1.67 canimBoy kaçtı canım
Geçmiş olsun canım:) ya benim ağzımın içi yara 2 gündür dün önceli gün aramadım ama bugün daha fazla oldu hiçbişey yemek de istemiyorum (kendime hayret ettim) ağzımın her tarafı tahriş olmuş
kuzum eşim 2 şubatta yolcu. Kardeşinde kaldık şimdide annesinde kalıyoruz. Haftaya pzrtesi kendi annemlere gidiyoruz. Pazartesiden sonrası 2 sene annemlerdeyim Allah nasip ederse.canım sıkkın aslında. Zor gelecek çok. Yine de olayı fazla dramatikleştirmemeye çalışıyorum. Yazın izne geldiğinde beni bombastik olarak görsün istiyorumNe zaman evinde olucaksın canım?
Yok kız hesaplayamadım aaaaa beni aştı@akrep33 kaptanin Lahmacunlari hesaplayamadin miu
Rabbim güzel kavuşmalar nasip etsin inşallah canım.Geçmiş olsun canım
kuzum eşim 2 şubatta yolcu. Kardeşinde kaldık şimdide annesinde kalıyoruz. Haftaya pzrtesi kendi annemlere gidiyoruz. Pazartesiden sonrası 2 sene annemlerdeyim Allah nasip ederse.canım sıkkın aslında. Zor gelecek çok. Yine de olayı fazla dramatikleştirmemeye çalışıyorum. Yazın izne geldiğinde beni bombastik olarak görsün istiyorum
Karatay hocam lahmacun ye diyor bikeremYok kız hesaplayamadım aaaaa beni aştı
KarataycıyııııızzzzzKaratay hocam lahmacun ye diyor bikerem
He heeKarataycıyııııızzzzz
Ben de karşı değilim kız
İlk yemek oydu ona güldüm ben
Yoksa lahmacun candır
Karatay canan
Esprimi de yaptım gidiyorum
Ben de dün kullandımHe hee
Ne espri amaa
Gitmeseydin kuzu daha börek açcaktım sana
Yeni oy kullandım geldim böreklere. Bilinçaltıma nasıl işledi isesardım böreğe
Ay evet yaa..Ben de dün kullandım
Tüm açlığımla hem de
Paikolojim bozuldu ay
Çok güzel şeyler var orada
Geçmiş olsun canım
kuzum eşim 2 şubatta yolcu. Kardeşinde kaldık şimdide annesinde kalıyoruz. Haftaya pzrtesi kendi annemlere gidiyoruz. Pazartesiden sonrası 2 sene annemlerdeyim Allah nasip ederse.canım sıkkın aslında. Zor gelecek çok. Yine de olayı fazla dramatikleştirmemeye çalışıyorum. Yazın izne geldiğinde beni bombastik olarak görsün istiyorum
Kızlar iyi geceler hepiciğinize ya ben bu hafta çok kararsızdım bir türlü odaklanamıyordum vs hatta kaptanıma beni izne ayır filan dedim ama cannnımmm benimmmm kıyamamış banabende kahvaltımı filan çoktan yapmıştım öyle olunca bildirimde bulunamadım kızlar bu hafta böyle geçti haftaya inş iyi olur sonucum aslında bazen izne çıkmak istiyorum çok meşgul etmemek için kendimi haftaya tekrar yoğunluğum başlayacak çünkü bi yandan da burayı bırakmak istemiyorum bu hafta karar haftam olacak yani hakkımızda ne hayırlı olacaksa öyle olsun inş
Senin artı kilo olmana çok şaşırdım canım ya.. Neyse haftaya bol elsili olsun inşallah.Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün akşam arkadaşa çaya gidince gece buraya bakamadım
Yeğeni ve benim küçük cadı daha evvel Pijama partisi diye tutturmuşlardı o yüzden hanımefendi çantasını hazırladı da yatıya kaldı arkadaşımda
Cimcimeler çok güzel anlaştılar
Bugünde Hanımları ayrılmadan ( arkadaşın yeğeni öğleden sonra dönüyor ) birde sinemaya gidelim diye tutturdular
Neyse onlar Çizgi film izlerken bizde kahve keyfi yapalım diyoruz
Bu arada benim artı gelmemin sebebi belli olduregl başlıyor
Evde Türk kahvem kalmadığından Ananaslı Yeşil çayla güne başlıyayım dedim kahvaltılık yumurtam haşlanana kadar
Bu hafta bol bol su içip şu ödemimi fazlasıyla atmam şart olduŞubat hedefine ulaşabilirmiyim bilmiyorum bu hafta artı görmeseydim süper olurdu da böyle olunca emin olamadım
Neyse olmuşla ölmüşe çare yok kaldığımız yerden devam
Rabbim kavuştursun canımzor bir süreç ama kavuşmalarınız dediğin gibi bomba gibi olacak İnşallah herşey gönlünüzce olur da Rabbim bir daha ayrırmaz sizleri ...Aminnn
Canım çıkma izne boşverbende her hafta bir delleniyorum istediğim gibi ödemi atamayınca ama sağ olsun kızlar sakın diyip duruyorlar gerçi hep kendimde derim sürüden ayrılanı kurt kapar o yüzden ne olursa olsun biz buralarda olalım
Kaptanım pek fırsat bulamıyorum özür dünkü menümü paylaşacak birazdan inşallah kızım uyurken azıcık ders çalışayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?