Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün baya kötüydüm ( kabızlık sayesinde 9 aylık hatun gibi dolanıyordum ) birde regl aynı anda olunca akşama kadar yerimden kalkacak halim yoktu
Şükür bu sabah daha iyiyim ve hemen şekersiz Türk kahvemi yapıp kendimi buraya attım

Çocuklarda izinli olunca Laptobu kapmak baya sıkıntılı oluyor eşim ve çocuklardan bana sıra gelmiyor
Neyse kaldı 1 hafta nasılsa ondan sonra yine rahatlıyacağım
Haftasonu herkes evde olunca birde koşturmaca olunca biraz saçma oldu beslenmem ama bu sabah itibaren toparlıyorum nasılsa

Bugün için henüz bir planımız yok ama belki öğleden sonra bir kızkardeşime kadar gidebiliriz hem yürüyüş olur bana hemde bir sürü hikaye kitabı var diyip duruyordu ( ikizler olunca hep ikişer ikişer aldırmış öğretmenleri ne akla hizmetse neymiş aynı anda okuyamazlarmış tek olursa ) oda ne yapsam fazla olanları diyordu dedim ver bize benim kuzu okur nasılsa bakalım bugün gibip onları bir ayıklayalım kuzunun hoşuna gideceklerden alırız diye düşündüm

Canım merak etme bu cuma çok güzel bi kilo görüp tartıda mutlu olacaksın

İnşallah canım artık 8lerden sıkıldım ( gerçi eskiden ay 85 olsam razıyım diyordum ama insan razı olmuyormuş )
Sabırla devam birazda soğuklar modumu düşürüyor sanırım ama sıkıntı yok havalar er geç ısınmaya başlayınca çok daha güzel gidecektir kilocuklar

Belki de stres yapınca da gitmiyordur doğru diyorsun direnç zamanı sabretsek gidecek aslında senin gibi ama ben hemen pes edip kilomu kabulleniyorum :/

Canım kesinlikle stres çok büyük bir etken o yüzden stres yapmadan pes etmeden devam edip o direncide kıracağız Allahın izniyle

günaydın kızlar

cuma 66 bugün 67.5

Canım Günaydın
Rakama takılma canım eminim haftasonu mahmurluğundan suyunu yeterli içmemişsindir yada regl yakınsa da etkileyebilir bol bol yeşil çay ve su iç canım ve eminim cumaya güzel bir eksi göreceksin kaçamaksız devam et yeter

merhaba herkese
76 kiloyla başlamak için geldim
hedefim 20 kilo vermek
umarım iyi anlaşırız ^^
her türlü önerinize açığım
Hoşgeldin canım.. Deneme süremiz 15 gün.. Bu süre içinde bol paylaşımla tanışır kaynaşırız. Hedef kilonu da yazarmısın?

Halsizliğinin sebebi kalori sayımında zorlanman olabilir, çok sıkar belli bi zaman sonra bilirim.

Başınız sağolsun canım.

Bağırsakların düzenli çalışmaması da etkiler kilo vermeni tatlım.. Senin şu çay işe yaramıyormu?

Hoşgeldin canım.. Deneme süremiz 15 gün.. Bu süre içinde bol paylaşımla tanışır kaynaşırız. Hedef kilonu da yazarmısın?

Hoş bulduk teşekkürler. Hedef kilom 56

Gün gün yediklerimizi paylaşıyoruz sanırım. Başlayayım o halde

Dün kahvaltı yaparken -daha bi parça peynir atmıştım ağzıma- kalkmak zorunda kaldım
Akşam 4e kadar bişey yemeye imkanım yoktu, çikolatalı puding buldum ondan iki kaşıkçık yedim
başka hiçbişi yemeden yatmak durumunda kaldım

sabah kalktım, saat 6 civarı 3 yumurtalı menemen ve 3 dilim ekmek yedim
az önce de şekersiz sütlü kahve içtim bi bardak -neskafe değil, gerçek kahve-
şimdilik bu kadar

Bağırsakların düzenli çalışmaması da etkiler kilo vermeni tatlım.. Senin şu çay işe yaramıyormu?

Valla çayı içtim içmesine de 1.5 litre de su iç demişti sibel onu ihmal ettim sanırım bugün tekrar çaydan yapacağım bu sefer şişelerime su koyup önüme dizeceğim eksik olmasın diye

Kızlar ben bugün tekrar 79u gördüm süper oldu bu durum
Cuma kilomu bilmiyorum tartılmadığım için cuma gece kıyafetli ve tok bi şekilde bi kiloma bakayım diye tartıldım 85tim tabi tokluk ve kıyafeti çıkarınca bi iki kilo fark eder diye tahmin ediyorum ama işin özü bu aralar 81-83 arası takılıyordum ve onu kırmış bulunmaktayım çok şükür
Pazartesi:79,8

Canım başınız saolsun mekanı cennet olsun inş menülerine de sıkılma bugün düzeltirsin inş :)

MEnün güzel olmuş tatlım spor da var ne güzel ? Bugün kaç kilosun?

