Afiyet olsun canım :) enginar dolması hiç yemedim çok mu içli oluyor sayı olarak çok gelmedi de gözümeSelam kızlar menum
Sabah: 2 dilim kızarmış tb, biraz salça peynir 1 dolu çay k tereyağı 1 tatlı k tahinpekmez ve çay
Öğlen: 1 kase ot yemeği 2 kaşık yoğurt
Ara: 1 mandalina 1 kupa sade sütlü kahve
Akşam: 1 butun enginar dolması birkaç tane de yaprak sarma (niyetim et yemekti ama annem döktürmüş dolmayı azcık kaçırmış olabilirim neyse ki spordayım)
Kız mutfakla bitse iyibanyodan da petekleri yakınca alt kata su damlıyordu onuda aradan çıkaracağım mecbur banyoda kaçak varmı diye yarın su tesisatcısıda gelecek Bütün tesisatçılar kafaya koymuş karı koca bizi öpecekler tövbe tövbe
Neyse bunada çok şükür diyelim en azında sağlıklıyız ve bir aradayız
bende perşembeleri daha dikkat ediyorum.inşaallah yarında hedefim o. Fakat ne yazık ki geçen hafta rejim yapamadım ve onun sonucunu çekeceğim biliyorum.Dilediğin gibi hitap edebilirsin tabiki
Ufak ufak midelerde küçülüyor çok şükür ama işte bazen insan yine bir an eskiye bir dönüş gibi oluyor 1 günde olsa ama önemli olan hemen ertesi dengeleyebilmek
Yarın tartı öncesi son gün olacağı için bende yoğurtlu kabak yemeği düşünüyorum en azından cumaya biraz daha az göreyim diye malum yağ yakımı için süper bir meze gibi
Yoğurt bu gibi durumlarda en iyi seçenek bence de. Bence pastaların bu kadar kötü etkisinden sonra o kadar lezzetli olmaya hakları yok. Kendini sevdirir kötülük yapıyorlar. Buna rağmen sevmekten hiç vazgeçemiyorumBende acıktım dolapta mor lahanalı yoğurt vardı onu yedim :/ pastaların hem kalorisi çok hem de tok tutmuyor ama mecbur kalınca da yiyorum ne yapayım :/
aslında totalde 7 bilemedin 8 dilim ekmektir diye düşünüyorum canım. Fakat çok iyi tercihler olmadığı ortadabiraz fazla gibi geldi sanki karbonhidrat afiyet olsun
Olsun sağlığın daha önemli canım bir an önce sağlığına kavuşman dileğiylegünaydın canlar nasılsınız uzun zamandır uğrayamadım
umarım hepiciğiniz iyisinizdir
ben bu hafta çok yoğunum karne basacağım teşekkür takdir çok iş var çook
izne ayrılıyorum 15 tatilde çok güzel ğrogram yaptık inşallh
kan değerlerim ve demir depolarım yerle bir olmuş
şuan kan ilacı ve ferritin kullanmaya başladım verdiğim kiloları geri aldım
Totalde 8 9 dilim ekmeğe tekabül ediyor bugün ki karbonhidratların bebişim. Yani azcık fazla. Öğlen et yerine sebze yiyebilsen iyi olurduÖğlen dedim akşam geldim idare edin
Önce menümü bırakayım şuraya
KAHVALTI(08.30)
1 el kadar pide ve 2 ince dilim kaşarla tost
1 haşlanmış yumurta
1 fincan leblebi
3 gün kurusu
ARA
1 minik içli köfte
ÖĞLE(12.30)
1 küçük kase tarhana çorbası
2 yk bulgur pilavı
100 gr kadar haşlama tavuk
ARA
1 bardak sütlü kahve
AKŞAM(18.00
3 yk bulgur pilavı
100 gr et sote
Ve gün biter
1,5 kupa detoks suyu, 1 bardak yeşilçay içtim bi yarım saat de hareket ederim inş :)
