Canım merak etme bu cuma çok güzel bi kilo görüp tartıda mutlu olacaksın
Belki de stres yapınca da gitmiyordur doğru diyorsun direnç zamanı sabretsek gidecek aslında senin gibi ama ben hemen pes edip kilomu kabulleniyorum :/
günaydın kızlar
cuma 66 bugün 67.5
Hoşgeldin canım.. Deneme süremiz 15 gün.. Bu süre içinde bol paylaşımla tanışır kaynaşırız. Hedef kilonu da yazarmısın?merhaba herkese
76 kiloyla başlamak için geldim
hedefim 20 kilo vermek
umarım iyi anlaşırız ^^
her türlü önerinize açığım
Halsizliğinin sebebi kalori sayımında zorlanman olabilir, çok sıkar belli bi zaman sonra bilirim.İyi geceler kızlar menümü yazayım hemencecik :)
KAHVALTI-ÖĞLE(12.00)
1 dilim tb ekmek
1/8 simit
2 dilim sucuk
5-6 top peynir
1 haşlanmış yumurta
1 yk ceviz reçeli
ARA
1 elma
2 kurabiye
Yarım poğaça
AKŞAM(19.00)
Çeyrek lavaş
Yarım porsiyon ciğer
ARA
1 kuru incir
Bugün kalorimi tutturana kadar canım çıktı ama 100 kalori aşağısında bırakmayı başardım çok şükür. Detoks suyumu da içtim az biraz da adım attım yarın spora başlıyorum inş :) bugün erken uyumayı planlıyorum tüm gün baş ağrım halsizliğim filan oldu düzensiz uykudan kaynaklandığını düşünüyorum şu telefondan uzak durmam lazım gece yatağa yatıp saatlerce telefonda video izliyorum 2 gündür bağımlılık yapacak :/
Başınız sağolsun canım.Selam kızlar 2 gündür hic giremedim
Dun sabah misafirim vardı kahvalti ya sonra aksam üzeri adapazarina gittik eşimin dayısı vefat etti bugün cenaze falan eve geldim yine misafir o yüzden yoğun geçti dolayısıyla menüler de gayet düzensiz ve cissli inşallah yarından itibaren duzelicek hersey
Bağırsakların düzenli çalışmaması da etkiler kilo vermeni tatlım.. Senin şu çay işe yaramıyormu?Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün baya kötüydüm ( kabızlık sayesinde 9 aylık hatun gibi dolanıyordum) birde regl aynı anda olunca akşama kadar yerimden kalkacak halim yoktu
Şükür bu sabah daha iyiyim ve hemen şekersiz Türk kahvemi yapıp kendimi buraya attım
Çocuklarda izinli olunca Laptobu kapmak baya sıkıntılı oluyoreşim ve çocuklardan bana sıra gelmiyor
Neyse kaldı 1 hafta nasılsa ondan sonra yine rahatlıyacağım
Haftasonu herkes evde olunca birde koşturmaca olunca biraz saçma oldu beslenmem ama bu sabah itibaren toparlıyorum nasılsa
Bugün için henüz bir planımız yok ama belki öğleden sonra bir kızkardeşime kadar gidebilirizhem yürüyüş olur bana hemde bir sürü hikaye kitabı var diyip duruyordu ( ikizler olunca hep ikişer ikişer aldırmış öğretmenleri ne akla hizmetse neymiş aynı anda okuyamazlarmış tek olursa ) oda ne yapsam fazla olanları diyordu dedim ver bize benim kuzu okur nasılsa bakalım bugün gibip onları bir ayıklayalım kuzunun hoşuna gideceklerden alırız diye düşündüm
İnşallah canımartık 8lerden sıkıldım ( gerçi eskiden ay 85 olsam razıyım diyordum ama insan razı olmuyormuş )
Sabırla devambirazda soğuklar modumu düşürüyor sanırım ama sıkıntı yok havalar er geç ısınmaya başlayınca çok daha güzel gidecektir kilocuklar
Canım kesinlikle stres çok büyük bir etkeno yüzden stres yapmadan pes etmeden devam edip o direncide kıracağız Allahın izniyle
Canım Günaydın
Rakama takılma canım eminim haftasonu mahmurluğundan suyunu yeterli içmemişsindiryada regl yakınsa da etkileyebilir bol bol yeşil çay ve su iç canım ve eminim cumaya güzel bir eksi göreceksin kaçamaksız devam et yeter
Hoşgeldin canım.. Deneme süremiz 15 gün.. Bu süre içinde bol paylaşımla tanışır kaynaşırız. Hedef kilonu da yazarmısın?
Bağırsakların düzenli çalışmaması da etkiler kilo vermeni tatlım.. Senin şu çay işe yaramıyormu?
