Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Menüm
Aç suda bekletilmiş kayısı kurusu 15 tkarnınaane

1 dilim tb ekmeği

2 yk lor

8 zeytin

1 yumurta

Yeşillik

Ara

Yarım portakal

Öğle

İyi tabak kereviz yemeği

Havuç turp salata

2 kaşık pilav

1 tane Mısır pirinç patlağı

Ara
İki dilim bazlama (tereyağ kaşar sosisli)

Akşam
Saat 20:00 de
Bir tabak fırında karnabahar

Çayın yanında 1 tk krokantlı fındık kreması
3 kare bitter çikolata

Bende bir kaç tane indirmeyi düşünüyordum canım ama şifrede iskonto oldu . Derste çalışamadım üstelik bugün ki merak ediyordum . Sen Dorsay bulursan hesaplayabilir misin
Ben bu yazdıklarından neden bişi anlamadım
Şifre iskontosu ne?
Dorsau ne demek?

Akşam sonrası çay yanında yenenler olmamış şekerim.

oyyy canım kaptanım yaa. Nasıl da arka çıkıyorsun bırakmıyorsun. Çok hoşuma gitti çok teşekkür ederim. Tamam ayrılma yok devam o zaman
Canim stresin kolay deil ama buralar senin icin eglence olsun bak ben yogunluktan izne ayrildim guya devam etcektim +7.5 kiloyla döndüm hayallerinden uzaklasma derim ama tercih senin
hayallerimden uzaklaştığımı hissettiğimde daha da sinirlerim bozuluyor zaten. Haklısınız. Bende vazgeçtim izinden. Vazgeçmicem hayallerimden. Bi şekilde devam edicem

Bende bir kaç tane indirmeyi düşünüyordum canım ama şifrede iskonto oldu . Derste çalışamadım üstelik bugün ki merak ediyordum . Sen Dorsay bulursan hesaplayabilir misin
Bende bir kaç tane indirmeyi düşünüyordum ama şifrede sorun oldu. Programları indireyim derken derste çalışamadım üstelik . Bugün ne kadar kalori aldım çok merak ediyordum demişim ve Zereno ya fırsat bulursa hesaplayıp hesaplayamayacağını sormuşum .

İşte görmek istediğimiz süper ötesi @merrr

Amaan tatlım bana göre çok takılma kaloriye.. Benimkisi de Zereno ya destek olayım diye. Yoksa iki güne silerim zaten.
Sen sağlıklı beslen yeter..
Aslında karbonhidrat diyeti yapabilirsin..

Amaan tatlım bana göre çok takılma kaloriye.. Benimkisi de Zereno ya destek olayım diye. Yoksa iki güne silerim zaten.
Bu cuma 62 yi hedefliyordum güya . Birkaç gündür kaçırıyorum üstüne kabıZlıkta olunca artı çıkarım diye korkuyorum kaptanım ya belki toparlanmama yardımcı olur diye istedim kalori hesabını

tamam kuzum anca girdim siteye temizlik yapıyoruz yarın misafir var da
Kuzum birazdan hesaplıycam kalorini fakat 15 kayısı çok fazla değil mi

Saol kaptanım

Bu cuma 62 yi hedefliyordum güya . Birkaç gündür kaçırıyorum üstüne kabıZlıkta olunca artı çıkarım diye korkuyorum kaptanım ya belki toparlanmama yardımcı olur diye istedim kalori hesabını
Canım bana faydası oldu denemekte yarar var neler neler denemiyoruz ki zaten bide bunu deneyelim :)

Açlık otu da içebilirsin veya bim de forum çaylarından al ve ya beşi biyerde çayı al. Faydasını görürsün illaki.

687403_igt canım hesapladım 1250 filan çıktı gayet iyi bence tabi tam gözümle miktarları görmediğim için tam doğru olmayabilir ama gayet iyi ha bide bazal metabolizmanı hesaplamak lazım şöyle ki ben 1400 yiyince zayıflayabiliyorum ama senin zayıflaman için kaç kalori Yemen lazım bunu bulman gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…