genç kız gibi oldun valla 10 yaş daha ufak gösteriyorsun dedi ( bu arada 37 yaşındayım ) Normalde o komşuyu pek sevmem açıkçası ama ondan bunu duymak beni inanılmaz mutlu etti çünkü kolay kolay iltifat edecek bir hatun değil

Daha ne isterim ki hem her yere yorulmadan büyük bir zevkle gidebiliyorum artık hemde etraftan iltifatlar alıyorum
Sizlerin kiloları benden daha azdır diye tahmin ediyorum fazlada olsa dediğim gibi kesinlikle sizlerde daha fazlasını bile başarabilirsiniz yeterki şu bebeğin ufak ufak ayaklanmasına destek olun

Canım turşu zaten senin artı çıkmana sebep demekki Benim diyetisyenim bir keresinde arkadaşımla bana lüks olarak 3 şey saydı Turşu, Zeytin ve Madensuyu ( soda )
Bunları ancak korumada veriyorum oda çok nadiren dedi zayıflama sürecinde hiç tüketilmemesi gerekiyor dediğinden beri ben ağzıma sürmedim heee bazen eşime turşu çıkardığımda mis gibi kokuyor ama hep kendi kendime bir anlık zevk için bir iki günlük emeğini çöpe mi atmak istiyorsun iyi düşün diyorum ve vazgeçiyorum o an Neden hedefime giden yolu biraz daha uzatayım ki

Ne demek canım seve seve deng gelirsem yeni üye de davet ederim sizin takıma en azından biraz daha canlandığı an sende çok daha büyük bir zevkle asılırsın beslenmene

selam canlarım ben geldim sonundaaa :)) nasılsınız? ben bu ara cok yoğundum dönem kapanışı, bir de salona yazıldım oraya alışıp düzenimi oturtmaya çalıştım bu arada menulerim iyi idiyor çok şükür..gerçekten düzenli spor yapınca menüler de kendiliğinden düzeliyormuş :)

sabah: 2 yumurtadan peynrili omlet çok az yağda, 1 dilim tb
ara: neskafe
öğlen: 1 kase yoğurtlu ıspanak
ara: 1 mandalina
akşam: 1 kase tavuk sote, 2 kaşık yoğurt ve 2 kaşık bol yeşillikli kısır
spora gittim bu arada
ara: spor sonrası 1 kupa sade sütlü kahve 1 portakal
ara: şuan kapanışı yeşilçayla yapıyorum

Hayırlı olsun canım İnşallah çok çok güzel eksilerde görürsün zaten vücut kendini çok güzel topalayacağı için çok daha fazla vermiş gibi görüneceksin
Bu arada bendeniz 8. Takım kaptanı Banu
37 yaşında biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadının Annesiyim ve İstanbuldayım
Maalesef benim rekorum 124.5 kgdu ama şükür 85.9u görebildim cuma günü
Duydumki buralar biraz sakinmiş bende belki biraz canlanmasına yardımcı olabilir diye yine uzun bir aradan sonra damladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…