Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kesinlikle ayakta alkışlıyorum seni
Maşallah gerçekten çok güzel bir menü Eminim karşılığınıda fazlasıyla alacaksın aynen devam

spor günlüğüm:
1. gün: 50 dk bantta yürüdüm, 15 dk kardiyo bisiklete bindim, birer set aletle çalıştım
2. gün: vücut analizim yapıldı, kas cok azmış bol et protein tavsıye etti, kilomu da 68,5 dedi, nedense evde hep 70 cıkıyorum ya da 69,7 20 dk yürüyüş ve 15 dk bisiklete binip geldim
3. gün: bu akşamdı.. 15 dk yürüdüm, 3*10 aletle çalıştım tekrar 15 dk yürüdüm, sonra spinning e katıldım yarım saat, müziği ve ışık oyununu verip resmen yarım saat ayakta pedal çevirttiler kızlar bı basladım aklımdan neler geçiyor, Allahım bir daha yemicem ya tüm fast foodlar uzak olsun da bu çileyi çekmeyeyim... öyle işte

canım eline sağlık ne de güzel yazmışsın
aaa ben şok bu kadarını bilmiyordum

Süpermiş yaaa valla özendim sana
Bende boyun fıtığı çıktı en son 2 ay evvel ve doktor yürüyüşü bile abartamadan yapabileceğimi söyledi Neyse can sağlığı dedim oturdum yerime bir iki ay sonra yüzmeye yazılacağım en azından fıtığın tek izin verdiği ve en zevkli spor biraz deşarj olurum o bahaneyle

ay cok saol canım ya cok motive ettin beni ay inşallah hepimiz alalım ya :))

Kesinlikle bu hafta aynen bu şekilde devam edersen Banu demişti dersin

Neyse şimdilik bana müsaade

Sabah yine nasipse karga kahvaltısını etmeden kalkamayı düşünyorum malum erken kalkan yol alır dememiş boşuna atalarımız
Buraya da damlarım nasılsa uyanınca sabah kahvemi içerken

Allaha emanet ol
Hayırlı geceler

çok geçmiş olsun canım yüzmek hepsinden iyi mutlaka yap sen de :) ay inşallah yawrumm :)

sen de fıstıgım Allah rahatlık versin ayrın görüşürüz :)

Ya ne güzel yazmışsın :) o iltifatlar çok güzel hissettiriyor ama daha güzeli onlar iltifat değil gerçekler :)
Yaaa zeytin ve maden suyuna şaşırdım Karatay hoca bizi kovalar zeytin yemiyoruz diye hoş benim en aramadıgım besin zeytindir çok çok az yedim bu süreç de 1 yılda belki bi kaç gün ama maden suyu tam şok etkisi bende çünkü benim gittiğim diyetisyenler hususi veriyorlar maden suyunu

Bugun ki menum

Kahvalti
2 haslanmis yumurta
1 kk peynir
10 zeytn
Bol yesillik
1 dilim tb ekmegi

Ogle
15 adet lor dolmasi
Yogurt

Aksam
1 tabak tavuklu mantarli patates
Yogurtlu havuc

3 lt su
Menüm çok güzel canım. O kadar şeyi yerken bile veriyordun şimdi nasıl olacak çok merak ediyorum. İnşaallah 1. Bile çıkabilirsin. Süper
Kuzum Karbonhidrat az geldi bana bi tek ama bu menünün çok iyi olduğu gerçeğini değiştirmiyor
aaa şok şok. Hem takım kaptanıymışsınız. Yazılarınızı tavsiyelerinizi okumak çok güzel. Azminiz ve başarınız harika. Çok iyi bir örneksiniz. Ben kendi adıma çok teşekkür ederim

Kızlar menüm şöyle
Sabah
2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 3 zeytin 1 kk peynir 1 tatlı kaşığı Tereyağ ve salça
Öğle 4 kaşık börülce yemeği
3 kaşık makarna
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
Ara
1 nescafe 1 kuru kayısı yarım ceviz 1 lokma fıstıklı krokan
1 mandalina
Akşam
4 kaşık bulgur pilavı
Az Tavuk haşlama göğüs
Bol lahana salatası
1 kase çorba
Ara
1 çatal tatlı
2 Beypazarı kurusu

Karbonhidratı uçurmuşum maşaallah. Yazmasam sapıttığımı anlayamıyorum.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Umarım hepimiz için bol hareketli ama sıfır kaçamaklı bir gün olur
Hadi bakalım erken kalkan yol alır fazlada geç kalkmayın ki metabolizmalarınız erkenden çalışmaya başlasın

Ben bu sabah şükür 06:30da çokdan uyanmıştım hatta kendime gelmek için önce duşumu aldım sonrada bir güzel şekersiz Türk kahvesiyle keyif yaptım hazır evdekilerin hepsi uyurken Evin sessiz ve huzur ortamı olan en güzel saatler yoksa benim küçük cimcime ( 7 yaşında ) nefes almadan konuşur saat kaç olursa olsun

Bugün öğlen kızımı okuldan aldıktan sonra onu yüzme kursunua götüreceğim tabi çok fazla buraya uğrama şansım olmaz ama gidene kadar bir gözüm de burada olacak

