Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kesinlikle canım ya aynen ama biraz daha hızlı toparlanmalıyız artık :)

Sabah: 2 haşlama yumurta 2 dilim tb salöa peynir lor az bal ve çay
Ara: 1 muz mandalina yeşilçay
Ara: sade kahve 1 kaşık höşmerim
Akşam (17:00): 1 tavuk şiş ızgara 2 kaşık bulgur avuç içi kdr pide ve lavaş
Ara: spordan sonra 1 br süt

Şuan spordayım kızlar

Canım çok sevindim daha da ineceksin inşallah . Kabızlık bende de var kayısı suya koyuyorum ama bir gün düzeliyor sonra yine devam . Beslenmemizde mi sorun var acaba. Bende mi incir yapsam bilemedim .

Arkadaşlar bu arada mağazaya gittim . Malum 36 beden için iddiaya girdik . Kot gömlek denedim “M” beden oldu . Bir beden kaldı.
36 beden “S” değil mi .
Çok mutlu oldum nerdeyse XL ‘a yükselmiştim.
Ama bölgesel hareket yapmam lazım çünkü üstten pek incelme olmuyor . Sırt hareketleri var bunların faydası olur mu acaba hem sırtım etli hem göğüslerim sarktı hem de kollarım kalın . Sayfa kopyalayabilir misisniz

Nescafe ödem ve selülit yapar canım. İçeceksen sade kahve iç.

Canım google amcaya sorabilirsin. Üst bölge inceltici hareketler diye.. Ya da you tube teyzeye sor.. Çıkar bi sürü hareket video ları.

Afiyet olsun canım güzel olmuş menü :)

Canım çok sevindim daha da ineceksin inşallah . Kabızlık bende de var kayısı suya koyuyorum ama bir gün düzeliyor sonra yine devam . Beslenmemizde mi sorun var acaba. Bende mi incir yapsam bilemedim .
Kuzum bende kabızlık sorunu yok alerjik astım için yapıyorum ama incir kürü onada iyi geliyormuş maşallah herşeye iyi geliyor zatın denemeye değer bence
Benzese s 36ysı yoksa xs mi 36 hiç giymediğim için bilemedim :/

Nescafe ödem ve selülit yapar canım. İçeceksen sade kahve iç.
Doğru diyorsun bi daha öyle yaparım
Canım google amcaya sorabilirsin. Üst bölge inceltici hareketler diye.. Ya da you tube teyzeye sor.. Çıkar bi sürü hareket video ları.
Googleın erkek olduğunu biliyordum ama YouTube’un kadın olduğunu bilmiyordum

10:00
1 fincan kahve

12:00
Deri peyniri
Otlu peynir
8 zeytin
Yarım pide
1 biber
Çay

18:00
1 çokonat
1 fincan kahve

19:00
Tavuk tantuni 1 lavaşla ev usulü
Tere
Közlenmiş biber
1 bardak acılı şalgam

Bol limonlu çay

Spor
2 saat tempolu yürüyüş
1000 ip atladım

Kitap: Tutku

Su: 2,5 litre

Çokonat hariç menü çok güzel hele spora bayıldımmm harikasın

Ay senin menüde gayet güzel canım afiyet olsun

sporun cok iyi
akşamı hafif geçirmen iyi olmuş canım yoksa kr patlaması yaşamışsın

sevin bence canım aç uyursun inşallah :)) menun iyi kaçamaklar tadımlık

Çokonat hariç menü çok güzel hele spora bayıldımmm harikasın

Ay senin menüde gayet güzel canım afiyet olsun
Kalori proğramına göre 1300 kalori almalıymışım. Bugünkü kalori 800 küsür çıktı.. Sporum 500 küsür kalori yakıyomuş..
800 küsürden çıkarınca elimde hala alabileceğim 1200 küsür kalorilik besin çıktı
Bi an dedimm neler yesemsora dedim puk yeme otur kaynarımı içmekteyimm
Bu kalori proğramı beni bozcak gibi

pestilim çıktı yine kızlar ben yatayım en iyisi Allah rahatlık versin
İyi geceler canım :)

Ay inanmıyorum ben 1400ü tutturana kadar canım çıkıyor seninki nasıl o kadar az çıktı Menün bittiği halde kalorin artıyorsa süper bişey bu yememen çok güzel olmuş bol eksi görürsün inş :) hangi programı kullanıyorsun ?

Kaptanım izne nasıl ayrılınıyor? Ben izne ayrılmak istiyorum. Benim sinirlerim bozuk birkaç gündür. Sizlerle çok mutluyum ama şu an da burayı düşünecek buraya yazacak modda değilim. Ne oldu derseniz, eşim gidiyor yarından sonra. Derinden etkiliyor beni bu durum. Annemin yanında rahat olsamda evimin olmayışı kocamın gidişi çok üzüyor beni. Açıkçası şu sıra diyet falanda yapmadım eminim kilo da aldım. Şubat 1 dedi mi çok kararlı bir program uygulayacağım yalnız. Onu kafaya koydum. Sadece Az biraz zamana ihtiyacım var. İstersen bana süreli izin ver.kararı sen ver artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…