İşte beni enn iyi anlayan can arkadaşımmResmen az yemek için can çekişmişsinmenüden anlaşılıyor davet durumlarda ancak böyle oluyor yapacak bişey yok :/ yarın protein yaparsın mamur ne?
İşte beni enn iyi anlayan can arkadaşımmhem de ne can çekişme
Mamur dışı irmik karışımlı içi ceviz. Bi nevi içli köfte gibi..
Canım kuru incir kuru kayısı ya da hurma bu durumlarda kurtarıcı. Kahveyle bir dene ye. Sonra bekle zaman tanı. Bak görürsün canın tatlı istemeyecekTatli istoyorum
Aaa valla çok sevindim böyle düşünmeneBana göre gayet güzel geldi emziriyosun zira
diyette hissetmiştim ben kendimi. Kestaneden kurtardım kendimi, badem ısrar ettiler yiyeyim diye azıcık aldım bıraktım. Bütün bunların bir karşılığı olmalı, :))bana da bazen öyle geliyor önemli olan sen bu yediklerinle kendini diyette hissediyor ve kilo veriyor musun? Öyleyse aynen devam değilse deneme yanılmayla doğruyu buluyoruz zaten :)
misafirlikte kaçmak sağlıklı tercih yapmak gerçekten çok zor. Sana sunulanla günü geçirmek zorundasın. Aslında baya ciddi korumuşsun canım kendini. Ucundan ucundan yemişsin. 6 tane sarma ne ki... Çerez gibi gidiyor yani. (bakış açım böyle diye mi kiloluyum kiMenüm
10:00
1 sucuklu yumurtalı börek
Deri peyniri 2 çatal
Zahterli pide iki koparmalık
1 zeytin
Çay
12:00
Sade kahve
15:00
6 sarma 1 patlican dolma
2 kaşık mantı
15:30
Çay
1 minik ev poğaça peynirli
1 cevizli mamur
18:00
2 kaşık menemen
2 kaşık buşgur pilavı
2 ısırık pizza (hiç sevmedim)
3 zeytin
19:00
1 kupa karışık bitki çayı
20:00
Sade kahve
2 kuru kayısı
Şu an
Sade kahve
Spor
1 saat yürüyüş
900
1000 i de yapıcaammm çokk yakındaa
Gerçekten karne almış gibi hissettim ben. Çok motive etti beni karnem :)) boşuna zaman kaybettim geçen hafta çok pişman oldum. Unutmamalıyım bu hissettiğimi. Bundan sonra daha kararlıyım. Şubatta sporada başladım mı tamamdır.Açıklama:
- Liste sıralaması; DÖNEM FARKI (yüzde) sütununa göre yapılmıştır.
- DÖNEM BAŞI sütunu; 534. etap bitiş kilosudur.
- DÖNEM SONU sütunu; 551. etap bitiş kilosudur.
- Belirtilen etaplardan birinde olmayan yarışmacıların en yakın tarihli etap kiloları alınmış ve detaylar NOTLAR bölümünde verilmiştir.
- İlgili dönemde yarışmadan ayrılan (hamile izni de dahil) ve diskalifiye edilmiş olan üyeler listede yer almamaktadır.
- İzinden dönen üyelerin, izinden dönüş kiloları baz alınmıştır.
- Etap notu ve karne notu 100 üzerinden hesaplanmıştır.
Notlar:
- merr: 546. etap yarışma kayıt ve 551. etap bitiş kilosu alındı.
- 687403_igt: 547. etap yarışma kayıt (548. etapta tartı değişimi kaynaklı +3 kilo eklenmiştir.) ve 551. etap bitiş kilosu alındı.
- ehl-i keyf: 547. etap yarışma kayıt ve 551. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
- ayperest: 534. etap bitiş ve 541. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
- cimbomlukiz: 539. etap yarışma kayıt ve 549. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
- yumaknuro: 547. etap yarışma kayıt ve 551. etap bitiş kilosu alındı.
- _rosebud_: 534. etap bitiş ve 537. etap bitiş kilosu alındı. Mezun oldu.
- bebekicin: 534. etap bitiş ve 545. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
- Gzm2628: 534. etap bitiş ve 535. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
- Zereno: 534. etap bitiş ve 551. etap bitiş kilosu alındı.
- citlenbikbesyo: 548. etap izinden dönüş ve 551. etap bitiş kilosu alındı.
