Yaa bende senin gibi 120 kiloyla başladım yine sen çocuk doğurmuşsun bahanen var bende o da yokTeşekkür ederim canımfırsat buldukça buraya da bakarım yine
Canım biraz geç oldu ama cevaplıyayım
Ben yarışmaya başladığımda 124.5 kgdumresmen rekorum
Bir ara bir 97leri falan gördüm ama sonra tekrar kilolar eşimin yaklaşık 3 sene önce Beyin felci geçirmesiyle hızla geri geldiŞükür eşim hasarsız atlattı hastalığını ama tabi hastane süreci yok evde ıstırat süresi derken bende psikoloji diye bir şey kalmadı ve yine 120lere çıktım Baktım olmuyor bir türlü veremiyorum bu sefer profesyonel destek almaya karar verdim ve 9 ay evvel 118kgla diyetisyene başladım ve şükür bu cuma 96.9u gördüm ( diyetisyende tok karnına yoksa evde 1 kg daha az çıkmıştım )
Diyetisyenime göre 75 - 79 arası yeterli ama ben kesinlikle biraz daha aşağıları görmek istiyorum malum potansiyel var bari kurtarma şansım olsun gerçi hedefe ulaştıktan sonra 6 ay ücretsiz koruma programı veriyor diyetisyenimoda bitince eşime dedim ayda 1 de olsa bir müddet daha devam ederim Diyetisyenime diye sonuçta sağlığımdan önemli değil para
Yaa bende senin gibi 120 kiloyla başladım yine sen çocuk doğurmuşsun bahanen var bende o da yokama güzel yol katetmişsin inş bundan sonra daha güzel olur ya 75-79mu dedi diyetisyen görmüşken 69 filan olsun inş:) bugün spor salonu için çıktım hiç kafama göre bi yer bulamadım yine Evde yapıcam galiba ama diyetisyen bende düşünüyorum çünkü takıldım kaldım :/
Ne guzel,motive ediyorsunuz .Bu arada Takımın tüm üyeleri nerelere kayboldunuz dünden beri sadece 2 tanecik mesaj var benden sonra
Tamam motivasyon düşüyor sakin olunca Takımlar ama birazda herkes kendi sağlığına biraz daha çabuk kavuşmak için her gün en azından 3 - 4 mesaj yazsa emin olun burası kaynamaya başlar zamanla
Bizim takımda da ara ara aynı sıkıntıyı yaşadık ama inanın yeri geldi ben sanki günlük tutarmışçasına tek başıma yazdım durdum hatta hep derdim in cin ve ben ortada sıçan oynuyoruz ve ben ortadayım diye
Sizler minik de olsa bir adım atınben kendi adıma fırsat buldukça sizlere yeni üye gönderir ve tabiki yardımcı olurum Kesinlikle bunu kendiniz için yapın asla pişman olmayacaksınız
Ne guzel,motive ediyorsunuz .Zereno ya soylediginiz suyu,eksik,icme olayi,nasil yartoya yansiyor ben anlayamadim
Bugun ki menum
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
1 kk peynir
10 zeytn
Bol yesillik
1 dilim tb ekmegi
Ogle
15 adet lor dolmasi
Yogurt
Aksam
1 tabak tavuklu mantarli patates
Yogurtlu havuc
3 lt su
Doğru diyorsun bende son bu hafta kendime bi şans veriyorum olmazsa diyetisyene gidicem annem her spor ya da diyetisyenden bahsedince takıntılı gibi bakıyor bana ona göre kilom çok idealKesinlikle bizim gibi yolu uzun olanların profesyonel destek almaları lazımİnan benim diyetisyene başladığımdan beri ne görürsem göreyim her gittiğimde motive olup geri dönüyorum bize bir nevi terapi oluyor birlikte gittiğimiz arkadaşlarla
Sende çok güzel kilolar ver nasılsa ileride Rabbim inşallah sanada nasip eder
Bu arada sabah gördüğün o minik artıya takılma belki suyunu yeterli içmemişsindir yada ödem vardırİnan gün gün değişiyor o yüzden ben ne görürsem göreyim takımıyorum rakamlara
Ya öncelikle takıma verdiğin destek için çok teşekkür ederim Hızır gibi yetiştin valla :) bence de en azından olanlar olarak daha sık mesaj yazmalıyız zaten benim buraya bi vefa borcum var belki burası olmasa bu kadar kilo veremeyecektim şükür bulduranaBu arada Takımın tüm üyeleri nerelere kayboldunuz dünden beri sadece 2 tanecik mesaj var benden sonra
Tamam motivasyon düşüyor sakin olunca Takımlar ama birazda herkes kendi sağlığına biraz daha çabuk kavuşmak için her gün en azından 3 - 4 mesaj yazsa emin olun burası kaynamaya başlar zamanla
Bizim takımda da ara ara aynı sıkıntıyı yaşadık ama inanın yeri geldi ben sanki günlük tutarmışçasına tek başıma yazdım durdum hatta hep derdim in cin ve ben ortada sıçan oynuyoruz ve ben ortadayım diye
Sizler minik de olsa bir adım atınben kendi adıma fırsat buldukça sizlere yeni üye gönderir ve tabiki yardımcı olurum Kesinlikle bunu kendiniz için yapın asla pişman olmayacaksınız
Ya bugün unuttum yapmayı yarın yapıcam hatta hemen şimdi yapiyim bi bardak içeyim yarına da hazır olurBu arada kızlar sizlerede benim geçen haftadan beri yaptığım ödem atıcı çayı tavsiye ederimkesinlike hem iştahı kesiyor hemde güzel kilo verdiriyor Ne olur ne olmaz diyetisyenimede danıştım hanı kadıncağız okadar liste hazırlıyor onun listesini farkında olmadan baltalamıyayım diye kesinlikle tavsiye etti ve ne zaman istersen içebilirsin dedi
Afiyet olsun canımcım çok güzel olmuş gerçekten :)Bugun ki menum
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
1 kk peynir
10 zeytn
Bol yesillik
1 dilim tb ekmegi
Ogle
15 adet lor dolmasi
Yogurt
Aksam
1 tabak tavuklu mantarli patates
Yogurtlu havuc
3 lt su
Bu söze bayılıyorum yaaa o kadar doğru ve o kadar çok yaşamışız ki bu durumu :/
Doğru diyorsun bende son bu hafta kendime bi şans veriyorum olmazsa diyetisyene gidicem annem her spor ya da diyetisyenden bahsedince takıntılı gibi bakıyor bana ona göre kilom çok idealama bende kararlıyım inş bu kilolar gidecek ve sıkılaşacağım inş
Ya ödem midir 2 gündür turşuya abandım zaten :/ bence bu hafta biraz uzak durayım mübarek bunlar da bağımlılık yapıyor
Ya öncelikle takıma verdiğin destek için çok teşekkür ederim Hızır gibi yetiştin valla :) bence de en azından olanlar olarak daha sık mesaj yazmalıyız zaten benim buraya bi vefa borcum var belki burası olmasa bu kadar kilo veremeyecektim şükür buldurana :)
hoşbuldum canım
selam canlarım ben geldim sonundaaa :)) nasılsınız? ben bu ara cok yoğundum dönem kapanışı, bir de salona yazıldım oraya alışıp düzenimi oturtmaya çalıştım bu arada menulerim iyi idiyor çok şükür..gerçekten düzenli spor yapınca menüler de kendiliğinden düzeliyormuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?