Yine iyi gidiyosun canım. Süpersin.SABAH
1 incir (zeytinyağında bekletilmiş)
KAHVALTI-ÖĞLE(13.30)
El büyüklüğünde İncecik yaprak galeta üzerinde ayçekirdeği içi vardı
1 lahmacun
ARA
2 minnak mandalina
AKŞAM(17.00)
7 yk mantı
Üzerine 2 yk yoğurt
1 yk salçalı sos(yağını süzdüm)
ARA
1 elma tarçınlı
Çörek pişiricez misafir için ucundan tadına bakarım :)
Bugün biraz karbonhidrat bombası oldu :/ yarın misafir gelecek de pratik olsun diye hazır mantı pişirdik ne zamandır yemiyordum dedim hazır kalori hesabı yapıyorken yiyeyim :)
Oo kestaneyi kahvaltında ye dicem ama yemişsindir.. Höşmerim neydi canım?Sabah: 1 yumurta 2 dilim tb peynir zeytin salça az tahinpekmez çay
Öğlen: 1 kase domates çorbası
Ara: sade kahve 2 kaşık höşmerim
Akşam: 1 kepçe çorba 3 sulu köfte
Ara: yeşilçay kahve ve biraz kestane yiyeceğim
Canim stresin kolay deil ama buralar senin icin eglence olsun bak ben yogunluktan izne ayrildim guya devam etcektim +7.5 kiloyla döndüm hayallerinden uzaklasma derim ama tercih seninKaptanım izne nasıl ayrılınıyor? Ben izne ayrılmak istiyorum. Benim sinirlerim bozuk birkaç gündür. Sizlerle çok mutluyum ama şu an da burayı düşünecek buraya yazacak modda değilim. Ne oldu derseniz, eşim gidiyor yarından sonra. Derinden etkiliyor beni bu durum. Annemin yanında rahat olsamda evimin olmayışı kocamın gidişi çok üzüyor beni. Açıkçası şu sıra diyet falanda yapmadım eminim kilo da aldım. Şubat 1 dedi mi çok kararlı bir program uygulayacağım yalnız. Onu kafaya koydum. Sadece Az biraz zamana ihtiyacım var. İstersen bana süreli izin ver.kararı sen ver artık...
Malesef canim persembe yeni eleman baslicak ama onunda alisma sureci var biraz daha boyleOy kuzum menüden de anlaşılıyor yoğunluğun kolay gelsin herhalde düzelmedi işteki durumlar
Hosgeldin canimGÜNAYDIN
HEDEF İZNE AYRILDIĞIM KİLOYA DÖNÜP TAKIMA YENİDEN GİRMEK
sabah 8:30
2 kuru incir
5 adet ceviz
1 fincan şekersiz çay
öğle 12:30
6 yk saç kavurma
2 yk pirinç pilavı
1 kepçe tarhana çorbası
1 kase cacık
(öğle iş yerinde ne çıkarsa onu yiyorum hedefim pilav, makarna vb çıkarabilmek şimdilik azalttım)
16:30
2 küçük tulumba tatlısı
1 fincan çay
(regil olacağım tatlı krizindeyim)
19:00
1 tabak ıspanaklı yumurta
Not: emzirmeye devam ediyorum 16 aylık oğlum var.
spor: 10 bin adımı tamamladım (işte aktif çalışıyorum kalanı da evde oğlumla dans ederek tamamlıyorum)
kitap: minimalist ebeveynlik - 20 syf okudum bitti yeni kitap arayışındayım.
Malesef gecmissin kuzum ama dünün bugunude var bugunde gec gorelimSpor yok muu. Ben 1000 ip atladım.. Seni geçmişm
Spor gözlerimi kamaştırıyorMenüm
11:00
1 fincan sade kahve
12:30
Kaşarlı sucuklu çeyrek tost
Otlu peynir
Az pide
5 zeytin
2 bardak şalgam
19:30
1 tabak lahana sarma
1 biber 1 patlican dolma
Ekmek (miktar bilmiyorum. Çıtır çıtırdı. 2 veya 3 olabilir)
1 bardak şalgam
Spor
2000atladımm
Kitap:
Tutku
Su
2,5 litre
2 kupa kaynar
Gramajları da farklı olabiliyor ya ondan sordumE bayaa pide.. Boyutunu ölçmedimki
canım menü çok güzel afiyet olsun :)GÜNAYDIN
HEDEF İZNE AYRILDIĞIM KİLOYA DÖNÜP TAKIMA YENİDEN GİRMEK
sabah 8:30
2 kuru incir
5 adet ceviz
1 fincan şekersiz çay
öğle 12:30
6 yk saç kavurma
2 yk pirinç pilavı
1 kepçe tarhana çorbası
1 kase cacık
(öğle iş yerinde ne çıkarsa onu yiyorum hedefim pilav, makarna vb çıkarabilmek şimdilik azalttım)
16:30
2 küçük tulumba tatlısı
1 fincan çay
(regil olacağım tatlı krizindeyim)
19:00
1 tabak ıspanaklı yumurta
Not: emzirmeye devam ediyorum 16 aylık oğlum var.
spor: 10 bin adımı tamamladım (işte aktif çalışıyorum kalanı da evde oğlumla dans ederek tamamlıyorum)
kitap: minimalist ebeveynlik - 20 syf okudum bitti yeni kitap arayışındayım.
