yaa harika bir haber bu çok sevindim bayadır konuşmamıştıkKız @ecii hamile
Şekersiz içtiği sürece işe yarıyor çay canım.Evet haklisiniz bende ilk defa bu diyette bu kadar su ictim ve farki ortada . Ama soyle bir seyde var mesela cayin ayni etkiyi yapmadigu soylenir ama gorumcem cayi cok icer mesela sekersiz acik cay ve bundan oturu cok sık idrara cikar . Hareketsiz ve benden daha cok yemesine ragmen kilo almiyor .
Birde sunu merak ediyorum her idrara cikista vucut yag atiyor mu acaba?
Yalnız bu yeni bi haber değil. Bebiş nerdeyse doğmak üzereyaa harika bir haber bu çok sevindim bayadır konuşmamıştık
ay kız nasıl koptuysam artıkYalnız bu yeni bi haber değil. Bebiş nerdeyse doğmak üzereteyze olıyos kuzu
Canım ben yatılı misafirlikteyim. Elimden geldiğince Menülerimi daha erken paylaşmaya çalışacağım,küçük bebeğim de olunca vakit nasıl geçiyor anlamıyorumAnaaa oda gitmişneyse o zaman akşam 8den sonra herkesi hazırolda bekliyorum kaçamaksız bir gün geçirip güzel menülerle gelirsiniz inşallah
Bende akşama kadar dışarı işlerimi halleder damlarım nasılsa
Aksamdan sonrada ara varya hemde karbonhidratliAllah iyiligini versin emi . Gorumcenlerde misin bu arada ordaysan eger menu iyi bence
Akşamı iyi toparlamışsın canım. Ama zor olmuş olmalı. Çünkü tatlı yediğimde ben kendimi tutamıyorum çok acıkıyorumBen geldimmmm :)oynakbasi34 tarifin yüzünden bilmem kaç kere tuvalete gittim ama galiba işe yaradı akşam tartım bile çok iyiydi :)
Şimdi de geri kalanını içeyim
Gelelim menüme
KAHVALTI(08.30)
1,5 dilim tb ekmek üzerine 1 yk labne
ÖĞLE(12.30)
1 küçük kase tarhana
1 kutu(160gr) ton balığı
3 gün kurusu
AKŞAM(misafirlikte)
Pastaydı Her çeşitten yarım ya da çeyrek gibi yedim
6-7 çeşit vardı (3 tane yedim gibi düşünün)
ARA(19.00)
1 bardak şekersiz sütlü kahve
Ve gün biter inş acıkmam :/
Biraz dengesiz oldu akşam bugün bi yarım saat hareket eder detoks suyumu içer akşamı öyle geçiririm inş :) Siz de ne var ne yok? Gelsin menüler
1 avuç fındık çok canım. 1 kase reçel çorba kasesi değildir dimi. Zira 1 dilim ekmek az gelirdiBenim ki daha da fena
Kahvalti
1 tb ekmegi
1 kk peynir
11 zeytn
1 yumurta
Bol yesillik
Ogle
1 kase corba
4 yk pazi boranisi
Ara
1 portakal
1 avuc findik
1 kase portakal receli
1 dilim beyaz ekmek
Aksam
Yarima yakin beyaz ekmek
3 kk peynir
15 zeytn
Saat 5 de yedim kizim uyanmazsa insallah,erken yatip acikmayim
1 lt gunduz su ictim
1 lt aksam menumden sonra
1 lt de yatmadan icmeyi dusunuyorum
Evet cok fna menum biluyorum ama yarin baska bir gun olacak kesin
menülerine bayılıyorum çok iyisin arkadaşım yasabah: 2 dilim tb, 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, az salça bal ve çay
ara: türk kahvesi
öğlen: 4 dolu kaşık kısır 1 ayran
ara: 1 neskafe 1 mandalina
akşam: biraz tavuk sote, 3 kaşık makarna 2 kaşık yoğurt
ara: turk kahvesi yeşilçay 3 hurma
Evet haklisiniz bende ilk defa bu diyette bu kadar su ictim ve farki ortada . Ama soyle bir seyde var mesela cayin ayni etkiyi yapmadigu soylenir ama gorumcem cayi cok icer mesela sekersiz acik cay ve bundan oturu cok sık idrara cikar . Hareketsiz ve benden daha cok yemesine ragmen kilo almiyor .
Birde sunu merak ediyorum her idrara cikista vucut yag atiyor mu acaba?