Bu arada Ellssa kız sen nerelerdesin Kızlar toparlanacak toparlanmasına da seninde eccük gül cemalini göresek ya

Valla bende bir keresinde diyetisyen kontrolünde az yağdan kilo aldığımı görünce şok olmuştum Yahu okadarda dikkat ettim nasıl olur falan derken diyetisyenim o 3 lüks diye saydığı şeyleri sayınca ( turşu, zeytin ve madensuyu ) benim jeton düştü hatta şansa aynı şey o gün arkadaşımın da başına gelince oda aaaa nasıl olur bende bu hafta bağırsaklar çalışsın diye her gün bir tane madensuyu içmiştim dedi
Diyetisyenimizin açıklamasına göre madensuyu ve sodada fazlaca tuz bulunuyormuş bu da vücudun yağ yapımına yardımcı oluyormuş ( bak dikkatini çekerim yakımına demiyorum yapımına diyorum )
Sadece koruma döneminde çok nadiren yarım şişe ancak veriyorum demişti baştan biraz abartılı geldi açıkçası sonuçta millet lıkır lıkır içiyor diye düşündüm ama daha geçen hafta aynı şeyi söyleyen bir diyetisyene rastladım internette

Hani yüzde yüz herkesin söylediği doğru olmayabilir ama ben kendi adıma işimi sağlama alıp içmemeyi tercih ederim

Ben teşekkür ederim güzel sözlerin için Bir nebzede olsa birilerine örnek olabiliyorsam ne mutlu bana
İnşallah bende fırsat oldukça sizlere destek olmaya gelirim de kalan kilolarımıda vereceğim

oynakbasi34 verdiğiniz detoks suyunu ben emzirirken yapabilir miyim?bu soru çok mantıklı değil ama bir sorayım dedim

Canım içindekilerin hepsi zararsız şeyler heee zencefille ilgili emin değilim ama istersen zencefilsiz yap ( ben geçen hafta yoktu diye eklemeden yaptım ve 1.5 kg gitti istersen sende ne olur ne olmaz öyle yap diğer malzemelerin kesinlikle zararı olmaz süt oluşumuna

Canım bu gün biraz daha dikkatli olur proteine ağırlık verirsin Bol bol suyunuda içersen çok güzel eksiler bile görürsün

Bu arada benim diyetisyen kaçamak yada biraz fazla kaçtığını düşünyorsan sonraki iki günü çok sıkı tut ki yediğin yağa dönmesin demişti yani bir nevi yerleşmeden kovalıyoruz fazlalıkları

Canım şu karışımı tekrar yazarmısın?
Kaçmamız gereken 3 şeye de cidden çok şaşırdım.. Karatay hocamız bol zeytin derken üstelik.. En fazla da zeytine yatmadı aklım

Günaydın kızlar
oynakbasi34 çok teşekkürler canım. İyiki varsın

Sanada Günaydın canım
Ne demek canım sizlerde iyiki varsınız

Canım şu karışımı tekrar yazarmısın?
Kaçmamız gereken 3 şeye de cidden çok şaşırdım.. Karatay hocamız bol zeytin derken üstelik.. En fazla da zeytine yatmadı aklım

Valla bende eskiden zeytini çerez gibi yerdim o yüzden banada biraz tuhaf geldi açıkçası ama hatun sonradan zeytin yüzünden kilo veremedin demesin diye diyetisyene başladığımdan beri 3 tane ancak yemişimdir

Hemen tarifi veriyorum
Detoks Çayı

1 Tencereye 2 litreye yakın su koyuyorum
İçine;
1 adet yeşil elma doğruyorum
2 adet limonu önce bir güzel içine sıkıyorum sonra kabuklarınıda atıyorum içine
2 adet çubuk tarçın
4 adet karanfil
1 çay kaşığının yarısı kadar karabiber ( ben toz koydum ama tane varsa 3 - 4 tane de olabilir )
1 parmak ucu kadar da zencefil ( ilk yaptığımda zencefilim yoktu bu sefer ekledim )

7 -8 dakika kadar kaynatıp sonra şişeye koyuyorum dolapta durabiliyor sabah öğle akşam 1er bardak içiyorum ne zaman aklıma gelirse Hatta şimdide içeceğim dün hazırlamıştım nasılsa
Bu arada buz dolabında beklettiğim için ben bardağınma 2 parmak eksik koyup hemen su kaynatıp kalanına sıcak su ekliyorum hem ılık içmiş oluyorum hemde bu havada soğuk olarak rahatsız etmemiş oluyor

Kesinlikle tavsiye ederim ben çok beğendim öyle içimide çok kötü değil heee zencefil acı gelirse daha az da eklenebilir hatta zencefilsiz de olur ama zencefilin faydaları malum ilaç niyetinede olsa besmele çekip için olmadı tekrar bol limon sıkabilirsiniz

günaydın kızlar

Sanada Günaydın canım

bu tarifin aynısını ben de yapıyorum arada cnm içine biraz maydonoz da koyarak, çok tuvalete cıkartıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…