Biz de seni özledik canım.Hosbuldum kaptancim ozlemistim sizleri :)
Teşekkürler :)
Hosbuldum Teşekkürler Zerenocum :)
Ben de tam tersi balıkla ekmek yiyemiyorum.. Bi lokma ekmeği de balığa başlamadan atmıştım ağzıma. Balığa kapılınca ekmeği unutmuşum..Afiyet olsun kaptancim.o balıkları ekmeksiz yiyebildiysen süper. Ben balıkla yarım ekmekten aşağı olmuyor. Oyle idi yani :)
Hatalarını biliyosun. Menünü acilen düzelt canım.Evet bende bugünkü menümu yazayım.
Zerenocum aynı hata bende de var.
Sabahla öğlen birleşti.
Sabah öğle (12:00) ceyrekten az fazla tost.
Akşam 19.00
Yarım yemek tabağı nohut yemeği iki kaşık pilav.
1 dilim ekmek
Malesef eski aliskanliklarimi hemen birakamadim çayın yanına gofret vb.abur cubur(
Yoğurt kürümü yedim. Yeşil cayimida demlemeye bıraktım şimdi icecegim ve yatacagim.
Spor bol bol yerde surunerek temizlik yaptım :) iyi geceler
Canım merak etme bu cuma çok güzel bi kilo görüp tartıda mutlu olacaksınBende baştan çok şaşırdım ama hem yine suyum yetersizdi hemde eve gelince regl olmaya başladımo yüzden çok fazla rakama takılmıyorum
Baygın düşmüşüm
Gece küçük kuzu dişim ağrıyor diye biraz mızmızlandı ( düşecek baya bir sallanıyor ) sonrada ille yanıma uzansana dedihatta eşime uyursam beni 1 saat sonra uyandır dedim ama nasıl yorulduysam resmen sabahı yaptım ( artık adam uyandırmaya çalıştı mı onu bile bilmiyorum )
Bir yandan iyi geldi ilk kez 8 saat deliksiz uyudum uzun zaman aradan sonra
Maalesef fazla kasınca da direniyoruz sanırım
Benimde iki haftadır bir tuhaf bünye daha doğrusu bir yerde mutlaka bir hata yapıyorum ille kilolar gitse diye düşündükçe
Bakalım bu hafta da regl maduruyum diye kendimi avutuyorum artık önümüzdeki cumaya akdar devam edeceğim kaçamaksızsuyumu çoğaltmam şart oldu 87 - 85 direnci benimkide 95lerde de aynı şey olmuştu 3 hafta bir ileri bir geri devam etmişti sonra yine gitmeye başladı sanırım yap oranı azaldıkça dirençler sıklaşıyor Neyse 9 ay önceki halime göre çok çok iyi durumdayım ve inşallah havalar biraz daha ısınınca çok daha güzel kilolar gider
Tekrar hoş geldin o zaman
Ben 8. takım Kaptanıfırsatım oldukça muhabbete damlıyorum bende
Maşallah benim hayal edemeyeceğim bir kilodasınen son yeni evliyken o kiloları görmüştüm 19 yıl önce
İnşallah sende hedefine ulaşırsın en kısa zamanda
Bugün itibariyle geldim kaptanım :)
GünaydınnnnnEki Görüntüle 2102102
Günaaydıınnn
Menüm
7:30
Sade kahve
09:00
Küflü deri peyniri
Otlu peynir
7 zeytin
Sahanda yumurta
Çeyrek pide
Çay
14:00
1 porsiyon çiğ köfte
Bol marul yeşillik
Turp
Haşlanmış brokoli salatası
19:00
Hamsi tava
Tere nane
2 çiğköfte marul
Turp
