Eki Görüntüle 2099867 tuttum seni sakinleş
İnanılmazsın kuzum ya maşalalh sanaSelam canlarım :) geldik çok şükür saolun iyi dilekleriniz için5 çayını hafif atlattım çok şükür bilinçliydim saldırmadım hamur işlerine çünkü artık görüntümü gercekten umursuyorum buradan dönerken her tarafımdan pırtlayanlar büyüsün istemiyorum !!! Birazdan akşam yemeğine inicez ben naptım biliyo musunuz??? Korsemi de getirdim yemeğe inerken onu da takıcam
Sabah: 1,5 dilim tb az salça peynir 1 yumurta az tahinpekmez ve çay
Ara: yolsa 8 tane cubuk kraker 2 tutku bisküvi
16:00: otele varınca 2 küçük poğaça çay
Akşam: biraz döner eti 1 parça şinitzel turşu ve biraz meze
Mümkün olduğunca minimum kr calıştım kızlar, yol geldık havuza fln girdim
Bugünkü menüm
Sabah 2 haşlama yumurta 10 dal maydonoz
10.30da 10 tane fındık
12.30 1 uskumru 2mercimek köftesi
17.30 5-6 tane lahana sarma içi sade bulgur
2kupa Yeşilçay
su 2litre
Sporu yapınca yazicam
Menüler Harika herkesinki maşallah :)Menüm
8:00
1,5 bardak süt
12:30
Lahmacun
Maydanoz
Turşu
Közlenmiş patlican
18:00
1,5 bardak süt
21:00
1 kase kabak çekirdeği
Spor
20 dk yürüyüş
1300
Yaaaa sen bugünü böyle geçirdin ya maşallah kuzum sanaŞuan karnım aç yatıyorum ve çok mutluyum umarım siz de aynısınızdır canlarAllah rahatlık versin
Akşamdan önceki Ara hariç süperMenüm
Sabah
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı Tereyağ ve yarım tatlı kaşığı bal
1 buçuk kk peynir
4 zeytin
Öğle
1 kase mercimek çorbası
5 köfte
1 buçuk dilim ekmek
Ara yarım gözleme
Bi kaç tane bisküvi
Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
Az patates kızartması
Lahana salatası
Azıcık Haşlanmış et
Ara
1 nescafe 2 kuru kayısı
1 portakal
Suyu hesap edemiyorum ama 2 litreyi geçtim sanırım
Canim gecen haftalarda aksam suyu icerken cok abartmis ve midem,bulanmisti o g7n bugun icerken sorun yasiyorumBende beğenmedim kendimi :/
Canım menün hoşuma gitti afiyet olsun suyla ilgili ne olmuştu?
Kaptan bugun aksam yemeginden sonra bir bardak ictim yine,kotu oldu midem . Bende sekersiz cay ictim cok acik degildi ama umarim ise yararMenü güzel..
Suyu yavaş yavaş çoğaltırsın canım. Acele etme.
Bu aralar sekersiz cayla idare ediyorum umarim ise yararSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bugün uzun bir aradan sonra ilk kez geç uyandımGeç dediysemde 07:45de o fazladan 45 dakika bile nasıl iyi geldi anlatamam size
Kızlar uyanmasın diye kahvemi yaptım gık çıkarmadan oturuyorum hattaGerçi büyük kız top patlasa uyanmaz ( ama nasıl birşeyse odasına parmak uçlarında da girsem çaki gibi anında kafayı kaldırıp hayırdır diye sorar aklı gidiyor gece karnı yada beli açılacak da bende olsam görülecek diye )
Anam kkya daldım az da koca geç kalacaktıneyseki biraz geç çıkabilirim sıkıntı yok dedi bir 10 dakika sonra gel uyandır diye tembihledi
Valla öyle tanınmış biri değil ama bizim civarda baya biliniyoreskiden büyük bir hastanedeymiş ama 2 - 3 sene önce özel muayenehane açmış hastanede sıkıntı olunca
Baya baya yoğun oluyor özellikle yaza doğru hatta biz ilk gittiğimizde Ayşeyle ( moni ) cumartesi gitme gafletinde bulunduk tabi çalışanların hepside o güne çoğunlukla gün alınca resmen tartı faslından sonra diyetisyenle görüşmek için 3 saatte yakın bekledikhee bize iyi geldi o bahaneyle sohbet ettik