Canım başınız saolsun mekanı cennet olsun inş menülerine de sıkılma bugün düzeltirsin inş :)Selam kızlar 2 gündür hic giremedim
Dun sabah misafirim vardı kahvalti ya sonra aksam üzeri adapazarina gittik eşimin dayısı vefat etti bugün cenaze falan eve geldim yine misafir o yüzden yoğun geçti dolayısıyla menüler de gayet düzensiz ve cissli inşallah yarından itibaren duzelicek hersey
MEnün güzel olmuş tatlım spor da var ne güzel ? Bugün kaç kilosun?Menum
Sabah: 2 dilim tb az kaymak salça biraz peynir zeytin tahinpekmez ve çay
Öğlen: 2 kaşık taze fasülye, 1 kase haşlanmış peynirli makarna(hiç istemeyerek yedim)
Ara: sade kahve 2 hurma
**spora gittim neyse ki**
Akşam: 1 kase menemen
Ara: yeşilçay sade kahve 3 hurma
Sporda baya kardiyo yaptım bir de alet çalıştım
Biraz cısslar var kuzum haklısın kendimi toparlayana kadar kalori sayıyorum en azından istediklerimi yiyorum az da olsa beni kesmiyor ama neyse@
Tebrikler canım menünü görünce ovvv dedim ezbere ama sen kalori hesabını yapmışsın
Canım geçmiş olsun ben bugün incir kürüne başladım geceden zeytinyağının içine incir koyuluyor kabızlığa çok iyi geliyormuş hoş benim yapma sebebim kabızlık değil aynı zamanda alerjik astıma da iyi geliyormuş o yüzden yapıyorum bende bi dene istersen zeytinyağını sevmedim amaSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün baya kötüydüm ( kabızlık sayesinde 9 aylık hatun gibi dolanıyordum) birde regl aynı anda olunca akşama kadar yerimden kalkacak halim yoktu
Şükür bu sabah daha iyiyim ve hemen şekersiz Türk kahvemi yapıp kendimi buraya attım
Çocuklarda izinli olunca Laptobu kapmak baya sıkıntılı oluyoreşim ve çocuklardan bana sıra gelmiyor
Neyse kaldı 1 hafta nasılsa ondan sonra yine rahatlıyacağım
Haftasonu herkes evde olunca birde koşturmaca olunca biraz saçma oldu beslenmem ama bu sabah itibaren toparlıyorum nasılsa
Bugün için henüz bir planımız yok ama belki öğleden sonra bir kızkardeşime kadar gidebilirizhem yürüyüş olur bana hemde bir sürü hikaye kitabı var diyip duruyordu ( ikizler olunca hep ikişer ikişer aldırmış öğretmenleri ne akla hizmetse neymiş aynı anda okuyamazlarmış tek olursa ) oda ne yapsam fazla olanları diyordu dedim ver bize benim kuzu okur nasılsa bakalım bugün gibip onları bir ayıklayalım kuzunun hoşuna gideceklerden alırız diye düşündüm
İnşallah canımartık 8lerden sıkıldım ( gerçi eskiden ay 85 olsam razıyım diyordum ama insan razı olmuyormuş )
Sabırla devambirazda soğuklar modumu düşürüyor sanırım ama sıkıntı yok havalar er geç ısınmaya başlayınca çok daha güzel gidecektir kilocuklar
Canım kesinlikle stres çok büyük bir etkeno yüzden stres yapmadan pes etmeden devam edip o direncide kıracağız Allahın izniyle
Bilmiyorum kiHalsizliğinin sebebi kalori sayımında zorlanman olabilir, çok sıkar belli bi zaman sonra bilirim.
afiyet olsun canım zamanla menüler oturacaktır takip ettiğin bi liste program vs var mı?Hoş bulduk teşekkürler.Hedef kilom 56
Gün gün yediklerimizi paylaşıyoruz sanırım. Başlayayım o halde
Dün kahvaltı yaparken -daha bi parça peynir atmıştım ağzıma- kalkmak zorunda kaldım
Akşam 4e kadar bişey yemeye imkanım yoktu, çikolatalı puding buldum ondan iki kaşıkçık yedim
başka hiçbişi yemeden yatmak durumunda kaldım
sabah kalktım, saat 6 civarı 3 yumurtalı menemen ve 3 dilim ekmek yedim
az önce de şekersiz sütlü kahve içtim bi bardak -neskafe değil, gerçek kahve-
şimdilik bu kadar
Kızlar ben bugün tekrar 79u gördüm süper oldu bu durum
Cuma kilomu bilmiyorum tartılmadığım için cuma gece kıyafetli ve tok bi şekilde bi kiloma bakayım diye tartıldım 85timtabi tokluk ve kıyafeti çıkarınca bi iki kilo fark eder diye tahmin ediyorum ama işin özü bu aralar 81-83 arası takılıyordum ve onu kırmış bulunmaktayım çok şükür
Pazartesi:79,8
Ay çok saol canım yazereno senin için çoook sevindim
bir daha 8 leri görme inşallah
heralde 7 lere hoş geldin partisi yapacaksınızdır
parti kıyafetimi giydim de geldim
Eki Görüntüle 2102746
aynen spor kurtardı beni biraz, kilom beni şaşırtmadı hemen yine 71 in üzerine çıkmışımCanım başınız saolsun mekanı cennet olsun inş menülerine de sıkılma bugün düzeltirsin inş :)
MEnün güzel olmuş tatlım spor da var ne güzel ? Bugün kaç kilosun?