2 çatal patates kızartma
Ufak parça pide
1 kupa açlık otu çayı
Bol limonlu çay
Sade kahve
Kitap
Tutku
Teşekkürler canim :) boyum 1.63 kilo çok değil gibi gözüküyor da ben de hepsi göbeğe birikiyor. Dengesiz kilo alimida çok kötü birşey. Bende 50 ve altı süper oluyor :)
Güzel menü afiyet olsun.ama şu akşam yemeklerinin saatini yazarsak. Ben Erken yemenin çok faydasını görmüştüm :)
Evd n çıkınca her halükarda bozuluyor canım toparlarsın nasıl olsaDün eve döndük çok şükür, tatil güzel ama insanın evi gibi de yok, ilk gun cok direndim ama malesef tekrardan bozulan yeme düzenimle buradayım... bugün spora gidicem o toparlamama yardım edecek :)iyi pazarlar herkese
Canım menün güzel ama sabahtan 15 kayısı mı yedin orayı anlamadım :)Dün ki menüm
Sabah 15 kadar ıslatılmış kayısı kurusu
Kahvaltı
1 dilim tb ekmeği
Küflü peynir
10 zeytin
1 yumurta
Yeşillik
Öğle
2 tabak patatesli havuçlu Bulgurlu mercimek yemeği
Ara
1 greyfurt
1 avuç kayısı çekirdeği
1 fincan 3 ü bir arada nescafe(oğlum bilmeden şekerli yapmış)
Akşam
Öğlan ki yemekten küçük kase ve bol salata
Akşamdan sonra 10 civarı fıstık
Afiyet olsun canım 15 çiğköfte sanki biraz fazla olmuş amaBugün ki menüm
Kahvaltı
Çeyrek portakal
2 yağda yumurta
Küflü peynir
6 zeutin
Roka
2 dilim tb ekmeği
Öğle
Minik tb ekmeği
Bir tabak çorba
Salata
Ara
Bir kaç kraker
Şekersiz nescafe
Akşam
Sanırım 15 tane çiğköfte
Marol ayran
4 kupa şekersiz çay
Afiyet olsun kaptanım güzel olmuş ama canım balık çekti :)Menüm
7:30
Sade kahve
09:00
Küflü deri peyniri
Otlu peynir
7 zeytin
Sahanda yumurta
Çeyrek pide
Çay
14:00
1 porsiyon çiğ köfte
Bol marul yeşillik
Turp
19:00
Hamsi tava
Tere nane
2 çiğköfte marul
Turp
2 çatal patates kızartma
Ufak parça pide
1 kupa açlık otu çayı
Bol limonlu çay
Sade kahve
Kitap
Tutku
:) Sabah öğleni birleştirmemin sebebi geç kalkıyorum ya :/ akşam yemeğinin de saatini hatırlamıyorum Kuzum 18.00 filandır herhaldeEveeet ilk menü yorumumda gelsin :) Ayy cidden ilk menulere yorum yaptığım an geldi.cok heyecanlanmistim:)
Canim afiyet olsun evet menun baya bir cisli olmuş. Sabah kahvaltiyla ogleni birlestirmen iyi olmamış.himm birde akşam yemeğinin saatini yazarsak iyi olur :)
Canım başlangıç menüsü için iyi bence yavaş yavaş aburcuburları da bırakırsın :)Evet bende bugünkü menümu yazayım.
Zerenocum aynı hata bende de var.
Sabahla öğlen birleşti.
Sabah öğle (12:00) ceyrekten az fazla tost.
Akşam 19.00
Yarım yemek tabağı nohut yemeği iki kaşık pilav.
1 dilim ekmek
Malesef eski aliskanliklarimi hemen birakamadim çayın yanına gofret vb.abur cubur(
Yoğurt kürümü yedim. Yeşil cayimida demlemeye bıraktım şimdi icecegim ve yatacagim.
