Kesinlikle canım ya aynen ama biraz daha hızlı toparlanmalıyız artık :)Ya gerçekten çok etkiliyor daha fazla açlık çekiyoruz bozduğumuzda :/ tabiki de düzelecek kuşum hatalarımızı farkede farkede toparlanıyoruz
Saol canım benim ilk hedef 77 sonra da 75 inş :)
Sorun hallolmuş güle güle giy canım benim
Canım çok sevindim daha da ineceksin inşallah . Kabızlık bende de var kayısı suya koyuyorum ama bir gün düzeliyor sonra yine devam . Beslenmemizde mi sorun var acaba. Bende mi incir yapsam bilemedim .Kızlar ben bugün tekrar 79u gördüm süper oldu bu durum
Cuma kilomu bilmiyorum tartılmadığım için cuma gece kıyafetli ve tok bi şekilde bi kiloma bakayım diye tartıldım 85timtabi tokluk ve kıyafeti çıkarınca bi iki kilo fark eder diye tahmin ediyorum ama işin özü bu aralar 81-83 arası takılıyordum ve onu kırmış bulunmaktayım çok şükür
Pazartesi:79,8
Ay bu neee.. Böyle tatlılık mı oluurzereno senin için çoook sevindim
bir daha 8 leri görme inşallah
heralde 7 lere hoş geldin partisi yapacaksınızdır
parti kıyafetimi giydim de geldim
Eki Görüntüle 2102746
Nescafe ödem ve selülit yapar canım. İçeceksen sade kahve iç.UYANINCA
1 incir (zeytinyağında bekletilmiş)
KAHVALTI-ÖĞLE(12.00)
1,5 dilim tb ekmek
6-7 dilim sucuklu yumurta (yağı peçeteyle alındı)
1 dilim baklava
Şekersiz nescafe
ARA
Şekersiz nescafe
2 avuç karışık kuruyemiş
AKŞAM(17.00)
1 lahmacun
Yağsız domates-soğan salatası
Bugün ağırlık vardı kafamda ondan kahve biraz fazla kaçtı ve günüm bitti hiç kalorim kalmadığı için gece sadece suyla geçecek :/:/ sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :)
Canım google amcaya sorabilirsin. Üst bölge inceltici hareketler diye.. Ya da you tube teyzeye sor.. Çıkar bi sürü hareket video ları.Arkadaşlar bu arada mağazaya gittim . Malum 36 beden için iddiaya girdik . Kot gömlek denedim “M” beden oldu . Bir beden kaldı.
36 beden “S” değil mi .
Çok mutlu oldum nerdeyse XL ‘a yükselmiştim.
Ama bölgesel hareket yapmam lazım çünkü üstten pek incelme olmuyor . Sırt hareketleri var bunların faydası olur mu acaba hem sırtım etli hem göğüslerim sarktı hem de kollarım kalın . Sayfa kopyalayabilir misisniz
Afiyet olsun canım güzel olmuş menü :)Sabah: 2 haşlama yumurta 2 dilim tb salöa peynir lor az bal ve çay
Ara: 1 muz mandalina yeşilçay
Ara: sade kahve 1 kaşık höşmerim
Akşam (17:00): 1 tavuk şiş ızgara 2 kaşık bulgur avuç içi kdr pide ve lavaş
Ara: spordan sonra 1 br süt
Şuan spordayım kızlar
Kuzum bende kabızlık sorunu yok alerjik astım için yapıyorum ama incir kürü onada iyi geliyormuş maşallah herşeye iyi geliyor zatın denemeye değer benceCanım çok sevindim daha da ineceksin inşallah . Kabızlık bende de var kayısı suya koyuyorum ama bir gün düzeliyor sonra yine devam . Beslenmemizde mi sorun var acaba. Bende mi incir yapsam bilemedim .
Benzese s 36ysı yoksa xs mi 36 hiç giymediğim için bilemedim :/Arkadaşlar bu arada mağazaya gittim . Malum 36 beden için iddiaya girdik . Kot gömlek denedim “M” beden oldu . Bir beden kaldı.
36 beden “S” değil mi .
Çok mutlu oldum nerdeyse XL ‘a yükselmiştim.
Ama bölgesel hareket yapmam lazım çünkü üstten pek incelme olmuyor . Sırt hareketleri var bunların faydası olur mu acaba hem sırtım etli hem göğüslerim sarktı hem de kollarım kalın . Sayfa kopyalayabilir misisniz
Doğru diyorsun bi daha öyle yaparımNescafe ödem ve selülit yapar canım. İçeceksen sade kahve iç.
