Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Resmen az yemek için can çekişmişsin menüden anlaşılıyor davet durumlarda ancak böyle oluyor yapacak bişey yok :/ yarın protein yaparsın mamur ne?
İşte beni enn iyi anlayan can arkadaşımmhem de ne can çekişme
Mamur dışı irmik karışımlı içi ceviz. Bi nevi içli köfte gibi..

ANALİZ DÖNEMİ TAKIM ORTALAMASI

Açıklama:
  • Liste sıralaması; DÖNEM FARKI (yüzde) sütununa göre yapılmıştır.
  • DÖNEM BAŞI sütunu; 534. etap bitiş kilosudur.
  • DÖNEM SONU sütunu; 551. etap bitiş kilosudur.
  • Belirtilen etaplardan birinde olmayan yarışmacıların en yakın tarihli etap kiloları alınmış ve detaylar NOTLAR bölümünde verilmiştir.
  • İlgili dönemde yarışmadan ayrılan (hamile izni de dahil) ve diskalifiye edilmiş olan üyeler listede yer almamaktadır.
  • İzinden dönen üyelerin, izinden dönüş kiloları baz alınmıştır.
  • Etap notu ve karne notu 100 üzerinden hesaplanmıştır.

Notlar:

• merr: 546. etap yarışma kayıt ve 551. etap bitiş kilosu alındı.
  • 687403_igt: 547. etap yarışma kayıt (548. etapta tartı değişimi kaynaklı +3 kilo eklenmiştir.) ve 551. etap bitiş kilosu alındı.
  • ehl-i keyf: 547. etap yarışma kayıt ve 551. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
  • ayperest: 534. etap bitiş ve 541. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
  • cimbomlukiz: 539. etap yarışma kayıt ve 549. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
  • yumaknuro: 547. etap yarışma kayıt ve 551. etap bitiş kilosu alındı.
  • _rosebud_: 534. etap bitiş ve 537. etap bitiş kilosu alındı. Mezun oldu.
  • bebekicin: 534. etap bitiş ve 545. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
  • Gzm2628: 534. etap bitiş ve 535. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
  • Zereno: 534. etap bitiş ve 551. etap bitiş kilosu alındı.
  • citlenbikbesyo: 548. etap izinden dönüş ve 551. etap bitiş kilosu alındı.
  • zayiflayacgim: 538. etap izin dönüş ve 543. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
  • hedef56: 534. etap bitiş ve 535. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
  • 2BHB: 534. etap bitiş ve 549. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
  • akrep33: 534. etap bitiş ve 551. etap bitiş kilosu alındı.

Canım kuru incir kuru kayısı ya da hurma bu durumlarda kurtarıcı. Kahveyle bir dene ye. Sonra bekle zaman tanı. Bak görürsün canın tatlı istemeyecek
Bana göre gayet güzel geldi emziriyosun zira
Aaa valla çok sevindim böyle düşünmene
bana da bazen öyle geliyor önemli olan sen bu yediklerinle kendini diyette hissediyor ve kilo veriyor musun? Öyleyse aynen devam değilse deneme yanılmayla doğruyu buluyoruz zaten :)
diyette hissetmiştim ben kendimi. Kestaneden kurtardım kendimi, badem ısrar ettiler yiyeyim diye azıcık aldım bıraktım. Bütün bunların bir karşılığı olmalı, :))

misafirlikte kaçmak sağlıklı tercih yapmak gerçekten çok zor. Sana sunulanla günü geçirmek zorundasın. Aslında baya ciddi korumuşsun canım kendini. Ucundan ucundan yemişsin. 6 tane sarma ne ki... Çerez gibi gidiyor yani. (bakış açım böyle diye mi kiloluyum ki ) bence bugün başarılısın

Gerçekten karne almış gibi hissettim ben. Çok motive etti beni karnem :)) boşuna zaman kaybettim geçen hafta çok pişman oldum. Unutmamalıyım bu hissettiğimi. Bundan sonra daha kararlıyım. Şubatta sporada başladım mı tamamdır.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün akşam arkadaşa Allahın emri Peygamberin kavliyle Kombilerini isteyemeye gittik
Eşim muzur resmen makarasına o şekilde Kombiyi almaya geldiğimizi duyurdu
Arkadaşımızda çok geç saatte kadar oturunca dönüşte direk kendimi yatağa attım ve buraya bakamadım doğal olarak

Bir saat sonra inşallah su tesisatı için bir usta gelecek öğlene doğru da kombi için eşimin arkadaşı gelecek kombi servisinda çalışan İnşallah bir aksilik olmazda bugün hepsi biter bende kurtulurum malum cumartesi yemeğe misafirim var ve tekrar temizlik yapmam gerekecek gerçi bir yandan diğer tarafları elden geçirmiştim ama daha koltuklarımı sileceğim birde tüllerimi yıkamam lazım

Yemek olarak da ayıptır söylemesi eşim Mantı yapsana dedi hem daha uyguna gelir ( sonuçta 1 paket kıymayla dünya kadar mantı çıkar ) hemde herkes bayıla bayıla yer dedi Tatlı olarak da Triliçe yapacağım bir aksilik olmazsa

Bu arada malum bugün Perşembe ve tartıya 1 gün var O yüzden herkesten özellikle bugün çok daha dikkatli olmasını rica ediyorum
Ben kendi adıma dün az saçma beslendiğim için bugün sadece bitkisel çaylar, yoğurt yada ayranla günü kapatacağım inşallah Hee biraz zor olacak ama yapmak zorundayım birde tabi suyumuzu ihmal etmeyelim

Ama ne bebek resmen huysuz bebek gibi hani itfaye aracı gibi susmayanlardan
Neyseki Arkadaş imdadımıza yetişti de masraf yarıya düştü diyebilirim

çok komiksin ya . Kıyamam baya zor olmuş işleriniz. Ama çok da şanslısın arkadaşın Hızır gibi yetişmiş valla...
Bu ustalar amma da para istiyorlar yahu.