- zayiflayacgim: 538. etap izin dönüş ve 543. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
- hedef56: 534. etap bitiş ve 535. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
- 2BHB: 534. etap bitiş ve 549. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
- akrep33: 534. etap bitiş ve 551. etap bitiş kilosu alındı.
Ekledim kaptanım 1 haslanmış yumurta yedim şuan :))Sabahına yumurta da ekle canım.. Her gün salça değil de yumurta görelim kahvaltında.
Canım çok geçmiş olsun :/ valla evler bebek gibi sürekli bakım istiyor sorun çıkartıyorama arkadaşın kombisini verecekmiş sevindim en azından idareten kullanırsınız kombi de çok lazımlı bişey herşey ona bağlı hele kış günü :/
çok komiksin ya . Kıyamam baya zor olmuş işleriniz. Ama çok da şanslısın arkadaşın Hızır gibi yetişmiş valla...
Bu ustalar amma da para istiyorlar yahu.
bende perşembeleri daha dikkat ediyorum.inşaallah yarında hedefim o. Fakat ne yazık ki geçen hafta rejim yapamadım ve onun sonucunu çekeceğim biliyorum.
Benim menüm şöyleydi
Sabah
2 buçuk dilim ekmek
1 buçuk haşlanmış yumurta
2 kk tulum peyniri
Domestos yeşillik
2 tam ceviz
1 çay kaşığı Tereyağ
Ara
1 nescafe yarım kuru incir
6 çiğ badem
2 kestane
2 Beypazarı kurusu 1kk tulum peyniri
Öğle
1 tabak kabak sote
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Akşam
Az kaşarlı tavuk
1 dilim ekmek
1 dilim beyti
Çeyrek lahmacun
4 parmak kadar kuşbaşı lı pide
Buraya yazınca çok gibi oluyor ama yaa
Oysaki ben normal diyetini yaptım sanıyordum. Emaaaan çok gıcık oldum
Arkadaslarr yaa benim bu aksam motivasynum cok kotu gardin dusuyor sanki cok sey yoiyesim var acim sanirim
Tatli istoyorum
Kesinlikle bi aradasınız hep de öyle kalın inşallah canım
Menüm
10:00
1 sucuklu yumurtalı börek
Deri peyniri 2 çatal
Zahterli pide iki koparmalık
1 zeytin
Çay
12:00
Sade kahve
15:00
6 sarma 1 patlican dolma
2 kaşık mantı
15:30
Çay
1 minik ev poğaça peynirli
1 cevizli mamur
18:00
2 kaşık menemen
2 kaşık buşgur pilavı
2 ısırık pizza (hiç sevmedim)
3 zeytin
19:00
1 kupa karışık bitki çayı
20:00
Sade kahve
2 kuru kayısı
Şu an
Sade kahve
Spor
1 saat yürüyüş
900
1000 i de yapıcaammm çokk yakındaa
Yok canım şekerli.bizi bi biz anlıyoruz zaten AA tuzlu bişey mi? Hemen tarifine bakmalıyım
Teşekkürler canım. BitanesinCanım kuru incir kuru kayısı ya da hurma bu durumlarda kurtarıcı. Kahveyle bir dene ye. Sonra bekle zaman tanı. Bak görürsün canın tatlı istemeyecek
Aaa valla çok sevindim böyle düşünmene
diyette hissetmiştim ben kendimi. Kestaneden kurtardım kendimi, badem ısrar ettiler yiyeyim diye azıcık aldım bıraktım. Bütün bunların bir karşılığı olmalı, :))
misafirlikte kaçmak sağlıklı tercih yapmak gerçekten çok zor. Sana sunulanla günü geçirmek zorundasın. Aslında baya ciddi korumuşsun canım kendini. Ucundan ucundan yemişsin. 6 tane sarma ne ki... Çerez gibi gidiyor yani. (bakış açım böyle diye mi kiloluyum ki) bence bugün başarılısın
İşte budur. İçindeki sağlıklı düşünen seni çıkart ortaya sev onuGerçekten karne almış gibi hissettim ben. Çok motive etti beni karnem :)) boşuna zaman kaybettim geçen hafta çok pişman oldum. Unutmamalıyım bu hissettiğimi. Bundan sonra daha kararlıyım. Şubatta sporada başladım mı tamamdır.