Canim dun aksam yemegi 5 te yedim ve aksam cok aciktim ceyrek ayva yedim kesmedi . Sonra kucuk bir,kase recel yedim hemde beyaz ekmekle azicuk,beyaz ekmekle . Arkasindan 1,5 lt gibi su ictim . Sabah tartiya yansimadi yedigim ama bugun malesef cof fena oldu menum
Yapmayin yaa ben,her sabah 10 tane rahat yerim zeytin . Madensuyunu da emzirdigim icin bu aralar yorgunluk basladi vitamin,ve mineral eksikligime destek olsun diye gunluk bir tane icmeyi planliyordum
Bugun cok fena menum ama inanin kendimi biraktigimdan degil . Krsinlikle yari toparliyorum . Sanirum verince simardim biraz
Birazdan paylasiyorum
Ben geldimmmm :)oynakbasi34 tarifin yüzünden bilmem kaç kere tuvalete gittim ama galiba işe yaradı akşam tartım bile çok iyiydi :)
Şimdi de geri kalanını içeyim
Gelelim menüme
KAHVALTI(08.30)
1,5 dilim tb ekmek üzerine 1 yk labne
ÖĞLE(12.30)
1 küçük kase tarhana
1 kutu(160gr) ton balığı
3 gün kurusu
AKŞAM(misafirlikte)
Pastaydı Her çeşitten yarım ya da çeyrek gibi yedim
6-7 çeşit vardı (3 tane yedim gibi düşünün)
ARA(19.00)
1 bardak şekersiz sütlü kahve
Ve gün biter inş acıkmam :/
Biraz dengesiz oldu akşam bugün bi yarım saat hareket eder detoks suyumu içer akşamı öyle geçiririm inş :) Siz de ne var ne yok? Gelsin menüler
Benim ki daha da fena
Kahvalti
1 tb ekmegi
1 kk peynir
11 zeytn
1 yumurta
Bol yesillik
Ogle
1 kase corba
4 yk pazi boranisi
Ara
1 portakal
1 avuc findik
1 kase portakal receli
1 dilim beyaz ekmek
Aksam
Yarima yakin beyaz ekmek
3 kk peynir
15 zeytn
1 lt gunduz su ictim
sabah: 2 dilim tb, 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, az salça bal ve çay
Canım ben yatılı misafirlikteyim. Elimden geldiğince Menülerimi daha erken paylaşmaya çalışacağım,küçük bebeğim de olunca vakit nasıl geçiyor anlamıyorum
sorma ya. Tatlı vardı ondan kaçarken buna yakalandım. Görümcemdeyim canım.
Akşamı iyi toparlamışsın canım. Ama zor olmuş olmalı. Çünkü tatlı yediğimde ben kendimi tutamıyorum çok acıkıyorum
1 avuç fındık çok canım. 1 kase reçel çorba kasesi değildir dimi. Zira 1 dilim ekmek az gelirdiakşamı konuşmayalım hiç
menülerine bayılıyorum çok iyisin arkadaşım ya
Canikolar menüm şöyle
Sabah
1 el uzunluğunda 2 tane otlu pide
Yarım dilim ekmek
1 kk tulum peyniri
1 zeytin (zeytin yiyemem artık o kadar bilgiden sonra)
4 kaşık kıymalı yumurta
Ara 1 nescafe
Akşam
8 9 kadar sarma
5 kaşık ıspanak yemeği
1 dilim ekmek büyüklüğünde ramazan pidesi
1 buçuk kase yoğurt
Acılı turşu (enee turşu da yemeyecektim ya ben) 2 yemek kaşığı kadar
1 kk helva
Ara 1 nescafe 2 kuru incir
Su 24 saati sayarsam 3 litre, gündüzü sayarsam 2 litre falan
Canım geçmiş olsun mutfağına üzüldüm. Nasıl şimdi son durumu?Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Gerçi bu saatte benden başkasının olmayacağına zaten emindim ama yinede dayanamadım bir damlıyayım dedim
Bugün değil karga kahvaltısını etmeden resmen karga daha derin uykulardayken uyandım
Gerçi 12ye geliyordu ben yattığımda ama nasıl birşeyse uyanıp lavaboya gittikten sonra sabah oldu sandım ve mutfakta kendime daha saatte bakmadan bir Türk kahvesi yaptımTam Kahve kaynamaya başlarken dur bir bakayım saat kaç kız okula geç kalmasın dedim ve birde ne göreyim saat daha 04:00
Tabi hem kahveyi ziyan etmek olmaz hemde uykum yokken tekrar yatmayayım dedim ve kendimi buraya attım
Bir nevi nöbetçi Kaptan oldum bu gecesiz uyanınca ben tekrar az uzanırım dermişim YOk yok dayanabildiğim kadar dayanacağım olmadı bu gece erken yatarım olur biter
