- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
sabah: 2 yumurtadan peynrili omlet çok az yağda, 1 dilim tb
ara: neskafe
öğlen: 1 kase yoğurtlu ıspanak
ara: 1 mandalina
akşam: 1 kase tavuk sote, 2 kaşık yoğurt ve 2 kaşık bol yeşillikli kısır
spora gittim bu arada
ara: spor sonrası 1 kupa sade sütlü kahve 1 portakal
ara: şuan kapanışı yeşilçayla yapıyorum
kesinlikle canım yarından itibaren canlanalım inşallah :)CAnım takımın diğer elemanlarınıda etiketle bakalım onlarda yuvaya dönsünen azından yarın sabah itibaren yeni bir başlangıç yaparlarda buralarıda bir şenlenir
ay cok saol canım ya cok motive ettin beniKesinlikle ayakta alkışlıyorum seni
Maşallah gerçekten çok güzel bir menüEminim karşılığınıda fazlasıyla alacaksın aynen devam
canım eline sağlık ne de güzel yazmışsınŞu bir kaç resim sonradan gelecek olan ve hala tam karar vermemiş olan arkadaşla gelsin
Hep derim istemek ve başlamak başarmanın yarısıdır ve ben başardıysam kesinlikle herkes başarabilirÖnemli olan o minicik adımı atmak tıpkı emekleyen bebekler gibi düşünün önce emekler sonra ayaklanır yalpalayarak da olsa yürür ve bir bakmışsın bir kaç ay sonra koşar
Bizlerde kilolarımızı bu şekilde göndereceğizbelki baştan adım adım olacak ama emin olun sonraları depara kalkıp deli gibi koşacağız hedefe doğru
Kışın havalar soğuk falan demeyin evde de olsa ufaktan birşeyler yapınspor yapmak istemiyormusunuz sıkıntı değil açın müziği oynayın evladınız mı engel oluyor onuda dahil edin emin olun eğlenerek de yağlarımızdan kurtulabiliriz ve havalar ısınmaya başladığında birileri bikini derdine düştüğünde sizler yolun sonuna bile gelmiş olabilirsiniz
Üstelik havalar ısındığında biraz daha hafiflemiş olacağınız için açık havada yürüyüşler çok daha kolay gelecek
Kendimi örnek vereyim;
Ben rekorum olan 124.5 kilolardayken eşim dışarı çıkalım dediğinde ilk sorduğum şey araba kapı önündemiydi
Evimiz bayırda olduğu için zaten yürümek zor gelirken o bayırı çıkmak bana işkence geliyordu hatta 3 kere dinlenerek ve nefes nefese kalarak çıkıyordum mecbur kaldığımda ( çoğu zaman eşim ya yürü az arabaya kadar dediğinde tartışma bile çıkarıyordum sen benim ne yaşadığımı biliyormusun diye)
Şimdi o zamanki hallerime okadar kızıyorum kio hale kendi kendimi getirmiştim agobun kazı gibi sağlıksız beslenerek o hale gelene kadar defalarca dur demem gerekirdi kendime ama yok içimde sanki bir canavar vardı
Biraz kilolar gitmeye başladığında 3 kere dinlenmelerim 2ye düştü sonra 1e ama şu anda inanın çok çok zayıf olmadığım halde eşimden önce ve hiç dinlenmeden çıkabiliyorum ve bundan her geçen gün daha da mutlu oluyorum
Bugün kızımı okuldan aldıktan sonra tam eve gitmek için bayırı inerken aşağıdan alt komşularımdan biri geliyordu ki hatunda olsa olsa benden biraz daha zayıftırKarşıdan beni görünce tanıyamamış kız maşallah genç kız gibi oldun valla 10 yaş daha ufak gösteriyorsun dedi ( bu arada 37 yaşındayım ) Normalde o komşuyu pek sevmem açıkçası ama ondan bunu duymak beni inanılmaz mutlu etti çünkü kolay kolay iltifat edecek bir hatun değil
