Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Şekersiz içtiği sürece işe yarıyor çay canım.

Canım ben yatılı misafirlikteyim. Elimden geldiğince Menülerimi daha erken paylaşmaya çalışacağım,küçük bebeğim de olunca vakit nasıl geçiyor anlamıyorum
Aksamdan sonrada ara varya hemde karbonhidratli Allah iyiligini versin emi . Gorumcenlerde misin bu arada ordaysan eger menu iyi bence
sorma ya. Tatlı vardı ondan kaçarken buna yakalandım. Görümcemdeyim canım.

Akşamı iyi toparlamışsın canım. Ama zor olmuş olmalı. Çünkü tatlı yediğimde ben kendimi tutamıyorum çok acıkıyorum
1 avuç fındık çok canım. 1 kase reçel çorba kasesi değildir dimi. Zira 1 dilim ekmek az gelirdi akşamı konuşmayalım hiç
menülerine bayılıyorum çok iyisin arkadaşım ya

Canikolar menüm şöyle
Sabah
1 el uzunluğunda 2 tane otlu pide
Yarım dilim ekmek
1 kk tulum peyniri
1 zeytin (zeytin yiyemem artık o kadar bilgiden sonra )
4 kaşık kıymalı yumurta
Ara 1 nescafe
Akşam
8 9 kadar sarma
5 kaşık ıspanak yemeği
1 dilim ekmek büyüklüğünde ramazan pidesi
1 buçuk kase yoğurt
Acılı turşu (enee turşu da yemeyecektim ya ben ) 2 yemek kaşığı kadar
1 kk helva
Ara 1 nescafe 2 kuru incir
Su 24 saati sayarsam 3 litre, gündüzü sayarsam 2 litre falan

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Gerçi bu saatte benden başkasının olmayacağına zaten emindim ama yinede dayanamadım bir damlıyayım dedim
Bugün değil karga kahvaltısını etmeden resmen karga daha derin uykulardayken uyandım
Gerçi 12ye geliyordu ben yattığımda ama nasıl birşeyse uyanıp lavaboya gittikten sonra sabah oldu sandım ve mutfakta kendime daha saatte bakmadan bir Türk kahvesi yaptım Tam Kahve kaynamaya başlarken dur bir bakayım saat kaç kız okula geç kalmasın dedim ve birde ne göreyim saat daha 04:00

Tabi hem kahveyi ziyan etmek olmaz hemde uykum yokken tekrar yatmayayım dedim ve kendimi buraya attım
Bir nevi nöbetçi Kaptan oldum bu gece siz uyanınca ben tekrar az uzanırım dermişim YOk yok dayanabildiğim kadar dayanacağım olmadı bu gece erken yatarım olur biter

Hesapta dün akşam tam buraya yazacaktım hatta bir iki alıntı da hazırdı cevaplamak için o ara eşimin kuzeni aradı görüntülü kuzuyu özledim diyip duruyordum diye Tabi ben onunla konuşurken benimki hemen boşta kalan Laptoba el koydu bende biraz canım sıkkındı diye açıkçası len yerimden kalk demedim sonrasında

Bir kaç gündür kombimle ilgili sıkıntı vardı dün eşimin kombici arkadaşı geldi halletti sağ olsun ama belirtti bir daha aynı şey olursa komple kombi ve doğalgaz sistemi değişmesi gerekiyor diye
Neyse öğleden sonra tabi ben kızın yüzme kursu var diye evden çıktım ve akşam geldiğimizde ta tammmmmmm mutfak sular içinde
Korktuğumuz aklımıza geldi ve biz yokken kombi yine su akıtmış tabi parkelerimde kabarmış falan derken biraz onunla boğuştuk eşimle eve gelir gelmez tabi moral de bozulunca söz verdiğim halde gelemedim

Neyse en azından sizlerin ufak ufak hareketlenmeye başladığını görmek beni sevindirdi
İnşallah çok daha güzel olur da sayfalarca geçmiş bulurum geldikçe

Kesinlikle vücuttaki yağı idrar ve terle atıyormuşuz
Günlük içtiğin suyu hesaplarken ama içtiğin çayları bence hesaba katma varsın fazla olsun suyun zararı olmaz sonuçta çok çok abartmadığın sürece

Ahhh be kuzuuuu o saatte yenir mi okadar reçel safi zarar emeğine yazık
Aklında bulunsun çok mu acıktın haşla iki yumurta ye en azından hem tok tutar hemde geç de yesen zararı olmayacak şeylerden Evet sabah yansımamış ama sen yinede iki gün sıkı tut ki sonradan yansımasın

Yapmayin yaa ben,her sabah 10 tane rahat yerim zeytin . Madensuyunu da emzirdigim icin bu aralar yorgunluk basladi vitamin,ve mineral eksikligime destek olsun diye gunluk bir tane icmeyi planliyordum

