Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Canım benim üzme kendini insan herşeye alışıyor eminim çok zor bi durumdur senin için ama alışacaksın izne ayrılmak senin kararın ama buraya girip çıkmak kafanı dağıtır ne kadar az düşünsen o kadar iyi istersen tekrar bi düşün izne ayrılırsan 2 hafta giremiyorsun takıma

Selam kizlar bugun yine menu yok yogunluktan
Sabah 6 as ermisler gibi 1 havuc dilim baklava
Aksam 18 1 kase mercimek corbasi 2 kasik salata 1 dilim pizza

Spor yok mesaideydim cok yoruldum
Su 1.5 litre
Oy kuzum menüden de anlaşılıyor yoğunluğun kolay gelsin herhalde düzelmedi işteki durumlar

GÜNAYDIN
HEDEF İZNE AYRILDIĞIM KİLOYA DÖNÜP TAKIMA YENİDEN GİRMEK

sabah 8:30
2 kuru incir
5 adet ceviz
1 fincan şekersiz çay

öğle 12:30
6 yk saç kavurma
2 yk pirinç pilavı
1 kepçe tarhana çorbası
1 kase cacık
(öğle iş yerinde ne çıkarsa onu yiyorum hedefim pilav, makarna vb çıkarabilmek şimdilik azalttım)

16:30
2 küçük tulumba tatlısı
1 fincan çay
(regil olacağım tatlı krizindeyim)

19:00
1 tabak ıspanaklı yumurta

Not: emzirmeye devam ediyorum 16 aylık oğlum var.

spor: 10 bin adımı tamamladım (işte aktif çalışıyorum kalanı da evde oğlumla dans ederek tamamlıyorum)

kitap: minimalist ebeveynlik - 20 syf okudum bitti yeni kitap arayışındayım.

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bu sabah biraz fazla uyumuşum Eşimi işe gönderip ancak kahvaltımı yaptım Daha doğrusu sabah canım hiç bir şey istemiyordu bende dünden kalan çorbam vardı onu ısıtıp içtim hem belki benim tembel bağırsakları çalıştırır diye
Şimdide Şeftalili form çayı içiyorum

Bugün yine kuzunun havuz günü ( anasını satam 2 günde bir havuza gidiyoruz kendim yüzsem çok mutlu olurdum ama sadece izleyince canım çekiyor )
Gitmeden biraz temizlik yaparım bir yandan da tabiki buralarda olurum

Puk yeme otur heee Alemsin canım valla sabah sabah hiç gülesim yoktu Gerçi bende kendime ara ara öyle diyorum yoksa valla ne olurdu bilemem
Maşallah çok güzel beslenmişsin bol bol eksi olarak da dönüşü olur inşallah ....Aminnnn
Bu arada soracağım soracağım hep arada kaynıyor şu kaynar dediğin ne içinde neler var

Dünden beri bende düşünüyorum acaba Sibelin bana verdiği ilk tarifte bana dokunan bir şey mi var Önceki limonlu elmalı olan çok daha iyi gelmişti sanki ( deneme yanılma yöntemi ile bünyeyi keşfeden Oynakbaşı )

Canım üzülmemek elde değil sonuçta hem düzenin bozuluyor hemde sevdiceğinden uzak kalacaksın zorunlu da olsa
Evet zor bir süreç ama bu süreyi sadece kendine odaklanmak için kullanabilirsin bir düşünsene eşin yanına geldiğinde seni afet gibi karşısında bulunca tekrar aşkınız depreşecek Hem araya özlem girmesi tekrar flört dönemini yaşamanız anlamına da gelebilir artık şükür Skype var görüntülü görüşebileceksiniz her zaman
Hee istersen bir kaç gün kendine zaman ver ( bildirimini unutma ama sakın ) emin ol buradan uzak kalmaman çok daha iyi olacak kafan dağılır
Hep derim sürüden ayrılanı kurt kapar o yüzden fazla uzaklaşma

sporuna bayıldım

ne yapıp etsek de seni pideden vazgeçirsek ki

merrr canım bende seni merak ediyordum. Haklısın canım üzülmemek zor ama sayılı gün diyip teselli edelim canım . Birde belki annenle tekrar bu kadar uzun süreli birlikte kalamayacaksınız bunun tadını çıkar. Kuzun için de senin içinde iyi olur