Daha ne isterim ki hem her yere yorulmadan büyük bir zevkle gidebiliyorum artık hemde etraftan iltifatlar alıyorum
Sizlerin kiloları benden daha azdır diye tahmin ediyorumfazlada olsa dediğim gibi kesinlikle sizlerde daha fazlasını bile başarabilirsiniz yeterki şu bebeğin ufak ufak ayaklanmasına destek olun
aaa ben şok bu kadarını bilmiyordumCanım turşu zaten senin artı çıkmana sebep demekkiBenim diyetisyenim bir keresinde arkadaşımla bana lüks olarak 3 şey saydı Turşu, Zeytin ve Madensuyu ( soda )
Bunları ancak korumada veriyorum oda çok nadiren dedizayıflama sürecinde hiç tüketilmemesi gerekiyor dediğinden beri ben ağzıma sürmedim heee bazen eşime turşu çıkardığımda mis gibi kokuyor ama hep kendi kendime bir anlık zevk için bir iki günlük emeğini çöpe mi atmak istiyorsun iyi düşün diyorum ve vazgeçiyorum o an Neden hedefime giden yolu biraz daha uzatayım ki
Ne demek canım seve sevedeng gelirsem yeni üye de davet ederim sizin takıma en azından biraz daha canlandığı an sende çok daha büyük bir zevkle asılırsın beslenmene
spor günlüğüm:
1. gün: 50 dk bantta yürüdüm, 15 dk kardiyo bisiklete bindim, birer set aletle çalıştım
2. gün: vücut analizim yapıldı, kas cok azmış bol et protein tavsıye etti, kilomu da 68,5 dedi, nedense evde hep 70 cıkıyorum ya da 69,720 dk yürüyüş ve 15 dk bisiklete binip geldim
3. gün: bu akşamdı.. 15 dk yürüdüm, 3*10 aletle çalıştım tekrar 15 dk yürüdüm, sonra spinning e katıldım yarım saat, müziği ve ışık oyununu verip resmen yarım saat ayakta pedal çevirttilerkızlar bı basladım aklımdan neler geçiyor, Allahım bir daha yemicem ya tüm fast foodlar uzak olsun da bu çileyi çekmeyeyim... öyle işte
ay cok saol canım ya cok motive ettin beniay inşallah hepimiz alalım ya :))
çok geçmiş olsun canım yüzmek hepsinden iyi mutlaka yap sen de :) ay inşallah yawrumm :)Süpermiş yaaa valla özendim sana
Bende boyun fıtığı çıktı en son 2 ay evvel ve doktor yürüyüşü bile abartamadan yapabileceğimi söylediNeyse can sağlığı dedim oturdum yerime bir iki ay sonra yüzmeye yazılacağım en azından fıtığın tek izin verdiği ve en zevkli spor biraz deşarj olurum o bahaneyle
Kesinlikle bu hafta aynen bu şekilde devam edersen Banu demişti dersin
sen de fıstıgım Allah rahatlık versin ayrın görüşürüz :)Neyse şimdilik bana müsaade
Sabah yine nasipse karga kahvaltısını etmeden kalkamayı düşünyorum malum erken kalkan yol alır dememiş boşuna atalarımız
Buraya da damlarım nasılsa uyanınca sabah kahvemi içerken
Allaha emanet ol
Hayırlı geceler
Ya ne güzel yazmışsın :) o iltifatlar çok güzel hissettiriyor ama daha güzeli onlar iltifat değil gerçekler :)Şu bir kaç resim sonradan gelecek olan ve hala tam karar vermemiş olan arkadaşla gelsin
Hep derim istemek ve başlamak başarmanın yarısıdır ve ben başardıysam kesinlikle herkes başarabilirÖnemli olan o minicik adımı atmak tıpkı emekleyen bebekler gibi düşünün önce emekler sonra ayaklanır yalpalayarak da olsa yürür ve bir bakmışsın bir kaç ay sonra koşar
