Uykunun gelmesini bekliyosundur.. Sıcak tarçınlı süt iç böyle durumlarda tatlım. Rahatlatır uyumanı kolaylaştırır.Karnım aç, uykum var Yorgunum ben buralarda dolanıyorumneyi bekliyorsam iyi geceler hepinize :):)
afiyet olsun canım zamanla menüler oturacaktır takip ettiğin bi liste program vs var mı?
Günaydın güzellikler
Sabah yemediğin için sapıtıyorsun canım..günaydıngününüz çok güzel geçer umarımmm
hazır sizi bulmuşken soru sorayım
sabah kahvaltı yapabilenler, ne yiyorsunuz?
benim öğlene kadar hiçbir şey yemek istemiyor canım
sonra da öğlen sapıtıyorumAllah ne verdiyse yuvarlıyorum
ne önerirsiniz
Canım akşam pilavı yemeyebilirdin..günaydın
salı günü menüm
sabah 08:30
2 kuru incir
5 ceviz
1 fincan çay
öğle 12:30
6 yk kavurma
2 yk pilav
1 kepçe tarhana çorbası
1 kase cacık
(1 gün önce yemek çok artmış aynı yemekler çıktı
ara 16:30
1 bardak nar suyu
6 adet çiğ fındık
akşam 19:00
4 yk kavurma
1 yk pilav
(şansıma tüküreyim annemde aynı yemeği yapmış)
1 kase salat
4 yk havuç ve kabak yoğurtlama
spor: adımsayarım evde kalmış oğlumla dans ederek 5 bin adımı geçtim akşam
Allah kolaylık versin bebişim.Günaydın canlar :) nasılsınız? Bugün misafir var ve misafir olunca ne olur? Pastapasta olunca ne olur ? Zereno yer şaka şaka daha doğrusu yeme kısmı şaka değil ama çok yemiycem ölçülü 1 er dilim filan dünden planımı yaptım dedim sabah 1 haşlanmış yumurta yerim hem tok tutar hem kalorisi düşük bi kalktım ki 6 yumurta var dolapta annem de hepiciğini keke kullandı kalabalık misafir var da her neyse yumurtasız kaldım öylece incir yemiştim o beni biraz idare ediyor ama ne yesem diye çok kararsızım şu an peynirlerin kalorisini öğrendikten sonra resmen soğudum bide acayip zor sindiriliyormuş peynir yumurta kadar tok da tutmuyor neyse bulurum herhalde yiyecek bişeyler işte velhasılı kelam böyle bugün biraz tuhaf olacak kalorimi aşmam inş ama karnım doyar mı? O hengamede ben kendime yemek yapabilir miyim? Yapsamda yiyecek vakit bulurmuyum bilmiyorum
687403_igt canım hesapladım 1250 filan çıktı gayet iyi bence tabi tam gözümle miktarları görmediğim için tam doğru olmayabilir ama gayet iyi ha bide bazal metabolizmanı hesaplamak lazım şöyle ki ben 1400 yiyince zayıflayabiliyorum ama senin zayıflaman için kaç kalori Yemen lazım bunu bulman gerekiyor
Sabah yemediğin için sapıtıyorsun canım..
Haşlanmış yumurta peynir zeytin yiyebilirsin..
inşallah herkes için öyle olmuşturGunaydin kızlar hepimiz icin sağlıklı ve az kalorili bir gün olur insallah
o kahvaltıyla ben hayatta doymam varyagünaydın
salı günü menüm
sabah 08:30
2 kuru incir
5 ceviz
1 fincan çay
öğle 12:30
6 yk kavurma
2 yk pilav
1 kepçe tarhana çorbası
1 kase cacık
(1 gün önce yemek çok artmış aynı yemekler çıktı
ara 16:30
1 bardak nar suyu
6 adet çiğ fındık
akşam 19:00
4 yk kavurma
1 yk pilav
(şansıma tüküreyim annemde aynı yemeği yapmış)
1 kase salat
4 yk havuç ve kabak yoğurtlama
spor: adımsayarım evde kalmış oğlumla dans ederek 5 bin adımı geçtim akşam
of of of kuzu ya resmen çaresiz bırakmışlar seniGünaydın canlar :) nasılsınız? Bugün misafir var ve misafir olunca ne olur? Pastapasta olunca ne olur ? Zereno yer şaka şaka daha doğrusu yeme kısmı şaka değil ama çok yemiycem ölçülü 1 er dilim filan dünden planımı yaptım dedim sabah 1 haşlanmış yumurta yerim hem tok tutar hem kalorisi düşük bi kalktım ki 6 yumurta var dolapta annem de hepiciğini keke kullandı kalabalık misafir var da her neyse yumurtasız kaldım öylece incir yemiştim o beni biraz idare ediyor ama ne yesem diye çok kararsızım şu an peynirlerin kalorisini öğrendikten sonra resmen soğudum bide acayip zor sindiriliyormuş peynir yumurta kadar tok da tutmuyor neyse bulurum herhalde yiyecek bişeyler işte velhasılı kelam böyle bugün biraz tuhaf olacak kalorimi aşmam inş ama karnım doyar mı? O hengamede ben kendime yemek yapabilir miyim? Yapsamda yiyecek vakit bulurmuyum bilmiyorum
menü feci bence canım yarını hafif geçir bariMenüm
Kahvaltı
2 tane domatesli yağda yumurta
6 zeytin
Biraz kerti peynir
Yeşillik
Öğle
Pazı borani
10 tane çiğ köfte
Ara
2 dilim beyaz ekmek
2 k beyaz peynir
4 kare bitter çikolata
Akşam
10 tane çiğ köfte
20 tane kadar pizza kraker
gayet iyisin beybi :)Selam kızlar bugünkü menüm diğer günlere gore biraz daha iyi
Sabah 07.30 2ince dilim kepekli ekmek arası peynir
10.30 gibi 2 küçük mandalina 1 bardak kayisili form cay
12.30 biraz bulgur pilavı patatesli sulu köfte(3 köfte 2 Dillim patates) yarim kase yoğurt 2kucuk zeytinyağlı brokoli
18.00 1 dilim pizza
2bardak Yeşilçay
2.500 ip atlama
2 litre su
Öğleden sonra aralarını çıkarırmısın lütfen hayatından..Menüm
Kahvaltı
2 tane domatesli yağda yumurta
6 zeytin
Biraz kerti peynir
Yeşillik
Öğle
Pazı borani
10 tane çiğ köfte
Ara
2 dilim beyaz ekmek
2 k beyaz peynir
4 kare bitter çikolata
Akşam
10 tane çiğ köfte
20 tane kadar pizza kraker
Menü güzel.. Spora bayıldımm.Selam kızlar bugünkü menüm diğer günlere gore biraz daha iyi
Sabah 07.30 2ince dilim kepekli ekmek arası peynir
10.30 gibi 2 küçük mandalina 1 bardak kayisili form cay
12.30 biraz bulgur pilavı patatesli sulu köfte(3 köfte 2 Dillim patates) yarim kase yoğurt 2kucuk zeytinyağlı brokoli
18.00 1 dilim pizza
2bardak Yeşilçay
2.500 ip atlama
2 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?