Spor bol bol yerde surunerek temizlik yaptım :) iyi geceler
Belki de stres yapınca da gitmiyordur doğru diyorsun direnç zamanı sabretsek gidecek aslında senin gibi ama ben hemen pes edip kilomu kabulleniyorum :/Bende baştan çok şaşırdım ama hem yine suyum yetersizdi hemde eve gelince regl olmaya başladımo yüzden çok fazla rakama takılmıyorum
Baygın düşmüşüm
Gece küçük kuzu dişim ağrıyor diye biraz mızmızlandı ( düşecek baya bir sallanıyor ) sonrada ille yanıma uzansana dedihatta eşime uyursam beni 1 saat sonra uyandır dedim ama nasıl yorulduysam resmen sabahı yaptım ( artık adam uyandırmaya çalıştı mı onu bile bilmiyorum )
Bir yandan iyi geldi ilk kez 8 saat deliksiz uyudum uzun zaman aradan sonra
Maalesef fazla kasınca da direniyoruz sanırım
Benimde iki haftadır bir tuhaf bünye daha doğrusu bir yerde mutlaka bir hata yapıyorum ille kilolar gitse diye düşündükçe
Bakalım bu hafta da regl maduruyum diye kendimi avutuyorum artık önümüzdeki cumaya akdar devam edeceğim kaçamaksızsuyumu çoğaltmam şart oldu 87 - 85 direnci benimkide 95lerde de aynı şey olmuştu 3 hafta bir ileri bir geri devam etmişti sonra yine gitmeye başladı sanırım yap oranı azaldıkça dirençler sıklaşıyor Neyse 9 ay önceki halime göre çok çok iyi durumdayım ve inşallah havalar biraz daha ısınınca çok daha güzel kilolar gider
Tekrar hoş geldin o zaman
Ben 8. takım Kaptanıfırsatım oldukça muhabbete damlıyorum bende
Maşallah benim hayal edemeyeceğim bir kilodasınen son yeni evliyken o kiloları görmüştüm 19 yıl önce
İnşallah sende hedefine ulaşırsın en kısa zamanda
Hoşgeldin canısı bence iyi idare ettin çabuk toparlanacaksın :)Dün eve döndük çok şükür, tatil güzel ama insanın evi gibi de yok, ilk gun cok direndim ama malesef tekrardan bozulan yeme düzenimle buradayım... bugün spora gidicem o toparlamama yardım edecek :)iyi pazarlar herkese
Hoşgeldin canım inş hedefine ulaşırsınmerhaba herkese
76 kiloyla başlamak için geldim
hedefim 20 kilo vermek
umarım iyi anlaşırız ^^
her türlü önerinize açığım
İvetttCanım menün güzel ama sabahtan 15 kayısı mı yedin orayı anlamadım :)
Afiyet olsun canım 15 çiğköfte sanki biraz fazla olmuş ama
Afiyet olsun kaptanım güzel olmuş ama canım balık çekti :)
:) Sabah öğleni birleştirmemin sebebi geç kalkıyorum ya :/ akşam yemeğinin de saatini hatırlamıyorum Kuzum 18.00 filandır herhalde
Canım başlangıç menüsü için iyi bence yavaş yavaş aburcuburları da bırakırsın :)
Belki de stres yapınca da gitmiyordur doğru diyorsun direnç zamanı sabretsek gidecek aslında senin gibi ama ben hemen pes edip kilomu kabulleniyorum :/
Hoşgeldin canısı bence iyi idare ettin çabuk toparlanacaksın :)
Hoşgeldin canım inş hedefine ulaşırsın
Afiyet olsun kuşum :)İvettt
İyi geceler kızlar menümü yazayım hemencecik :)
KAHVALTI-ÖĞLE(12.00)
1 dilim tb ekmek
1/8 simit
2 dilim sucuk
5-6 top peynir
1 haşlanmış yumurta
1 yk ceviz reçeli
ARA
1 elma
2 kurabiye
Yarım poğaça
AKŞAM(19.00)
Çeyrek lavaş
Yarım porsiyon ciğer
ARA
1 kuru incir
Bugün kalorimi tutturana kadar canım çıktı ama 100 kalori aşağısında bırakmayı başardım çok şükür. Detoks suyumu da içtim az biraz da adım attım yarın spora başlıyorum inş :) bugün erken uyumayı planlıyorum tüm gün baş ağrım halsizliğim filan oldu düzensiz uykudan kaynaklandığını düşünüyorum şu telefondan uzak durmam lazım gece yatağa yatıp saatlerce telefonda video izliyorum 2 gündür bağımlılık yapacak :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?