Sonra hafta içine aldık sonraki günlerde o zamanda genelde 1 saat falan beklediğimiz oluyorduşu ara millet kış modunda diye çok kalabalık değil ama randevulara bakan arkadaş resmen diyor 1 - 2 ay sonra millet başlar yine yığılmaya diye malum yaz yaklaşacak bikini derdi çıkacak hesabı
Kız beni İGden takip eden hiç tanımadığım bir kızcağız bile ona başladıDMden bir iki sorunca ayrıntılı anlatmıştım oda 3lü hanelerde sanırım 118 kg falandı hatta diyetisyenden randevu alırken benim tavsiyem üzerine geldiğini söylemiş kızcağız 3 ay oldu başlayalı şu anda 103 kg falan bir iki haftadır ama kendi biraz saldı bir yandan onuda motive ediyorum bak sabret ikili hanelere inince daha kolay olacak diye
Ordaki eleman diyor kız senin bir kaç arkadaşın daha geliyor diyededim bazılarını tanımıyorum İGden nasıl gülüyor ölçümü yapan hatun kız sen olayı baya ilerletmişsin diye
Eminim bugün çok daha dengeli ve güzel bir menü olacaktır
Süper bir menü canım tebrikler
ay çok tatlısın yaaa
Canım olmadı suya sevdiğin bir meyve atıp aromalı su yapmayı deneokadar emek veriyorsun sonra ödem olupta seni demoralize edecek durumlar olmasın
Ne mutlu size canım ama istanbula geldiğimde seni görmek isterim
As canımmm bu diyetisyen işini sevdim cidden her hafta diken üstündesin :) ya zayıflayıp başkalarına umut olmak Harika bişey bende benim eski halimdeki genç kızları görünce tutup kollarından bende senşn gibiydim bak zayıfladım sende başarabilirsin demek geliyor ama yapmıyorum tabişu an sadece kendimi sınırlandırmaya çalışıyorum diyet moduna sokmadan kendimi öğünlerimin arasını uzatmaya filan çalışıyorum of bi kere bozunca toparlayana
Kadar canım çıkıyor ama olacak inş:)
Canım döndüğüne çok sevindim geçmiş olsun bu Arada bende 4 kilo alıp alıp veriyorum :/ napalım böyle böyle olacak inş :)
Canım o yorgunluğa yesen bile kilo almazdın yemeyince de zayıflamışsın süper :)misafir bi işe yarasın bari
Ya arkadaslar
Meyve ile yogurtla sutu ihmal ediyorum ben sagliksiz mi oluyor
Hangi arada bunlari,tuketmek daha mantikli . Sanirim oglrve aksam arasi ogunde meyve aksam yemeginden sonra yogurt daha mantkli ama hic sevmiyorum aksamdan sonra yogurt yemeyi
Rabbim güne lahmacunla başlayan akrep kafası verMenüm
8:00
1,5 bardak süt
12:30
Lahmacun
Maydanoz
Turşu
Közlenmiş patlican
18:00
1,5 bardak süt
21:00
1 kase kabak çekirdeği
Spor
20 dk yürüyüş
1300
Lahmacunu saymadım canım.Süpersin
Çok güzel canım
Kaptanım lahmacun kaç taneiyi bıkmıyorsun valla şu sütlerden
sana da Allah rahatlık versin kuzum.
Yoğurdu öğle ve akşam menülerine, meyveyi de kahvaltına ekle canım..Ya arkadaslar
Meyve ile yogurtla sutu ihmal ediyorum ben sagliksiz mi oluyor
Hangi arada bunlari,tuketmek daha mantikli . Sanirim oglrve aksam arasi ogunde meyve aksam yemeginden sonra yogurt daha mantkli ama hic sevmiyorum aksamdan sonra yogurt yemeyi
Kız o öğle yemeği. Saatine baksana kuzum..Rabbim güne lahmacunla başlayan akrep kafası ver
Allah'tan pide yok
akrebim akşam da hiçbirşey yok yahu
o sütün yanına bari 2-3 ceviz yarım porsiyon meyve ye miden akşamları sırtına yapışacak
spor
:) ya benim ağzımın içi yara 2 gündür dün önceli gün aramadım ama bugün daha fazla oldu hiçbişey yemek de istemiyorum (kendime hayret ettimZereno kuzum benim saolasın :) sende durumlar nasıl?
