Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Canım bu hafta artı çıktın dikkat ettiğin halde o yüzden haftaya bayağı bi eksi çıkacaksın inş öyle hissediyorum :)
Ya bilmiyorum ki izin konusunda çok kararsız kalıyorum geçen izne çıkmam hakkımda hayırlı olmuştu 80in altına düşmüştüm ama takıma geldikten sonra bi alıyorum bi veriyorum bu şekilde durmanın bi anlamı yok diye düşünüyorum ama dediğin gibi ya izne çıkınca tamamen boşlarsam bu benim için kabus gibi bişey olur bu hafta kendime şans veriyorum :) inş artık şu 78-83 arasını bırakıp bir an önce 77yi görebilirim :)

Merhabalar arkadaşlar uzun bir aradan sonra yeniden buradayım. Tabi kilolarimla birlikte :)) bugün itibariyle yeniden ve bomba gibi döndüm. Liste dışı yarisacagim ama hertürlü yarismadaymis gibi yarisacagim. Geçen yıl takımın çok ama çok faydasını gördüm. 3 ayda 9 kilo verdim. Şimdide hedefim 8 kilo. Suan 55 im hedef 47.haydi başlayalım :))

Hoşgeldin canım.

Hoşgeldin iyi ki geldin bebişim

Evet hemen menümü yazayım :)

KAHVALTI-ÖĞLE(12.00)
Çeyrek tırnaklı pide
Az soğanlı kebap (2 arpacık soğan-1 köfte)
1 tk nar ekşisi
1 çk tulum peyniri

ARA
3 küçük tulumba
1 küçük kızarmış içli köfte

ARA
Yarım dilim fıstıklı kadayıf

AKŞAM
Çeyrek susamlı tırnaklı pide
3 küçük haşlanmış patates
1 dilim peynir

Evet biraz cısslar var ama gördüğünüz gibi minimum tutmaya çalıştım ve en önemlisi kalori miktarımın bayağı altında bıraktım bugün :) akşam evde olmadığım için karbonlu bir menü oldu ama :/

Dün ki menüm

Sabah 15 kadar ıslatılmış kayısı kurusu

Kahvaltı

1 dilim tb ekmeği

Küflü peynir

10 zeytin

1 yumurta

Yeşillik

Öğle

2 tabak patatesli havuçlu Bulgurlu mercimek yemeği

Ara

1 greyfurt

1 avuç kayısı çekirdeği

1 fincan 3 ü bir arada nescafe(oğlum bilmeden şekerli yapmış)

Akşam
Öğlan ki yemekten küçük kase ve bol salata

Akşamdan sonra 10 civarı fıstık

Menüm

7:30
Sade kahve

09:00
Küflü deri peyniri
Otlu peynir
7 zeytin
Sahanda yumurta
Çeyrek pide
Çay

14:00
1 porsiyon çiğ köfte
Bol marul yeşillik
Turp
Haşlanmış brokoli salatası

19:00
Hamsi tava
Tere nane
2 çiğköfte marul
Turp
Haşlanmış brokoli salatası
2 çatal patates kızartma
Ufak parça pide

1 kupa açlık otu çayı

Bol limonlu çay

Sade kahve

Kitap
Tutku

Eveeet ilk menü yorumumda gelsin :) Ayy cidden ilk menulere yorum yaptığım an geldi.cok heyecanlanmistim:)
Canim afiyet olsun evet menun baya bir cisli olmuş. Sabah kahvaltiyla ogleni birlestirmen iyi olmamış.himm birde akşam yemeğinin saatini yazarsak iyi olur :)

Güzel menü afiyet olsun.ama şu akşam yemeklerinin saatini yazarsak. Ben Erken yemenin çok faydasını görmüştüm :)

Afiyet olsun :)

Afiyet olsun kaptancim.o balıkları ekmeksiz yiyebildiysen süper. Ben balıkla yarım ekmekten aşağı olmuyor. Oyle idi yani :)

Evet bende bugünkü menümu yazayım.
Zerenocum aynı hata bende de var.
Sabahla öğlen birleşti.
Sabah öğle (12:00) ceyrekten az fazla tost.
Akşam 19.00
Yarım yemek tabağı nohut yemeği iki kaşık pilav.
1 dilim ekmek
Malesef eski aliskanliklarimi hemen birakamadim çayın yanına gofret vb.abur cubur (
Yoğurt kürümü yedim. Yeşil cayimida demlemeye bıraktım şimdi icecegim ve yatacagim.
Spor bol bol yerde surunerek temizlik yaptım :) iyi geceler

Senin artı kilo olmana çok şaşırdım canım ya.. Neyse haftaya bol elsili olsun inşallah.

Bende baştan çok şaşırdım ama hem yine suyum yetersizdi hemde eve gelince regl olmaya başladım o yüzden çok fazla rakama takılmıyorum

Baygın düşmüşüm
Gece küçük kuzu dişim ağrıyor diye biraz mızmızlandı ( düşecek baya bir sallanıyor ) sonrada ille yanıma uzansana dedi hatta eşime uyursam beni 1 saat sonra uyandır dedim ama nasıl yorulduysam resmen sabahı yaptım ( artık adam uyandırmaya çalıştı mı onu bile bilmiyorum )
Bir yandan iyi geldi ilk kez 8 saat deliksiz uyudum uzun zaman aradan sonra

Maalesef fazla kasınca da direniyoruz sanırım
Benimde iki haftadır bir tuhaf bünye daha doğrusu bir yerde mutlaka bir hata yapıyorum ille kilolar gitse diye düşündükçe
Bakalım bu hafta da regl maduruyum diye kendimi avutuyorum artık önümüzdeki cumaya akdar devam edeceğim kaçamaksız suyumu çoğaltmam şart oldu 87 - 85 direnci benimkide 95lerde de aynı şey olmuştu 3 hafta bir ileri bir geri devam etmişti sonra yine gitmeye başladı sanırım yap oranı azaldıkça dirençler sıklaşıyor Neyse 9 ay önceki halime göre çok çok iyi durumdayım ve inşallah havalar biraz daha ısınınca çok daha güzel kilolar gider

Tekrar hoş geldin o zaman
Ben 8. takım Kaptanı fırsatım oldukça muhabbete damlıyorum bende
Maşallah benim hayal edemeyeceğim bir kilodasın en son yeni evliyken o kiloları görmüştüm 19 yıl önce
İnşallah sende hedefine ulaşırsın en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…