Canım bu hafta artı çıktın dikkat ettiğin halde o yüzden haftaya bayağı bi eksi çıkacaksın inş öyle hissediyorum :)Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün akşam arkadaşa çaya gidince gece buraya bakamadım
Yeğeni ve benim küçük cadı daha evvel Pijama partisi diye tutturmuşlardı o yüzden hanımefendi çantasını hazırladı da yatıya kaldı arkadaşımda
Cimcimeler çok güzel anlaştılar
Bugünde Hanımları ayrılmadan ( arkadaşın yeğeni öğleden sonra dönüyor ) birde sinemaya gidelim diye tutturdular
Neyse onlar Çizgi film izlerken bizde kahve keyfi yapalım diyoruz
Bu arada benim artı gelmemin sebebi belli olduregl başlıyor
Evde Türk kahvem kalmadığından Ananaslı Yeşil çayla güne başlıyayım dedim kahvaltılık yumurtam haşlanana kadar
Bu hafta bol bol su içip şu ödemimi fazlasıyla atmam şart olduŞubat hedefine ulaşabilirmiyim bilmiyorum bu hafta artı görmeseydim süper olurdu da böyle olunca emin olamadım
Neyse olmuşla ölmüşe çare yok kaldığımız yerden devam
Rabbim kavuştursun canımzor bir süreç ama kavuşmalarınız dediğin gibi bomba gibi olacak İnşallah herşey gönlünüzce olur da Rabbim bir daha ayrırmaz sizleri ...Aminnn
Canım çıkma izne boşverbende her hafta bir delleniyorum istediğim gibi ödemi atamayınca ama sağ olsun kızlar sakın diyip duruyorlar gerçi hep kendimde derim sürüden ayrılanı kurt kapar o yüzden ne olursa olsun biz buralarda olalım
Hoşgeldin canım.Merhabalar arkadaşlar uzun bir aradan sonra yeniden buradayım. Tabi kilolarimla birlikte :)) bugün itibariyle yeniden ve bomba gibi döndüm. Liste dışı yarisacagim ama hertürlü yarismadaymis gibi yarisacagim. Geçen yıl takımın çok ama çok faydasını gördüm. 3 ayda 9 kilo verdim. Şimdide hedefim 8 kilo. Suan 55 im hedef 47.haydi başlayalım :))
Aynı bu sayfada paylaşıyosun canım.Yeni düzenleme varmı menü paylaşımı, günlük spor vb..bir bakayım yada hangi sayfada söylerseniz sevinirim. Yeni arkadaşlarada hoşgeldiniz diyeyim.
Hoşgeldin iyi ki geldin bebişimMerhabalar arkadaşlar uzun bir aradan sonra yeniden buradayım. Tabi kilolarimla birlikte :)) bugün itibariyle yeniden ve bomba gibi döndüm. Liste dışı yarisacagim ama hertürlü yarismadaymis gibi yarisacagim. Geçen yıl takımın çok ama çok faydasını gördüm. 3 ayda 9 kilo verdim. Şimdide hedefim 8 kilo. Suan 55 im hedef 47.haydi başlayalım :))
Hoşbuldum kendi adıma sizde tekrar hoşgeldiniz boy kaç bu aaradaYeni düzenleme varmı menü paylaşımı, günlük spor vb..bir bakayım yada hangi sayfada söylerseniz sevinirim. Yeni arkadaşlarada hoşgeldiniz diyeyim.
Hoşgeldin canım.
Aynı bu sayfada paylaşıyosun canım.
Hoşgeldin iyi ki geldin bebişim
Hoşbuldum kendi adıma sizde tekrar hoşgeldiniz boy kaç bu aarada
Evet hemen menümü yazayım :)
KAHVALTI-ÖĞLE(12.00)
Çeyrek tırnaklı pide
Az soğanlı kebap (2 arpacık soğan-1 köfte)
1 tk nar ekşisi
1 çk tulum peyniri
ARA
3 küçük tulumba
1 küçük kızarmış içli köfte
ARA
Yarım dilim fıstıklı kadayıf
AKŞAM
Çeyrek susamlı tırnaklı pide
3 küçük haşlanmış patates
1 dilim peynir
Evet biraz cısslar var ama gördüğünüz gibi minimum tutmaya çalıştım ve en önemlisi kalori miktarımın bayağı altında bıraktım bugün :) akşam evde olmadığım için karbonlu bir menü oldu ama :/
Dün ki menüm
Sabah 15 kadar ıslatılmış kayısı kurusu
Kahvaltı
1 dilim tb ekmeği
Küflü peynir
10 zeytin
1 yumurta
Yeşillik
Öğle
2 tabak patatesli havuçlu Bulgurlu mercimek yemeği
Ara
1 greyfurt
1 avuç kayısı çekirdeği
1 fincan 3 ü bir arada nescafe(oğlum bilmeden şekerli yapmış)
Akşam
Öğlan ki yemekten küçük kase ve bol salata
Akşamdan sonra 10 civarı fıstık
Bugün ki menüm
Kahvaltı
Çeyrek portakal
2 yağda yumurta
Küflü peynir
6 zeutin
Roka
2 dilim tb ekmeği
Öğle
Minik tb ekmeği
Bir tabak çorba
Salata
Ara
Bir kaç kraker
Şekersiz nescafe
Akşam
Sanırım 15 tane çiğköfte
Marol ayran
4 kupa şekersiz çay
Menüm
7:30
Sade kahve
09:00
Küflü deri peyniri
Otlu peynir
7 zeytin
Sahanda yumurta
Çeyrek pide
Çay
14:00
1 porsiyon çiğ köfte
Bol marul yeşillik
Turp
Haşlanmış brokoli salatası
19:00
Hamsi tava
Tere nane
2 çiğköfte marul
Turp
Haşlanmış brokoli salatası
2 çatal patates kızartma
Ufak parça pide
1 kupa açlık otu çayı
Bol limonlu çay
Sade kahve
Kitap
Tutku
Senin artı kilo olmana çok şaşırdım canım ya.. Neyse haftaya bol elsili olsun inşallah.
Canım bu hafta artı çıktın dikkat ettiğin halde o yüzden haftaya bayağı bi eksi çıkacaksın inş öyle hissediyorum :)
Ya bilmiyorum ki izin konusunda çok kararsız kalıyorum geçen izne çıkmam hakkımda hayırlı olmuştu 80in altına düşmüştüm ama takıma geldikten sonra bi alıyorum bi veriyorum bu şekilde durmanın bi anlamı yok diye düşünüyorum ama dediğin gibi ya izne çıkınca tamamen boşlarsam bu benim için kabus gibi bişey olurbu hafta kendime şans veriyorum :) inş artık şu 78-83 arasını bırakıp bir an önce 77yi görebilirim :)
Merhabalar arkadaşlar uzun bir aradan sonra yeniden buradayım. Tabi kilolarimla birlikte :)) bugün itibariyle yeniden ve bomba gibi döndüm. Liste dışı yarisacagim ama hertürlü yarismadaymis gibi yarisacagim. Geçen yıl takımın çok ama çok faydasını gördüm. 3 ayda 9 kilo verdim. Şimdide hedefim 8 kilo. Suan 55 im hedef 47.haydi başlayalım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?