Bizlerde kilolarımızı bu şekilde göndereceğizbelki baştan adım adım olacak ama emin olun sonraları depara kalkıp deli gibi koşacağız hedefe doğru
Kışın havalar soğuk falan demeyin evde de olsa ufaktan birşeyler yapınspor yapmak istemiyormusunuz sıkıntı değil açın müziği oynayın evladınız mı engel oluyor onuda dahil edin emin olun eğlenerek de yağlarımızdan kurtulabiliriz ve havalar ısınmaya başladığında birileri bikini derdine düştüğünde sizler yolun sonuna bile gelmiş olabilirsiniz
Üstelik havalar ısındığında biraz daha hafiflemiş olacağınız için açık havada yürüyüşler çok daha kolay gelecek
Kendimi örnek vereyim;
Ben rekorum olan 124.5 kilolardayken eşim dışarı çıkalım dediğinde ilk sorduğum şey araba kapı önündemiydi
Evimiz bayırda olduğu için zaten yürümek zor gelirken o bayırı çıkmak bana işkence geliyordu hatta 3 kere dinlenerek ve nefes nefese kalarak çıkıyordum mecbur kaldığımda ( çoğu zaman eşim ya yürü az arabaya kadar dediğinde tartışma bile çıkarıyordum sen benim ne yaşadığımı biliyormusun diye)
Şimdi o zamanki hallerime okadar kızıyorum kio hale kendi kendimi getirmiştim agobun kazı gibi sağlıksız beslenerek o hale gelene kadar defalarca dur demem gerekirdi kendime ama yok içimde sanki bir canavar vardı
Biraz kilolar gitmeye başladığında 3 kere dinlenmelerim 2ye düştü sonra 1e ama şu anda inanın çok çok zayıf olmadığım halde eşimden önce ve hiç dinlenmeden çıkabiliyorum ve bundan her geçen gün daha da mutlu oluyorum
Bugün kızımı okuldan aldıktan sonra tam eve gitmek için bayırı inerken aşağıdan alt komşularımdan biri geliyordu ki hatunda olsa olsa benden biraz daha zayıftırKarşıdan beni görünce tanıyamamış kız maşallah genç kız gibi oldun valla 10 yaş daha ufak gösteriyorsun dedi ( bu arada 37 yaşındayım ) Normalde o komşuyu pek sevmem açıkçası ama ondan bunu duymak beni inanılmaz mutlu etti çünkü kolay kolay iltifat edecek bir hatun değil
Daha ne isterim ki hem her yere yorulmadan büyük bir zevkle gidebiliyorum artık hemde etraftan iltifatlar alıyorum
Sizlerin kiloları benden daha azdır diye tahmin ediyorumfazlada olsa dediğim gibi kesinlikle sizlerde daha fazlasını bile başarabilirsiniz yeterki şu bebeğin ufak ufak ayaklanmasına destek olun
Yaaa zeytin ve maden suyuna şaşırdım Karatay hoca bizi kovalar zeytin yemiyoruz diyeCanım turşu zaten senin artı çıkmana sebep demekkiBenim diyetisyenim bir keresinde arkadaşımla bana lüks olarak 3 şey saydı Turşu, Zeytin ve Madensuyu ( soda )
Bunları ancak korumada veriyorum oda çok nadiren dedizayıflama sürecinde hiç tüketilmemesi gerekiyor dediğinden beri ben ağzıma sürmedim heee bazen eşime turşu çıkardığımda mis gibi kokuyor ama hep kendi kendime bir anlık zevk için bir iki günlük emeğini çöpe mi atmak istiyorsun iyi düşün diyorum ve vazgeçiyorum o an Neden hedefime giden yolu biraz daha uzatayım ki
