- 8 Ekim 2012
- 3.399
- 6.490
- 358
- 36
Canım benimKaptanım izne nasıl ayrılınıyor? Ben izne ayrılmak istiyorum. Benim sinirlerim bozuk birkaç gündür. Sizlerle çok mutluyum ama şu an da burayı düşünecek buraya yazacak modda değilim. Ne oldu derseniz, eşim gidiyor yarından sonra. Derinden etkiliyor beni bu durum. Annemin yanında rahat olsamda evimin olmayışı kocamın gidişi çok üzüyor beni. Açıkçası şu sıra diyet falanda yapmadım eminim kilo da aldım. Şubat 1 dedi mi çok kararlı bir program uygulayacağım yalnız. Onu kafaya koydum. Sadece Az biraz zamana ihtiyacım var. İstersen bana süreli izin ver.kararı sen ver artık...
Oy kuzum menüden de anlaşılıyor yoğunluğun kolay gelsin herhalde düzelmedi işteki durumlarSelam kizlar bugun yine menu yok yogunluktan
Sabah 6 as ermisler gibi 1 havuc dilim baklava
Aksam 18 1 kase mercimek corbasi 2 kasik salata 1 dilim pizza
Spor yok mesaideydim cok yoruldum
Su 1.5 litre
Kalori proğramına göre 1300 kalori almalıymışım. Bugünkü kalori 800 küsür çıktı.. Sporum 500 küsür kalori yakıyomuş..
800 küsürden çıkarınca elimde hala alabileceğim 1200 küsür kalorilik besin çıktı
Bi an dedimm neler yesemsora dedim puk yeme otur kaynarımı içmekteyimm
Bu kalori proğramı beni bozcak gibi
Kaptanım izne nasıl ayrılınıyor? Ben izne ayrılmak istiyorum. Benim sinirlerim bozuk birkaç gündür. Sizlerle çok mutluyum ama şu an da burayı düşünecek buraya yazacak modda değilim. Ne oldu derseniz, eşim gidiyor yarından sonra. Derinden etkiliyor beni bu durum. Annemin yanında rahat olsamda evimin olmayışı kocamın gidişi çok üzüyor beni. Açıkçası şu sıra diyet falanda yapmadım eminim kilo da aldım. Şubat 1 dedi mi çok kararlı bir program uygulayacağım yalnız. Onu kafaya koydum. Sadece Az biraz zamana ihtiyacım var. İstersen bana süreli izin ver.kararı sen ver artık...
10:00
1 fincan kahve
12:00
Deri peyniri
Otlu peynir
8 zeytin
Yarım pide
1 biber
Çay
18:00
1 çokonat
1 fincan kahve
19:00
Tavuk tantuni 1 lavaşla ev usulü
Tere
Közlenmiş biber
1 bardak acılı şalgam
Bol limonlu çay
Spor
2 saat tempolu yürüyüş
1000 ipatladım
Kitap: Tutku
Su: 2,5 litre
Alışma süreci bile zor geliyor düşününce. Sıkılınca gidebileceğim evimin olmayışı bile kaygılandırıyor beni. Çok şanslıyım aslında. Kendi evimden kat kat rahatım. Duygularım karışık yani... Şu sıra Allah ne verdiyse yedim. İzne ayrılmazsam kesin + çıkıcam ve bu takıma yapacağım haksızlık diye düşünüyorum. O yüzden bu sonuca vardım canım. Ayrıca ilgin için teşekkür ederim kuzumCanım benimüzme kendini insan herşeye alışıyor eminim çok zor bi durumdur senin için ama alışacaksın izne ayrılmak senin kararın ama buraya girip çıkmak kafanı dağıtır ne kadar az düşünsen o kadar iyi istersen tekrar bi düşün izne ayrılırsan 2 hafta giremiyorsun takıma
Haklısın canım. Kendime odaklanmaya çok hevesliyim aslında. Bende bahsettiğin gibi hayal ediyorum. Geldiğinde beni farklı bulsun, vay be desin falan... Grubumu buradakileri seviyorum, alıştım, dostluk güzel ama şu an yeterli sorumluluk gösterememem onlara yapacağım haksızlık gibi geliyor. Ne yapmalıyım bilemiyorum. İlgin için teşekkür ederim canım, çok tatlısınCanım üzülmemek elde değil sonuçta hem düzenin bozuluyor hemde sevdiceğinden uzak kalacaksın zorunlu da olsa
Evet zor bir süreç ama bu süreyi sadece kendine odaklanmak için kullanabilirsinbir düşünsene eşin yanına geldiğinde seni afet gibi karşısında bulunca tekrar aşkınız depreşecek Hem araya özlem girmesi tekrar flört dönemini yaşamanız anlamına da gelebilir artık şükür Skype var görüntülü görüşebileceksiniz her zaman
Hee istersen bir kaç gün kendine zaman ver ( bildirimini unutma ama sakın) emin ol buradan uzak kalmaman çok daha iyi olacak kafan dağılır
Hep derim sürüden ayrılanı kurt kaparo yüzden fazla uzaklaşma
yalnız başına çocuk bakmak çok zor oluyor. Bu yüzden çok şanslıyım bence de. Çünkü 4 kız kardeşiz biz. Bana düşmüyor bile Aylin.merrr canım bende seni merak ediyordum. Haklısın canım üzülmemek zor ama sayılı gün diyip teselli edelim canım . Birde belki annenle tekrar bu kadar uzun süreli birlikte kalamayacaksınız bunun tadını çıkar. Kuzun için de senin içinde iyi olur
Yazıo canım...İyi geceler canım :)
Ay inanmıyorum ben 1400ü tutturana kadar canım çıkıyorseninki nasıl o kadar az çıktı Menün bittiği halde kalorin artıyorsa süper bişey bu yememen çok güzel olmuş bol eksi görürsün inş :) hangi programı kullanıyorsun ?
