Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bu tarifin aynısını ben de yapıyorum arada cnm içine biraz maydonoz da koyarak, çok tuvalete cıkartıyor

Ben geçen gün baya yaptım dolapta 2 büyük şişem var daha rahat 3 gün gider onlarda bana bir dahakine bende maydanoz ekliyeyim bir de öyle deniyeyim

Anaaa oda gitmiş neyse o zaman akşam 8den sonra herkesi hazırolda bekliyorum kaçamaksız bir gün geçirip güzel menülerle gelirsiniz inşallah

Bende akşama kadar dışarı işlerimi halleder damlarım nasılsa

Geldim beybi sen müthişsin yaa ne guzel bi enerjin var maşallah evet hepimiz guzel menulerle gelelim

Canım söylediğin tarif kaynara benzedi.. Sadece limon ve elma yok ama bunu da yazıyorum. Evde kaynar var hemen yapayım ben de.

Evet haklisiniz bende ilk defa bu diyette bu kadar su ictim ve farki ortada . Ama soyle bir seyde var mesela cayin ayni etkiyi yapmadigu soylenir ama gorumcem cayi cok icer mesela sekersiz acik cay ve bundan oturu cok sık idrara cikar . Hareketsiz ve benden daha cok yemesine ragmen kilo almiyor .
Birde sunu merak ediyorum her idrara cikista vucut yag atiyor mu acaba?

Maşallah canım çok güzel bir menü Suyunuda çok güzel içmişsin eee artık gelir eksiler
Canim dun aksam yemegi 5 te yedim ve aksam cok aciktim ceyrek ayva yedim kesmedi . Sonra kucuk bir,kase recel yedim hemde beyaz ekmekle azicuk,beyaz ekmekle . Arkasindan 1,5 lt gibi su ictim . Sabah tartiya yansimadi yedigim ama bugun malesef cof fena oldu menum

Canim,ben tursuyu nerdeyse unuttum as l inda prebiyotik ozelligi var abartmadan yemek lazim . Tabi ki sinrasi bol suuu

Yapmayin yaa ben,her sabah 10 tane rahat yerim zeytin . Madensuyunu da emzirdigim icin bu aralar yorgunluk basladi vitamin,ve mineral eksikligime destek olsun diye gunluk bir tane icmeyi planliyordum

Aksamdan sonrada ara varya hemde karbonhidratli Allah iyiligini versin emi . Gorumcenlerde misin bu arada ordaysan eger menu iyi bence

Evet yedklerimiz yaga donumeden kovaliyoruz bunu da burada ogrendim

Ben geldimmmm :) oynakbasi34 tarifin yüzünden bilmem kaç kere tuvalete gittim ama galiba işe yaradı akşam tartım bile çok iyiydi :)
Şimdi de geri kalanını içeyim
Gelelim menüme

KAHVALTI(08.30)
1,5 dilim tb ekmek üzerine 1 yk labne

ÖĞLE(12.30)
1 küçük kase tarhana
1 kutu(160gr) ton balığı
3 gün kurusu

AKŞAM(misafirlikte)
Pastaydı Her çeşitten yarım ya da çeyrek gibi yedim
6-7 çeşit vardı (3 tane yedim gibi düşünün)

ARA(19.00)
1 bardak şekersiz sütlü kahve

Ve gün biter inş acıkmam :/

Biraz dengesiz oldu akşam bugün bi yarım saat hareket eder detoks suyumu içer akşamı öyle geçiririm inş :) Siz de ne var ne yok? Gelsin menüler

Benim ki daha da fena

Kahvalti
1 tb ekmegi
1 kk peynir
11 zeytn
1 yumurta
Bol yesillik

Ogle
1 kase corba
4 yk pazi boranisi

Ara
1 portakal
1 avuc findik
1 kase portakal receli
1 dilim beyaz ekmek

Aksam
Yarima yakin beyaz ekmek
3 kk peynir
15 zeytn

Saat 5 de yedim kizim uyanmazsa insallah,erken yatip acikmayim

1 lt gunduz su ictim
1 lt aksam menumden sonra
1 lt de yatmadan icmeyi dusunuyorum

Evet cok fna menum biluyorum ama yarin baska bir gun olacak kesin

sabah: 2 dilim tb, 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, az salça bal ve çay
ara: türk kahvesi
öğlen: 4 dolu kaşık kısır 1 ayran
ara: 1 neskafe 1 mandalina
akşam: biraz tavuk sote, 3 kaşık makarna 2 kaşık yoğurt
ara: turk kahvesi yeşilçay 3 hurma

kesinlikle kuzum gelsin menuler :) senın menun de gayet iyi bence zorlu sınavı atlatmışsın :) ama sakın başka bişi yeme acıksan bile biliyorsun biz öyle kilo veriyoruz zaten
kendin de farkındasın zaten canım gercekten yarın başka menu olmalı !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…