bence yine çok iyisin. Sabahın dışında karbonhidrat hiç almamışsın buda akşamını kurtarır diye düşünüyorumSelam kızlar menum
Sabah: 2 dilim kızarmış tb, biraz salça peynir 1 dolu çay k tereyağı 1 tatlı k tahinpekmez ve çay
Akşam: 1 butun enginar dolması birkaç tane de yaprak sarma (niyetim et yemekti ama annem döktürmüş dolmayı azcık kaçırmış olabilirim neyse ki spordayım)
Kuzum sakın hemen bi kahve yap kendine bak bende kurabiye yaptım minnacık ucundan tadına baktım sadece yalnız değilsin ah benim canım da çok istiyor ama tutalım kendimiziTatli istoyorum
Kesinlikle bi aradasınız hep de öyle kalın inşallah canımAllah yardımcın olsun canım yoğun bir hafta demekkiSanırım öğretmensin
Hakkınız ödenmez
Hep diyorum çocuk delisi olan ben Öğretmenliği düşünemiyorum çünkü cidden yeri geldi mi evde iki cadıyla başa çıkamıyorum ama sizler yeri gelince 30 kişi hatta fazlasıyla bile başa çıkıyor bir yandan da öğretiyorsunuz hayata daha sağlam adımlarla devam edebilmeleri için
Sen kiloları dert etme ilaçlarını kullan değerler normale gelince zaten fazlasıyla gider gelenler ve yine eksilere doğru ilerlersinProgram yoğunda olsa her fırsatta bekleriz
Son durum Kombinin ruhuna fatiha
Çok şükür yakın arkadaşım yine hızır gibi yetişti ve onun evinde olan sağlam bir bacalı kombi varmış onu bu akşam gidip ondan alacağız en azından geçici olarak idare ederim de elimiz biraz bollaşınca yeni kombi alırız diye
Malum artık yoğuşmalılar çıktı bacalılar kalmamış ve balkona alınması gerekiyor bütün tesisattekrar proje çizilecek falan derken bir 10 günlük iş parasıda çabası ( 3 000 - 3 5000 tl arası tutacakmış )
Arkadaşımın evi dubleks olduğu için o kombi eve yeterli gelmeyince yenisini almak zorunda kalmış sağlam kombiyi kutuya koyup kapalı balkonunda saklamışkendinizi zorlamayın hatta giderse 2 - 3 sene bile kullanın acele etmeyin nasılsa bize lazım değil o dedi
Bu akşam gidip arkadaşdan alacağız inşallah
Dilediğin gibi hitap edebilirsin tabiki
Ufak ufak midelerde küçülüyor çok şükür ama işte bazen insan yine bir an eskiye bir dönüş gibi oluyor 1 günde olsa ama önemli olan hemen ertesi dengeleyebilmek
Yarın tartı öncesi son gün olacağı için bende yoğurtlu kabak yemeği düşünüyorum en azından cumaya biraz daha az göreyim diye malum yağ yakımı için süper bir meze gibi
Kız mutfakla bitse iyibanyodan da petekleri yakınca alt kata su damlıyordu onuda aradan çıkaracağım mecbur banyoda kaçak varmı diye yarın su tesisatcısıda gelecek Bütün tesisatçılar kafaya koymuş karı koca bizi öpecekler tövbe tövbe
Neyse bunada çok şükür diyelim en azında sağlıklıyız ve bir aradayız
Bayaa bi protein le dopdolu bi menü olmuş.Öğlen dedim akşam geldim idare edin
Önce menümü bırakayım şuraya
KAHVALTI(08.30)
1 el kadar pide ve 2 ince dilim kaşarla tost
1 haşlanmış yumurta
1 fincan leblebi
3 gün kurusu
ARA
1 minik içli köfte
ÖĞLE(12.30)