Burayı da bırakırsan daha kötü olursun canım.. Zaten bugün ayın 30 u.. Seni hiç izne ayırmayalım.. O boşluğa düşmene de izin vermeyelimm..Kaptanım izne nasıl ayrılınıyor? Ben izne ayrılmak istiyorum. Benim sinirlerim bozuk birkaç gündür. Sizlerle çok mutluyum ama şu an da burayı düşünecek buraya yazacak modda değilim. Ne oldu derseniz, eşim gidiyor yarından sonra. Derinden etkiliyor beni bu durum. Annemin yanında rahat olsamda evimin olmayışı kocamın gidişi çok üzüyor beni. Açıkçası şu sıra diyet falanda yapmadım eminim kilo da aldım. Şubat 1 dedi mi çok kararlı bir program uygulayacağım yalnız. Onu kafaya koydum. Sadece Az biraz zamana ihtiyacım var. İstersen bana süreli izin ver.kararı sen ver artık...
Spor yok muu. Ben 1000 ip atladım.. Seni geçmişmSelam kizlar bugun yine menu yok yogunluktan
Sabah 6 as ermisler gibi 1 havuc dilim baklava
Aksam 18 1 kase mercimek corbasi 2 kasik salata 1 dilim pizza
Spor yok mesaideydim cok yoruldum
Su 1.5 litre
Oo herşeyiyle süper menüGÜNAYDIN
HEDEF İZNE AYRILDIĞIM KİLOYA DÖNÜP TAKIMA YENİDEN GİRMEK
sabah 8:30
2 kuru incir
5 adet ceviz
1 fincan şekersiz çay
öğle 12:30
6 yk saç kavurma
2 yk pirinç pilavı
1 kepçe tarhana çorbası
1 kase cacık
(öğle iş yerinde ne çıkarsa onu yiyorum hedefim pilav, makarna vb çıkarabilmek şimdilik azalttım)
16:30
2 küçük tulumba tatlısı
1 fincan çay
(regil olacağım tatlı krizindeyim)
19:00
1 tabak ıspanaklı yumurta
Not: emzirmeye devam ediyorum 16 aylık oğlum var.
spor: 10 bin adımı tamamladım (işte aktif çalışıyorum kalanı da evde oğlumla dans ederek tamamlıyorum)
kitap: minimalist ebeveynlik - 20 syf okudum bitti yeni kitap arayışındayım.
Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bu sabah biraz fazla uyumuşumEşimi işe gönderip ancak kahvaltımı yaptım Daha doğrusu sabah canım hiç bir şey istemiyordu bende dünden kalan çorbam vardı onu ısıtıp içtim hem belki benim tembel bağırsakları çalıştırır diye
Şimdide Şeftalili form çayı içiyorum
Bugün yine kuzunun havuz günü ( anasını satam 2 günde bir havuza gidiyoruzkendim yüzsem çok mutlu olurdum ama sadece izleyince canım çekiyor )
Gitmeden biraz temizlik yaparım bir yandan da tabiki buralarda olurum
Puk yeme otur heee Alemsin canım valla sabah sabah hiç gülesim yoktuGerçi bende kendime ara ara öyle diyorum yoksa valla ne olurdu bilemem
Maşallah çok güzel beslenmişsin bol bol eksi olarak da dönüşü olur inşallah ....Aminnnn
Bu arada soracağım soracağım hep arada kaynıyorşu kaynar dediğin ne içinde neler var
Dünden beri bende düşünüyorum acaba Sibelin bana verdiği ilk tarifte bana dokunan bir şey mi varÖnceki limonlu elmalı olan çok daha iyi gelmişti sanki ( deneme yanılma yöntemi ile bünyeyi keşfeden Oynakbaşı )
Canım üzülmemek elde değil sonuçta hem düzenin bozuluyor hemde sevdiceğinden uzak kalacaksın zorunlu da olsa
Evet zor bir süreç ama bu süreyi sadece kendine odaklanmak için kullanabilirsinbir düşünsene eşin yanına geldiğinde seni afet gibi karşısında bulunca tekrar aşkınız depreşecek Hem araya özlem girmesi tekrar flört dönemini yaşamanız anlamına da gelebilir artık şükür Skype var görüntülü görüşebileceksiniz her zaman
Hee istersen bir kaç gün kendine zaman ver ( bildirimini unutma ama sakın) emin ol buradan uzak kalmaman çok daha iyi olacak kafan dağılır
Hep derim sürüden ayrılanı kurt kaparo yüzden fazla uzaklaşma
Hiç bilmiyorumm.. Onu ben de istiyorum
sporuna bayıldım
ne yapıp etsek de seni pideden vazgeçirsek ki
E bayaa pide.. Boyutunu ölçmedimkiEllssa kaptanım pidenin boyutunu merak ediyorum hala
İşte orası kırılma noktası..Günaydın canlar yarın bize misafir geliyor o yüzden bugün temizlik hazırlıkçok giremezsem kusuruma bakmayın :) hepinizi öpüyorum
İyi haber : 79,3 üm bugün düne göre -600 maşallah
77,9 sadece 1,4 kaldıilk hedefime çok yaklaştım hadi inş
Ama zayıflayınca niçin bozma hissi geliyor anlamış değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?