Hesapta dün akşam tam buraya yazacaktım hatta bir iki alıntı da hazırdı cevaplamak içino ara eşimin kuzeni aradı görüntülü kuzuyu özledim diyip duruyordum diye Tabi ben onunla konuşurken benimki hemen boşta kalan Laptoba el koydu bende biraz canım sıkkındı diye açıkçası len yerimden kalk demedim sonrasında
Bir kaç gündür kombimle ilgili sıkıntı vardı dün eşimin kombici arkadaşı geldi halletti sağ olsun ama belirtti bir daha aynı şey olursa komple kombi ve doğalgaz sistemi değişmesi gerekiyor diye
Neyse öğleden sonra tabi ben kızın yüzme kursu var diye evden çıktım ve akşam geldiğimizde ta tammmmmmm mutfak sular içinde
Korktuğumuz aklımıza geldi ve biz yokken kombi yine su akıtmış tabi parkelerimde kabarmış falan derken biraz onunla boğuştuk eşimle eve gelir gelmez tabi moral de bozulunca söz verdiğim halde gelemedim
Neyse en azından sizlerin ufak ufak hareketlenmeye başladığını görmek beni sevindirdi
İnşallah çok daha güzel olur da sayfalarca geçmiş bulurum geldikçe
Kesinlikle vücuttaki yağı idrar ve terle atıyormuşuz
Günlük içtiğin suyu hesaplarken ama içtiğin çayları bence hesaba katmavarsın fazla olsun suyun zararı olmaz sonuçta çok çok abartmadığın sürece
Ahhh be kuzuuuu o saatte yenir mi okadar reçel safi zarar emeğine yazık
Aklında bulunsun çok mu acıktın haşla iki yumurta yeen azından hem tok tutar hemde geç de yesen zararı olmayacak şeylerden Evet sabah yansımamış ama sen yinede iki gün sıkı tut ki sonradan yansımasın
Canım yine sen bilirsin ama bana diyetisyenimin açıklaması madensuyu ve sodalarda fazladan tuz bulunuyormuşhani rahatladığını düşünürken vücudun yağ yapmasına yardımcı olmuş oluyorsun dedi
En azından içeceksen de yarım içbebişe de gaz yapmasın hem
Arada hepimiz öyle oluyoruz
Banada ne zaman çevremdekiler ay çok güzel zayıflasın falan deseler kendimi Victorya Secrett mankeni gibi mi görüyorumsanki boyda varmış gibi bütün dengem bozuluyor
Şimdi artık o nazarının deydiğini hissettiğim insanları görünce hemen içimden dua ediyorum ve kendi kendime aman önemsemiyormuş gibi yap ki gözü deymesin diyorum
Kız dediğin gibi biraz dengesiz olmuş ama de demişler OLMUŞLA ÖLMÜŞE ÇARE YOK
Cumaya kadar senden ricam baya sıkı tut ki cumaya güzel bir rakam görebilesin
Ben inanıyorum sana yaparsın ve şu meşhur Gürkan Kubilayın da dediği gibi yiye yiye kilo vermiş olacaksın
Kuzum şu Karbonhidratı lüften akşam tüketmeyelimçok canınız çekiyorsada öğlen yiyin en geç
Demekki sende şu iki günü sıkı tutup bize yapabildiğini göstereceksin
Menün çok güzel canım tebrik ederimaynen devam
Sıkıntı yok canımgünde bir kerecik de olsa bakıp bir şey yazsan ilk etapta yeterli nasılsa evine dönünce daha rahat olursun Kuzucuk tabiki herşeyden önemli ama Anneciğinin ona daha faydalı olabilmesi için de sağlıklı olması şart o yüzden eminim sende fırsat oluşturursun
Bence menün abartılı değil sonuçta kuzuyla ilgilenmek bile daha fazla enerji harcatıyorYalnız bir tek karbonhidratı biraz fazla kaçmış akşam ( sarmadaki pirinç ve pide aynı anda olmasaymış tam süper olacakmış )
Yinede bence çok başarılı diyebiliriz sonuçta en azından elinden geleni yapmışsın
Birde kendin zaten demişsin o turşuyu yemeseydin daha iyidi gerçi acıda metabolizmayı çalıştırır
Artık bol suyla bugün de dengelemeye devam edersin
ben sizi bizi bırakıp sen demeye başlıcam artık. Çünkü bence artik samimiyizBence menün abartılı değil sonuçta kuzuyla ilgilenmek bile daha fazla enerji harcatıyorYalnız bir tek karbonhidratı biraz fazla kaçmış akşam ( sarmadaki pirinç ve pide aynı anda olmasaymış tam süper olacakmış )