İşte budur. Diğer menülere de yoğurt.. Lütfen.Ekledim kaptanım 1 haslanmış yumurta yedim şuan :))
İnşallah canımSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün akşam arkadaşa Allahın emri Peygamberin kavliyle Kombilerini isteyemeye gittik
Eşim muzur resmen makarasına o şekilde Kombiyi almaya geldiğimizi duyurdu
Arkadaşımızda çok geç saatte kadar oturunca dönüşte direk kendimi yatağa attım ve buraya bakamadım doğal olarak
Bir saat sonra inşallah su tesisatı için bir usta geleceköğlene doğru da kombi için eşimin arkadaşı gelecek kombi servisinda çalışan İnşallah bir aksilik olmazda bugün hepsi biter bende kurtulurum malum cumartesi yemeğe misafirim var ve tekrar temizlik yapmam gerekecek gerçi bir yandan diğer tarafları elden geçirmiştim ama daha koltuklarımı sileceğim birde tüllerimi yıkamam lazım
Yemek olarak da ayıptır söylemesi eşim Mantı yapsana dedi hem daha uyguna gelir ( sonuçta 1 paket kıymayla dünya kadar mantı çıkar ) hemde herkes bayıla bayıla yer dediTatlı olarak da Triliçe yapacağım bir aksilik olmazsa
Bu arada malum bugün Perşembe ve tartıya 1 gün varO yüzden herkesten özellikle bugün çok daha dikkatli olmasını rica ediyorum
Ben kendi adıma dün az saçma beslendiğim için bugün sadece bitkisel çaylar, yoğurt yada ayranla günü kapatacağım inşallahHee biraz zor olacak ama yapmak zorundayım birde tabi suyumuzu ihmal etmeyelim
Ama ne bebek resmen huysuz bebek gibihani itfaye aracı gibi susmayanlardan
Neyseki Arkadaş imdadımıza yetişti de masraf yarıya düştü diyebilirim
Sağ olsun o arkadaşımız tanıştığımızdan beri her zor anımızda bize aileden de yakın oldular
Çokda olmadı aslında tanışalı2.5 sene önce eşim ve arkadaşın eşi aynı dönem hastanelik oldular ( benim eşim beynin felci onun eşi de Beyin kanaması geçirmişti ) 15 güne yakın hastanede aynı odada kaldık ve daha ilk günden inanılmaz enerjimiz uyuştu hatta ilk gün sohbet ederken şansa bayanın bizim oturduğumuz mahallede büyüdüğünü öğrendik Erkekler de kendilerine geldikten sonra okadar iyi anlaştı ki kardeş olalar bukadar anlaşamazlar
Birbirlerine sohbet ederken hastalıklarınla ilgili konuşurken eşim Cem Yılmazın meşhur '' Aynısı Kaynımda da var '' espirisini bir yaptı o günden beri ikiside birbirlerine KAYNIM diyip duruyorlarhatta telefonlarda da Kaynım diye kayıt etmişler birbirlerini
Haftada 1 gün görüşmeyince hemen yahu özledik diye birbirlerini ararlar hatta çoğu zaman eşlerimiz her gün görüşüyor
Moral bozmak yok yarını en az hasarla yada hasarsız atlatalım da sonraki hafta çok daha sıkı tutacağız ( ben başta olmak üzere ) ve çok güzel sonuçlar alacağız bir sonraki hafta
Yok yok canım gayet güzel menünbakma alt alta yazınca çok gibi görünüyor yoksa aralıklarla yediğin için bence sıkıntılı bir durum yok
Bugün biraz daha dikkatli olursun ve bol suyla da yarına az daha eksi görmek için elinden geleni yaparsın
Tübe de kızzzzzzzzzz ne tatlısı
Yarın göreceğin eksileri düşün sonrasında zaten çok daha zevkle devam edeceğine eminim
Önemli olan da dediğimn gibiRabbim cümlemizi sevdiklerimizden ayırmasın ...aminnnn
Ooo kaptancığım menün gayet güzel bence eee ip te atlıyorsun eminim çok güzel rakamlar görürsün
Gunaydin arkadaslar mesajlari okumaya calistim ama kaam,iyi fegil cbplayamadim kusura bakmayin. Ayri ayri hepi km ze desteginiz icin tsk ederim .
Rhen ve bedenen,iyi degilim
En kisa zamanda toparlanirim,insallah .
Malesef aksam dibe vurdum bugun Allah kerim
Dun ki menum
Kahvalti
1 dilim tb ekmegi
1kk peynir
10,zeytin
1 yuurta
Yesillik
Ogle
1 kase corba
1 kase senzeli tavuk
Aksam
1 tabak fellah kfte
1 avuc fistik
Gece
Ceyrek beyaz ekmek
1 kase recel
Nasılsın canım daha iyi misinPardon ya cozdum simdi kafa iyice gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?