Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Afiyet olsun canım :) enginar dolması hiç yemedim çok mu içli oluyor sayı olarak çok gelmedi de gözüme

çok komiksin ya . Kıyamam baya zor olmuş işleriniz. Ama çok da şanslısın arkadaşın Hızır gibi yetişmiş valla...
Bu ustalar amma da para istiyorlar yahu.

bende perşembeleri daha dikkat ediyorum.inşaallah yarında hedefim o. Fakat ne yazık ki geçen hafta rejim yapamadım ve onun sonucunu çekeceğim biliyorum.

Bende acıktım dolapta mor lahanalı yoğurt vardı onu yedim :/ pastaların hem kalorisi çok hem de tok tutmuyor ama mecbur kalınca da yiyorum ne yapayım :/
Yoğurt bu gibi durumlarda en iyi seçenek bence de. Bence pastaların bu kadar kötü etkisinden sonra o kadar lezzetli olmaya hakları yok. Kendini sevdirir kötülük yapıyorlar. Buna rağmen sevmekten hiç vazgeçemiyorum
biraz fazla gibi geldi sanki karbonhidrat afiyet olsun
aslında totalde 7 bilemedin 8 dilim ekmektir diye düşünüyorum canım. Fakat çok iyi tercihler olmadığı ortada

Olsun sağlığın daha önemli canım bir an önce sağlığına kavuşman dileğiyle
Totalde 8 9 dilim ekmeğe tekabül ediyor bugün ki karbonhidratların bebişim. Yani azcık fazla. Öğlen et yerine sebze yiyebilsen iyi olurdu
bence yine çok iyisin. Sabahın dışında karbonhidrat hiç almamışsın buda akşamını kurtarır diye düşünüyorum

Benim menüm şöyleydi
Sabah
2 buçuk dilim ekmek
1 buçuk haşlanmış yumurta
2 kk tulum peyniri
Domestos yeşillik
2 tam ceviz
1 çay kaşığı Tereyağ
Ara
1 nescafe yarım kuru incir
6 çiğ badem
2 kestane
2 Beypazarı kurusu 1kk tulum peyniri
Öğle
1 tabak kabak sote
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Akşam
Az kaşarlı tavuk
1 dilim ekmek
1 dilim beyti
Çeyrek lahmacun
4 parmak kadar kuşbaşı lı pide

Buraya yazınca çok gibi oluyor ama yaa
Oysaki ben normal diyetini yaptım sanıyordum. Emaaaan çok gıcık oldum

Kesinlikle bi aradasınız hep de öyle kalın inşallah canım

Bayaa bi protein le dopdolu bi menü olmuş.

Spora güvenip de akşamları abartma canım.
Spor yaparken protein içerikli olsun menün.

Bana göre gayet güzel geldi emziriyosun zira.

bana da bazen öyle geliyor önemli olan sen bu yediklerinle kendini diyette hissediyor ve kilo veriyor musun? Öyleyse aynen devam değilse deneme yanılmayla doğruyu buluyoruz zaten :)

Menüm

10:00
1 sucuklu yumurtalı börek
Deri peyniri 2 çatal
Zahterli pide iki koparmalık
1 zeytin
Çay

12:00
Sade kahve

15:00
6 sarma 1 patlican dolma
2 kaşık mantı

15:30
Çay
1 minik ev poğaça peynirli
1 cevizli mamur

18:00
2 kaşık menemen
2 kaşık buşgur pilavı
2 ısırık pizza (hiç sevmedim)
3 zeytin

19:00
1 kupa karışık bitki çayı

20:00
Sade kahve
2 kuru kayısı

Şu an
Sade kahve

Spor
1 saat yürüyüş
900

1000 i de yapıcaammm çokk yakındaa

Spora güvenip de akşamları abartma canım.
Spor yaparken protein içerikli olsun menün.
Kesinlikle katılıyorum canım zaten protein yiyecektim annem saolsun bu konuda cok anlayışsız herkes aynı oranda aynı şeyi yesin modunda, dışarıda yiyorum ben de eti çünkü evdeki yeterli degıl, bugun de öyle yapacaktım ben cıkmadan yetişsin diye yemeği pişirince yedim mecbur kıvıramadım yani.

Resmen az yemek için can çekişmişsin menüden anlaşılıyor davet durumlarda ancak böyle oluyor yapacak bişey yok :/ yarın protein yaparsın mamur ne?

Sabahına yumurta da ekle canım.. Her gün salça değil de yumurta görelim kahvaltında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…