Sağ olsun o arkadaşımız tanıştığımızdan beri her zor anımızda bize aileden de yakın oldular
Çokda olmadı aslında tanışalı 2.5 sene önce eşim ve arkadaşın eşi aynı dönem hastanelik oldular ( benim eşim beynin felci onun eşi de Beyin kanaması geçirmişti ) 15 güne yakın hastanede aynı odada kaldık ve daha ilk günden inanılmaz enerjimiz uyuştu hatta ilk gün sohbet ederken şansa bayanın bizim oturduğumuz mahallede büyüdüğünü öğrendik Erkekler de kendilerine geldikten sonra okadar iyi anlaştı ki kardeş olalar bukadar anlaşamazlar
Birbirlerine sohbet ederken hastalıklarınla ilgili konuşurken eşim Cem Yılmazın meşhur '' Aynısı Kaynımda da var '' espirisini bir yaptı o günden beri ikiside birbirlerine KAYNIM diyip duruyorlar hatta telefonlarda da Kaynım diye kayıt etmişler birbirlerini
Haftada 1 gün görüşmeyince hemen yahu özledik diye birbirlerini ararlar hatta çoğu zaman eşlerimiz her gün görüşüyor

bende perşembeleri daha dikkat ediyorum.inşaallah yarında hedefim o. Fakat ne yazık ki geçen hafta rejim yapamadım ve onun sonucunu çekeceğim biliyorum.

Moral bozmak yok yarını en az hasarla yada hasarsız atlatalım da sonraki hafta çok daha sıkı tutacağız ( ben başta olmak üzere ) ve çok güzel sonuçlar alacağız bir sonraki hafta

Yok yok canım gayet güzel menün bakma alt alta yazınca çok gibi görünüyor yoksa aralıklarla yediğin için bence sıkıntılı bir durum yok
Bugün biraz daha dikkatli olursun ve bol suyla da yarına az daha eksi görmek için elinden geleni yaparsın

Arkadaslarr yaa benim bu aksam motivasynum cok kotu gardin dusuyor sanki cok sey yoiyesim var acim sanirim

Tübe de kızzzzzzzzzz ne tatlısı
Yarın göreceğin eksileri düşün sonrasında zaten çok daha zevkle devam edeceğine eminim

Kesinlikle bi aradasınız hep de öyle kalın inşallah canım

Önemli olan da dediğimn gibi Rabbim cümlemizi sevdiklerimizden ayırmasın ...aminnnn

Ooo kaptancığım menün gayet güzel bence eee ip te atlıyorsun eminim çok güzel rakamlar görürsün

Gunaydin arkadaslar mesajlari okumaya calistim ama kaam,iyi fegil cbplayamadim kusura bakmayin. Ayri ayri hepi km ze desteginiz icin tsk ederim .
Rhen ve bedenen,iyi degilim
En kisa zamanda toparlanirim,insallah .

Malesef aksam dibe vurdum bugun Allah kerim

Dun ki menum
Kahvalti
1 dilim tb ekmegi
1kk peynir
10,zeytin
1 yuurta
Yesillik

Ogle
1 kase corba
1 kase senzeli tavuk

Aksam
1 tabak fellah kfte
1 avuc fistik

Gece
Ceyrek beyaz ekmek
1 kase recel

Teşekkürler canım. Bitanesin

İşte budur. İçindeki sağlıklı düşünen seni çıkart ortaya sev onuhiç gitmesin

İnşallah canım

Canım çok geçmiş olsun İnşallah çabucak toparlarsın kendini
Menü aslında akşama kadar gayet güzelmiş ama işte gece ipin ucu kaçmış Neyse olmuşla ölmüşe çare yok canım bugün dengelemek için çok dikkat edersin olur biter

İyi akşamlar kızlar
Menüm şöyle
Sabah
2 buçuk dilim ekmek
Tulum peyniri
Domates
1 buçuk haşlanmış yumurta
2 ceviz
Ara
1 türk kahvesi 2minik lokum
Öğle
3 kaşık kabak sote
4 kaşık karnabahar
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Ara
5 tane kabak çekirdeği
1 nescafe 1 kuru incir
Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 kaşık patates kızartması
2 köfte
1 kase yoğurt
1 kase salata
Su 2 litreyi geçebilir

Kızlarrrr nasılsınız ? Şimdi tartıldım Cuma’ya göre eksiyim inş yarın biraz daha gitmiş olur :)

KAHVALTI(08.30)
1 kase yoğurt
1 fincan leblebi

ARA
Fındık kadar tadımlık kurabiye

ÖĞLE(12.30)
1 kase yoğurt
3 gün kurusu

ARA
1 fincan Türk kahvesi

AKŞAM(16.30)
Yarım kase mercimek çorbası
Yarımdan az börek
1 porsiyon çiğköfte
2 bardak ayran
Yarım dilim kalburabastı

ARA
1 dilim portakal

Misafirlikte olacağım için sabah ve öğleni az yedim kendimce dengeledim :)

selam canlar

sabah: 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim tb, az salça, peynir tahinpekmez ve çay
ara: 1 çay br neskafe
öğlen: 1 kase ot yemeği, 3 kaşık yoğurt
ara: 1 mandalina
akşam: 3-4 dilim fırında palamut az domates
ara: turk kahvesi, 1 trabzon hurması, yeşilçay içicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…