Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

böyle dedikçe sakinleşmem

İnanılmazsın kuzum ya maşalalh sana

Bugünkü menüm

Sabah 2 haşlama yumurta 10 dal maydonoz
10.30da 10 tane fındık
12.30 1 uskumru 2mercimek köftesi
17.30 5-6 tane lahana sarma içi sade bulgur

2kupa Yeşilçay
su 2litre
Sporu yapınca yazicam

Menüm

8:00
1,5 bardak süt

12:30
Lahmacun
Maydanoz
Turşu
Közlenmiş patlican

18:00
1,5 bardak süt

21:00
1 kase kabak çekirdeği

Spor
20 dk yürüyüş
1300
Menüler Harika herkesinki maşallah :)

Şuan karnım aç yatıyorum ve çok mutluyum umarım siz de aynısınızdır canlar Allah rahatlık versin
Yaaaa sen bugünü böyle geçirdin ya maşallah kuzum sana
Akşamdan önceki Ara hariç süper

Bu aralar sekersiz cayla idare ediyorum umarim ise yarar

Ya arkadaslar
Meyve ile yogurtla sutu ihmal ediyorum ben sagliksiz mi oluyor

Hangi arada bunlari,tuketmek daha mantikli . Sanirim oglrve aksam arasi ogunde meyve aksam yemeginden sonra yogurt daha mantkli ama hic sevmiyorum aksamdan sonra yogurt yemeyi

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün okadar yoğun bir gündü ki ne buralara bakabildim ( kendi takımımda dahil ) nede telefonuma
Çok şükür Kombi değişti ve peteklerim çalışıyor artık

Duyduk duymadık demeyin Oynakasi34 artık üşümüyor ama hastalıktan kurtulamadım
Zaten iki gündür boğazlarım ağrıyordu sonunda bu sabah sıcağıda görünce vücut rahatladı sanırım ve grip olmuşum
Neyse bunada şükür kombi oldu ya çabucak toparlanırım yine

Bugünde sıkı bir şekilde beslenmeyi tutup baya bir temizlikle uğraşmam lazım adamlar kalabalık gelip işleri yetiştirdiler akşama kadar ama baya bir pislik çıkmış ( ben o arada kızımı arkadaşla gezmeye götürmüştüm )
Birazdan hemen Tülleri makineye atarak başlarım ama önce kahvaltımı yapacağım daha

Gerçi kızlara ( benim kızımla arkadaşın yeğenine ) Sinema sözü verdi arkadaş artık onlar hadi şu saatte buluşalım diyene kadar yapar sonra eve dönünce devam ederim inşallah

Ne mutlu size canım ama istanbula geldiğimde seni görmek isterim

Nasipse oda olur inşallah

İnan ben artık çekinmiyorum heleki karşımdaki benden daha ufaksa sohbet arasında eski halimi anlatıyorum sonra tabi zayıflamak isteyenin ilgisini çekmiş olduğum için hemen diyetisyene bağlıyorum hep diyorum maksadım asla hava atmak değil ama heleki gençlerin benim yaşadıklarımı yaşamalarını istemiyorum diye de belirtiyorum
Benim kızım şu anda benden kilolu ve onada hep diyorum kızım Sibele gitmesende benim listelere uysan fıstık gibi olursun diye ama yok nato kafa nato mermer ben kendim veririm diyip duruyor bende açıkçası artık üstelemiyorum sonuçta herkes kendi taşıyor Gerçi bir kaç gündür oda kendince diyette hafif bir süzülmeye başladı da işte inşallah bozmaz

Canım meyvede önemli tabiki ama özellikle yoğurdu hiç bir gün ihmal etme hem protein bakımından hemde metabolizman için çok çok faydalı En azından yemeklerinin yanında bir kaç kaşık yoğurt ekle eğer akşamdan sonra yemeyi sevmiyorsan

Menüm

8:00
1,5 bardak süt

12:30
Lahmacun
Maydanoz
Turşu
Közlenmiş patlican

18:00
1,5 bardak süt

21:00
1 kase kabak çekirdeği

Spor
20 dk yürüyüş
1300
Rabbim güne lahmacunla başlayan akrep kafası ver

Allah'tan pide yok
akrebim akşam da hiçbirşey yok yahu

o sütün yanına bari 2-3 ceviz yarım porsiyon meyve ye miden akşamları sırtına yapışacak

spor

Yoğurdu öğle ve akşam menülerine, meyveyi de kahvaltına ekle canım..

Rabbim güne lahmacunla başlayan akrep kafası ver

Allah'tan pide yok
akrebim akşam da hiçbirşey yok yahu

o sütün yanına bari 2-3 ceviz yarım porsiyon meyve ye miden akşamları sırtına yapışacak

spor
Kız o öğle yemeği. Saatine baksana kuzum..
Kahvaltım sütdü.

Selam canlar, kahvaltıda 4 dilim peynir, azar salam sosis az maydonoz, az tahinpekmez 1 poğaca 1 küçük dilim ekmek 1 tutam patates kızartması çay

Bunlar cok gibi gelebilir ama önceki gelişlerime göre gercekten gelişme var sakin sakin yiyorum çok fazla değil, havuzda yuzdum baya sauna da yaptım şuan açım

Canim gecen haftalarda aksam suyu icerken cok abartmis ve midem,bulanmisti o g7n bugun icerken sorun yasiyorum
Yaaa herşeyin fazlası zarar ya canın istemiyorsa zorla içme su mide genişliyor

Afiyet olsun canım güzel olmuş

As canımmm ya demek senin kızda da kilo sorunu var benimde kardeşimde insanın yakını olunca daha bi tedirgin oluyorsun istiyorsun ki hemen zayıflasınlar ama istemedikçe olmuyor onu da kendimden biliyorum:) kombine çok sevindim halay çekmek lazım bu habere ne kadar beklediniz ya :/ bide kış günü

Bence tatile göre çok ideal kuzum afiyet olsun sporunda var daha ne olsun :)

Sorma dünden beri rahatladım baya en azından şu anda kendi elimizde daha çok ısınıp ısınmamız
Benim kız aslında çok çabuk kilo verebiliyor hatta bir keresinde 15 günde 5 kg vermişti ama ondada pko ve insülin direnci var ve tatlıya bir başladığında yada abur cubura başladığında bir dönem kendini tutamıyor
Bugün bana diyor ki kızzzzzzzz şu senin büyüden ( Diyetisyenimin önerdiği çayı kast ediyor ) yapsana bende içeyim az diye kız mutfak camı açık sussana millet ne bilsin bitkisel çay olduğunu adımı büyücüye çıkaracaksın diyorum nasıl kahkahalar atıyor bana ne yap şu büyüdün bende içeceğim diye

Ben gibi ben gibi kızın da tabi benim bide çok hızlı kilo alma sorunsalım var :/ bende istiyorum o büyüden zayıflama büyüsü

Bide miktarı da yok oraya dikkat edelim lütfen kimbilir kaç küçük masun lahmacuncuk o gaddar Boğazdan geçti de haşin mide eritti onu acımadan
miktarını yarın anlarız zerenoookilo bildirinceeee

sen kırbaçları hazır et ben de birkaç alet hazır ediyorum şimdiden

Ellssa acımayacağızzzzzzzzzzzzzzz

vurucaz kırbacı vurucaz çiviliyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…