@

Tebrikler canım menünü görünce ovvv dedim ezbere ama sen kalori hesabını yapmışsın
Biraz cısslar var kuzum haklısın kendimi toparlayana kadar kalori sayıyorum en azından istediklerimi yiyorum az da olsa beni kesmiyor ama neyse

Canım geçmiş olsun ben bugün incir kürüne başladım geceden zeytinyağının içine incir koyuluyor kabızlığa çok iyi geliyormuş hoş benim yapma sebebim kabızlık değil aynı zamanda alerjik astıma da iyi geliyormuş o yüzden yapıyorum bende bi dene istersen zeytinyağını sevmedim ama alışırım herhalde

Ya inş canım ya bugün 79,8ü gördüm tekrardan 77ye son 2 kilo kaldı sabırla devam edersem görürüm di mi :)
Halsizliğinin sebebi kalori sayımında zorlanman olabilir, çok sıkar belli bi zaman sonra bilirim.
Bilmiyorum ki kaloriyi program sayıyor ben sadece ekliyorum ama oladabilir ama uyku problemi ciddi var dün 12 buçuk gibi yatağa girdim 1 buçuğa kadar döndüm durdum uyuyamadım sonra baktım olacak gibi değil kalktım 3 buçukta yattım ancak şu tatil bitsin inş o zaman düzelirim herhalde

afiyet olsun canım zamanla menüler oturacaktır takip ettiğin bi liste program vs var mı?

zereno senin için çoook sevindim

bir daha 8 leri görme inşallah

heralde 7 lere hoş geldin partisi yapacaksınızdır

parti kıyafetimi giydim de geldim

zereno senin için çoook sevindim

bir daha 8 leri görme inşallah

heralde 7 lere hoş geldin partisi yapacaksınızdır

parti kıyafetimi giydim de geldim

Eki Görüntüle 2102746
Ay çok saol canım ya elbisene bayıldım çok seviyorum mesajlarını enerji veriyor resmen ya bu benim kaçıncı 7lere gelişim sonra tekrar çıkışım vso yüzden parti yapmıyoruz ama eğer 75e düşersem partinin kralını yapıcam herkeşleri davet ederim rock’n roll

aynen spor kurtardı beni biraz, kilom beni şaşırtmadı hemen yine 71 in üzerine çıkmışım

saol kuşum valla idare etmeye çalıştım işte ama o kadar yemeğe bu kadar dayanabildim neyse ki toparlayacağım inşallah

selam kızlar ! 3 gün otelde proteinin yanısıra sağlıksız bazı kr ve tatlılar yediğim için heralde resmen kan şekerim oynamış ya, dün falan anormal bi açlık hissettim zaten bu kadar ac hissetmek de normal bir şey değil...sağlıksız beslenmek o kadar kötü etkiliyor ki insanı, bugun de aynıyım hala düzene girmeye çalışıyorum...aclıktan elim ayağım titriyor gibi bile oluyor, düzelecek inşallah

yaaa bu harika bir haber kuşum yaa ne kadar sevindim senin adına anlatamam :)) işte bu, geri saymaya devam edeceksin inşallah 70 lerde

kızlar yeni aldıgım montumun çıtçıtı düştü şimdi çıkıcam evden spordan önce mağazaya uğrayacağım inşallah hemen değişim olur dua edin, zaten cok ihtiyacım vardı o monta şansa bak ya sonra da spora geçicem yazarım yine

UYANINCA
1 incir (zeytinyağında bekletilmiş)

KAHVALTI-ÖĞLE(12.00)
1,5 dilim tb ekmek
6-7 dilim sucuklu yumurta (yağı peçeteyle alındı)
1 dilim baklava
Şekersiz nescafe

ARA
Şekersiz nescafe
2 avuç karışık kuruyemiş

AKŞAM(17.00)
1 lahmacun
Yağsız domates-soğan salatası

Bugün ağırlık vardı kafamda ondan kahve biraz fazla kaçtı ve günüm bitti hiç kalorim kalmadığı için gece sadece suyla geçecek :/:/ sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :)

Ya gerçekten çok etkiliyor daha fazla açlık çekiyoruz bozduğumuzda :/ tabiki de düzelecek kuşum hatalarımızı farkede farkede toparlanıyoruz

yaaa bu harika bir haber kuşum yaa ne kadar sevindim senin adına anlatamam :)) işte bu, geri saymaya devam edeceksin inşallah 70 lerde
Saol canım benim ilk hedef 77 sonra da 75 inş :)

Sorun hallolmuş güle güle giy canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…