Biraz cısslar var kuzum haklısın kendimi toparlayana kadar kalori sayıyorum en azından istediklerimi yiyorum az da olsa beni kesmiyor ama neyse
Canım geçmiş olsun ben bugün incir kürüne başladım geceden zeytinyağının içine incir koyuluyor kabızlığa çok iyi geliyormuş hoş benim yapma sebebim kabızlık değil aynı zamanda alerjik astıma da iyi geliyormuş o yüzden yapıyorum bende bi dene istersen zeytinyağını sevmedim amaalışırım herhalde
Ya inş canım yabugün 79,8ü gördüm tekrardan 77ye son 2 kilo kaldı sabırla devam edersem görürüm di mi :)
Bilmiyorum kikaloriyi program sayıyor ben sadece ekliyorum ama oladabilir ama uyku problemi ciddi var dün 12 buçuk gibi yatağa girdim 1 buçuğa kadar döndüm durdum uyuyamadım sonra baktım olacak gibi değil kalktım 3 buçukta yattım ancak şu tatil bitsin inş o zaman düzelirim herhalde
afiyet olsun canım zamanla menüler oturacaktır takip ettiğin bi liste program vs var mı?
saol kuşum valla idare etmeye çalıştım işte ama o kadar yemeğe bu kadar dayanabildim neyse ki toparlayacağım inşallahCanım menün güzel ama sabahtan 15 kayısı mı yedin orayı anlamadım :)
Afiyet olsun canım 15 çiğköfte sanki biraz fazla olmuş ama
Afiyet olsun kaptanım güzel olmuş ama canım balık çekti :)
:) Sabah öğleni birleştirmemin sebebi geç kalkıyorum ya :/ akşam yemeğinin de saatini hatırlamıyorum Kuzum 18.00 filandır herhalde
Canım başlangıç menüsü için iyi bence yavaş yavaş aburcuburları da bırakırsın :)
Belki de stres yapınca da gitmiyordur doğru diyorsun direnç zamanı sabretsek gidecek aslında senin gibi ama ben hemen pes edip kilomu kabulleniyorum :/
Hoşgeldin canısı bence iyi idare ettin çabuk toparlanacaksın :)
Hoşgeldin canım inş hedefine ulaşırsın
yaaa bu harika bir haber kuşum yaa ne kadar sevindim senin adına anlatamam :)) işte bu, geri saymaya devam edeceksin inşallah 70 lerdeKızlar ben bugün tekrar 79u gördüm süper oldu bu durum
Cuma kilomu bilmiyorum tartılmadığım için cuma gece kıyafetli ve tok bi şekilde bi kiloma bakayım diye tartıldım 85timtabi tokluk ve kıyafeti çıkarınca bi iki kilo fark eder diye tahmin ediyorum ama işin özü bu aralar 81-83 arası takılıyordum ve onu kırmış bulunmaktayım çok şükür
Pazartesi:79,8
Ya gerçekten çok etkiliyor daha fazla açlık çekiyoruz bozduğumuzda :/ tabiki de düzelecek kuşum hatalarımızı farkede farkede toparlanıyoruzselam kızlar ! 3 gün otelde proteinin yanısıra sağlıksız bazı kr ve tatlılar yediğim için heralde resmen kan şekerim oynamış ya, dün falan anormal bi açlık hissettim zaten bu kadar ac hissetmek de normal bir şey değil...sağlıksız beslenmek o kadar kötü etkiliyor ki insanı, bugun de aynıyım hala düzene girmeye çalışıyorum...aclıktan elim ayağım titriyor gibi bile oluyor, düzelecek inşallah
Saol canım benim ilk hedef 77 sonra da 75 inş :)yaaa bu harika bir haber kuşum yaa ne kadar sevindim senin adına anlatamam :)) işte bu, geri saymaya devam edeceksin inşallah 70 lerde
Sorun hallolmuş güle güle giy canım benimkızlar yeni aldıgım montumun çıtçıtı düştüşimdi çıkıcam evden spordan önce mağazaya uğrayacağım inşallah hemen değişim olur dua edin, zaten cok ihtiyacım vardı o monta şansa bak ya sonra da spora geçicem yazarım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?