Canım yine sen bilirsin ama bana diyetisyenimin açıklaması madensuyu ve sodalarda fazladan tuz bulunuyormuş hani rahatladığını düşünürken vücudun yağ yapmasına yardımcı olmuş oluyorsun dedi
En azından içeceksen de yarım iç bebişe de gaz yapmasın hem

Bugun cok fena menum ama inanin kendimi biraktigimdan degil . Krsinlikle yari toparliyorum . Sanirum verince simardim biraz
Birazdan paylasiyorum

Arada hepimiz öyle oluyoruz
Banada ne zaman çevremdekiler ay çok güzel zayıflasın falan deseler kendimi Victorya Secrett mankeni gibi mi görüyorum sanki boyda varmış gibi bütün dengem bozuluyor
Şimdi artık o nazarının deydiğini hissettiğim insanları görünce hemen içimden dua ediyorum ve kendi kendime aman önemsemiyormuş gibi yap ki gözü deymesin diyorum

Kız dediğin gibi biraz dengesiz olmuş ama de demişler OLMUŞLA ÖLMÜŞE ÇARE YOK
Cumaya kadar senden ricam baya sıkı tut ki cumaya güzel bir rakam görebilesin
Ben inanıyorum sana yaparsın ve şu meşhur Gürkan Kubilayın da dediği gibi yiye yiye kilo vermiş olacaksın

Kuzum şu Karbonhidratı lüften akşam tüketmeyelim çok canınız çekiyorsada öğlen yiyin en geç
Demekki sende şu iki günü sıkı tutup bize yapabildiğini göstereceksin

Menün çok güzel canım tebrik ederim aynen devam

Sıkıntı yok canım günde bir kerecik de olsa bakıp bir şey yazsan ilk etapta yeterli nasılsa evine dönünce daha rahat olursun Kuzucuk tabiki herşeyden önemli ama Anneciğinin ona daha faydalı olabilmesi için de sağlıklı olması şart o yüzden eminim sende fırsat oluşturursun

Bence menün abartılı değil sonuçta kuzuyla ilgilenmek bile daha fazla enerji harcatıyor Yalnız bir tek karbonhidratı biraz fazla kaçmış akşam ( sarmadaki pirinç ve pide aynı anda olmasaymış tam süper olacakmış )
Yinede bence çok başarılı diyebiliriz sonuçta en azından elinden geleni yapmışsın
Birde kendin zaten demişsin o turşuyu yemeseydin daha iyidi gerçi acıda metabolizmayı çalıştırır
Artık bol suyla bugün de dengelemeye devam edersin

günaydın canlar nasılsınız uzun zamandır uğrayamadım
umarım hepiciğiniz iyisinizdir
ben bu hafta çok yoğunum karne basacağım teşekkür takdir çok iş var çook
izne ayrılıyorum 15 tatilde çok güzel ğrogram yaptık inşallh
kan değerlerim ve demir depolarım yerle bir olmuş
şuan kan ilacı ve ferritin kullanmaya başladım verdiğim kiloları geri aldım

Canım geçmiş olsun mutfağına üzüldüm. Nasıl şimdi son durumu?

Günaydın demek için geç kaldım selamlar diyeyim
ben sizi bizi bırakıp sen demeye başlıcam artık. Çünkü bence artik samimiyiz evet çok çok haklısın yazdıklarında. Sabah güzel protein yemesem öğlen o kadar dayanamazdım. Akşam da zor tuttum kendimi. Gece çok acıktım ama yine de dayandım. Midemin küçülmesine ihtiyacım var

Canim 15 tatilde izne ayriliyorum dedigine gore yoneticisin . Dusuk kan degerleri ozellikle demir kilo vermeye engel oldugunu duymustum bi uzmandan

ayy çok teşekkür ederim fıstıgım yaa nasıl motive oluyorum siz böyle deyince :)))
canım karbonhıdrat biraz fazla mı olmuşakşam bi derece daha iyi
sen de cok saol kuzu ya :)) cok geçmiş olsun evle ilgili can sıkıcı bu sorunlar cidden
geçmiş olsun canım önemli olan sağlıgın şu yoğunlugu da bi hallet toparlarsın inşallah

Allah yardımcın olsun canım yoğun bir hafta demekki Sanırım öğretmensin
Hakkınız ödenmez
Hep diyorum çocuk delisi olan ben Öğretmenliği düşünemiyorum çünkü cidden yeri geldi mi evde iki cadıyla başa çıkamıyorum ama sizler yeri gelince 30 kişi hatta fazlasıyla bile başa çıkıyor bir yandan da öğretiyorsunuz hayata daha sağlam adımlarla devam edebilmeleri için
Sen kiloları dert etme ilaçlarını kullan değerler normale gelince zaten fazlasıyla gider gelenler ve yine eksilere doğru ilerlersin Program yoğunda olsa her fırsatta bekleriz

Canım geçmiş olsun mutfağına üzüldüm. Nasıl şimdi son durumu?

