- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 83
- 50
Ben bu yazdıklarından neden bişi anlamadımBende bir kaç tane indirmeyi düşünüyordum canım ama şifrede iskonto oldu . Derste çalışamadım üstelik bugün ki merak ediyordum . Sen Dorsay bulursan hesaplayabilir misin
Akşam sonrası çay yanında yenenler olmamış şekerim.Menüm
Aç suda bekletilmiş kayısı kurusu 15 tkarnınaane
1 dilim tb ekmeği
2 yk lor
8 zeytin
1 yumurta
Yeşillik
Ara
Yarım portakal
Öğle
İyi tabak kereviz yemeği
Havuç turp salata
2 kaşık pilav
1 tane Mısır pirinç patlağı
Ara
İki dilim bazlama (tereyağ kaşar sosisli)
Akşam
Saat 20:00 de
Bir tabak fırında karnabahar
Çayın yanında 1 tk krokantlı fındık kreması
3 kare bitter çikolata
Burayı da bırakırsan daha kötü olursun canım.. Zaten bugün ayın 30 u.. Seni hiç izne ayırmayalım.. O boşluğa düşmene de izin vermeyelimm..
Şimdi bırak o elindeki lokmayıharekete geç.
Canan karatay moduna bağladım
hayallerimden uzaklaştığımı hissettiğimde daha da sinirlerim bozuluyor zaten. Haklısınız. Bende vazgeçtim izinden. Vazgeçmicem hayallerimden. Bi şekilde devam edicemCanim stresin kolay deil ama buralar senin icin eglence olsun bak ben yogunluktan izne ayrildim guya devam etcektim +7.5 kiloyla döndüm hayallerinden uzaklasma derim ama tercih senin
Hımmmm tamamdır . Sen bugün benim menüyü görme kaptanımYok bebem.. Normal ekmek gramajı işte.. Tabi yediğim tümü değil.
Allahımmm otomatik atıp durmuş kelimeleri hiç bende hiç bakmadan cevapla demişimBen bu yazdıklarından neden bişi anlamadım
Şifre iskontosu ne?
Dorsau ne demek?
Bende bir kaç tane indirmeyi düşünüyordum ama şifrede sorun oldu. Programları indireyim derken derste çalışamadım üstelik . Bugün ne kadar kalori aldım çok merak ediyordum demişim veBende bir kaç tane indirmeyi düşünüyordum canım ama şifrede iskonto oldu . Derste çalışamadım üstelik bugün ki merak ediyordum . Sen Dorsay bulursan hesaplayabilir misin
İşte görmek istediğimiz süper ötesi @merrroyyy canım kaptanım yaa. Nasıl da arka çıkıyorsun bırakmıyorsun. Çok hoşuma gitti çok teşekkür ederim. Tamam ayrılma yok devam o zaman
hayallerimden uzaklaştığımı hissettiğimde daha da sinirlerim bozuluyor zaten. Haklısınız. Bende vazgeçtim izinden. Vazgeçmicem hayallerimden. Bi şekilde devam edicem
Bir tek onlar mı olmamışAkşam sonrası çay yanında yenenler olmamış şekerim.
Amaan tatlım bana göre çok takılma kaloriye.. Benimkisi deBende bir kaç tane indirmeyi düşünüyordum ama şifrede sorun oldu. Programları indireyim derken derste çalışamadım üstelik . Bugün ne kadar kalori aldım çok merak ediyordum demişim veZereno ya fırsat bulursa hesaplayıp hesaplayamayacağını sormuşum .
Evet canım. Gayet güzel menü..Bir tek onlar mı olmamış
Bu cuma 62 yi hedefliyordum güya . Birkaç gündür kaçırıyorum üstüne kabıZlıkta olunca artı çıkarım diye korkuyorum kaptanım ya belki toparlanmama yardımcı olur diye istedim kalori hesabınıAmaan tatlım bana göre çok takılma kaloriye.. Benimkisi deZereno ya destek olayım diye. Yoksa iki güne silerim zaten.
Sen sağlıklı beslen yeter..
Aslında karbonhidrat diyeti yapabilirsin..
Teşekkür edrimmmmEvet canım. Gayet güzel menü..
İkindi aran gözüme batar gibi oldu ama çok takılmadım.. Abartmadan yemişsin ve akşamın çok güzel.. Akşam sonrası olmasaymış tadından yenmez bi menüymüş şekerim.
Rica ederim tatlım.Teşekkür edrimmmm
Bende bir kaç tane indirmeyi düşünüyordum canım ama şifrede iskonto oldu . Derste çalışamadım üstelik bugün ki merak ediyordum . Sen Dorsay bulursan hesaplayabilir misin
Kuzum birazdan hesaplıycam kalorini fakat 15 kayısı çok fazla değil miMenüm
Aç suda bekletilmiş kayısı kurusu 15 tkarnınaane
1 dilim tb ekmeği
2 yk lor
8 zeytin
1 yumurta
Yeşillik
Ara
Yarım portakal
Öğle
İyi tabak kereviz yemeği
Havuç turp salata
2 kaşık pilav
1 tane Mısır pirinç patlağı
Ara
İki dilim bazlama (tereyağ kaşar sosisli)
Akşam
Saat 20:00 de
Bir tabak fırında karnabahar
Çayın yanında 1 tk krokantlı fındık kreması
3 kare bitter çikolata
Saol kaptanımAmaan tatlım bana göre çok takılma kaloriye.. Benimkisi deZereno ya destek olayım diye. Yoksa iki güne silerim zaten.
Sen sağlıklı beslen yeter..
Aslında karbonhidrat diyeti yapabilirsin..
Canım bana faydası oldu denemekte yarar var neler neler denemiyoruz ki zaten bide bunu deneyelim :)Bu cuma 62 yi hedefliyordum güya . Birkaç gündür kaçırıyorum üstüne kabıZlıkta olunca artı çıkarım diye korkuyorum kaptanım ya belki toparlanmama yardımcı olur diye istedim kalori hesabını
Açlık otu da içebilirsin veya bim de forum çaylarından al ve ya beşi biyerde çayı al. Faydasını görürsün illaki.Bu cuma 62 yi hedefliyordum güya . Birkaç gündür kaçırıyorum üstüne kabıZlıkta olunca artı çıkarım diye korkuyorum kaptanım ya belki toparlanmama yardımcı olur diye istedim kalori hesabını
Kaptanim ben kocaeli cayirovada oturuyorum tekne firmasında çalışıyorum her yeni tekne için limandan üretimi için inşa izni alıyoruzLiman mı?
Sen hangi şehirdeydin canım?
2.500 ip atlamaKaç yaptınki
Süpersin tatlımm..Kaptanim ben kocaeli cayirovada oturuyorum tekne firmasında çalışıyorum her yeni tekne için limandan üretimi için inşa izni alıyoruz
2.500 ip atlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?