Kaptanım bu tarz şeylerde farkettiğim inanmak inanınca hakikaten etki ediyor mesela ben 1400 kaloriyle zayıflayacağıma canı gönüldn inanıyorum :) daha doğrusu inanmak istiyorumYazıo canım...
Haftalık 500 gram gidecekmiş.. Günlük 1364 kalori almalıymışımm..
Miş miş mış mış...
Bakcaaz görceezz
Menünün muhteşemliği resmen ya bayıldım afiyet olsun canımm:)Sabah: 1 yumurta 2 dilim tb peynir zeytin salça az tahinpekmez çay
Öğlen: 1 kase domates çorbası
Ara: sade kahve 2 kaşık höşmerim
Akşam: 1 kepçe çorba 3 sulu köfte
Ara: yeşilçay kahve ve biraz kestane yiyeceğim
Aynen öyle kaptanım tutun beni de cumadan sonra coşmiyim kendimden korkuyorum resmenİşte orası kırılma noktası..
Devam edersen kilo vermen tıkır tıkır gidiyor.. Yok yersen tekrar hooop en başa dönüyosun canım.
Saol kaptanımmm :))Yine iyi gidiyosun canım. Süpersin.
Afiyet olsun kaptanım çok iştah açıcı bi menü :) belki ekmek bi tık az olabilirdi malum dolma sarmaMenüm
11:00
1 fincan sade kahve
12:30
Kaşarlı sucuklu çeyrek tost
Otlu peynir
Az pide
5 zeytin
2 bardak şalgam
19:30
1 tabak lahana sarma
1 biber 1 patlican dolma
Ekmek (miktar bilmiyorum. Çıtır çıtırdı. 2 veya 3 olabilir)
1 bardak şalgam
Spor
2000atladımm
Kitap:
Tutku
Su
2,5 litre
2 kupa kaynar
Kuzum ya afiyet olsunSelam kizlar simdi mesaiden geldimisler malesef daha duzelmedi yarin yok ama persembe yine bu saate kadar mesaideyim
Bugunku menüm
Sabah 10 gibi yarim paket saklıköy yarim bardak sekersiz cay (limanda islerimiz vardi ayaküstü yedim)
Oglen 15.00 1paket dore sekersiz cay (yemek kalmamisti)
Aksam 17.30 taze fasulye yogurt
Su 1.5 litre
Spor yapmaya kalkicam birazdan yapinca yazarim
Rabbim kolaylık versin bir an önce işler yoluna girsin inş :)Malesef canim persembe yeni eleman baslicak ama onunda alisma sureci var biraz daha boyle
Bizim tırnaklı pide 150 grmış internetten buldumGramajları da farklı olabiliyor ya ondan sordum
Hımm. Bende kalori programı kullanayım diyorum çünkü sanki bir kaç gündür coZuttum. Sen hangi programı kullanıyorsun canımBizim tırnaklı pide 150 grmış internetten buldumkalori hesaplarken ona göre hesaplıyorum
Benimki fit365 başka programlarda var canım bikaç tane indir hangisi hoşuna giderse devam edersin :)Hımm. Bende kalori programı kullanayım diyorum çünkü sanki bir kaç gündür coZuttum. Sen hangi programı kullanıyorsun canım
Liman mı?Selam kizlar simdi mesaiden geldimisler malesef daha duzelmedi yarin yok ama persembe yine bu saate kadar mesaideyim
Bugunku menüm
Sabah 10 gibi yarim paket saklıköy yarim bardak sekersiz cay (limanda islerimiz vardi ayaküstü yedim)
Oglen 15.00 1paket dore sekersiz cay (yemek kalmamisti)
Aksam 17.30 taze fasulye yogurt
Su 1.5 litre
Spor yapmaya kalkicam birazdan yapinca yazarim
Kaç yaptınkiMalesef gecmissin kuzum ama dünün bugunude var bugunde gec gorelim
Yok bebem.. Normal ekmek gramajı işte.. Tabi yediğim tümü değil.Gramajları da farklı olabiliyor ya ondan sordum
Bende bir kaç tane indirmeyi düşünüyordum canım ama şifrede iskonto oldu . Derste çalışamadım üstelik bugün ki merak ediyordum . Sen Dorsay bulursan hesaplayabilir misinBenimki fit365 başka programlarda var canım bikaç tane indir hangisi hoşuna giderse devam edersin :)
Haklısın kuzum. Güya hiç ekmek yemicektim. Hep benimkinin suçusu.canım menü çok güzel afiyet olsun :)
Kaptanım bu tarz şeylerde farkettiğim inanmak inanınca hakikaten etki ediyor mesela ben 1400 kaloriyle zayıflayacağıma canı gönüldn inanıyorum :) daha doğrusu inanmak istiyorumsende İnan kafamızda bitirelim bu olayı :)
Menünün muhteşemliği resmen ya bayıldım afiyet olsun canımm:)
Aynen öyle kaptanım tutun beni de cumadan sonra coşmiyim kendimden korkuyorum resmenşimdiden stres yapıp kendimi şişirmek de istemiyorum
Saol kaptanımmm :))
Afiyet olsun kaptanım çok iştah açıcı bi menü :) belki ekmek bi tık az olabilirdi malum dolma sarma
Kuzum ya afiyet olsun
Rabbim kolaylık versin bir an önce işler yoluna girsin inş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?