Ne demek canım seve sevedeng gelirsem yeni üye de davet ederim sizin takıma en azından biraz daha canlandığı an sende çok daha büyük bir zevkle asılırsın beslenmene
Menüm çok güzel canım. O kadar şeyi yerken bile veriyordun şimdi nasıl olacak çok merak ediyorum. İnşaallah 1. Bile çıkabilirsin. SüperBugun ki menum
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
1 kk peynir
10 zeytn
Bol yesillik
1 dilim tb ekmegi
Ogle
15 adet lor dolmasi
Yogurt
Aksam
1 tabak tavuklu mantarli patates
Yogurtlu havuc
3 lt su
Kuzum Karbonhidrat az geldi bana bi tek ama bu menünün çok iyi olduğu gerçeğini değiştirmiyorsabah: 2 yumurtadan peynrili omlet çok az yağda, 1 dilim tb
ara: neskafe
öğlen: 1 kase yoğurtlu ıspanak
ara: 1 mandalina
akşam: 1 kase tavuk sote, 2 kaşık yoğurt ve 2 kaşık bol yeşillikli kısır
spora gittim bu arada
ara: spor sonrası 1 kupa sade sütlü kahve 1 portakal
ara: şuan kapanışı yeşilçayla yapıyorum
aaa şok şok. Hem takım kaptanıymışsınız. Yazılarınızı tavsiyelerinizi okumak çok güzel. Azminiz ve başarınız harika. Çok iyi bir örneksiniz. Ben kendi adıma çok teşekkür ederimHayırlı olsun canımİnşallah çok çok güzel eksilerde görürsün zaten vücut kendini çok güzel topalayacağı için çok daha fazla vermiş gibi görüneceksin
Bu arada bendeniz 8. Takım kaptanı Banu
37 yaşında biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadının Annesiyim ve İstanbuldayım
Maalesef benim rekorum 124.5 kgdu ama şükür 85.9u görebildim cuma günü
Duydumki buralar biraz sakinmiş bende belki biraz canlanmasına yardımcı olabilir diye yine uzun bir aradan sonra damladım
Ya ne güzel yazmışsın :) o iltifatlar çok güzel hissettiriyor ama daha güzeli onlar iltifat değil gerçekler :)
Yaaa zeytin ve maden suyuna şaşırdım Karatay hoca bizi kovalar zeytin yemiyoruz diyehoş benim en aramadıgım besin zeytindir çok çok az yedim bu süreç de 1 yılda belki bi kaç gün ama maden suyu tam şok etkisi bende çünkü benim gittiğim diyetisyenler hususi veriyorlar maden suyunu
Menüm çok güzel canım. O kadar şeyi yerken bile veriyordun şimdi nasıl olacak çok merak ediyorum. İnşaallah 1. Bile çıkabilirsin. Süper
Kuzum Karbonhidrat az geldi bana bi tek ama bu menünün çok iyi olduğu gerçeğini değiştirmiyor
aaa şok şok. Hem takım kaptanıymışsınız. Yazılarınızı tavsiyelerinizi okumak çok güzel. Azminiz ve başarınız harika. Çok iyi bir örneksiniz. Ben kendi adıma çok teşekkür ederim
oynakbasi34 verdiğiniz detoks suyunu ben emzirirken yapabilir miyim?bu soru çok mantıklı değil ama bir sorayım dedim
Kızlar menüm şöyle
Sabah
2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 3 zeytin 1 kk peynir 1 tatlı kaşığı Tereyağ ve salça
Öğle 4 kaşık börülce yemeği
3 kaşık makarna
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
Ara
1 nescafe 1 kuru kayısı yarım ceviz 1 lokma fıstıklı krokan
1 mandalina
Akşam
4 kaşık bulgur pilavı
Az Tavuk haşlama göğüs
Bol lahana salatası
1 kase çorba
Ara
1 çatal tatlı
2 Beypazarı kurusu
Karbonhidratı uçurmuşum maşaallah. Yazmasam sapıttığımı anlayamıyorum.
