Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Sabah: 1,5 dilim tb 2 haşlama yumurta peynir zeytin salça ve bal
Ara: 1 muz ve mandalina
Öğlen: 1 kase mercimek çorba kebap yedim pide az et ve patlıcan ezmesi
Ara: 1 çikolatalı pastayı 2 kişi yedik
Ara: sinemada küçük boy mısır

Kalori hesabı zormuş yaa

Sabah
15 kadar suda bekletilmiş kuru kayısı meğer kalorisi ne kadar çokmuş
1 portakal (burnunda kalorisi çokmuş)

Kahvaltı
1 küçük patates kıZartması
1 k süzme peynir
1 zeytin
1 yumurta
Roka(bunun bile kalorisi varmış)

Öğle
Kereviz yemeği (kalorisini bilseydim başka yemek tercih ederdim doymadım bile arkasına bir avuç leblebi yedim omunda kalorisinin maşallahı var

Akşam
2 kase yoğurt çorbası (buda kalorisiymiş)
1 tabak İzmir köfte 7 köftesi 1 dilim

Eşim sürme çikolata getirmiş çok şükür bu saatlerde yemedim. 3 günlük kabızlık devam sabah tartı günü.

Kaptanım kahvaltı yok mu? Çok kr olmuş
Kuzum hareketten yakmışsındır bence
Harika bir menü
Menu güzel bence

Selam kızlar

Bugünkü menüm sabah 7.30 şekersiz cay simirt
10.30 kayısı çayı
12.30 1 kase zeytinyağlı barbunya yarim kase yoğurt
17.00 3 kaşık ezogelin çorbası yarim kase türlü 2 kaşık yoğurt

2 bardak Yeşilçay
2.5 litre su
2.500 ip atlama

Afiyet olsun tatlım cıslar var ama minik tutmaya çalışmışsın akşam yemeği olmaması da güzel olmuş

Ay tatlım yorumların süper ama kerevizin kalorisi azdı ben sana baktığımda afiyet olsun menü güzel :)

KAHVALTI
1 incir (zeytinyağında bekletilmiş)
1 üçgen çörek
Minicik beyaz peynir

ARA
Az şekerli Türk kahvesi

AKŞAM(17.00)
Yarım kase mercimek çorbası
2 çok küçük karnıyarık
4 yk pilav
1 dilim tepsi böreği
3-4 kaşık salata

ARA
Yarım dilim künefe
1 portakal

Menüne aşırı özendim afiyet olsun tatlım

Sorma yas . Sizin eksi kalori hesabını görünce benimde öyle olurda bir iki VISA alırım diye düşünmüştüm ama nerdee daha öğlen kalori dünürüm doldu

Sorma yas . Sizin eksi kalori hesabını görünce benimde öyle olurda bir iki VISA alırım diye düşünmüştüm ama nerdee daha öğlen kalori dünürüm doldu
Kız bilmece gibi yazıyorsun çözebilene aşk olsun ben yemekten önce hesaplıyorum sonra yiyorum yoksa ucu kaçar

Herkese iyi geceler yeni katıldım takımınıza
Boy 159
Kilo 62,5
Yaş 32

Hedef koyamıyorum bana kalsa 50 kilo olmalıyım ama birden veremiyeceğimin farkındayım. 1 yıldır verip 58 oldum sonra hopp tekrar 62-63.
Umarım herşey çok daha güzel olur.

Menü paylaşımları o an olsa oluyor mu yoksa illaki akşam mı rapor vermeliyiz. Neyse alışırım heralde ayak uydururum size. İlk mesajı kuralları okudum ama takıldığımda uyarıtsanız sevinirim.

Menü paylaşımları o an olsa oluyor mu yoksa illaki akşam mı rapor vermeliyiz. Neyse alışırım heralde ayak uydururum size. İlk mesajı kuralları okudum ama takıldığımda uyarıtsanız sevinirim.
Canım hoşgeldin inş burda istediğin kiloya ulaşırsın aralarda yediklerini yazabilirsin ama yorumlamak için akşam toplu halde menü yazıyoruz zaten zamanla alışırsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…