Googleın erkek olduğunu biliyordum ama YouTube’un kadın olduğunu bilmiyordumCanım google amcaya sorabilirsin. Üst bölge inceltici hareketler diye.. Ya da you tube teyzeye sor.. Çıkar bi sürü hareket video ları.
Çokonat hariç menü çok güzel hele spora bayıldımmm harikasın10:00
1 fincan kahve
12:00
Deri peyniri
Otlu peynir
8 zeytin
Yarım pide
1 biber
Çay
18:00
1 çokonat
1 fincan kahve
19:00
Tavuk tantuni 1 lavaşla ev usulü
Tere
Közlenmiş biber
1 bardak acılı şalgam
Bol limonlu çay
Spor
2 saat tempolu yürüyüş
1000 ipatladım
Kitap: Tutku
Su: 2,5 litre
Ay senin menüde gayet güzel canım afiyet olsunMenüm
Kahvaltı
09:00
1 tane patatesli gözleme
1 sb portakal ve greyfurt suyu
14:00
Öğle
1 tabak soğan yahnisi
6 tane etli çiğköfte (meğer kalorisi çokmuş)
Ara
15:00
10 tane fıstık
Akşam
22:00
1 kase yoğurt 1 tatlı kaşığı bal ile
sporun cok iyi10:00
1 fincan kahve
12:00
Deri peyniri
Otlu peynir
8 zeytin
Yarım pide
1 biber
Çay
18:00
1 çokonat
1 fincan kahve
19:00
Tavuk tantuni 1 lavaşla ev usulü
Tere
Közlenmiş biber
1 bardak acılı şalgam
Bol limonlu çay
Spor
2 saat tempolu yürüyüş
1000 ipatladım
Kitap: Tutku
Su: 2,5 litre
akşamı hafif geçirmen iyi olmuş canım yoksa kr patlaması yaşamışsınMenüm
Kahvaltı
09:00
1 tane patatesli gözleme
1 sb portakal ve greyfurt suyu
14:00
Öğle
1 tabak soğan yahnisi
6 tane etli çiğköfte (meğer kalorisi çokmuş)
Ara
15:00
10 tane fıstık
Akşam
22:00
1 kase yoğurt 1 tatlı kaşığı bal ile
sevin bence canım aç uyursun inşallah :)) menun iyi kaçamaklar tadımlıkUYANINCA
1 incir (zeytinyağında bekletilmiş)
KAHVALTI-ÖĞLE(12.00)
1,5 dilim tb ekmek
6-7 dilim sucuklu yumurta (yağı peçeteyle alındı)
1 dilim baklava
Şekersiz nescafe
ARA
Şekersiz nescafe
2 avuç karışık kuruyemiş
AKŞAM(17.00)
1 lahmacun
Yağsız domates-soğan salatası
Bugün ağırlık vardı kafamda ondan kahve biraz fazla kaçtı ve günüm bitti hiç kalorim kalmadığı için gece sadece suyla geçecek :/:/ sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :)
Aynen canim,o yuzden sadece yogurt yedim asporun cok iyi
akşamı hafif geçirmen iyi olmuş canım yoksa kr patlaması yaşamışsın
Kalori proğramına göre 1300 kalori almalıymışım. Bugünkü kalori 800 küsür çıktı.. Sporum 500 küsür kalori yakıyomuş..Çokonat hariç menü çok güzel hele spora bayıldımmm harikasın
Ay senin menüde gayet güzel canım afiyet olsun
İyi geceler canım :)pestilim çıktı yine kızlar ben yatayım en iyisi Allah rahatlık versin
Ay inanmıyorum ben 1400ü tutturana kadar canım çıkıyorKalori proğramına göre 1300 kalori almalıymışım. Bugünkü kalori 800 küsür çıktı.. Sporum 500 küsür kalori yakıyomuş..
800 küsürden çıkarınca elimde hala alabileceğim 1200 küsür kalorilik besin çıktı
Bi an dedimm neler yesemsora dedim puk yeme otur kaynarımı içmekteyimm
Bu kalori proğramı beni bozcak gibi
Kaptanım izne nasıl ayrılınıyor? Ben izne ayrılmak istiyorum. Benim sinirlerim bozuk birkaç gündür. Sizlerle çok mutluyum ama şu an da burayı düşünecek buraya yazacak modda değilim. Ne oldu derseniz, eşim gidiyor yarından sonra. Derinden etkiliyor beni bu durum. Annemin yanında rahat olsamda evimin olmayışı kocamın gidişi çok üzüyor beni. Açıkçası şu sıra diyet falanda yapmadım eminim kilo da aldım. Şubat 1 dedi mi çok kararlı bir program uygulayacağım yalnız. Onu kafaya koydum. Sadece Az biraz zamana ihtiyacım var. İstersen bana süreli izin ver.kararı sen ver artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?