YaaaCanim gecen haftalarda aksam suyu icerken cok abartmis ve midem,bulanmisti o g7n bugun icerken sorun yasiyorum
Afiyet olsun canım güzel olmuşMenum
Kahvalti
1 dilim tb ekmegi
Küflü peynir
10,zeytn
Yesillik
Ogle
Yarim simit
1 ucgen,peynir
Birqz küflü peynir
2 yumurtadan salata
Ara
Biraz kasar peynir
Aksam
Firinda kasarli tavuk gogsu 1 tane
Bol salata
1 cevizle findik arasi cikolata
1,5 litre cay
As canımmm ya demek senin kızda da kilo sorunu var benimde kardeşimde insanın yakını olunca daha bi tedirgin oluyorsun istiyorsun ki hemen zayıflasınlar ama istemedikçe olmuyor onu da kendimden biliyorum:) kombine çok sevindim halay çekmek lazım bu habere ne kadar beklediniz ya :/ bide kış günüSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün okadar yoğun bir gündü ki ne buralara bakabildim ( kendi takımımda dahil ) nede telefonuma
Çok şükür Kombi değişti ve peteklerim çalışıyor artık
Duyduk duymadık demeyin Oynakasi34 artık üşümüyorama hastalıktan kurtulamadım
Zaten iki gündür boğazlarım ağrıyordu sonunda bu sabah sıcağıda görünce vücut rahatladı sanırım ve grip olmuşum
Neyse bunada şükür kombi oldu ya çabucak toparlanırım yine
Bugünde sıkı bir şekilde beslenmeyi tutup baya bir temizlikle uğraşmam lazımadamlar kalabalık gelip işleri yetiştirdiler akşama kadar ama baya bir pislik çıkmış ( ben o arada kızımı arkadaşla gezmeye götürmüştüm )
Birazdan hemen Tülleri makineye atarak başlarım ama önce kahvaltımı yapacağım daha
Gerçi kızlara ( benim kızımla arkadaşın yeğenine ) Sinema sözü verdi arkadaşartık onlar hadi şu saatte buluşalım diyene kadar yapar sonra eve dönünce devam ederim inşallah
Nasipse oda olur inşallah
İnan ben artık çekinmiyorum heleki karşımdaki benden daha ufaksasohbet arasında eski halimi anlatıyorum sonra tabi zayıflamak isteyenin ilgisini çekmiş olduğum için hemen diyetisyene bağlıyorum hep diyorum maksadım asla hava atmak değil ama heleki gençlerin benim yaşadıklarımı yaşamalarını istemiyorum diye de belirtiyorum
Benim kızım şu anda benden kilolu ve onada hep diyorum kızım Sibele gitmesende benim listelere uysan fıstık gibi olursun diye ama yok nato kafa nato mermerben kendim veririm diyip duruyor bende açıkçası artık üstelemiyorum sonuçta herkes kendi taşıyor Gerçi bir kaç gündür oda kendince diyette hafif bir süzülmeye başladı da işte inşallah bozmaz
Canım meyvede önemli tabiki ama özellikle yoğurdu hiç bir gün ihmal etmehem protein bakımından hemde metabolizman için çok çok faydalı En azından yemeklerinin yanında bir kaç kaşık yoğurt ekle eğer akşamdan sonra yemeyi sevmiyorsan
Bence tatile göre çok ideal kuzum afiyet olsun sporunda var daha ne olsun :)Selam canlar, kahvaltıda 4 dilim peynir, azar salam sosis az maydonoz, az tahinpekmez 1 poğaca 1 küçük dilim ekmek 1 tutam patates kızartması çay
Bunlar cok gibi gelebilir ama önceki gelişlerime göre gercekten gelişme var sakin sakin yiyorum çok fazla değil, havuzda yuzdum baya sauna da yaptım şuan açım
tamam işte süt kahvaltı değil midene giren ilk yemek lahmacunKız o öğle yemeği. Saatine baksana kuzum..
Kahvaltım sütdü.
As canımmm ya demek senin kızda da kilo sorunu var benimde kardeşimde insanın yakını olunca daha bi tedirgin oluyorsun istiyorsun ki hemen zayıflasınlar ama istemedikçe olmuyor onu da kendimden biliyorum:) kombine çok sevindim halay çekmek lazım bu habere ne kadar beklediniz ya :/ bide kış günü
Bide miktarı da yok oraya dikkat edelim lütfentamam işte süt kahvaltı değil midene giren ilk yemek lahmacun
canım çekti bak şimdi
Ben gibi ben gibi kızın daSorma dünden beri rahatladım baya en azından şu anda kendi elimizde daha çok ısınıp ısınmamız
Benim kız aslında çok çabuk kilo verebiliyor hatta bir keresinde 15 günde 5 kg vermişti ama ondada pko ve insülin direnci var ve tatlıya bir başladığında yada abur cubura başladığında bir dönem kendini tutamıyor
Bugün bana diyor ki kızzzzzzzz şu senin büyüden ( Diyetisyenimin önerdiği çayı kast ediyor ) yapsana bende içeyim az diyekız mutfak camı açık sussana millet ne bilsin bitkisel çay olduğunu adımı büyücüye çıkaracaksın diyorum nasıl kahkahalar atıyor bana ne yap şu büyüdün bende içeceğim diye
miktarını yarın anlarız zerenoooBide miktarı da yok oraya dikkat edelim lütfenkimbilir kaç küçük masun lahmacuncuk o gaddar Boğazdan geçti de haşin mide eritti onu acımadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?