Son durum Kombinin ruhuna fatiha
Çok şükür yakın arkadaşım yine hızır gibi yetişti ve onun evinde olan sağlam bir bacalı kombi varmış onu bu akşam gidip ondan alacağız en azından geçici olarak idare ederim de elimiz biraz bollaşınca yeni kombi alırız diye
Malum artık yoğuşmalılar çıktı bacalılar kalmamış ve balkona alınması gerekiyor bütün tesisat tekrar proje çizilecek falan derken bir 10 günlük iş parasıda çabası ( 3 000 - 3 5000 tl arası tutacakmış )
Arkadaşımın evi dubleks olduğu için o kombi eve yeterli gelmeyince yenisini almak zorunda kalmış sağlam kombiyi kutuya koyup kapalı balkonunda saklamış kendinizi zorlamayın hatta giderse 2 - 3 sene bile kullanın acele etmeyin nasılsa bize lazım değil o dedi
Bu akşam gidip arkadaşdan alacağız inşallah

Dilediğin gibi hitap edebilirsin tabiki
Ufak ufak midelerde küçülüyor çok şükür ama işte bazen insan yine bir an eskiye bir dönüş gibi oluyor 1 günde olsa ama önemli olan hemen ertesi dengeleyebilmek
Yarın tartı öncesi son gün olacağı için bende yoğurtlu kabak yemeği düşünüyorum en azından cumaya biraz daha az göreyim diye malum yağ yakımı için süper bir meze gibi

oynakbasi34 ben de merak ettim mutfakta durumlar ne? Allah kolaylık versin çok sıkıcı ve sinir bozucu bir durum

Kız mutfakla bitse iyi banyodan da petekleri yakınca alt kata su damlıyordu onuda aradan çıkaracağım mecbur banyoda kaçak varmı diye yarın su tesisatcısıda gelecek Bütün tesisatçılar kafaya koymuş karı koca bizi öpecekler tövbe tövbe
Neyse bunada çok şükür diyelim en azında sağlıklıyız ve bir aradayız

Öğlen dedim akşam geldim idare edin
Önce menümü bırakayım şuraya

KAHVALTI(08.30)
1 el kadar pide ve 2 ince dilim kaşarla tost
1 haşlanmış yumurta
1 fincan leblebi
3 gün kurusu

ARA
1 minik içli köfte

ÖĞLE(12.30)
1 küçük kase tarhana çorbası
2 yk bulgur pilavı
100 gr kadar haşlama tavuk

ARA
1 bardak sütlü kahve

AKŞAM(18.00
1 küçük kase tarhana çorbası
3 yk bulgur pilavı
100 gr et sote

Ve gün biter
1,5 kupa detoks suyu, 1 bardak yeşilçay içtim bi yarım saat de hareket ederim inş :)

Selam kızlar menum

Sabah: 2 dilim kızarmış tb, biraz salça peynir 1 dolu çay k tereyağı 1 tatlı k tahinpekmez ve çay
Öğlen: 1 kase ot yemeği 2 kaşık yoğurt
Ara: 1 mandalina 1 kupa sade sütlü kahve
Akşam: 1 butun enginar dolması birkaç tane de yaprak sarma (niyetim et yemekti ama annem döktürmüş dolmayı azcık kaçırmış olabilirim neyse ki spordayım)

Bugun cok fena menum ama inanin kendimi biraktigimdan degil . Krsinlikle yari toparliyorum . Sanirum verince simardim biraz
Birazdan paylasiyorum
Kuzum benim seni çok iyi anlıyorum lastik gibi valla çekiyoruz zorlaaaa bırakınca pufff uçuyor öbür tarafa

Çok kötü değil reçel olmasa iyi bile sayılabilir ama tabiki reçel çok kalorili :/ ben de bi kere bi kase bal yemiştim

Çok hoş olmuş menün canım afiyet olsun:)
Bende acıktım dolapta mor lahanalı yoğurt vardı onu yedim :/ pastaların hem kalorisi çok hem de tok tutmuyor ama mecbur kalınca da yiyorum ne yapayım :/

biraz fazla gibi geldi sanki karbonhidrat afiyet olsun

Canım çok geçmiş olsun :/ valla evler bebek gibi sürekli bakım istiyor sorun çıkartıyor ama arkadaşın kombisini verecekmiş sevindim en azından idareten kullanırsınız kombi de çok lazımlı bişey herşey ona bağlı hele kış günü :/

Ya ben dikkat etmek istiyorum amma velakin eski gücümü kendimde bulamıyorum koruma da gibi davranıp kendimi diyette zannediyorum sıkıldım galiba ama bu da çözüm değil ki inş yoğun spora başlıycam o zaman motive olurum umarım :)

Canım benim çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin işlerinde de kolaylık versin sağlığın herşeyden daha önemli kuzummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…