Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Afiyet olsun kaptancim.o balıkları ekmeksiz yiyebildiysen süper. Ben balıkla yarım ekmekten aşağı olmuyor. Oyle idi yani :)
Ben de tam tersi balıkla ekmek yiyemiyorum.. Bi lokma ekmeği de balığa başlamadan atmıştım ağzıma. Balığa kapılınca ekmeği unutmuşum..
Kötü yanı ise balık yediğimde doymamam. Akşam epey kıvrandım açlıktan, bu yüzden de geç yattım epey... Mide isyan edip durdu, ben de duymamazlıktan geldim tabi..

Hatalarını biliyosun. Menünü acilen düzelt canım.

Canım merak etme bu cuma çok güzel bi kilo görüp tartıda mutlu olacaksın

Kaptanım ben pidenin boyutunu ve inceliğini merak ediyorum
Teşekkürler canim :) boyum 1.63 kilo çok değil gibi gözüküyor da ben de hepsi göbeğe birikiyor. Dengesiz kilo alimida çok kötü birşey. Bende 50 ve altı süper oluyor :)

Hımm fark 13 . Evet herkesin kilo alım yeri farklı oluyor bende üst bölgeden alıyorum çok çirkin oluyor halterci gibi. Üst bölgem 1 ayda 9 cm inceldi ama sonrasında bel ve göbek incelme sine rağmen göğüste tık yokk
Güzel menü afiyet olsun.ama şu akşam yemeklerinin saatini yazarsak. Ben Erken yemenin çok faydasını görmüştüm :)

Haklısınız aynen 8 gibi yerim geçmıldu biraz hafta sonu olunca

Evd n çıkınca her halükarda bozuluyor canım toparlarsın nasıl olsa

Canım menün güzel ama sabahtan 15 kayısı mı yedin orayı anlamadım :)
Afiyet olsun canım 15 çiğköfte sanki biraz fazla olmuş ama

Afiyet olsun kaptanım güzel olmuş ama canım balık çekti :)
:) Sabah öğleni birleştirmemin sebebi geç kalkıyorum ya :/ akşam yemeğinin de saatini hatırlamıyorum Kuzum 18.00 filandır herhalde

Canım başlangıç menüsü için iyi bence yavaş yavaş aburcuburları da bırakırsın :)

Belki de stres yapınca da gitmiyordur doğru diyorsun direnç zamanı sabretsek gidecek aslında senin gibi ama ben hemen pes edip kilomu kabulleniyorum :/
Hoşgeldin canısı bence iyi idare ettin çabuk toparlanacaksın :)
merhaba herkese
76 kiloyla başlamak için geldim
hedefim 20 kilo vermek
umarım iyi anlaşırız ^^
her türlü önerinize açığım
Hoşgeldin canım inş hedefine ulaşırsın

İvettt

İyi geceler kızlar menümü yazayım hemencecik :)
KAHVALTI-ÖĞLE(12.00)
1 dilim tb ekmek
1/8 simit
2 dilim sucuk
5-6 top peynir
1 haşlanmış yumurta
1 yk ceviz reçeli

ARA
1 elma
2 kurabiye
Yarım poğaça

AKŞAM(19.00)
Çeyrek lavaş
Yarım porsiyon ciğer

ARA
1 kuru incir

Bugün kalorimi tutturana kadar canım çıktı ama 100 kalori aşağısında bırakmayı başardım çok şükür. Detoks suyumu da içtim az biraz da adım attım yarın spora başlıyorum inş :) bugün erken uyumayı planlıyorum tüm gün baş ağrım halsizliğim filan oldu düzensiz uykudan kaynaklandığını düşünüyorum şu telefondan uzak durmam lazım gece yatağa yatıp saatlerce telefonda video izliyorum 2 gündür bağımlılık yapacak :/

Selam kızlar 2 gündür hic giremedim
Dun sabah misafirim vardı kahvalti ya sonra aksam üzeri adapazarina gittik eşimin dayısı vefat etti bugün cenaze falan eve geldim yine misafir o yüzden yoğun geçti dolayısıyla menüler de gayet düzensiz ve cissli inşallah yarından itibaren duzelicek hersey

Menum

Sabah: 2 dilim tb az kaymak salça biraz peynir zeytin tahinpekmez ve çay
Öğlen: 2 kaşık taze fasülye, 1 kase haşlanmış peynirli makarna (hiç istemeyerek yedim)
Ara: sade kahve 2 hurma
**spora gittim neyse ki**
Akşam: 1 kase menemen
Ara: yeşilçay sade kahve 3 hurma

Sporda baya kardiyo yaptım bir de alet çalıştım

@

Tebrikler canım menünü görünce ovvv dedim ezbere ama sen kalori hesabını yapmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…