Yinede bence çok başarılı diyebiliriz sonuçta en azından elinden geleni yapmışsın
Birde kendin zaten demişsin o turşuyu yemeseydin daha iyidi gerçi acıda metabolizmayı çalıştırır
Canim 15 tatilde izne ayriliyorum dedigine gore yoneticisin . Dusuk kan degerleri ozellikle demir kilo vermeye engel oldugunu duymustum bi uzmandangünaydın canlar nasılsınız uzun zamandır uğrayamadım
umarım hepiciğiniz iyisinizdir
ben bu hafta çok yoğunum karne basacağım teşekkür takdir çok iş var çook
izne ayrılıyorum 15 tatilde çok güzel ğrogram yaptık inşallh
kan değerlerim ve demir depolarım yerle bir olmuş
şuan kan ilacı ve ferritin kullanmaya başladım verdiğim kiloları geri aldım
ayy çok teşekkür ederim fıstıgım yaa nasıl motive oluyorum siz böyle deyince :)))Canım ben yatılı misafirlikteyim. Elimden geldiğince Menülerimi daha erken paylaşmaya çalışacağım,küçük bebeğim de olunca vakit nasıl geçiyor anlamıyorum
Akşamı iyi toparlamışsın canım. Ama zor olmuş olmalı. Çünkü tatlı yediğimde ben kendimi tutamıyorum çok acıkıyorum
1 avuç fındık çok canım. 1 kase reçel çorba kasesi değildir dimi. Zira 1 dilim ekmek az gelirdiakşamı konuşmayalım hiç
canım karbonhıdrat biraz fazla mı olmuşakşam bi derece daha iyiCanikolar menüm şöyle
Sabah
Yarım dilim ekmek
1 kk tulum peyniri
4 kaşık kıymalı yumurta
Ara 1 nescafe
Akşam
8 9 kadar sarma
5 kaşık ıspanak yemeği
1 buçuk kase yoğurt
1 kk helva
sen de cok saol kuzu ya :)) cok geçmiş olsun evle ilgili can sıkıcı bu sorunlar ciddenSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Gerçi bu saatte benden başkasının olmayacağına zaten emindim ama yinede dayanamadım bir damlıyayım dedim
Bugün değil karga kahvaltısını etmeden resmen karga daha derin uykulardayken uyandım
Gerçi 12ye geliyordu ben yattığımda ama nasıl birşeyse uyanıp lavaboya gittikten sonra sabah oldu sandım ve mutfakta kendime daha saatte bakmadan bir Türk kahvesi yaptımTam Kahve kaynamaya başlarken dur bir bakayım saat kaç kız okula geç kalmasın dedim ve birde ne göreyim saat daha 04:00
Tabi hem kahveyi ziyan etmek olmaz hemde uykum yokken tekrar yatmayayım dedim ve kendimi buraya attım
Bir nevi nöbetçi Kaptan oldum bu gecesiz uyanınca ben tekrar az uzanırım dermişim YOk yok dayanabildiğim kadar dayanacağım olmadı bu gece erken yatarım olur biter
Hesapta dün akşam tam buraya yazacaktım hatta bir iki alıntı da hazırdı cevaplamak içino ara eşimin kuzeni aradı görüntülü kuzuyu özledim diyip duruyordum diye Tabi ben onunla konuşurken benimki hemen boşta kalan Laptoba el koydu bende biraz canım sıkkındı diye açıkçası len yerimden kalk demedim sonrasında
Bir kaç gündür kombimle ilgili sıkıntı vardı dün eşimin kombici arkadaşı geldi halletti sağ olsun ama belirtti bir daha aynı şey olursa komple kombi ve doğalgaz sistemi değişmesi gerekiyor diye
Neyse öğleden sonra tabi ben kızın yüzme kursu var diye evden çıktım ve akşam geldiğimizde ta tammmmmmm mutfak sular içinde
Korktuğumuz aklımıza geldi ve biz yokken kombi yine su akıtmış tabi parkelerimde kabarmış falan derken biraz onunla boğuştuk eşimle eve gelir gelmez tabi moral de bozulunca söz verdiğim halde gelemedim
Neyse en azından sizlerin ufak ufak hareketlenmeye başladığını görmek beni sevindirdi
Günlük içtiğin suyu hesaplarken ama içtiğin çayları bence hesaba katmavarsın fazla olsun suyun zararı olmaz sonuçta çok çok abartmadığın sürece
Aklında bulunsun çok mu acıktın haşla iki yumurta yeen azından hem tok tutar hemde geç de yesen zararı olmayacak şeylerden Evet sabah yansımamış ama sen yinede iki gün sıkı tut ki sonradan yansımasın