2 yk bulgur pilavı
100 gr kadar haşlama tavuk
ARA
1 bardak sütlü kahve
AKŞAM(18.00
3 yk bulgur pilavı
100 gr et sote
Ve gün biter
1,5 kupa detoks suyu, 1 bardak yeşilçay içtim bi yarım saat de hareket ederim inş :)
Spora güvenip de akşamları abartma canım.Selam kızlar menum
Bana göre gayet güzel geldi emziriyosun zira.Benim menüm şöyleydi
Sabah
2 buçuk dilim ekmek
1 buçuk haşlanmış yumurta
2 kk tulum peyniri
Domestos yeşillik
2 tam ceviz
1 çay kaşığı Tereyağ
Ara
1 nescafe yarım kuru incir
6 çiğ badem
2 kestane
2 Beypazarı kurusu 1kk tulum peyniri
Öğle
1 tabak kabak sote
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Akşam
Az kaşarlı tavuk
1 dilim ekmek
1 dilim beyti
Çeyrek lahmacun
4 parmak kadar kuşbaşı lı pide
Buraya yazınca çok gibi oluyor ama yaa
Oysaki ben normal diyetini yaptım sanıyordum. Emaaaan çok gıcık oldum
Canım sade kahve ve boll su ile ödüllendir hemen kendini. Kuru kayısı yiyebilirsin yanında.Arkadaslarr yaa benim bu aksam motivasynum cok kotu gardin dusuyor sanki cok sey yoiyesim var acim sanirim
Benim menüm şöyleydi
Sabah
2 buçuk dilim ekmek
1 buçuk haşlanmış yumurta
2 kk tulum peyniri
Domestos yeşillik
2 tam ceviz
1 çay kaşığı Tereyağ
Ara
1 nescafe yarım kuru incir
6 çiğ badem
2 kestane
2 Beypazarı kurusu 1kk tulum peyniri
Öğle
1 tabak kabak sote
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Akşam
Az kaşarlı tavuk
1 dilim ekmek
1 dilim beyti
Çeyrek lahmacun
4 parmak kadar kuşbaşı lı pide
Buraya yazınca çok gibi oluyor ama yaa
Oysaki ben normal diyetini yaptım sanıyordum. Emaaaan çok gıcık oldum
Kesinlikle katılıyorum canım zaten protein yiyecektim annem saolsun bu konuda cok anlayışsız herkes aynı oranda aynı şeyi yesin modunda, dışarıda yiyorum ben de eti çünkü evdeki yeterli degıl, bugun de öyle yapacaktım ben cıkmadan yetişsin diye yemeği pişirince yedim mecbur kıvıramadım yani.Spora güvenip de akşamları abartma canım.
Spor yaparken protein içerikli olsun menün.
Resmen az yemek için can çekişmişsinMenüm
10:00
1 sucuklu yumurtalı börek
Deri peyniri 2 çatal
Zahterli pide iki koparmalık
1 zeytin
Çay
12:00
Sade kahve
15:00
6 sarma 1 patlican dolma
2 kaşık mantı
15:30
Çay
1 minik ev poğaça peynirli
1 cevizli mamur
18:00
2 kaşık menemen
2 kaşık buşgur pilavı
2 ısırık pizza (hiç sevmedim)
3 zeytin
19:00
1 kupa karışık bitki çayı
20:00
Sade kahve
2 kuru kayısı
Şu an
Sade kahve
Spor
1 saat yürüyüş
900
1000 i de yapıcaammm çokk yakındaa
Sabahına yumurta da ekle canım.. Her gün salça değil de yumurta görelim kahvaltında.Kesinlikle katılıyorum canım zaten protein yiyecektim annem saolsun bu konuda cok anlayışsız herkes aynı oranda aynı şeyi yesin modunda, dışarıda yiyorum ben de eti çünkü evdeki yeterli degıl, bugun de öyle yapacaktım ben cıkmadan yetişsin diye yemeği pişirince yedim mecbur kıvıramadım yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?