Alışma süreci bile zor geliyor düşününce. Sıkılınca gidebileceğim evimin olmayışı bile kaygılandırıyor beni. Çok şanslıyım aslında. Kendi evimden kat kat rahatım. Duygularım karışık yani... Şu sıra Allah ne verdiyse yedim. İzne ayrılmazsam kesin + çıkıcam ve bu takıma yapacağım haksızlık diye düşünüyorum. O yüzden bu sonuca vardım canım. Ayrıca ilgin için teşekkür ederim kuzum
Haklısın canım. Kendime odaklanmaya çok hevesliyim aslında. Bende bahsettiğin gibi hayal ediyorum. Geldiğinde beni farklı bulsun, vay be desin falan... Grubumu buradakileri seviyorum, alıştım, dostluk güzel ama şu an yeterli sorumluluk gösterememem onlara yapacağım haksızlık gibi geliyor. Ne yapmalıyım bilemiyorum. İlgin için teşekkür ederim canım, çok tatlısın
yalnız başına çocuk bakmak çok zor oluyor. Bu yüzden çok şanslıyım bence de. Çünkü 4 kız kardeşiz biz. Bana düşmüyor bile Aylin. çok özlesem de kocamı sayılı zaman dediğin gibi. Geçecek nasipse. Bi de diyorum ki kendi kendime, annenle kalmaya alışacaksın bu sefer de burayı bırakmak zor gelecek . Baharda gezmeye başlayınca alışmak daha kolay olur belki de.

Yazıo canım...
Haftalık 500 gram gidecekmiş.. Günlük 1364 kalori almalıymışımm..
Miş miş mış mış...
Bakcaaz görceezz

Burayı da bırakırsan daha kötü olursun canım.. Zaten bugün ayın 30 u.. Seni hiç izne ayırmayalım.. O boşluğa düşmene de izin vermeyelimm..
Şimdi bırak o elindeki lokmayı harekete geç.
Canan karatay moduna bağladım

Oo herşeyiyle süper menü
Bayıldımm

Kaynar tarifi lohusa şerbeti olarak bildiğimiz tariflerden biraz farklı bir tarif. Mersin,Adana,Antakya ve Kilis yörelerinde Kaynarolarak bilinen 7 türlü baharatın karışımından hazırlanan şifa çayı olarak da bilinen her derde deva nefis bir şerbet tarifi..

Tarif sevgili Münire ablamdan ,kızı Sümeyye benim için fotoğrafladı ..:) Münire ablamın torununa sağlık ,sıhhat ve hayırlı uzun ömürler diliyorum.Tarif için teşekkürler..

Lohusa şerbeti için gereken malzemeler
3 adet muskat

3 adet havlıcan

2 adet zencefil

6 adet tane karabiber

10 adet yeni bahar

5 adet kabuk tarçın

10 adet karanfil

2 adet kızamık şekeri

4,5 litre su

4 su bardağı şeker

Üzeri için

İri dövülmüş ceviz

Lohusa şerbeti kaynar nasıl yapılır
Tüm tane ve kabuk baharatlar ayrı ayrı 4 veya beş parçaya ayıracak kadar iri dövülür, bir tülbente veya bez torbaya alınır ağzı bağlanır .(dilerseniz tülbent kullanmadan yaparak sonra süzebilirsiniz.)

Düdüklü tencereye su koyularak tülbent içerisine bırakılır.Şeker ilave edilir.Düdüklü tencere kullanmazsanız biraz daha uzun kaynatın.Düdüklü tencerede yaklaşık 1 saat kaynatılır.Bir müddet sonra kapak açılarak içerisinden bez torba çıkarılır.Sıcak olarak bardaklara koyulur.Üzerine iri dövülmüş ceviz serpilerek ikram edilir.Dilerseniz soğuk olarak da servis yapabilirsiniz.

Sıcak servis yapacaksanız şekeri tencereye eklemeden servis esnasında çayın yanında vererek sunabilirsiniz.

Günaydın canlar yarın bize misafir geliyor o yüzden bugün temizlik hazırlık çok giremezsem kusuruma bakmayın :) hepinizi öpüyorum
İyi haber : 79,3 üm bugün düne göre -600 maşallah
77,9 sadece 1,4 kaldı ilk hedefime çok yaklaştım hadi inş
Ama zayıflayınca niçin bozma hissi geliyor anlamış değilim

SABAH
1 incir (zeytinyağında bekletilmiş)

KAHVALTI-ÖĞLE(13.30)
El büyüklüğünde İncecik yaprak galeta üzerinde ayçekirdeği içi vardı
1 lahmacun

ARA
2 minnak mandalina

AKŞAM(17.00)
7 yk mantı
Üzerine 2 yk yoğurt
1 yk salçalı sos(yağını süzdüm)

ARA
1 elma tarçınlı

Çörek pişiricez misafir için ucundan tadına bakarım :)

Bugün biraz karbonhidrat bombası oldu :/ yarın misafir gelecek de pratik olsun diye hazır mantı pişirdik ne zamandır yemiyordum dedim hazır kalori hesabı yapıyorken yiyeyim :)

Sabah: 1 yumurta 2 dilim tb peynir zeytin salça az tahinpekmez çay
Öğlen: 1 kase domates çorbası
Ara: sade kahve 2 kaşık höşmerim
Akşam: 1 kepçe çorba 3 sulu köfte
Ara: yeşilçay kahve ve biraz kestane yiyeceğim

İşte orası kırılma noktası..

Devam edersen kilo vermen tıkır tıkır gidiyor.. Yok yersen tekrar hooop en başa dönüyosun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…