Canım yine sen bilirsin ama bana diyetisyenimin açıklaması madensuyu ve sodalarda fazladan tuz bulunuyormuşhani rahatladığını düşünürken vücudun yağ yapmasına yardımcı olmuş oluyorsun dedi
Banada ne zaman çevremdekiler ay çok güzel zayıflasın falan deseler kendimi Victorya Secrett mankeni gibi mi görüyorumsanki boyda varmış gibi bütün dengem bozuluyor
Şimdi artık o nazarının deydiğini hissettiğim insanları görünce hemen içimden dua ediyorum ve kendi kendime aman önemsemiyormuş gibi yap ki gözü deymesin diyorum
Ben inanıyorum sana yaparsın ve şu meşhur Gürkan Kubilayın da dediği gibi yiye yiye kilo vermiş olacaksın
Kuzum şu Karbonhidratı lüften akşam tüketmeyelimçok canınız çekiyorsada öğlen yiyin en geç
Sıkıntı yok canımgünde bir kerecik de olsa bakıp bir şey yazsan ilk etapta yeterli nasılsa evine dönünce daha rahat olursun Kuzucuk tabiki herşeyden önemli ama Anneciğinin ona daha faydalı olabilmesi için de sağlıklı olması şart o yüzden eminim sende fırsat oluşturursun
Bence menün abartılı değil sonuçta kuzuyla ilgilenmek bile daha fazla enerji harcatıyorYalnız bir tek karbonhidratı biraz fazla kaçmış akşam ( sarmadaki pirinç ve pide aynı anda olmasaymış tam süper olacakmış )
geçmiş olsun canım önemli olan sağlıgın şu yoğunlugu da bi hallet toparlarsın inşallahgünaydın canlar nasılsınız uzun zamandır uğrayamadım
günaydın canlar nasılsınız uzun zamandır uğrayamadım
Canım geçmiş olsun mutfağına üzüldüm. Nasıl şimdi son durumu?
Günaydın demek için geç kaldım selamlar diyeyim
ben sizi bizi bırakıp sen demeye başlıcam artık. Çünkü bence artik samimiyizevet çok çok haklısın yazdıklarında. Sabah güzel protein yemesem öğlen o kadar dayanamazdım. Akşam da zor tuttum kendimi. Gece çok acıktım ama yine de dayandım. Midemin küçülmesine ihtiyacım var
oynakbasi34 ben de merak ettim mutfakta durumlar ne? Allah kolaylık versin çok sıkıcı ve sinir bozucu bir durum
Kuzum benim seni çok iyi anlıyorum lastik gibi valla çekiyoruz zorlaaaa bırakınca pufff uçuyor öbür tarafaBugun cok fena menum ama inanin kendimi biraktigimdan degil . Krsinlikle yari toparliyorum . Sanirum verince simardim biraz
Birazdan paylasiyorum
Çok kötü değil reçel olmasa iyi bile sayılabilir ama tabiki reçel çok kalorili :/ ben de bi kere bi kase bal yemiştimBenim ki daha da fena
Kahvalti
1 tb ekmegi
1 kk peynir
11 zeytn
1 yumurta
Bol yesillik
Ogle
1 kase corba
4 yk pazi boranisi
Ara
1 portakal
1 avuc findik
1 kase portakal receli
1 dilim beyaz ekmek
Aksam
Yarima yakin beyaz ekmek
3 kk peynir
15 zeytn
1 lt gunduz su ictim
Çok hoş olmuş menün canım afiyet olsun:)sabah: 2 dilim tb, 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, az salça bal ve çay
Bende acıktım dolapta mor lahanalı yoğurt vardı onu yedim :/ pastaların hem kalorisi çok hem de tok tutmuyor ama mecbur kalınca da yiyorum ne yapayım :/Canım ben yatılı misafirlikteyim. Elimden geldiğince Menülerimi daha erken paylaşmaya çalışacağım,küçük bebeğim de olunca vakit nasıl geçiyor anlamıyorum
Canikolar menüm şöyle
Sabah
Yarım dilim ekmek
1 kk tulum peyniri
4 kaşık kıymalı yumurta
Ara 1 nescafe
Akşam
8 9 kadar sarma
5 kaşık ıspanak yemeği
1 buçuk kase yoğurt
1 kk helva
Canım çok geçmiş olsun :/ valla evler bebek gibi sürekli bakım istiyor sorun çıkartıyorSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Canım benim çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin işlerinde de kolaylık versin sağlığın herşeyden daha önemli kuzummmmgünaydın canlar nasılsınız uzun zamandır uğrayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?