Canım şu karışımı tekrar yazarmısın?Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Umarım hepimiz için bol hareketli ama sıfır kaçamaklı bir gün olur
Hadi bakalım erken kalkan yol alır fazlada geç kalkmayın ki metabolizmalarınız erkenden çalışmaya başlasın
Ben bu sabah şükür 06:30da çokdan uyanmıştım hatta kendime gelmek için önce duşumu aldım sonrada bir güzel şekersiz Türk kahvesiyle keyif yaptım hazır evdekilerin hepsi uyurkenEvin sessiz ve huzur ortamı olan en güzel saatler yoksa benim küçük cimcime ( 7 yaşında ) nefes almadan konuşur saat kaç olursa olsun
Bugün öğlen kızımı okuldan aldıktan sonra onu yüzme kursunua götüreceğimtabi çok fazla buraya uğrama şansım olmaz ama gidene kadar bir gözüm de burada olacak
Bu aradaEllssa kız sen nerelerdesin Kızlar toparlanacak toparlanmasına da seninde eccük gül cemalini göresek ya
Valla bende bir keresinde diyetisyen kontrolünde az yağdan kilo aldığımı görünce şok olmuştumYahu okadarda dikkat ettim nasıl olur falan derken diyetisyenim o 3 lüks diye saydığı şeyleri sayınca ( turşu, zeytin ve madensuyu ) benim jeton düştü hatta şansa aynı şey o gün arkadaşımın da başına gelince oda aaaa nasıl olur bende bu hafta bağırsaklar çalışsın diye her gün bir tane madensuyu içmiştim dedi
Diyetisyenimizin açıklamasına göre madensuyu ve sodada fazlaca tuz bulunuyormuş bu da vücudun yağ yapımına yardımcı oluyormuş ( bak dikkatini çekerim yakımına demiyorum yapımına diyorum)
Sadece koruma döneminde çok nadiren yarım şişe ancak veriyorum demiştibaştan biraz abartılı geldi açıkçası sonuçta millet lıkır lıkır içiyor diye düşündüm ama daha geçen hafta aynı şeyi söyleyen bir diyetisyene rastladım internette
Hani yüzde yüz herkesin söylediği doğru olmayabilir ama ben kendi adıma işimi sağlama alıp içmemeyi tercih ederim
Ben teşekkür ederim güzel sözlerin içinBir nebzede olsa birilerine örnek olabiliyorsam ne mutlu bana
İnşallah bende fırsat oldukça sizlere destek olmaya gelirim de kalan kilolarımıda vereceğim
Canım içindekilerin hepsi zararsız şeylerheee zencefille ilgili emin değilim ama istersen zencefilsiz yap ( ben geçen hafta yoktu diye eklemeden yaptım ve 1.5 kg gitti istersen sende ne olur ne olmaz öyle yap diğer malzemelerin kesinlikle zararı olmaz süt oluşumuna
Canım bu gün biraz daha dikkatli olur proteine ağırlık verirsinBol bol suyunuda içersen çok güzel eksiler bile görürsün
Bu arada benim diyetisyen kaçamak yada biraz fazla kaçtığını düşünyorsan sonraki iki günü çok sıkı tut ki yediğin yağa dönmesin demiştiyani bir nevi yerleşmeden kovalıyoruz fazlalıkları
Canım şu karışımı tekrar yazarmısın?
Kaçmamız gereken 3 şeye de cidden çok şaşırdım.. Karatay hocamız bol zeytin derken üstelik.. En fazla da zeytine yatmadı aklım
günaydın kızlar
bu tarifin aynısını ben de yapıyorum arada cnm içine biraz maydonoz da koyarak, çok tuvalete cıkartıyorSanada Günaydın canım
Ne demek canım sizlerde iyiki varsınız
Valla bende eskiden zeytini çerez gibi yerdim o yüzden banada biraz tuhaf geldi açıkçası ama hatun sonradan zeytin yüzünden kilo veremedin demesin diye diyetisyene başladığımdan beri 3 tane ancak yemişimdir
Hemen tarifi veriyorum
Detoks Çayı
1 Tencereye 2 litreye yakın su koyuyorum
İçine;
1 adet yeşil elma doğruyorum
2 adet limonu önce bir güzel içine sıkıyorum sonra kabuklarınıda atıyorum içine
2 adet çubuk tarçın
4 adet karanfil
1 çay kaşığının yarısı kadar karabiber ( ben toz koydum ama tane varsa 3 - 4 tane de olabilir )
1 parmak ucu kadar da zencefil ( ilk yaptığımda zencefilim yoktu bu sefer ekledim )
7 -8 dakika kadar kaynatıp sonra şişeye koyuyorumdolapta durabiliyor sabah öğle akşam 1er bardak içiyorum ne zaman aklıma gelirse Hatta şimdide içeceğim dün hazırlamıştım nasılsa
Bu arada buz dolabında beklettiğim için ben bardağınma 2 parmak eksik koyup hemen su kaynatıp kalanına sıcak su ekliyorum hem ılık içmiş oluyorum hemde bu havada soğuk olarak rahatsız etmemiş oluyor
Kesinlikle tavsiye ederimben çok beğendim öyle içimide çok kötü değil heee zencefil acı gelirse daha az da eklenebilir hatta zencefilsiz de olur ama zencefilin faydaları malum ilaç niyetinede olsa besmele çekip için olmadı tekrar bol limon sıkabilirsiniz
Sanada Günaydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?